Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok haklısın canım biz şuan o durumdayız rabbime tekrar tekrar şükür ama şuanda başka şeyllerle uğraşıyoruz kardeş isteği oğlumu perişan etti şimdiden düşünüyor anne yengemlrin bebeği olunc bizim olmamış olucak 2 aydır anneme bile gitmiyorum oğlum yengelrinin karınlarının büyüdüğünü görünce bile anneeeeeeeeeeeeeee diyo hemen bu yaz eve kapanıcaz açıkçası inanki insanın kendini avutması daha kolay rabbim başka acıyla sınamasın inşallah

bende ilaç almalıyım canım aslında bunu biliyorum ama işte ha gelri ha gelir diye bekleyip duruyorum...bebek beklentisi içinde olmadıgım için sanırım

bugün caddede yürürken,bi bbebek arabası da önümdeydi,içindede çok ufak,6 7 aylıkmıştır sanırım,bi erkek bebek,ay bana bi baktı,nasıl kahkaha atıp,heyecanlandı,annesinden utandım,çocuk resmen arabadan fırlayıp kucağıma atlıcak nerdeyse ve bunu bana hemen hemen hergün,her rastladığım bebek yapıyo,bi çekim gücü var aramızda.
gene bugün,bi yere gidiyorum,ara sokakta,o kadar tatlı bi kız ki,minnacık,bana gülümsedi,geri gönerkende balkondaydı,beni gördü,gene güldü ve el salladı,daha yeni yürümeyede başlamış,onunda annesi şaşırdı,bu kadın niye balkona el sallıyo diye,çocuk sallayınca dayanamadım bende napim

Ay semra senin oğlundada bizdeki gibi bi psikoloji oluşmuş çok ilginç.Psikolojik desteğin faydası olur inşallah

Ay semra senin oğlundada bizdeki gibi bi psikoloji oluşmuş çok ilginç.Psikolojik desteğin faydası olur inşallah

evet cnım malesef çok şükür derslerine yansımadı ama kardeş özlemi duyuyor inşallah bu günleride atlatıcaz canım şimdi onu bazı kurslarada yazdıracım piskoloğun tavsiyesi inşallah iyi gelir :26:

cnm yaa ınsan oyle oluyorr kıyamam yaaa allahım ewımızde de işitmemızı nasip etsıon o seslerı ınsallah

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)

kardelen5233,swcnprlk,DerinSu+,kardelen49,
kızlar reytingimiz pek yüksek bu gece.
çaylar kimden bakim,ben mısır patlatıp geliyom.:79::79::79:
cnm ben yapabılırım brownı yapmıstım bugun birer dilim buyrun yetr hepınıze...

cnm teşekkur ederım demek mısafır olarak gırıyorsun...nasılsın?
ewet özlemım cok fazla allah hepımıze nasıp etsın.
üzülmemek elde mı kı canım bazen ruhsal bunalımlar oluyor böyle,gördükçe,duydukça...

kuzum benim yaaa üzülme cnm benim..inşallah sende öyle bi aile olacaksın..Allah korusun demiyelim hiçbirimiz(ben demiyorum Allah biliyoda)Allahım herşeyin iyisini bilir ona teslimiz elden başka bişy gelmiyo cnm...
ınsallah cnm...hersey tamam tk yawrumuz eksık dunyamızda...ewet canım demeylım allahım verecek birgun ınsallah...

canım ya ewet.hadı sen olgunsun avutursun kalbine taş basarsın ama yawrun anlamaz kı daha çok küçük,anlayacak yaşta değil,üzülmesin de varsın ewe kapanın canım

bende ilaç almalıyım canım aslında bunu biliyorum ama işte ha gelri ha gelir diye bekleyip duruyorum...bebek beklentisi içinde olmadıgım için sanırım
canım illa bebek ıcın değil kırmızılar gelmeyınce stres sıkıntı gıtmıyor kı hep bır sinir harbi hali ya,kıme çatacağını bılemıyor ınsan.cnm sen de al ilaç yaa .bebek işi de kısmet ne kadar aklında olmasa da olunca oluwerır...

ayy cnm yaaa naıl yüreğim burkuldu benım de oyle oluyor vallahı...arkaısnı dönüp bakıyorlar bebekler ve gülümsüyorlar belkı de cok ıstedıgımızdendır...

Hayır,misafir olarak girmiyorum..
Kayıtlı nickimle giriyorum online forumda gördükçe girip bakıyorum..

Fazla kalmıyorum,ve yazmıyorum...

İyiyim teşekkür ederim..Sen nasılsın?

AMİN..! inşallah hayırlısı herşeyin..

Evet,arada patlama noktasına geliyor insan..

Ben üzgün olduğumdan benden daha kötüleri var diye düşünüp
rahatlatıyrum kendimi..Herşey nasip işi önce..
Orası ayrı, tabi ama böyle düşünmek iyi geliyor bana..

ay kızlar bu sabah çok uzun bır ruya gördum
masterchef yarışmasına katılmıştım hep yemek yapıyordum ard arda...
revani yaptım ıyı hatrlıyorum...ve yarısma olan bahce ananemın bahcesı,buğday tarlası görüyorum.babam dıye gordugum bır adam war ama babam değil sureti.o tarladan çıkıp çıkıp ''kızım bu batuhan herkese bağrıyor kötü dawranıyor,sana da yapar boşwer gel,çık yarışmadan '' dıyor :))
ben de dıyorum yok baba benıom rahatım ıyı bana bagırmıyor o dıyorum...sonra bır ara bugdaylardan koparıyorum ewde vazoya süs dıye koyarım dusuncesıyle
hayır olsun...
baktım tabıre de bugday ewlada işarettır dıye hayrlısı...

evet aynen dediğin gibi hiçbirşeyle avunmuyor kuzum bizde evimizdeyiz işte

anladım canım ıyıyım nasıl olayım işte hep aynı şükür halımıze...
ewet bazen ben de oyle düşünüyorum neleri war dıye senın gıbı o zaman bıraz olsun sabırlanıyor ınsan...

evet aynen dediğin gibi hiçbirşeyle avunmuyor kuzum bizde evimizdeyiz işte
allah yawruna sağlık wersın canım...dua edıyoruz işte bırbırımıze başka yapacak bırsey yok bır de paylaşmak!bana ıyı gelıyor hepınızın oyledır sanırım...

kızlar yaaa...yarın izinliyim fakat uykumda çok var yaaa...oturmakta istiyorum napcam bennn:26:
cnm sana küsmece darılmaca yok!!!
mazeretın war senın bütün gün yoruluyorsun.yat canım ıstersen yarın gunduz yazarsın sen de???
ayrıca yazmıstım gormedın sanırım cnm yarın planınız warmı dıye kocişinle?

ben çıkıyorum çok yorgunum herkeze hayırlı geceler allaha emanet olun inşallah ebrarcığım inşallah daha iyisinizdir canım .rabbim sabrınızı arttırsn acınızı dindirsin inşallah allah emanet ol canım

ayy cnm yaaa hayır olsun inşallah...evlada işaretmiş demek..hadi inşallah kuşum.

ay kız gördümde unuttum yazayım:))
ya plan yapmadık sevcanım ne biliyim. .bizim biraz anidir planlarımızyarın ola hayrola...

ıyı geceler cNIM YAT DINLEN HADI.öpuyorumm
ayy cnm yaaa hayır olsun inşallah...evlada işaretmiş demek..hadi inşallah kuşum.
hayr olsun canm ewet oyle yazıyor zamanı da şimdı ya iyiymiş.ınsallah kuzum ben de kaptırıyorum hemen hamıle mıyım dıye adet olmadım hamıle mıyım dıye şüphelenıyorum alemım yanı

anladım canım ıyıyım nasıl olayım işte hep aynı şükür halımıze...
ewet bazen ben de oyle düşünüyorum neleri war dıye senın gıbı o zaman bıraz olsun sabırlanıyor ınsan...

Hıhı..
Kendini rahatlatıcak şeyler düşün..

Seni üzücek şeyler değil..
Zaten bu konu bütün hayatımızı kaplıyorken birde
seni ekstradan üzücek şeyler yapma..

Bak ben seni cidden seviyorum herne kadar 'sanaldada' olsak..
Forumda bana 'gerçekten samimi' gelen ender insanlardan birisin..

Ve seni üzgün,umutsuz görmek istemiyorum..

Herneyse..

Bu ay tedavi görüyormusun?
Yada görücekmisin?Ne durumdasın şuanda?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…