Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İnşallah kardelencim hiç heyecan yoktu içimde ama şuan fene bastı ben nasıl uyıycam ve sabah 6 nasıl kalkıcam.

Bende çok istedim almak ama netten diye cesaret edmedim kullan bakalım inşallah işe yarar okuduğum kadar kullananlar çok memnun.
ben sanal kartla aldım canım,bakalım inşallah gelir,gelmezse de bebek yolunda bi 60 lira daha harcamış olcam çok çok,sanal kart güvenli o yüzden.
aslında sağolsun tutuşuşm uğraştı benim yerime,hakkı geçti bana çok.
İnşallah kardelencim hiç heyecan yoktu içimde ama şuan fene bastı ben nasıl uyıycam ve sabah 6 nasıl kalkıcam.

kız heyecanlanma delüş,ilk defa mı yaptırıyon sanki.
inşallah bu son işlem olur,gelir bebişin.

İnşallah kızzz ama napıyım elimde değil kız okuyorum olumlu bir tyane yok sinir oldum valla inşallah benimki tutarda ben insanlara ümit veririm.
Öptüm seni canım iyigeceler.

inş ablacım bende çok istiyorum güzel haber alıp sizlerle paylaşmayı hakkımızda hayırlısı olsun ....
canım yaa inşallah buay sen ve banu müjde verirsiniz umarım allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın
sevcanım sorun olmamasına sevindim tatlım galiba sende klomene başlıycaksın hadi hayırlı olsun allahım hayırlı evlat versin sana canım
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 12 ziyaretçi)

banu145145+,elifce26,
Kızlar bu kadar takipçimiz var siz nerelerdesiniz bakıyım.
valla banum dün msndede konuştuk zatende buara topici sadece misafirler bekliyo tabi misafirlerde tanıdık bunu biliyoruzda neyse herkesin işleri var ramazanda hepimiz toplanıcaz şimdilik tatil yapalım azcık
cano evet ya öyle oldu görümcemdede bel fıtığı var ogün kitlenmiş ağlıyodu gittiğimde acile götürdüm bi iğne iyi oldu çok şükür sen nasılsın canım
semroş hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsişn .sen nasılsın buarada oğluşunda iyidir inşallah
kızlar yaaa,nerdesiniz,gelin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben bugün pre seed sipariş verdim,yani tutiş verdi sağolsun,inşallah bi haftada elime ulaşır.
cano hayırlı olsun inşallah bizimkiler presed sıpaları olcaklar :)))
banum heyecan yapma canım dualarım seninle inşallah bebişin yola çıkıp geliyo

benim vefakar arkadaşım bu güzel sözleri duymak çok mutlu ediyo bizi arkadaşlar ve ben hepimiz senin bu şekilde davranmandan dolayı çok mutluyuz .herşeyini paylaştın iyi kötü hep yanımızdaydın bizde senin ve emrenin yanında olmaya çalıştık şükürki emrecik kollarında ve iyi .allahım hep iyi etsin sizi canım .inanki çok duygulandım kuzum allah razı olsun güzel sözlerin için .seviyoruz seni hepimiz öptüm kuzum

selam canlar...saat çok geç biliyorum ama bu gece beni uyku tutmadı yaaa...iyide degilim bugün hava serindi ama benim içim yanıyo sanki ve az önce fırladım midem agzıma geldi yaaadişim apse yaptı şiş şimdi...bugün diş agrısı için dua okuduk arkadasımla.grı geçti şişlik oldu..aman agrımasında.salı günü dolgu için gitmek istiyorum ama inanın korkumdan deiglde sırf igrendigime hiç o koltuga oturmayı istemiyorumneyse...

banum hadi hayırlısı canım..inşallah yarın spermcikler yolunu hemen bulur bebişin gelir canım.aşılaman hayırlı ugurlu olsun inşallah...

birsenim,Allah razı olsun duaların için canım...ebuşun dedigi gibi çok vefakarsın kuzum...seni seviyoruz emrecigide...

tüm canım arkadaslarım...yataktan kalktım uyku tutmadıgı için açtım pc yi yaziyim dedim...

ebuşum karşılaşamadık kuzum...
hepinizi çokkkk öpüyorum...Allaha emanet olun iyi geceler...:80:

selam kızlar nasılsınız? keyifler nasıl? bayadır giremiyrum bir değişiklik var mı hamile falan olan?
birşey soracagım fikri olan var mı?
30 mayıs da regl oldum bu hafta tekrar olmam gerekiyor bekliyorum.. ama 2 3 gündür sabahları öğlene kadar ki zaman diliminde inanılmazz bir miğde bulantısı yaşıyorum günde 4 5 öğün yemek yiyorum doyamıyorum bir türlü. başım da bulanık hani böyle dönüyor gibi de dönmüyor gibi dengesizlik var.ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.bi tuhafım. . acaba hamile olabilirmiyim ki. bu zaman zarfında cıkmaz sanıyorum alsam bi idrar testi.. testi yaparım ama negatifse üzülürüm ondan testte yapmıyorum ama bu hafta nasıl beklicem adetimin gelmesini..kalbim falan carpıyor.. içimdeki ses devamlı bu ay oldu işte diyor susturamıyorum.. hamile değilsem de üşüttüm sanırım bilmiyorum kafam çok karışık..

selamm kızlarr nasılsınızzz giremıyorum eskısı kadar bende bu arada gunum 2 gun gectı cokk heyecanlıyımm bendee test yapsam cıkar mı heyecandn uyku uyuyamıyorum gece kalkıyorum sabah erken kalkıyorum esıme al test dıyorum almıyorr oda heveslenmek ıstemıyor sanırımm ne yapıcamm hıcte bırsey hıssetmıyorum her zmankı gıbıyımm adet olcagım zaman bı belımle gogsumde sancı olurdu oda yokk cok merak edıyorumm

inşallah ebrarcım.
İnşallah tökezlemezlerde gelirler ::)))

Kızlar aşılamam yapıldı evdeyim yatıyorum karnım ağrıyor kadın doktor beni mahvetti sonra erkek doktor çağırdılar hiç anlamadan yaptı sağolsun.Kızlar karnımın ağrısı normalmi acaba...

Sevimli inşallah hamilesindir.Al bi test merakın geçsin öyle pırpır heyecan daha zor.İnşallah hamilesindir
Banucum hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar yaa.Ağrı hatırlamıyorum ben belkide olmuştu uzun zaman oldu.Dr demedimi ağrın olabilir falan diye.:26:

Kızlar ben dr umu aradım.Gebelik olmadı ve artık folikasitten gına geldi bana dedim.38 günde bir adet gördüğümü söyledim.O da pkodan dolayı olduğunu söyledi daha önce gebelik olduğu için ben yine hamile kalacağını düşünüyorum bikaç aya dedi.Acaba eşimde bişeyler kullanmalımı diye sorduğumda eşinin ürolog olduğunu akşam onunla görüşüp bizi bilgilendireceğini söyledi.folikasitede vücut doymuştur bırak artık dedi.Yine gebelik olmazsa yumurta takibi yapacakmış.Of yaa bu doktorlardan ne zaman kurtulcaz kızlar biz ben çok bunaldım artık bu durumdan.:84::84::84:böyle bağırmak istiyorum artık

selam kızlar nasılsınız??
hepinizi cok özledim epeydir sohbet edemiyoruz:2:
bende bugun konturole gittim herşey yolunda cok şükürr
cicişimde bugun aşılama oldu inşallah tutarr
banucum sende asılama olmussun inş seninkide tutarr

ebrar ablacım nasılsın gelinizide iyidir inşallah

kardeloşum nbr cnmm görüşemedik

derincim sen nasılsın

gülde uğramamıssss

boncukum nerelerdeee

pelinimm senlede kocusamadık facede yazdım sana

sarı şeker sen nasılsınn

derdacımm meleğimizzz nasılll öp onu benim için
miss kokar şimcikkk ohhhh

egal,aleyna,duruuu,dünürüüm,garibim,kayramway kızlar sizler nasılsınızz
unuttugum varsa kusura bakmasınlar
hepinizi cokk öpüyorum ALLAHA emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…