- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
Hıhı..
Kendini rahatlatıcak şeyler düşün..
Seni üzücek şeyler değil..
Zaten bu konu bütün hayatımızı kaplıyorken birde
seni ekstradan üzücek şeyler yapma..
Bak ben seni cidden seviyorum herne kadar 'sanaldada' olsak..
Forumda bana 'gerçekten samimi' gelen ender insanlardan birisin..
Ve seni üzgün,umutsuz görmek istemiyorum..
Herneyse..
Bu ay tedavi görüyormusun?
Yada görücekmisin?Ne durumdasın şuanda?
canımm ya inşallah da adet olmadım kı bu aysevcancım,ben yorumunu okuyana kadar,bebeğe işarettir diye geçirdim içimden,inşallah senin miniş yoldadır da,saklanıyodur tatlım.
semra cım,hayırlı geceler,oğlun inşallah atlatır bu durumu,biz bile hamile görünce etkileniyoz,aklımıza geliyo hemen çünkü.
öyle yapmaya çalışıyorum dA CANIM akıldan çıkmıyor işte elde değil...
teşekkurler canım samimi gördüysen ne mutlu.
canım burada yazabılıp,rahatlıyorum ancak üzüntünü,sıkıntımı ne yapayım??
cnm yok benım bu ay kırmızılar gelmedı 19 gun gectı dr um kurtajdan sonra temmuza kadar olmazsa bebiş gelırsın demıstı ben de yarın eşim randewu alıp ctesı gıdeceğiz bakalım baksın durumlara.hap wersın da olup,rahatlayayım.klomen takvıyesı wereck sanırım...
senın nasıl gıdıyor canım?
inşallah canım senın de,gideceğiz bakalım alttan bakar diye kasılıyorum yıne :SYok, teşekkürlük birşey yok..
Git yinede sen arada kontrol etsinler tabi..
İnşallah canım hayırlısıyla olur herşey istediğin gibi..
Aman klomen bana yaramadı,yalnış teşhis koymuşlar vs.
(PKO değilmişim,pko demişler yalnış tedavi uygulamışlar)
Garip garip şeyler yaşadım..
Çok belirsiz bir durumdayım şuanda
Bebek varmı? yokmu? belli bile değil..
Yarın kontrolüm var bakalım görücez son durumu...
canım arkadaşım kıyamam sana ben.çık hadi sen izinlisinızlar ben bu defa çıktım gerçekten...çok uykum geldi yazılarım şaşmaya başladı elim kalkmıyooo...sizi seviyıorum..herkese hayırlı geceler...ALLAHA EMANET OLUN....
SANA DA IYI GECELER OZAMAN CANIMHerkese iyi geceler geç oldu bende gidiyim yarın güzel bigün olsun inşallah:79:
inşallah canım senın de,gideceğiz bakalım alttan bakar diye kasılıyorum yıne :S
aslında nelerini atlattım ama insan kasılıyoe yıne de...
canım bana da pko demedıler ama klomen kullanıp da hamıle kalmıştım 3. ayında
nasıl yanı olma ıhtımalı war mı adetın gecıktı mı,,heyecan yaptım bak şimdi ???
şüphelendiğine göre ihtımal war he?
ıyyy ewet yaaa :S ben de sewmıyorum.o sandalyeyı gorunce bıle yüreğim hop hop atıyor.Bende sevmiyorum ama mecbur..
Hele o bacaklar yukarıda bakıyorlarya hiç hazetmiyorum ondan..
Son gittiğimde üstten baktılar(göbişimin orada)
Okadar karga burga ki bir solukta anlatamam
Şimdi birşeyler yiyim geldiğimde burada olursan
Detaylı bir şekilde anlatırım sana...
Şimdilik görüşürüz..çok öpüyorum seni..
Söyledikleirmi unutma(zaten biliyorsun ama)
Benim ağzımdanda duyduğunu unutma..
Seni mutsuz ve umutuz görmek istemiyorum..
şimdi anladım canım ya kafa yerınde yok kı :Ssevcancım,ben belki geç yumurtlamışındır,geç döllenmişindir anlamında öyle yazdım canım.
derincim,hayırlı geceler balım.
şimdi anladım canım ya kafa yerınde yok kı :S
yaa adet olmadan bır hafta once yaptırdım kan testını umut war mı ki yanı o kadar da geç döllenme olur mu ki canım ???
ama hiç belırtım de yok ki şu anda.umut dunyası işte ...
yoksa alıp bir test yapardım canım.
arkadaşım da bbeni ruyasında hamıle haberımı aldıgını duymuş
onla da elektrıgımız gönlümüz çekimlidir.ondan etkılendım bır de?
ay inşallah canım benımmm :)) allahım yuzumuzu güldürsün tez zamanda...inşallah öyledir,belirtilere takılma,geçen okudum,8. haftadaymış kadın,hiç belirtim yok hala yazmış,bu işler belli olmuyo biliyosun,her gün ne mucizeler okuyoz.
inşallah bizim mucizelerin günü pek yakındır.
sevcancım,bende çıkıyorum canım,hayırlı geceler sana.
başkada kimse yok sanırım.
bugün caddede yürürken,bi bbebek arabası da önümdeydi,içindede çok ufak,6 7 aylıkmıştır sanırım,bi erkek bebek,ay bana bi baktı,nasıl kahkaha atıp,heyecanlandı,annesinden utandım,çocuk resmen arabadan fırlayıp kucağıma atlıcak nerdeyse ve bunu bana hemen hemen hergün,her rastladığım bebek yapıyo,bi çekim gücü var aramızda.
gene bugün,bi yere gidiyorum,ara sokakta,o kadar tatlı bi kız ki,minnacık,bana gülümsedi,geri gönerkende balkondaydı,beni gördü,gene güldü ve el salladı,daha yeni yürümeyede başlamış,onunda annesi şaşırdı,bu kadın niye balkona el sallıyo diye,çocuk sallayınca dayanamadım bende napim
sevcancım,ben yorumunu okuyana kadar,bebeğe işarettir diye geçirdim içimden,inşallah senin miniş yoldadır da,saklanıyodur tatlım.
semra cım,hayırlı geceler,oğlun inşallah atlatır bu durumu,biz bile hamile görünce etkileniyoz,aklımıza geliyo hemen çünkü.
canım ya bebek hissetmiştir içindeki bebek hasretini ve çok büyük olan özlemini,sevgini.bende de öyle gördüğüm bebekler hep gülümsüyo kucağıma gelmek istercesine.hayırlısı allahım inş bir gün dindirir özlemimizi.tatilde kaldığımız otelde bir bebek vardı kız emekliyodu muhtemelen 7-8 aylık maşallah nazar olmasında yapma bebek gibiydi yabancıların çocukları çok şirin oluyo.çocuğa bakmaktan gözümü alamıyodum nazar olmasın diye de sürekli maşallah diye diye baktım içim gitti ama sevemedim,annesi babası turist olunca ne bileyim nasıl tepki verirler sevmek istememe diye yanaşamadım.ama uzaktan yedim bitirdim resmen.
kardelencim geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Rabbim bir dahaki sefere bebeğinizle kutlamak nasip etsin inş.
semracım oğlun için geçmiş olsun inş dr tedavisiyle atlatır.tatil girdiğine göre sevdiği spor aktivitelere yazdırırsan vakit doldurunca fazla kafaya takamaz.eve kapanmak bunaltabilir çocuğu.sadece soru soracak insanlara ve hamilelerin çocukluların yanına gitmezsin ama dışarda beraber gezilecek yerleri gezin.inş kısa zamanda hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın.Allah yardımcınız olsun.
diğer kızlar hepiniz iyisiniz inş.öptm kendinize iyi bakın.
güzel dertdaşlarım benim...
ben de bir bebeğim olsun istiyorum.
ilk defa adetim çok düzenli olmasına rağmen 6-7 gün gecikti. kan testi ve idrar testinde negatif çıktı sonuçlarama ben de hala tık yok. ne yapayım sizce? acaba bebeğim inatçı da görünmüyor mu henüz? ya da döllenme mi geç oluyor? bir akıl verin bana canlar.
güzel dertdaşlarım benim...
ben de bir bebeğim olsun istiyorum.
ilk defa adetim çok düzenli olmasına rağmen 6-7 gün gecikti. kan testi ve idrar testinde negatif çıktı sonuçlarama ben de hala tık yok. ne yapayım sizce? acaba bebeğim inatçı da görünmüyor mu henüz? ya da döllenme mi geç oluyor? bir akıl verin bana canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?