Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayy agzını öpeyim inşallah öyledir biraz umutluyum biraz değil :)
ebrarrım bralardayım gelip bakıp çıkıyorum hemen. aile karısık ya onlarla ugrasıyorum heryerimde cıbanlar cıktı dktora gittim gösterdim doktor diyo sen nasıl bir yerde yasıyorsun bu ne böyle dedim stres benim evim neyse böyle merak ettiğin içinsağoll

derinim cok gecmiş olsun canım...inş şimdi daha iyisindir...kendine iyi bak öpüyorum cok...
yanlışlık olmuş resimleri 2 kere eklemişim fazla yer kaplamışım
birsenim ogluşun cok tatlı ya maşallah allah nazarlardan saklasın...ablasıylada güzel pozlar vermiş:)
canım hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz inş...
canımm ben iyiyim sagol sadece su kist biraz moralimi bozuyo adette olmadım henuz inş kaybolur gider...kendine cok iyi bak öpüyorum...
sevcanım hayırlısı olsun bu arada gecmiş olsun...epeydir görüşemiyoruz gercikızların hepsiyle görüşemiyorum epeydir cok özledim hepinizi...kendine iyi bak öpüyorum tatlım...
Aman tanrım bugün semradan başka uğrayan bile olmamış nerdesin kızlar tabi pazar herkes gezmelerde benim yarın aşılama günüm inşallah bu sefer olur hepinizi kocaman öptümmmmmmm.
canım aşılaman yapılmış inş mınışın sıkı sıkı tutunur sana güzel haberler verirsin hepimizi hayırlısıyla...
hayırlı olsun semracım...yaz geldi ya fazla girmiyo kimse inş bir ay sona bu topik yine şenlenir...
kızlar yaaa,nerdesiniz,gelin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben bugün pre seed sipariş verdim,yani tutiş verdi sağolsun,inşallah bi haftada elime ulaşır.
canım inş bebişinin gelmesine vesile olur...
canım belirtilerin hamileleik belirtisi gibi inş hamilesindir...adetin gecince bir test yap gec dollenme degilse cıkıyo..ben adetimden iki gün önce yapmıştım cıkmıştı...hayırlı haberlerini bekliyoruz...
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun demekki zamanı var daha bebişinin gelmesinin...inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...

canım fecte yazdım sana...sende allaha emanet ol öpüyorum cok...

kızlar iki gündür badana yaptırıyorum dün bitti bide onun temizligini yaptım yardımcıda aldım ameliyatlıyım ya fazla yormayım dedim kendimi...yinede cok yoruldum allaha şükr olsun temizligimi bugun bitirdim...carşamba günüde anneme gitcem inş... ablamda gelcek butun kardeşler bir arada olcaz...o zamana kadar girebilirsem girerim giremessem şimdiden hepiniz allaha emanet olun hepinizi cok seviyorum 1 ay sonra görüşmek üzre cok cok öpüyorum sizleri ...

ahhh cnm sendeolmasan kimsecikler merak etmeyecek beni dua et ebrarım yaa ( kendi adımla da hitap etmek pek garip oluyor :) dua et de bu ay olmuş olsunnnn
ya kızlar LAGRİMA nerelerde merak ettim onu yaa .inşallah iyidir epey oldu görmüyorum .haberi olan varmı ?

he içimdeki ses geç döllenme diyor çünkü halvet günlerimi falan biliyorum :) hesapladım budurumda eğer olursa geç döllenmedir.. Allah ım ne cok hesap kitap yapıyorumm.. neyse sabah ilk idrarımla test yapcam olursa olur olmazsa olmazbilemiyorum artık haber veririm size..

herkese iyi aksamlar dostlar.....bugun moralim bozuk,pesembe gunu doktor ile randevum vardi biliyorusnuz,bugun beni aradi yardimcisi,doktor 3,4 gun daha tatilini uzatmak durumunda kaldigini randevumu haftaya persembeye almak zorunda kladiklarini söylediler..bende 1 haftadir zaten bekledigimi ve hala adetimin gelmedigi söyledim,bana ne dediki tedirgin olmayin bebek varsa zaten 1 hafta sonra ögrenmenizde bir mahsur olmazmis......ay cildirtti beni sekreter denilen sahsiyet(((((((

lagmiracim,insallah icinden gelen sesde yanilmazsin,bebisin seninledir umarim..

birsencim,emrecik ve ablasi cok tatli,masallah kilo almis daha da guzellesmis emrecik..

derincim gecmis olsun kuzum ya,gelince ust uste geliyor hep..rabbim sifa versin..

banucum,hayirli olsun asilaman,dilerim bebisinin gelmesine vesile olsun...

ecrinsamet,ben iyiyim canim,sagolasin..sen nasilsin?bebis nasil?

kardelencim,uzme tatli canini,seninki yine birseyler yapiyor doktorun,benim ki hormon testi yapti,folik asit verdi,bekliyoruz iste,hic birsey yaptigida yok,ne yumurta takibi,ne klomen,sizden ögreniyorum ben bunlari,..(

diger tum dostlar sizler de iyisiniz insallah??

Son düzenleme:
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

garip,
burcusafak08,
kardelen49,
kardelen5233+

merhaba kizlar

misafirlere caylar bendeniyi gider yemek sonrasii

Ay garipcim sen bu doktora gidene kadar doğurcan bencehele o sekreterler yokmu 6 yıllık tıp fakültesini bitiren onlar gibi bi hava hava doktorlarda yok onlardaki hava valla.Neyse canım hayırlısıyla görüşde sonuç güzel olur inşallah beklediğine değer

ayy keske hamile olsamda,dogurmaya raziyim canimburda turkiye izin dönemi canim,malesef özel doktorlarda hep tatilde,temmuz sonuna kadar kendi takip ettigi hastalari degilse randevu vermezler..benim ki malesef bu zamana geldifazla turk doktoru yok,dolayisiyla alternatifde az oluyor.turkiyede olsam simdiye coktan ögrenmistim sonucu...saglik olsun..bana birde hamileyseniz zaten bebek gelisir ultrasonda görulur dedi,guya beni sakinlestirmeye calisiyor,özru kabahatinden beter denirya o hesappp

Son düzenleme:

Allah nasip ederde sen doğum yapacak olsan yine bu dr umu bekliyceksin garibim yaa.Doğurmıycakmısın doktorun izni bitene kadar.Ne ilginç bi sistemmiş valla:26:

Son düzenleme:
ben 8 aydır kullanıyom,desene benim vucut folic asit patlaması yaşıyo
dr eşine neyi tavsiye ederse,hemen banada bildir tamam mı?
inşallah bu defa gelir bebişin,daha fazla bekleme inşallah.
her şeyin iyi olmasına sevindim ecrincim.
demek ciciş aşılama oldu,inşallah onunki de,banu nunkide pozitif olur.
pelincim,güle güle kirlet evini.
seni özlicez ama senin içinde iyi olmuş olur gidip gelmek.

ya ne kadar anlayışsız şu insanlar,hiç beklemek ne demek bilmiyolar
bu arada lagrima,farkında olmamışın ama,bende seni merak edenlerden ve iyi dilekte bulunanlardanım,neyse önemli değil.

sağol kardeloşum söylerim tabi.Akşam aradım ama eşiyle biraraya gelememiş kadınceğiz yarın haberleşicez.Ya başka topiklerde okudum eşim gibi olanlara zinko e vitamini klomen falan veriyo dr lar bize bişey vermediler bakalım ne diycek

inşallahh cnm inşallah.. içimden böyle sesler pek gelmez ama bakalım.. hayırlısı...

evet canim haklisin,ayni durumda olmayan beklemeninde ne demek oldugunu bilemiyor tabiii....saglik olsun insallah

Allah nasip ederde sen doğum yapacak olsan yine bu dr umu bekliyceksin garibim yaa.Doğurmıycakmısın doktorun izni bitene kadar.Ne ilginç bi sistemmiş valla:26:

yok canim ben doktorun özel muayanesine gidiyorum,gidiyorum guya ama hic birsey yaptugi yok,hee horman testi yapti bak hakkini yemeyeyim:))1 yildir arpa boyu ilerleyemedik((dogumu hastanede yapiyorsun canim burda,secme hakkin var...ama kendi doktorun olmuyor malesef..o sadece 9 ay boyunca ve sonrasini takip ediyor...

kizlar kasiklarim agriyor ayakta durunca,ve karnimin ustune oturunca(yani arkami koltuga yaslamadan oturus seklinde)kasiklarim cok agriyor..bugun misafir vardi,islendim birde surekli yaslanmadan oturunca cok fena oldu kasiklarim...neden agriyor olabilir:26::26:sanki kalp atisi gibide atiyor kasiklarimin ustu yaaa,allahim hayirlara cikarsin hic böyle olmamistim:18::18::18::18::18::18:

inşallahh cnm inşallah.. içimden böyle sesler pek gelmez ama bakalım.. hayırlısı...

rabbim ümit ettiklerine nail eylesin canim,dilerim gelecek olan ramazan hurmetine bizlere, tum isteyenlere ve topik arkadaslarimizin hepsine rabbim hayirli evlatlar versin,hepimizi sevindirsinramazanda ahanda böyle olalim hepicimizzz

Bizde senle birlikte merak ediyoruz şimdi 1 hafta dahamı bekliycez yaa:84:

Bizde senle birlikte merak ediyoruz şimdi 1 hafta dahamı bekliycez yaa:84:

bende merak ediyorum kardelenim yaaa,bir o kadar da kasik agrilarimdan dolayi cok korkuyorum:18::18::18:dilerim hayirlara cikar,rabbim hepimizi sevindirsinhaftaya persembeye kadar bekliyecegiz artik,tam iki gun kaldi diye sevinirken 1 hafta nasil gecicek simdi yaa

Sağol kardelencim inşallah tutar bu sefer nerde sorucan fakülte hastenesinde yaptırdım hiçbişey demediler sen aşılamada progestan kullanmışmıydın napsam acaba içsemmi ben ne dersin.

Kurtulcaz inşallah canım benimde bugün canımı yaktı doktor bende orda dedim off ne zaman kurtulcam sizden diye ama çok canımı yaktıııı.Bakalım hayırlısıyla eşin için ne diyecek acaba.

Sağol canım inşallah.

İnşallah pelincim hepimiz sırayla güzel haberler verelim.

İnşallah garipcim sıkı sıkı tutunurlar.Sende biran önce gitsende hep beraber bir rahatlasak merak ediyoruz şans işte adamın tatili uzatcağı varmış relaks ol sakın kasma kendini.

Banucum aşılamadan hemen sonra değilde gebelik olunca kullandım ben progestan.Bence şu aşamada kullanma henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…