Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

eşin çok haklı canım herşeyin hayırlısı inşallah AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hoşgeldim Semra iyiyiz çok şükür sen neler yaptın nasılsın

hoşbuldum canım . bende kaldığımız yerdeyim canım pek fazla ilerliyemedim oğlumla uğraşıyorum piskoloğa gidiyor daha bu yaşta canım benim daha atlatamadık kendimi bile avutamazken onu ikna etmek dahada zor allah yardım cım olsun inşallah. dün oğluşumun doğum günüydü çok yoruldum bu günde misafirlerimiz vardıdaha yeni gittiler bende buraya bir bakayım dedim fazla vaktim olmuyor elimden geldiği kadar buralada olmaya çalışıyorum
selam semra hoşgeldin cnm nasılsın...
hoşbuldum canım çok şükür bu günümüze

nasıl olayım sevcanım..yorgunum ama oturdum gene..sizsiz duramadım...
çok çok çok geçmiş olsun cnm yaaa..amcan daha iyi inşallah.
cnm benım ya...sağol cnm ışın tedavısıne gıdıyo işte (
cnm yarına program yok mu kocişinle?

tesekkurler cnm
ohh ıyı cnm ya hep oyle ol ınsallah...
canım ama acılar paylaştıkca azalır,mutluluk ıse paylaştıkça artar ...

tesekkurler canımm
cnm bnm ya bnm de ozel gunler de gelıyo aklıma cokk hıc cıkmıyo gercı ama o zamnlr daha baska huzunlu oluyor ınsan...babalar gununde eşim keşke baba olsaydı da o gununu kutlayan bır yawrumuz olsaydı dıye dusundum :S

selammmmmmmmm herkeze hayırlı geceler diyeyim öncelikle iyisinizdir inşallah :26:
ıyı geceler cnmm ıyı sn nasılın?

iyi geceler canım şükür bu günümüze

ay eşin çok çok haklı kardelencim.
rabbim sağlıklı,huzurlu,evlatlarınızla yaşayacağınız bir ömür nasib etsin size.
bu saatte pasta yollasam,kilo yapar diye yollamıyom canım

seni anlayan kişiler olursa,anlatılınca azalır da,anlamayanlara anlatmışım galiba bunca zaman.

semracım inş oglun atlatır bu durumu cnm ya..haklısın valla zor onun için(

sevcanımm bebek sesimi dinliyonuz oy kıyamam cnm yaaa...inş kendi evinizde duyacaksınınz o sesleri yakında inşallahhhhhh.senin adette sıpıttı ben gibi yaaaa.

kızlar bazen bir aile goruyorum çocuklarıyla tatıle giden ya da dışarda gezenler v.s....
dıyorum allahım tam bır aıle işte keşke bız de boyle olsak...o kadae imrenıyorum ki eşim de öyle ama belli etmıyor ben üzülmeyeyim diye...
ama asla demmıyorum nedne bız boyle değiliz suçumuz ne dıye.bır hadis-i şerifte okudum da bunu demek çok günahmış,ne suçum wardı da bunlar başıma gelıyor dıye...

ayy bınadan bırısınden bi bebek ağlama sesi gelıyor eşimle tv yi kıstık onu dınlıyoruz bu bile güzell...

misafirlerimiz varken koyu bir sohpete dalmışız televiz yondan bir bebek sesi geliyor ama sanki kapıdan geliyor o ses oğlumla bir koşuşumuz vardı sanki birisi kapıya bebek bırakıp gitti düşüncesi geldi aklımıza ikimizede aynı şey oldu çok heycanlandık mevlam büyük tek sığındığımız o

Sağol kardelencim pasta için yemiş kadar oldum.Eşimle biz dondurmayı tercih etmiştik bugün ikimizde burnumuzu çekiyoruz:2::2:

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)

kardelen5233,swcnprlk,DerinSu+,kardelen49,
kızlar reytingimiz pek yüksek bu gece.
çaylar kimden bakim,ben mısır patlatıp geliyom.:79::79::79:

anladım canımm.,şte anlayanı bulmak meseke değil mi canım yaşamayn çok anlamaz zaten arkadaşım...

ayyyyy ağlatma insanı gece gece sevcan yaaaa
yaa özür dılerım canım yaaa :'(

ay ewet cnm arada sırada gelıyo ses bebek war sanırım bınada...
amın ınsallah canım hepımız duyalım .canım ewet yaa ilaçsız çok olmaz aten benım ki...
yarın randewu alacak eşim drumuza gideceğiz bir baksın bakalım versın klomen ve adt ıcın hap artıkkk

ayy bınadan bırısınden bi bebek ağlama sesi gelıyor eşimle tv yi kıstık onu dınlıyoruz bu bile güzell...

Yazmıyım,yazmıyım dedim ama
yazını görünce dayanamadım..Swcnprlk öyle bir cümle kurmuşsunki seni anlamamak
ağlamamak elde değil..Nekadar güzel anlatmışsın bebek özlemini..Aynı zamanda
umutsuzluğunu..Bu sayfaya arada bakıyorum özellikle senin yazdıklarına..mutlu
oldugunda seviniyorum..

VE seni üzgün görmek istemiyorum..

Umutsuz olma,
mutsuzda olma..Herşey iyi olucak görüceksin..

kuzum benim yaaa üzülme cnm benim..inşallah sende öyle bi aile olacaksın..Allah korusun demiyelim hiçbirimiz(ben demiyorum Allah biliyoda)Allahım herşeyin iyisini bilir ona teslimiz elden başka bişy gelmiyo cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…