Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar hepınıze cok tesekkürederım canlarım ıyı dıleklerınız ıcın cok özledım hepınızı bu ınternet catlatıcak benı burda nasılsınız

derınım nerdesın balım ya altta gördüm senı ebusum nerde acaba yırım ben sızı eve gıdım bol bol konusucam acısını cıkarıcam

[QU
OTE=kardelen49;19879607]aaaa boncukum gelmiş nerelerdesin özledik canım yaa[/QUOTE]

bende özledın cnm benım ben kayıplardayım ah eve dönsem sen nasılsın ıyımısın sınavları neyaptın ben mezun oldum:)))ne ıse yarıcaksa

lagrimacım seni hiç böyle görmemiştim canım yaa.inşallah içindeki ses dogru diyordur inşallah hamilesindir canım hayırlısı inş..sabah hemen yap bi test.

ben yarın itibariyle keçiboynuzu pekmeziyle beslim kocişimi en iyisi
canım yaa,çok geçmiş olsun,inşallah bebeğin ayak sesleridir bunlar
kızlar hepınıze cok tesekkürederım canlarım ıyı dıleklerınız ıcın cok özledım hepınızı bu ınternet catlatıcak benı burda nasılsınız
ooo boncuk buncuk,nerelerdesin,özledik yaaa huuuuuu

derincim,çektiğim ağrıya göre onun teri solda sıfır canım,çok şükür iyi gelcek sanırım,bide kasları zayıflatırmış diye bişey duydum,inşallah öyle olmaz.
kızlar ben çıkıyorum,hayırlı geceler.

canom çok geçmiş olsun kıyamam ya diş ağrısı çok zordur mevlam şifa versin okumak iyi gelmiş negüzel inşallah tamamen geçer canım
ay canım hadi hayırlısı valla belirtilerin hamişlik gibi inşallah öyledir müjde verirsin bize allahım bunca sıkıntının içinde inşallah güzel bişey nasip eder
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

kardelen5233,
cano valla bu bebeklerin korkacağı filan yok yaa korksa benimki korkardı bunca uğraşa gelirdi neyse hayırlısı bakalım
banum hayırlı olsun kuzum inşallah sıkı sıkı tutunur kuzucuğun demek canını yaktı doktor ay ben kadın doktorlardan pek hazetmiyorum yaa
kuşum kıyamam sana ben gerilmişsin iyce sıkma tatlı canını konuştuk zaten msnde
ecrinim dün aklımdaydın hatta msnde konuştuk seni nerelerdesin diye herşey yolundaymış çok şükür allahım daha iyi etsin
bende iyi olmaya çalışıyorum gelinimizde iyi hamdolsun diyim
peloşum kuzum kıyamam yorulmuşsn ya badana işleri çok zor yaa bendede vardı biliyosun hastaneye düşünce yarım kaldı bende nasipse çarşamba yardımcı gelicek temizliğe valla ben bişey yapamam kollarım fena buara hemde çok yorgunum oneyaparsa o artık .kisti takma kuzum erir hemen ben ne kistler gördüm çok normal geliyo ondan
canım aslında herkes düşünüyoda buara kimsecikler yok zaten onla alakalıdır insan hergün görüştüğü kişileri asla unutmuyo yaa .dualarım seninle inşallah hamişsindir
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

garip,
burcusafak08,
kardelen49,
kardelen5233+

merhaba kizlar

misafirlere caylar bendeniyi gider yemek sonrasii
garibim canını sıkmışlar seninde kıyamam ya vardır bir hikmeti diyelim sıkma canını .beklemek çok zor farkındayımda oluyo böyle şeyler işte inşallah gidince güzel haberler alırsına beklediğine değer .buarada misafirlere çay yapmışsın kaçırdım ben ama
derınım nerdesın balım ya altta gördüm senı ebusum nerde acaba yırım ben sızı eve gıdım bol bol konusucam acısını cıkarıcam

boncuğum kuzum özledim seni iyisin inşallah çok öptüm kuzum neyse biz gitmeden dönüceksin sevindim

ya SELİNAMIZ nerelerde merak ettim onuda

DERDAM VE ESMA SULTANDA iyidir inşallah
CİCİŞİM aşılama olmuş hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun kuzucuğu
kayıpları tek tek saymıyorum ama hepinizi merak ediyoruz bi ses verseniz negüzel olurdu kızlar

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
hepimizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günde cümlemizin dileklerini dualarını kabul etsin inş.
ablacım dün temizlik ebik gubuk derken girmeye fırsatım olmadı.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
banu ve cicişimiz aşılama yaptırmışlar.Allahım güzel sonuçlar duyurmayı nasip etsin inş.ikisi içinde hayırlı olsun.bu mübarek günde dilekleri kabul olsun inş.
boncuğum demek mezun oldun,hayırlı uğurlu olsun.inş bi gün bi işe yarar.kutlayalım bunu sen eve geçince pastaları ayarla
kardelenim canım demek keçi boynuzuna başlıyonuz,preesed in de hayırlı olsun inş bu ay preesedle hamile kalırsın hayırlısıyla.öptm canım
kayram pek uğramıyor sanırım inş herşey yolundadır.
lagrıma inş içindeki ses bize güzel haberler verdirsin inş.
garibim ya nickini deiştir bari dr da da şansın olmadı yaa.garip garip derken alamanyalarda garip kalacann.öptm canım inş hayırlı haberler verirsin bize.
derincim dişin için geçmiş olsun.bugun izinlisin sanırım bi dolgu yaptırsan?çekilmez öyle her yediğine cız diyecek ağrı.öptm canım
birsencim maşallah emremiz büyümüş ablasıyla çok güzel pozlar vermiş.demek eldivenleri çıkarıyo bide yeni doğacaktı gününü beklese demişsin.seninki eldivenleri çıkarıyosa büyümüş bile hiç prematüre değil.maşallahh subhanallahh
sevcan uğramamış sanırım göremedim.iyidir inş.
kızlar hepinizi öpüyor ve hayırlı kandiller diliyorum.Allahım dualarınızı kabul etsin inş.

GUNAYDIN CANLARIM :) CUMLETEN HEPINIZIN MIRAC KANDILINI KUTLARIM ! RABBIM BUGUN ACILAN ELLERI DILLERDEN DOKULEN DUALARI KABUL ETSIN INSALLAH ♥

Aminnn inşallah Rabbim şu güzel günlerin yüzüsuyu hürmetine hepimizi sevindirsin..
rabbim ümit ettiklerine nail eylesin canim,dilerim gelecek olan ramazan hurmetine bizlere, tum isteyenlere ve topik arkadaslarimizin hepsine rabbim hayirli evlatlar versin,hepimizi sevindirsinramazanda ahanda böyle olalim hepicimizzz

inşallah sabah yapmayı unuttum artık yarın sabaha kaldı.. biriktirmem lazım sabaha kadar.. sabahın üstüne kaç kere girdim wc ye..

Son düzenleme:
inşallah cnm yaaa.. ya üşüttüm ya da hamileyim bilmiyorum test yapmayı unuttum ama yarına kaldı:) bende unutumuyorum sizleri hep dualarımdasınız..

inşallah cnm yaa inşallah...

Senin mutlak ve sınırsız ilminle de sabittir ki, şu an dünyanın dört bir yanında "Meded ya Rabbi!" diye inleyen, Senden yardım dileyen, acz ve fakrını tam hissederek çaresizlikler içinde SANA sığınan, bütün yüreğiyle Sana teslim olup yardımını bekleyen nice nice kulların vardır...
Biz kullarını içinde bulunduğumuz çok çeşitli sıkıntılardan kurtarabilecek olan yalnız ve yalnız Sensin...
Bizi ellere bırakma, ihsan ve keremine layık olup olmayışımıza bakmadan Rahmaniyetinle bizi sar sarmala ve sıkıntılarımızı gider..
İnsanların "ümitsiz" diyerek ümidimizi kırmaya çalıştığı dertlerimizin de Hakiki Sahibi Sensin, eğer dilersen, hikmetin iktiza ederse olmayacak bir şey yoktur, Sen korursan da kimse bize zarar veremez..
Bizlerin yakın ve uzak geleceğini nurlu, mutlu, hayırlı, bereketli, sevimli, latif, ihsanlarınla bezenmiş, inayetinle süslenmiş, kereminle zenginleşmiş, sağlık ve afiyetle güzelleşmiş, iyi bir kader ile yaz ne olur..
Bunalan yüreklere bir su serp, bizleri ferahlandır...
Nimetlerine de çok güzel bir şekilde şükrederek Senin rızanı, muhabbetini, ilahi tebessümünü kazanmış kullardan eyle bizleri..
Nimetlerini arttır, daim kıl ve hayırla bereketlendir..
Eksiklerimizi gider, müjdeli haberler vererek yüreklerimizi Cennet esintileriyle sevindir...
Amin

teşekkürler canım,inşallah istediğimiz sonuca ulaştırır bizi.
bu arada,senin de diğer kızlar sizlerinde,hepimizin kandili mübarek olsun,rabbim dualarımızı kabul etsin,bütün sıkıntılı insanların sıkıntılarını gidersin,hastalara şifa versin inşallah.

Bu mubarek günün hepimize iyilikler sağlıklar ve inşallah bebişler getirmesini diliyorum yüce rabbimden kandiliniz mubarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…