İnşallah kardelencim hiç heyecan yoktu içimde ama şuan fene bastı ben nasıl uyıycam ve sabah 6 nasıl kalkıcam.banu cum,kandil öncesi inşallah istediğin pozitif sonuca adım atmış olursun canım,rabbim yardımcın olsun.
hayırlı olsun semracım.
bugün bende ara ara girdim ama kimse yoktu altta,tıpkı şu an olduğu gibi
ben sanal kartla aldım canım,bakalım inşallah gelir,gelmezse de bebek yolunda bi 60 lira daha harcamış olcam çok çok,sanal kart güvenli o yüzden.Bende çok istedim almak ama netten diye cesaret edmedim kullan bakalım inşallah işe yarar okuduğum kadar kullananlar çok memnun.
İnşallah kardelencim hiç heyecan yoktu içimde ama şuan fene bastı ben nasıl uyıycam ve sabah 6 nasıl kalkıcam.
maşallah maşallah kırkbirkere maşallah çok sevimli olmuş emremiz gün geçtikçe çok hızlı büyüyor maşallah kuzumuza .birsecim bana özelden ev adresini gönderirmisin canım .şimdiden teşekkürler :79:
canım benım çok sağol gittim dr.a CANIM dr. sağolsun alttan bakmadı :)) ultrasonla baktı,şikayetim olup olmadığını sordu.ultrason gayet güzel dedi,adet olmadığımı söyledim bu ay peki test yaptın mı dedi,yok dedim geçen ay yaptığımı söyledim.kan testi istedi.yaptırdık,hap vermedi belki geç döllenme olmuştur dedi.yaptırdık testi baktım netten degerim 0.77 yani gebelik yok.ptesi gideceğim,dr.um adet olmam için ilaç yazacak sonra yumurta takibi olacak,sonra da yumurtlama için klomen verecek sanıırm.
reflüm için de gittim dr.a ya sessiz reflü ya da reflü dedi 1 ay kullnmak üzere ilaç verdi...
işte hastane durumum böyle...
sana da güzel haftasonları selinacığım...
ewet canım ürkütücü ama korktuğuma değmedi göbişten baktı dr.canım sonuçları yukarda yazdım.hayırlısı herşeyin.
amın ccanım hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.he he :))) ewet aslında utanmaktan ziyade kasılıyorum korkuyorum yani canım.ama işte alışmalıyızz buna
ay yesin teyzeleri onu yawrum benım ya MAŞALLAH.kardeşler çok güzel allah bağışlasın ya canım drunuz mu öyle dedi bilmiyorum ama çok sarmışsın yawruyu bu sıcakta ?? dr.mu öyle dedi üşürmüymüş daha?
ahh yawrumm benım ranamm canım inşallah bebişimz yapıyordur bu ağrıları.aynı etkileer bende de olmuştu.inşaaalllaahhh!
amin ablam ama yok değerlerde bişey...yukarıda yazdım ablam
iyi hadi ablam kafa dağıtırsın değişik insanlar görerek bari iyi gelır sana da...
amin yawrummm...
Herkese iyi geceler hanımlar ben bugün pikniğe gitmiştim gelincede bi güzel uyudum bu gece napıcam bilmiyorum
Birsencim iki kardeşi aynı karede görmek çok güzel maşallah
Sevcancım muayene güzel geçmiş takip yaptırcaksın demek hayırlısı
Ranacım inşallah hamilesindir o son 5-6 günde geçmiyo mübarek yaaa
Anatolia merak ediyoruz etmezmiyiz aklımızdasın yazmasak da
Hepiniz iyisiniz inşallah arkadaşlar:79:
Olabilir canım ya bak yağmur yağdı ama acayip bir ağrı diz kapağım tutulmuş gibi.
İnşallah birsencim pazartesi günü olucak dua et bana canım.
anladım canım.ewet ben de arkadasım tavsıyesı uzerıne gıttım duzgun beye.orada doğum yaptı arkadaşım.ılk ayımda çorluya gıdıyordum o da tavsıye uzerıneydı.fakat mesafeler olduğu için 2.ay buraya başlamıştım canım.iyi geldı o dr. bana.ilaç taraftarı fılan değil.google a yazdığımda hep olumlu şeyler okudum.
canım klomen yapıyor işte boyle ama bebişimiz de olabılır.İNŞALLAH CANIM.
iyiyim şükür canım.canım sen yawruna bak da her zaman görüşürüz biz.[/QUOTE
Evet canım çok iyi bir doktor sen neden çorluya gidiyodun babannem çorlulu hemşerimiyiz yoksa.
Canım ya çok özledim seni ah yavrum Allah şifalar versin biran önce.
Canım şükür herşey güzel olmuş bundan sonrada inşallah bebiş gelir.
Ayyy diş ağrısı çok zordur canım ya.
Birsencim maşallah emrecik büyüyor çok tatlı Allah nazarlardan korusun.
İnşallah önümüzdeki ay başlasında belki aşılama yapar.
Naber kardelencim nerelere gittin pikniğe havada güzeldi oh temiz hava
evet cnm üst üste geldi malesef..gündüz fazla agrımadan majezik aldı kociş içtim,şimdide içtim çünkü basladı gene(
sende gitmişsin doktora kuzum..hayırlısı inşallah...klomenle kalmanı diliyorum sevcanım
sorma canım sagol..hayırdır senin neyin vardı?bu arada ebuşla konuşurken gülme krizine yakalanmışsın hep gül emi canım
annaaammmm MAAŞALLAHHH canım benim yaaa minik kuzuuu ablişiyle yatarmış..sagol birsenim resmileri ekledigin için bizi hiç merakta bırakmıyosun
canım yaaa heyecan dorukta desene hadi inşallah güzel haberlerini alırız yakında
cano kısayı aldım
ya kıyamam demek duvardan düştü ay yaa geçmiş olsun..seninde üst üste geldi herşey...görümcenin nesi var hayırdır?
ohh iyi etmişsin canım ya eglendinmi bari?bu gece nöbetçi kalırsın artık topicte
aynen çok kötü diş agrısı banum yaa..şimdide agrıyo ama dünki gibi degil inş çok tutmaz...
ANATOLIAMMM canım..sakın öyle bişey düşünme canım yaaa...aşkolsun,sen bu topicte unutulacak en son insanlardansın yazmamış olsamda aklına bişy gelmesin cnm...
iyi geceler canlar kimseler de yok yaaaa sansıma
maşallah,barekallah,ne tatlılar.
bebişin ellerine çorabı abla sultan mı giydirdi
birsencim,rabbim hayırlı evlat olmasını nasib etsin canım.
sevcancım,bak korktuğun gibi kist falan çıkmadı,inşallah klomenden sonrada gelir bebiş.
herkeze hayırlı geceler.
derincim,hep gülmüyoz,hayat acısıyla tatlısıyla ama,hamdolsun ki gülmek içinde sebeplerimiz var.teşekkürler.
selam kızlar hepinize toptan cevap yazıyorum kardeloş kesin bişey der gene ama başına gelirse şaşmayalım malum ancak iş çocuklar misafir bi bu aralar hacamat yapıyoruz kayınbabamla misafirimiz geliyo arada anca inanın yetişmeye sizleri habersiz bırakmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar emrecik şuan iyi ve benim yanımdaysa önce Allahımın sonra sizlerin dualarıyla birlikteyiz oğlumla sizlerin çok yardımını duasını aldım teşekkür ederim hepinize inşallah hayırlı evlat olur sizlerinde biran önce kucaklarınız dolar sevcancım prematüre olduğu için normal bebek gibi olmazmış kanı az olduğu için sıcak tutmak lazımmış ondan sarıyorum bide üşütmeyelim bugün 48 gün oldu ama daha yarın 40 haftalık olacak yani yeni doğacaktı neyse hayırlısı buymuş inşallah şu 3 ayların yüzü suyu hürmetine hepinizin kucağı dolar emrecik dua ediyo hepinize teyzeleri kardeloş kız eldiven sıcak tutmuyo ondan çorap giydiriyoz hemde çıkaramıyo eldiveni çıkartıyo evet kızlar şimdilik böyle hepinizi öpüyoruz iyigeceler
birsencim selam kuşum,emrecik nasıl,demiyo mu hadi gidin esma beni bekler diye
İnşallah kızzz ama napıyım elimde değil kız okuyorum olumlu bir tyane yok sinir oldum valla inşallah benimki tutarda ben insanlara ümit veririm.ben sanal kartla aldım canım,bakalım inşallah gelir,gelmezse de bebek yolunda bi 60 lira daha harcamış olcam çok çok,sanal kart güvenli o yüzden.
aslında sağolsun tutuşuşm uğraştı benim yerime,hakkı geçti bana çok.
kız heyecanlanma delüş,ilk defa mı yaptırıyon sanki.
inşallah bu son işlem olur,gelir bebişin.
Canım Allah yardım etsin hem bebiş hem misafir zor ama olsun genede güzeldir inşallah bizde böyle koşarız emrecik bana bu gece çokk dua et yarına çok ihtiyacım var.Olabilir canım ya bak yağmur yağdı ama acayip bir ağrı diz kapağım tutulmuş gibi.
selam kızlar hepinize toptan cevap yazıyorum kardeloş kesin bişey der gene ama başına gelirse şaşmayalım malum ancak iş çocuklar misafir bi bu aralar hacamat yapıyoruz kayınbabamla misafirimiz geliyo arada anca inanın yetişmeye sizleri habersiz bırakmamaya çalışıyorum elimden geldiği kadar emrecik şuan iyi ve benim yanımdaysa önce Allahımın sonra sizlerin dualarıyla birlikteyiz oğlumla sizlerin çok yardımını duasını aldım teşekkür ederim hepinize inşallah hayırlı evlat olur sizlerinde biran önce kucaklarınız dolar sevcancım prematüre olduğu için normal bebek gibi olmazmış kanı az olduğu için sıcak tutmak lazımmış ondan sarıyorum bide üşütmeyelim bugün 48 gün oldu ama daha yarın 40 haftalık olacak yani yeni doğacaktı neyse hayırlısı buymuş inşallah şu 3 ayların yüzü suyu hürmetine hepinizin kucağı dolar emrecik dua ediyo hepinize teyzeleri kardeloş kız eldiven sıcak tutmuyo ondan çorap giydiriyoz hemde çıkaramıyo eldiveni çıkartıyo evet kızlar şimdilik böyle hepinizi öpüyoruz iyigeceler
canım yaa inşallah buay sen ve banu müjde verirsiniz umarım allahım emeklerinizi boşa çıkarmasıninş ablacım bende çok istiyorum güzel haber alıp sizlerle paylaşmayı hakkımızda hayırlısı olsun ....
sevcanım sorun olmamasına sevindim tatlım galiba sende klomene başlıycaksın hadi hayırlı olsun allahım hayırlı evlat versin sana canımcanım benım çok sağol gittim dr.a CANIM dr. sağolsun alttan bakmadı :)) ultrasonla baktı,şikayetim olup olmadığını sordu.ultrason gayet güzel dedi,adet olmadığımı söyledim bu ay peki test yaptın mı dedi,yok dedim geçen ay yaptığımı söyledim.kan testi istedi.yaptırdık,hap vermedi belki geç döllenme olmuştur dedi.yaptırdık testi baktım netten degerim 0.77 yani gebelik yok.ptesi gideceğim,dr.um adet olmam için ilaç yazacak sonra yumurta takibi olacak,sonra da yumurtlama için klomen verecek sanıırm.
reflüm için de gittim dr.a ya sessiz reflü ya da reflü dedi 1 ay kullnmak üzere ilaç verdi...
işte hastane durumum böyle...
sana da güzel haftasonları selinacığım...
ewet canım ürkütücü ama korktuğuma değmedi göbişten baktı dr.canım sonuçları yukarda yazdım.hayırlısı herşeyin.
amın ccanım hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.he he :))) ewet aslında utanmaktan ziyade kasılıyorum korkuyorum yani canım.ama işte alışmalıyızz buna
ay yesin teyzeleri onu yawrum benım ya MAŞALLAH.kardeşler çok güzel allah bağışlasın ya canım drunuz mu öyle dedi bilmiyorum ama çok sarmışsın yawruyu bu sıcakta ?? dr.mu öyle dedi üşürmüymüş daha?
ahh yawrumm benım ranamm canım inşallah bebişimz yapıyordur bu ağrıları.aynı etkileer bende de olmuştu.inşaaalllaahhh!
amin ablam ama yok değerlerde bişey...yukarıda yazdım ablam
iyi hadi ablam kafa dağıtırsın değişik insanlar görerek bari iyi gelır sana da...
amin yawrummm...
valla banum dün msndede konuştuk zatende buara topici sadece misafirler bekliyo tabi misafirlerde tanıdık bunu biliyoruzda neyse herkesin işleri var ramazanda hepimiz toplanıcaz şimdilik tatil yapalım azcıkToplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 12 ziyaretçi)
banu145145+,elifce26,
Kızlar bu kadar takipçimiz var siz nerelerdesiniz bakıyım.
cano evet ya öyle oldu görümcemdede bel fıtığı var ogün kitlenmiş ağlıyodu gittiğimde acile götürdüm bi iğne iyi oldu çok şükür sen nasılsın canımevet cnm üst üste geldi malesef..gündüz fazla agrımadan majezik aldı kociş içtim,şimdide içtim çünkü basladı gene(
sende gitmişsin doktora kuzum..hayırlısı inşallah...klomenle kalmanı diliyorum sevcanım
sorma canım sagol..hayırdır senin neyin vardı?bu arada ebuşla konuşurken gülme krizine yakalanmışsın hep gül emi canım
annaaammmm MAAŞALLAHHH canım benim yaaa minik kuzuuu ablişiyle yatarmış..sagol birsenim resmileri ekledigin için bizi hiç merakta bırakmıyosun
canım yaaa heyecan dorukta desene hadi inşallah güzel haberlerini alırız yakında
cano kısayı aldım
ya kıyamam demek duvardan düştü ay yaa geçmiş olsun..seninde üst üste geldi herşey...görümcenin nesi var hayırdır?
ohh iyi etmişsin canım ya eglendinmi bari?bu gece nöbetçi kalırsın artık topicte
aynen çok kötü diş agrısı banum yaa..şimdide agrıyo ama dünki gibi degil inş çok tutmaz...
ANATOLIAMMM canım..sakın öyle bişey düşünme canım yaaa...aşkolsun,sen bu topicte unutulacak en son insanlardansın yazmamış olsamda aklına bişy gelmesin cnm...
iyi geceler canlar kimseler de yok yaaaa sansıma
semroş hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsişn .sen nasılsın buarada oğluşunda iyidir inşallahevet yaaaaaaaa bugün benden başka kimsecikler gelmedi ara sıra girip baktım kimsecikler yok ne oldu bu hatunlara iyisinizdir inşallah bende bir hafta yokum yeğenim nışanlanıyor ablamda olacağım müsait olursam bi ara tekrar uğrarım allaha emanet olun bayyyyyyy:79::79::79::79::79::79:
cano hayırlı olsun inşallah bizimkiler presed sıpaları olcaklar :)))kızlar yaaa,nerdesiniz,gelin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben bugün pre seed sipariş verdim,yani tutiş verdi sağolsun,inşallah bi haftada elime ulaşır.
banum heyecan yapma canım dualarım seninle inşallah bebişin yola çıkıp geliyoİnşallah kardelencim hiç heyecan yoktu içimde ama şuan fene bastı ben nasıl uyıycam ve sabah 6 nasıl kalkıcam.
birsencim,bu kadarlığına bile gelmen bizi öyle mutlu ediyo ki,hiiiççççç bişey demem bu saatten sonra.Olabilir canım ya bak yağmur yağdı ama acayip bir ağrı diz kapağım tutulmuş gibi.
emreviğin iyi olmasıda ayrıca mutluluk veriyo bize,oyyyyy paşa o paşa.
ben dünden hazırım kız,hazırlaklara başlim bi yandan,malım altın pahalı,şimdi biriktirmeye başlasam,düğüne kadar anca toparlarım altın parası.kız kardeloş çıktınmı esma biraz büyüsün hemen gidecez hatta sen isteyecen olarmı
eeeeee baş dünür olupta altın takmadan da olmaz di mii:79::79:
evet canom.presed bebekleri olsunlar,yoksa tüp taktırcaz bebeklere,haberleri olsun,korksunlar da gelsinlercanım yaa inşallah buay sen ve banu müjde verirsiniz umarım allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın
sevcanım sorun olmamasına sevindim tatlım galiba sende klomene başlıycaksın hadi hayırlı olsun allahım hayırlı evlat versin sana canım
valla banum dün msndede konuştuk zatende buara topici sadece misafirler bekliyo tabi misafirlerde tanıdık bunu biliyoruzda neyse herkesin işleri var ramazanda hepimiz toplanıcaz şimdilik tatil yapalım azcık
cano evet ya öyle oldu görümcemdede bel fıtığı var ogün kitlenmiş ağlıyodu gittiğimde acile götürdüm bi iğne iyi oldu çok şükür sen nasılsın canım
semroş hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsişn .sen nasılsın buarada oğluşunda iyidir inşallah
cano hayırlı olsun inşallah bizimkiler presed sıpaları olcaklar :)))
banum heyecan yapma canım dualarım seninle inşallah bebişin yola çıkıp geliyo
benim vefakar arkadaşım bu güzel sözleri duymak çok mutlu ediyo bizi arkadaşlar ve ben hepimiz senin bu şekilde davranmandan dolayı çok mutluyuz .herşeyini paylaştın iyi kötü hep yanımızdaydın bizde senin ve emrenin yanında olmaya çalıştık şükürki emrecik kollarında ve iyi .allahım hep iyi etsin sizi canım .inanki çok duygulandım kuzum allah razı olsun güzel sözlerin için .seviyoruz seni hepimiz öptüm kuzum
benimde gece aklıma geldi,gene mi ceza aldı bu kız diye,ama sanırım gelmiş ve sanırım hamile,yani inşallah.ya kızlar LAGRİMA nerelerde merak ettim onu yaa .inşallah iyidir epey oldu görmüyorum .haberi olan varmı ?
ah canım yaaaaaa,galiba biz dışarıya çok güçlü görünmeye çalışırken,içimize fazla eziyet ediyoz ki,her gün başka bi yerden ağrı fışkırıyo.selam canlar...saat çok geç biliyorum ama bu gece beni uyku tutmadı yaaa...iyide degilim bugün hava serindi ama benim içim yanıyo sanki ve az önce fırladım midem agzıma geldi yaaadişim apse yaptı şiş şimdi...bugün diş agrısı için dua okuduk arkadasımla.grı geçti şişlik oldu..aman agrımasında.salı günü dolgu için gitmek istiyorum ama inanın korkumdan deiglde sırf igrendigime hiç o koltuga oturmayı istemiyorum neyse...
banum hadi hayırlısı canım..inşallah yarın spermcikler yolunu hemen bulur bebişin gelir canım.aşılaman hayırlı ugurlu olsun inşallah...
birsenim,Allah razı olsun duaların için canım...ebuşun dedigi gibi çok vefakarsın kuzum...seni seviyoruz emrecigide...
tüm canım arkadaslarım...yataktan kalktım uyku tutmadıgı için açtım pc yi yaziyim dedim...
ebuşum karşılaşamadık kuzum...
hepinizi çokkkk öpüyorum...Allaha emanet olun iyi geceler...:80:
çok geçmiş olsun.
bu arada bende belime medikal korse aldım,şu anda taktım,gayet rahat gibi,inşallah iyi gelir
selam kızlar nasılsınız? keyifler nasıl? bayadır giremiyrum bir değişiklik var mı hamile falan olan?
birşey soracagım fikri olan var mı?
30 mayıs da regl oldum bu hafta tekrar olmam gerekiyor bekliyorum.. ama 2 3 gündür sabahları öğlene kadar ki zaman diliminde inanılmazz bir miğde bulantısı yaşıyorum günde 4 5 öğün yemek yiyorum doyamıyorum bir türlü. başım da bulanık hani böyle dönüyor gibi de dönmüyor gibi dengesizlik var.ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.bi tuhafım. . acaba hamile olabilirmiyim ki. bu zaman zarfında cıkmaz sanıyorum alsam bi idrar testi.. testi yaparım ama negatifse üzülürüm ondan testte yapmıyorum ama bu hafta nasıl beklicem adetimin gelmesini..kalbim falan carpıyor.. içimdeki ses devamlı bu ay oldu işte diyor susturamıyorum.. hamile değilsem de üşüttüm sanırım bilmiyorum kafam çok karışık..
yukardada dedim,sen galiba hamilesin,inşallah yani.
inşallah ebrarcım.canım yaa inşallah buay sen ve banu müjde verirsiniz umarım allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın
sevcanım sorun olmamasına sevindim tatlım galiba sende klomene başlıycaksın hadi hayırlı olsun allahım hayırlı evlat versin sana canım
valla banum dün msndede konuştuk zatende buara topici sadece misafirler bekliyo tabi misafirlerde tanıdık bunu biliyoruzda neyse herkesin işleri var ramazanda hepimiz toplanıcaz şimdilik tatil yapalım azcık
cano evet ya öyle oldu görümcemdede bel fıtığı var ogün kitlenmiş ağlıyodu gittiğimde acile götürdüm bi iğne iyi oldu çok şükür sen nasılsın canım
semroş hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsişn .sen nasılsın buarada oğluşunda iyidir inşallah
cano hayırlı olsun inşallah bizimkiler presed sıpaları olcaklar :)))
banum heyecan yapma canım dualarım seninle inşallah bebişin yola çıkıp geliyo
benim vefakar arkadaşım bu güzel sözleri duymak çok mutlu ediyo bizi arkadaşlar ve ben hepimiz senin bu şekilde davranmandan dolayı çok mutluyuz .herşeyini paylaştın iyi kötü hep yanımızdaydın bizde senin ve emrenin yanında olmaya çalıştık şükürki emrecik kollarında ve iyi .allahım hep iyi etsin sizi canım .inanki çok duygulandım kuzum allah razı olsun güzel sözlerin için .seviyoruz seni hepimiz öptüm kuzum
İnşallah tökezlemezlerde gelirler ::)))selam canlar...saat çok geç biliyorum ama bu gece beni uyku tutmadı yaaa...iyide degilim bugün hava serindi ama benim içim yanıyo sanki ve az önce fırladım midem agzıma geldi yaaadişim apse yaptı şiş şimdi...bugün diş agrısı için dua okuduk arkadasımla.grı geçti şişlik oldu..aman agrımasında.salı günü dolgu için gitmek istiyorum ama inanın korkumdan deiglde sırf igrendigime hiç o koltuga oturmayı istemiyorum neyse...
banum hadi hayırlısı canım..inşallah yarın spermcikler yolunu hemen bulur bebişin gelir canım.aşılaman hayırlı ugurlu olsun inşallah...
birsenim,Allah razı olsun duaların için canım...ebuşun dedigi gibi çok vefakarsın kuzum...seni seviyoruz emrecigide...
tüm canım arkadaslarım...yataktan kalktım uyku tutmadıgı için açtım pc yi yaziyim dedim...
ebuşum karşılaşamadık kuzum...
hepinizi çokkkk öpüyorum...Allaha emanet olun iyi geceler...:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?