selammmmmmmmm herkeze hayırlı geceler diyeyim öncelikle iyisinizdir inşallah :26:
Sevcan geçmiş olsun canım amcana.
Kızlar bende iyiyim sağolun.Ben biraz efkarlıyım.Cumartesi günü evlilik yıldönümümüzdü 6 yılı devirdik.Ama hala 2 kişiyiz.Gerçi çok şükür 2 kişiyiz eşime göre ya tek kişi olsaydıkRabbim yuvamızı şenlendircek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hoşgeldim Semra iyiyiz çok şükür sen neler yaptın nasılsın
hoşbuldum canım çok şükür bu günümüzeselam semra hoşgeldin cnm nasılsın...
cnm benım ya...sağol cnm ışın tedavısıne gıdıyo iştenasıl olayım sevcanım..yorgunum ama oturdum gene..sizsiz duramadım...
çok çok çok geçmiş olsun cnm yaaa..amcan daha iyi inşallah.
tesekkurler cnmseni izinli,mutlaka gelir diye geldim ha,yoksa geliyom,gidiyom,kimse yok.
amcana geçmiş olsun canım.
ben aynı,her zamanki gibiyim,şu sıra biraz daha pozitif enerjiliyim nedense.
inci hoca nın mete ye yazdığı nottan kendime pay çıkardım sanırım.
acılarımı insanlara anlatmakla zamanımı boşa harcıyormuşum,artık bu durumdan sıyrıldım sanırım.
tesekkurler canımmSevcan geçmiş olsun canım amcana.
Kızlar bende iyiyim sağolun.Ben biraz efkarlıyım.Cumartesi günü evlilik yıldönümümüzdü 6 yılı devirdik.Ama hala 2 kişiyiz.Gerçi çok şükür 2 kişiyiz eşime göre ya tek kişi olsaydıkRabbim yuvamızı şenlendircek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
ıyı geceler cnmm ıyı sn nasılın?selammmmmmmmm herkeze hayırlı geceler diyeyim öncelikle iyisinizdir inşallah :26:
cnm burdayım.benımkısı uymadı hala tıkınıyo hep,onla takılıyorum malum...çamaşır katlıyorum bır yandansevcanım nereye gittin kuzum yaaa...
cnm benım ya...sağol cnm ışın tedavısıne gıdıyo işte(
cnm yarına program yok mu kocişinle?
tesekkurler cnm
ohh ıyı cnm ya hep oyle ol ınsallah...
canım ama acılar paylaştıkca azalır,mutluluk ıse paylaştıkça artar ...
tesekkurler canımm
cnm bnm ya bnm de ozel gunler de gelıyo aklıma cokk hıc cıkmıyo gercı ama o zamnlr daha baska huzunlu oluyor ınsan...babalar gununde eşim keşke baba olsaydı da o gununu kutlayan bır yawrumuz olsaydı dıye dusundum :S
ıyı geceler cnmm ıyı sn nasılın?
amın cnm allah daha da ıyı etsın inşallah...iyi geceler canım şükür bu günümüze
ay eşin çok çok haklı kardelencim.Sevcan geçmiş olsun canım amcana.
cnm benım ya...sağol cnm ışın tedavısıne gıdıyo işte(
cnm yarına program yok mu kocişinle?
tesekkurler cnm
ohh ıyı cnm ya hep oyle ol ınsallah...
canım ama acılar paylaştıkca azalır,mutluluk ıse paylaştıkça artar ...
tesekkurler canımm
cnm bnm ya bnm de ozel gunler de gelıyo aklıma cokk hıc cıkmıyo gercı ama o zamnlr daha baska huzunlu oluyor ınsan...babalar gununde eşim keşke baba olsaydı da o gununu kutlayan bır yawrumuz olsaydı dıye dusundum :S
ıyı geceler cnmm ıyı sn nasılın?
ayy bınadan bırısınden bi bebek ağlama sesi gelıyor eşimle tv yi kıstık onu dınlıyoruz bu bile güzell...
ayy bınadan bırısınden bi bebek ağlama sesi gelıyor eşimle tv yi kıstık onu dınlıyoruz bu bile güzell...
anladım canımm.,şte anlayanı bulmak meseke değil mi canım yaşamayn çok anlamaz zaten arkadaşım...ay eşin çok çok haklı kardelencim.
rabbim sağlıklı,huzurlu,evlatlarınızla yaşayacağınız bir ömür nasib etsin size.
bu saatte pasta yollasam,kilo yapar diye yollamıyom canım
seni anlayan kişiler olursa,anlatılınca azalır da,anlamayanlara anlatmışım galiba bunca zaman.
yaa özür dılerım canım yaaa :'(ayyyyy ağlatma insanı gece gece sevcan yaaaa
ay ewet cnm arada sırada gelıyo ses bebek war sanırım bınada...semracım inş oglun atlatır bu durumu cnm ya..haklısın valla zor onun için(
sevcanımm bebek sesimi dinliyonuz oy kıyamam cnm yaaa...inş kendi evinizde duyacaksınınz o sesleri yakında inşallahhhhhh.senin adette sıpıttı ben gibi yaaaa.
kızlar bazen bir aile goruyorum çocuklarıyla tatıle giden ya da dışarda gezenler v.s....
dıyorum allahım tam bır aıle işte keşke bız de boyle olsak...o kadae imrenıyorum ki eşim de öyle ama belli etmıyor ben üzülmeyeyim diye...
ama asla demmıyorum nedne bız boyle değiliz suçumuz ne dıye.bır hadis-i şerifte okudum da bunu demek çok günahmış,ne suçum wardı da bunlar başıma gelıyor dıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?