hanımlar hepinize selam iyisinizdir inşallah ben baya yorgunum ütüydü yemekdi pazar alışverişiydi bittim şimdide bi düğün var ona gitmemiz gerekiyo .hazırlanmadan önce bakıyım dedim .gece görüşürüz inşallah
birsenim öpüyorum seni kuzum kusura bakma çıkmam gerek .emreyi öp benim için olurmu
inş ablacım bende çok istiyorum güzel haber alıp sizlerle paylaşmayı hakkımızda hayırlısı olsun ....kuzuşum darılmışmıgeçtimi acaba :44:yoksam bidahamı öpmeliyim her daim aklımda kalbimdesin biliyosun bunu anlatmaya gerek yok sanırsam
canom çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah bugün daha iyisindir kıyamam yaa
bizim hastane olayları karışık oldu biraz cano önce arkadaşımın oğlu duvardan düştü onun için gittim sonrada görümcem rahatsızlandı onu götürdüm yani buara fena hastanekolik olduk allahım birdaha düşürmesin diyorum .
sevcanım hayırlı haberler alırsın inşallah belkimde eşinin dediği gibi olur allahım güldürsün yüzümüzü
delü benide güldürdün kendinde gülmüşsün iyi olmana sevindim gerçi bugünde konuştuk bombaydın
selinam allahım daha iyi etsin canım hepsi bize ibret olsun diye çıkıyo sanki öyle olunca hem üzülüyorum hemde halime şükrediyorum .
evet ya bende temizliğe başladım gerçi şuanda sadece ütüyle boğuşuyorum ev temizliğine dokunmadım henüz
garibim nasılsın canım ağrıların hafifledi inşallah
oyy ben yerim o bıdıkları biri büyük biri küçük bıdık maşallah birsenim allahım hayırlı ömür versin evlatlarınada sizede çok hoş manzaralar
emre baya yakışıklı olmaya başladı
ranacım hadi bakalım patlat müjdeyi inşallah çok az kaldı adetine topicimizin çok ihtiyacı var güzel haberlere
Eki Görüntüle 214962 Eki Görüntüle 214959 Eki Görüntüle 214963 Eki Görüntüle 214961 Eki Görüntüle 214966 Eki Görüntüle 214969 Eki Görüntüle 214971 Eki Görüntüle 214962 Eki Görüntüle 214959 Eki Görüntüle 214963 Eki Görüntüle 214961 Eki Görüntüle 214966 Eki Görüntüle 214969 Eki Görüntüle 214971 bakalım oğluşun yeni resimleri pek güzel çıkmamış ama olsun teyzeleri görsün
canım benım çok sağol gittim dr.a CANIM dr. sağolsun alttan bakmadı :)) ultrasonla baktı,şikayetim olup olmadığını sordu.ultrason gayet güzel dedi,adet olmadığımı söyledim bu ay peki test yaptın mı dedi,yok dedim geçen ay yaptığımı söyledim.kan testi istedi.yaptırdık,hap vermedi belki geç döllenme olmuştur dedi.yaptırdık testi baktım netten degerim 0.77 yani gebelik yok.ptesi gideceğim,dr.um adet olmam için ilaç yazacak sonra yumurta takibi olacak,sonra da yumurtlama için klomen verecek sanıırm.inşallah herşey yolundadır sevcancım,moralini yüksek tut,akşama güzel haberlerini bekliyoruz..
sana da güzel haftasonları selinacığım...günaydınn kızlar hayırlı sabahlar herkese mutlu haftasonları diliyorum..
ay canım sorma o koltuğu hiç sevmiyorum bende.oraya ayakları koysam dizlerimi kapatıyom dr da kasma kendini diyo ama cart diye sokuyo aletide nasıl kasmayayım.inş güzel haberlerle gelirsin canım.hayatta hiç bişey belli olmuyo neden olmasın adet olmadın diye yumurtlamadığını nerden biliceksin.düzenli adet olanda her zaman yumurtluyor diye bişey yok biliyorsun.herşeyy olabilir...
amın ccanım hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.he he :))) ewet aslında utanmaktan ziyade kasılıyorum korkuyorum yani canım.ama işte alışmalıyızz bunacanim negatif olma,aksama guzel haberlerini bekliyoruz,insallah ummadigin anda gelmistir bebisin.allah gönlune göre versin canim..bu arada altan muayeneden bende cok korkuyorum,hatta ilk kadin doktoruna gittigimde ben etegimle kendimi örtuyormusun,doktor bana sen kapatsanda ben görucem,senin kapatman benim sadece ismi zorlastirir,lütfen rahat olun demistii:))))))))))))))))))))tabi ben daha cok utandiiiimm:))))
ay yesin teyzeleri onu yawrum benım ya MAŞALLAH.kardeşler çok güzel allah bağışlasın ya canım drunuz mu öyle dedi bilmiyorum ama çok sarmışsın yawruyu bu sıcakta ?? dr.mu öyle dedi üşürmüymüş daha?Eki Görüntüle 214962 Eki Görüntüle 214959 Eki Görüntüle 214963 Eki Görüntüle 214961 Eki Görüntüle 214966 Eki Görüntüle 214969 Eki Görüntüle 214971 Eki Görüntüle 214962 Eki Görüntüle 214959 Eki Görüntüle 214963 Eki Görüntüle 214961 Eki Görüntüle 214966 Eki Görüntüle 214969 Eki Görüntüle 214971 bakalım oğluşun yeni resimleri pek güzel çıkmamış ama olsun teyzeleri görsün
ahh yawrumm benım ranamm canım inşallah bebişimz yapıyordur bu ağrıları.aynı etkileer bende de olmuştu.inşaaalllaahhh!benim bugün 24.günüm normalde 2 haziranda adet oldum ama bu ay yumurtam erken çatladı bu durumda 30nda adet olmam gerkiyor son 5 6 gün kaldı şuan ateşim gayet iyi gidiyor ama bilemiyorum göğüslerim acıyor hala birde sağ kasığımda ağrı war ama can yakan cinsten değil bu ay klomenin etkilerini yaşıyorum galiba artık hakkımızda hayırlısı olsun heycanım yok gayet sakinim bekliyorum ......!!!!
sizler nasılsınız ????
amin ablam ama yok değerlerde bişey...yukarıda yazdım ablamsevcanım hayırlı haberler alırsın inşallah belkimde eşinin dediği gibi olur allahım güldürsün yüzümüzü
iyi hadi ablam kafa dağıtırsın değişik insanlar görerek bari iyi gelır sana da...hanımlar hepinize selam iyisinizdir inşallah ben baya yorgunum ütüydü yemekdi pazar alışverişiydi bittim şimdide bi düğün var ona gitmemiz gerekiyo .hazırlanmadan önce bakıyım dedim .gece görüşürüz inşallah
birsenim öpüyorum seni kuzum kusura bakma çıkmam gerek .emreyi öp benim için olurmu
amin yawrummm...inş ablacım bende çok istiyorum güzel haber alıp sizlerle paylaşmayı hakkımızda hayırlısı olsun ....
Olabilir canım ya bak yağmur yağdı ama acayip bir ağrı diz kapağım tutulmuş gibi.selam kıslarr..yine kaçamak yaptım
ranacım sen klomen içmiştin dimi..klomen şişlik yapar o dolgunlugu ondan hissedersin ama seninki inş bebiş habercisidir tatlım.
banucum dizlerin mi agrıyo cnm..belkide romatizmaldir ya...benim cidden öyle ama biliyomusun.yamgur yagacagı zamanlar agrır:))
herkese hayırlı akşamlar kızlar..bu topicin hali ne yaaaakimse ugramamış gene...
neyse bi yaırm saate çıkıcam bende..
ebuşum akşam görüşemedik kuzum uyku bastı gene beni kalamadım(
İnşallah birsencim pazartesi günü olucak dua et bana canım.ahanda gene kimse yok topik milleti nerdesiniz ya bizim gelinde gelmiş bak oğluma dayanamadı geldi ebrar iyisin umarım banu inşalah aşılaman olur sonucu güzel olur pelin sende iyisin umarım derin kardeloş tutiş sevcan sizlerde iyiymişsiniz boncuk hastaymış yanlış hatırlamıyosam kardelen49 semra garip hepiniz aklımdasınız ama bu ara nolduysa fırsa olmuyo bi düzene girseydik iyi olurdu bu arada tuğçede doğum yapmış dün eymeni artık kucağında iyilermiş darısı sizlerin başına inşallah
anladım canım.ewet ben de arkadasım tavsıyesı uzerıne gıttım duzgun beye.orada doğum yaptı arkadaşım.ılk ayımda çorluya gıdıyordum o da tavsıye uzerıneydı.fakat mesafeler olduğu için 2.ay buraya başlamıştım canım.iyi geldı o dr. bana.ilaç taraftarı fılan değil.google a yazdığımda hep olumlu şeyler okudum.
canım klomen yapıyor işte boyle ama bebişimiz de olabılır.İNŞALLAH CANIM.
iyiyim şükür canım.canım sen yawruna bak da her zaman görüşürüz biz.[/QUOTE
Evet canım çok iyi bir doktor sen neden çorluya gidiyodun babannem çorlulu hemşerimiyiz yoksa.
Canım ya çok özledim seni ah yavrum Allah şifalar versin biran önce.nasılsınız kızlar herkes çok iyidir umarım
bende daha iyiyim şükürler olsun gerçi buara yine hastane olaylrı oldu herşey üst üste geliyo anlatıp canınızı sıkmayım şimdilik herşey yolunda ama .
bugün BONCUĞUM aradı filmi çektirmiş iki tüpüde açıkmış çok şükür anestezili olmuş oyüzden hissetmemiş .keyfi yerindeydi hepinize çok selamı var bulunduğu yerde net olmadığından giremiyo evine dönünce inşallah tekrar bizle olcak .
canım arkadaşlarım size bişey anlatmak istiyorum hastanede bir bebek vardı 10 aylık beyninde tümör var ve bugün ameliyat oldu .ve bu bebek 7 yıl sonra olmuş tedaviyle .onun için dua edermisiniz .allahım şifa versin ailesine bağışlasın inşallah .aslında herşeyin hayırlısını istemek gerek galiba ben duyunca baya kötü oldum .ve YÜCE RABBİME sonsuz şükür önüme öyle şeyler çıkarıyoki acımı hafifletiyo .yani beterin beteri var halimize hep şükretmeliyiz .hepinizi çok öpüyorum inşallah üzmedim anlattığımla .kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın
Canım şükür herşey güzel olmuş bundan sonrada inşallah bebiş gelir.özledım hepınızı ebusumda yazmıs netın cekmedıgı bıyerdeyım dün skopıyle hsgem cekıldı genel anestezı aldım ay ne rahatmıs uyurken cekılmesı ama anestezıde uyandıktan sonra canımı yaktı uyandıgımda kımseye ınanmamısım doğru söyleyın dıye aglamısım cok şükür ıkısıde acıkmıs ılk ceken doktora da ısyan ettım benı kac aydır strese soktu tekı kapalı dıye ıkıncı kez cektırmek zorunda kaldım neysekı degdı doktor cok stres yapıyor demıs düşünsenıze herkese aglayarak ısrar etmısım narkozun etkısıyle doğrumu acıkmı dıye neyse bakalım hayırlısı artık ne görcez umarım bu acılara deger
Ayyy diş ağrısı çok zordur canım ya.hayırdır cano ya ne demek anlat tabiki kuzum noldu ki...
boncuuma altta yazıcam zaten..çok sevindim ya açık çıkmasına...
o bebege de çok üzüldüm canım..Allahım tez zamanda şifa versin.dedigin gibi herşeyin hayırlısını dilemek gerek herzaman..bak o kadar ugraşmışlar ve sonuç(
hayırlısı olsun canım ya.vakti gelince oluyo işte..tüm arkadaslarıma umut olsun inşallah...
forum sayfasını iyice arastırırsan "DOKTOR VE HASTANE TAVSİYELERİMİZ" isimli topici bulabilirsin...
canım boncugum öncelikle özür dilerim bi arayamadım seni cnm..kontürüm yok gibi bişy...çok geçmiş olsun sonunda atlattın ve boşa stres yaptıgın anladın..o doktoru napmalı zaten sinir...şimdiden sonra inşallah herşey gönlünce olur bebegim.çok öptüm seni..
kızlar alıntıları almış bulundum zar zor yazdım yemin ediyorum..bi felaket diş agrısı tuttuki sormayınduramıyorum şuanda...aynı zamanda ishal olmuş gibi karnım agrıyo bide çok feci midem bulanıyo napcam ben yaaa çıktım şimdi kızlar..nedir bu üst üste
Birsencim maşallah emrecik büyüyor çok tatlı Allah nazarlardan korusun.ya hadi ama nerdesiniz kızlar
İnşallah önümüzdeki ay başlasında belki aşılama yapar.canım benım çok sağol gittim dr.a CANIM dr. sağolsun alttan bakmadı :)) ultrasonla baktı,şikayetim olup olmadığını sordu.ultrason gayet güzel dedi,adet olmadığımı söyledim bu ay peki test yaptın mı dedi,yok dedim geçen ay yaptığımı söyledim.kan testi istedi.yaptırdık,hap vermedi belki geç döllenme olmuştur dedi.yaptırdık testi baktım netten degerim 0.77 yani gebelik yok.ptesi gideceğim,dr.um adet olmam için ilaç yazacak sonra yumurta takibi olacak,sonra da yumurtlama için klomen verecek sanıırm.
reflüm için de gittim dr.a ya sessiz reflü ya da reflü dedi 1 ay kullnmak üzere ilaç verdi...
işte hastane durumum böyle...
sana da güzel haftasonları selinacığım...
ewet canım ürkütücü ama korktuğuma değmedi göbişten baktı dr.canım sonuçları yukarda yazdım.hayırlısı herşeyin.
amın ccanım hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.he he :))) ewet aslında utanmaktan ziyade kasılıyorum korkuyorum yani canım.ama işte alışmalıyızz buna
ay yesin teyzeleri onu yawrum benım ya MAŞALLAH.kardeşler çok güzel allah bağışlasın ya canım drunuz mu öyle dedi bilmiyorum ama çok sarmışsın yawruyu bu sıcakta ?? dr.mu öyle dedi üşürmüymüş daha?
ahh yawrumm benım ranamm canım inşallah bebişimz yapıyordur bu ağrıları.aynı etkileer bende de olmuştu.inşaaalllaahhh!
amin ablam ama yok değerlerde bişey...yukarıda yazdım ablam
iyi hadi ablam kafa dağıtırsın değişik insanlar görerek bari iyi gelır sana da...
amin yawrummm...
Naber kardelencim nerelere gittin pikniğe havada güzeldi oh temiz havaHerkese iyi geceler hanımlar ben bugün pikniğe gitmiştim gelincede bi güzel uyudum bu gece napıcam bilmiyorum
Birsencim iki kardeşi aynı karede görmek çok güzel maşallah
Sevcancım muayene güzel geçmiş takip yaptırcaksın demek hayırlısı
Ranacım inşallah hamilesindir o son 5-6 günde geçmiyo mübarek yaaa
Anatolia merak ediyoruz etmezmiyiz aklımızdasın yazmasak da
Hepiniz iyisiniz inşallah arkadaşlar:79:
evet cnm üst üste geldi malesef..gündüz fazla agrımadan majezik aldı kociş içtim,şimdide içtim çünkü basladı geneablam allah daha ıyı etsın ınşallah hepınızı..yawruya üzüldüüm rabbim şifa wersın inşallah.dua da edecğim...
cnm hadı gecmıs olsun ıyı olmuş anestezili çektırmen ben cok acı çekmiştim anestesisiz
temız cıkmış sonucun gözün aydın canım...ben de dr um söylediği için çektirmiştim.tadavıye başlamadan önce tüpler kapalıysa ilaç da fayda etmez direk tüp bebeğe yönlendireceğim demişti.insanın içi rahatlıyor iiy olmuş senin de çektirmen cnm.
cnm merK EDIYORUM ŞAHSEN AMA YAZMADIM NERELERDESIN KI SEN.NEDNE GIRMIYORSUN HİÇ?
cnm yaa dediğin gibi üst üste geliyor geldim mi çok geçmiş olsun yaa.dişini ihmal etme kuzum git bir dr.a ...
sorma canım sagol..hayırdır senin neyin vardı?bu arada ebuşla konuşurken gülme krizine yakalanmışsın hep gül emi canımcanım,ben şahsen hep hatırladım da,bu sıra kimse kimseye bişey yazmıyo,zatende kimsenin morali yok.
ayrıca benim bugün senle muhakka görüşmem lazım,tlf da kuruş yok,mümkünse msn de karşılaşalım.
derincim,çok geçmiş olsun tatlım,senle benin ağrıları bitmiyo bi türlü,bende dün çok kötüydümde
inşallah herşey yolundadır sevcancım,moralini yüksek tut,akşama güzel haberlerini bekliyoruz.
boncuğum,temiz çıkmış bak,ne güzel,inşallah biraz olsun streslerin biter.
ya bi söylesen ya bu tarafa ne zaman geliyosun,seni bekliyom ben.
eboşum,dün senle konuşana kadar çok üzgündüm ama,senle konuşurkenki kahkaha krizim yetti bana moralimi düzeltmek için,hatta yürüyorum,kendi kendime gülüyorum,görenler kesin başka manalar yüklemişlerdir o halime:76:
bi de soru soran bi arkadaşımız var,ama görmeli ki,o soru sorduktan sonra girip bişey yazan olmamış,galiba garip ti,sormasını,bilen olursa cevap mutlaka vereceğini söylemiş,ama arkadaşımız bunu görmemiş sanırım ki,gayet sitemkar bi şekilde yazmış sonraki yazdıklarını.
bende cevap veriyorum,bende ankara da değilim.
annaaammmm MAAŞALLAHHH canım benim yaaa minik kuzuuu ablişiyle yatarmış..sagol birsenim resmileri ekledigin için bizi hiç merakta bırakmıyosunEki Görüntüle 214962 Eki Görüntüle 214959 Eki Görüntüle 214963 Eki Görüntüle 214961 Eki Görüntüle 214966 Eki Görüntüle 214969 Eki Görüntüle 214971 Eki Görüntüle 214962 Eki Görüntüle 214959 Eki Görüntüle 214963 Eki Görüntüle 214961 Eki Görüntüle 214966 Eki Görüntüle 214969 Eki Görüntüle 214971 bakalım oğluşun yeni resimleri pek güzel çıkmamış ama olsun teyzeleri görsün
canım yaaa heyecan dorukta desene hadi inşallah güzel haberlerini alırız yakındabenim bugün 24.günüm normalde 2 haziranda adet oldum ama bu ay yumurtam erken çatladı bu durumda 30nda adet olmam gerkiyor son 5 6 gün kaldı şuan ateşim gayet iyi gidiyor ama bilemiyorum göğüslerim acıyor hala birde sağ kasığımda ağrı war ama can yakan cinsten değil bu ay klomenin etkilerini yaşıyorum galiba artık hakkımızda hayırlısı olsun heycanım yok gayet sakinim bekliyorum ......!!!!
sizler nasılsınız ????
cano kısayı aldımhanımlar hepinize selam iyisinizdir inşallah ben baya yorgunum ütüydü yemekdi pazar alışverişiydi bittim şimdide bi düğün var ona gitmemiz gerekiyo .hazırlanmadan önce bakıyım dedim .gece görüşürüz inşallah
ohh iyi etmişsin canım ya eglendinmi bari?bu gece nöbetçi kalırsın artık topicteHerkese iyi geceler hanımlar ben bugün pikniğe gitmiştim gelincede bi güzel uyudum bu gece napıcam bilmiyorum
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 12 ziyaretçi)
banu145145+,elifce26,
Kızlar bu kadar takipçimiz var siz nerelerdesiniz bakıyım.
maşallah,barekallah,ne tatlılar.Eki Görüntüle 214962 Eki Görüntüle 214959 Eki Görüntüle 214963 Eki Görüntüle 214961 Eki Görüntüle 214966 Eki Görüntüle 214969 Eki Görüntüle 214971 Eki Görüntüle 214962 Eki Görüntüle 214959 Eki Görüntüle 214963 Eki Görüntüle 214961 Eki Görüntüle 214966 Eki Görüntüle 214969 Eki Görüntüle 214971 bakalım oğluşun yeni resimleri pek güzel çıkmamış ama olsun teyzeleri görsün
canım benım çok sağol gittim dr.a CANIM dr. sağolsun alttan bakmadı :)) ultrasonla baktı,şikayetim olup olmadığını sordu.ultrason gayet güzel dedi,adet olmadığımı söyledim bu ay peki test yaptın mı dedi,yok dedim geçen ay yaptığımı söyledim.kan testi istedi.yaptırdık,hap vermedi belki geç döllenme olmuştur dedi.yaptırdık testi baktım netten degerim 0.77 yani gebelik yok.ptesi gideceğim,dr.um adet olmam için ilaç yazacak sonra yumurta takibi olacak,sonra da yumurtlama için klomen verecek sanıırm.
reflüm için de gittim dr.a ya sessiz reflü ya da reflü dedi 1 ay kullnmak üzere ilaç verdi...
işte hastane durumum böyle...
sana da güzel haftasonları selinacığım...
ewet canım ürkütücü ama korktuğuma değmedi göbişten baktı dr.canım sonuçları yukarda yazdım.hayırlısı herşeyin.
amın ccanım hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.he he :))) ewet aslında utanmaktan ziyade kasılıyorum korkuyorum yani canım.ama işte alışmalıyızz buna
ay yesin teyzeleri onu yawrum benım ya MAŞALLAH.kardeşler çok güzel allah bağışlasın ya canım drunuz mu öyle dedi bilmiyorum ama çok sarmışsın yawruyu bu sıcakta ?? dr.mu öyle dedi üşürmüymüş daha?
ahh yawrumm benım ranamm canım inşallah bebişimz yapıyordur bu ağrıları.aynı etkileer bende de olmuştu.inşaaalllaahhh!
amin ablam ama yok değerlerde bişey...yukarıda yazdım ablam
iyi hadi ablam kafa dağıtırsın değişik insanlar görerek bari iyi gelır sana da...
amin yawrummm...
iyi geceler canım temiz hava rahatlattı,uyudun sanırım,iyi olmuş.Herkese iyi geceler hanımlar ben bugün pikniğe gitmiştim gelincede bi güzel uyudum bu gece napıcam bilmiyorum
ınşallah banucuğum bir adet olayım da takip başlasınİnşallah önümüzdeki ay başlasında belki aşılama yapar.
ay canım ya dikkat et ama gıtsene bır dr.a sen...evet cnm üst üste geldi malesef..gündüz fazla agrımadan majezik aldı kociş içtim,şimdide içtim çünkü basladı gene(
sende gitmişsin doktora kuzum..hayırlısı inşallah...klomenle kalmanı diliyorum sevcanım
:
hayırlı geceler cnm ewet iyi herşey bakalım...sevcancım,bak korktuğun gibi kist falan çıkmadı,inşallah klomenden sonrada gelir bebiş.
herkeze hayırlı geceler.
derincim,hep gülmüyoz,hayat acısıyla tatlısıyla ama,hamdolsun ki gülmek içinde sebeplerimiz var.teşekkürler.
Aman tanrım bugün semradan başka uğrayan bile olmamış nerdesin kızlar tabi pazar herkes gezmelerde benim yarın aşılama günüm inşallah bu sefer olur hepinizi kocaman öptümmmmmmm.
banu cum,kandil öncesi inşallah istediğin pozitif sonuca adım atmış olursun canım,rabbim yardımcın olsun.Aman tanrım bugün semradan başka uğrayan bile olmamış nerdesin kızlar tabi pazar herkes gezmelerde benim yarın aşılama günüm inşallah bu sefer olur hepinizi kocaman öptümmmmmmm.
evet yaaaaaaaa bugün benden başka kimsecikler gelmedi ara sıra girip baktım kimsecikler yok ne oldu bu hatunlara iyisinizdir inşallah bende bir hafta yokum yeğenim nışanlanıyor ablamda olacağım müsait olursam bi ara tekrar uğrarım allaha emanet olun bayyyyyyy:79::79::79::79::79::79:
Bende çok istedim almak ama netten diye cesaret edmedim kullan bakalım inşallah işe yarar okuduğum kadar kullananlar çok memnun.kızlar yaaa,nerdesiniz,gelin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben bugün pre seed sipariş verdim,yani tutiş verdi sağolsun,inşallah bi haftada elime ulaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?