Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sgl canım kendine iyi bak iyi gezmeler bende çıkıyorum görüşürüz

inş ablacım bende çok istiyorum güzel haber alıp sizlerle paylaşmayı hakkımızda hayırlısı olsun ....

maşallah maşallah kırkbirkere maşallah çok sevimli olmuş emremiz gün geçtikçe çok hızlı büyüyor maşallah kuzumuza .birsecim bana özelden ev adresini gönderirmisin canım .şimdiden teşekkürler :79:

inşallah herşey yolundadır sevcancım,moralini yüksek tut,akşama güzel haberlerini bekliyoruz..
canım benım çok sağol gittim dr.a CANIM dr. sağolsun alttan bakmadı :)) ultrasonla baktı,şikayetim olup olmadığını sordu.ultrason gayet güzel dedi,adet olmadığımı söyledim bu ay peki test yaptın mı dedi,yok dedim geçen ay yaptığımı söyledim.kan testi istedi.yaptırdık,hap vermedi belki geç döllenme olmuştur dedi.yaptırdık testi baktım netten degerim 0.77 yani gebelik yok.ptesi gideceğim,dr.um adet olmam için ilaç yazacak sonra yumurta takibi olacak,sonra da yumurtlama için klomen verecek sanıırm.
reflüm için de gittim dr.a ya sessiz reflü ya da reflü dedi 1 ay kullnmak üzere ilaç verdi...
işte hastane durumum böyle...

sana da güzel haftasonları selinacığım...
ewet canım ürkütücü ama korktuğuma değmedi göbişten baktı dr.canım sonuçları yukarda yazdım.hayırlısı herşeyin.

amın ccanım hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.he he :))) ewet aslında utanmaktan ziyade kasılıyorum korkuyorum yani canım.ama işte alışmalıyızz buna

ay yesin teyzeleri onu yawrum benım ya MAŞALLAH.kardeşler çok güzel allah bağışlasın ya canım drunuz mu öyle dedi bilmiyorum ama çok sarmışsın yawruyu bu sıcakta ?? dr.mu öyle dedi üşürmüymüş daha?
ahh yawrumm benım ranamm canım inşallah bebişimz yapıyordur bu ağrıları.aynı etkileer bende de olmuştu.inşaaalllaahhh!

sevcanım hayırlı haberler alırsın inşallah belkimde eşinin dediği gibi olur allahım güldürsün yüzümüzü
amin ablam ama yok değerlerde bişey...yukarıda yazdım ablam

iyi hadi ablam kafa dağıtırsın değişik insanlar görerek bari iyi gelır sana da...

inş ablacım bende çok istiyorum güzel haber alıp sizlerle paylaşmayı hakkımızda hayırlısı olsun ....
amin yawrummm...

Herkese iyi geceler hanımlar ben bugün pikniğe gitmiştim gelincede bi güzel uyudum bu gece napıcam bilmiyorum
Birsencim iki kardeşi aynı karede görmek çok güzel maşallah
Sevcancım muayene güzel geçmiş takip yaptırcaksın demek hayırlısı
Ranacım inşallah hamilesindir o son 5-6 günde geçmiyo mübarek yaaa
Anatolia merak ediyoruz etmezmiyiz aklımızdasın yazmasak da

Hepiniz iyisiniz inşallah arkadaşlar:79:

Olabilir canım ya bak yağmur yağdı ama acayip bir ağrı diz kapağım tutulmuş gibi.

İnşallah birsencim pazartesi günü olucak dua et bana canım.

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 12 ziyaretçi)

banu145145+,elifce26,
Kızlar bu kadar takipçimiz var siz nerelerdesiniz bakıyım.

evet cnm üst üste geldi malesef..gündüz fazla agrımadan majezik aldı kociş içtim,şimdide içtim çünkü basladı gene(
sende gitmişsin doktora kuzum..hayırlısı inşallah...klomenle kalmanı diliyorum sevcanım
sorma canım sagol..hayırdır senin neyin vardı?bu arada ebuşla konuşurken gülme krizine yakalanmışsın hep gül emi canım
annaaammmm MAAŞALLAHHH canım benim yaaa minik kuzuuu ablişiyle yatarmış..sagol birsenim resmileri ekledigin için bizi hiç merakta bırakmıyosun
canım yaaa heyecan dorukta desene hadi inşallah güzel haberlerini alırız yakında
cano kısayı aldım
ya kıyamam demek duvardan düştü ay yaa geçmiş olsun..seninde üst üste geldi herşey...görümcenin nesi var hayırdır?

ohh iyi etmişsin canım ya eglendinmi bari?bu gece nöbetçi kalırsın artık topicte
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 12 ziyaretçi)

banu145145+,elifce26,
Kızlar bu kadar takipçimiz var siz nerelerdesiniz bakıyım.

aynen çok kötü diş agrısı banum yaa..şimdide agrıyo ama dünki gibi degil inş çok tutmaz...

ANATOLIAMMM canım..sakın öyle bişey düşünme canım yaaa...aşkolsun,sen bu topicte unutulacak en son insanlardansın yazmamış olsamda aklına bişy gelmesin cnm...

iyi geceler canlar kimseler de yok yaaaa sansıma

maşallah,barekallah,ne tatlılar.
bebişin ellerine çorabı abla sultan mı giydirdi
birsencim,rabbim hayırlı evlat olmasını nasib etsin canım.

sevcancım,bak korktuğun gibi kist falan çıkmadı,inşallah klomenden sonrada gelir bebiş.
herkeze hayırlı geceler.
derincim,hep gülmüyoz,hayat acısıyla tatlısıyla ama,hamdolsun ki gülmek içinde sebeplerimiz var.teşekkürler.

iyi geceler canım temiz hava rahatlattı,uyudun sanırım,iyi olmuş.
canım ewet takıp başlayacak adet olduğumda inşallah.

İnşallah önümüzdeki ay başlasında belki aşılama yapar.
ınşallah banucuğum bir adet olayım da takip başlasın

ay canım ya dikkat et ama gıtsene bır dr.a sen...
ınşallah cnm ya amın

hayırlı geceler cnm ewet iyi herşey bakalım...

selam kızlar...
bir bakayım dedim ,iyisiniz inşallah.
eşim dvd almış bebekle ilgili film izliyoruz. :))
öpüyorum hepinizi.yi geceler...

Aman tanrım bugün semradan başka uğrayan bile olmamış nerdesin kızlar tabi pazar herkes gezmelerde benim yarın aşılama günüm inşallah bu sefer olur hepinizi kocaman öptümmmmmmm.

Aman tanrım bugün semradan başka uğrayan bile olmamış nerdesin kızlar tabi pazar herkes gezmelerde benim yarın aşılama günüm inşallah bu sefer olur hepinizi kocaman öptümmmmmmm.

evet yaaaaaaaa bugün benden başka kimsecikler gelmedi ara sıra girip baktım kimsecikler yok ne oldu bu hatunlara iyisinizdir inşallah bende bir hafta yokum yeğenim nışanlanıyor ablamda olacağım müsait olursam bi ara tekrar uğrarım allaha emanet olun bayyyyyyy:79::79::79::79::79::79:

banu cum,kandil öncesi inşallah istediğin pozitif sonuca adım atmış olursun canım,rabbim yardımcın olsun.

hayırlı olsun semracım.
bugün bende ara ara girdim ama kimse yoktu altta,tıpkı şu an olduğu gibi

kızlar yaaa,nerdesiniz,gelin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben bugün pre seed sipariş verdim,yani tutiş verdi sağolsun,inşallah bi haftada elime ulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…