Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
kardelen5233,
amın cnm benımmmCanım seninde kandilin mubarek olsun inşallah bu güzel gecede hepimizin duaları kabul olur.
ewet yaa su anda da ole cnmmm zıyaretcılerımız çokToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
kardelen5233,
hayırlısı inşallah ne diyeyim..
amın cnm benımmm
ewet yaa su anda da ole cnmmm zıyaretcılerımız çok
bu yasdiklarin bana okadar tanidikki yazini okudugumda yillar önceye gittim sana tavsiyem görmüyormus önemsemiyormus gibi yap kendine iyi bak
hayirli kandiller sanirim ikimizden baska kimse yok ben nisan
öyle yapıyorum zaten .. sen halledebildin mi peki bu durumu?
ben sana bir sey söyleyip canini sikmak istemem ama benim hikayemde böyle baslamisti bende küsmüstüm bir zaman gececek sana gel beraber bakalim diyecek sen istemesende kaybetmeyim yeniden kazanayim derdiyle bakacaksin sonra gördüklerinizi deneyeceksin yada benim hikayem böyle devam etti sonrasini bir gün özel mesaj la uzun uzun yazarim
selam cnm hosgerlıdn aramıza memnun oldum pc basında degıldım cnmmhayirli kandiller sanirim ikimizden baska kimse yok ben nisan
sana da canımm.amınnneyse cıkıyorum.. tekrar hayırlı kandiller. Rabbim dualarımızıkabule tsin inşallahh
Allah a emanet olun...
amın canım hepımız ınsallah...peygamberimizin rabbimle kbulustugu bu günde sizlerde bebeklerinizle bulusursunuz insallah hepinize hayirli kandiller
ablam ne demek sonra gorüşürüz ınsallah.amın kımseye yasatmasın rabbım dualarımnda olacaksınız .opuyorum ablamkandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım RABBİM her ne dileğiniz varsa onu nasip etsin mübarek gecenin hürmetine
geçmişi okudum ama inanın hiç cevap yazıcak halim ve keyfim yok beni mazur görün kusuruma bakmayın .ciddi anlamda keyifsizim bugün gelinin yanındaydım bazı yaralar geçmiyo malesef buda geçmiycek yaralardan .ALLAHIM birdaha ne bize nede bir başkasına yaşatmasın .bugecede dua ederseniz sevinirim .hepinizi çok seviyorum .ALLAHIM gönlünüze göre versin herşeyi
Sağol kardelencim inşallah tutar bu sefer nerde sorucan fakülte hastenesinde yaptırdım hiçbişey demediler sen aşılamada progestan kullanmışmıydın napsam acaba içsemmi ben ne dersin.
Kurtulcaz inşallah canım benimde bugün canımı yaktı doktor bende orda dedim off ne zaman kurtulcam sizden diye ama çok canımı yaktıııı.Bakalım hayırlısıyla eşin için ne diyecek acaba.
Sağol canım inşallah.
İnşallah pelincim hepimiz sırayla güzel haberler verelim.
İnşallah garipcim sıkı sıkı tutunurlar.Sende biran önce gitsende hep beraber bir rahatlasak merak ediyoruz şans işte adamın tatili uzatcağı varmış relaks ol sakın kasma kendini.
lagrimacım seni hiç böyle görmemiştim canım yaa.inşallah içindeki ses dogru diyordur inşallah hamilesindir canım hayırlısı inş..sabah hemen yap bi test.
ya valla bilmiyom cano,dişim zaten dolgusu düşüktü içi boş yani.yemek yerken ekmegi bi bastım off diyorummo yüzden oldu yani...midemde kuru yemekten oldu kesin çünkü işe başladıgımdan beridir nerdeyse hergün kahvaltı ediyoruz..işyerinde de hep hazır yeniyo midemi dayanır.zaten hassas midem (sende belcegzine korse aldın demek..inş iyi gelir canım ya.aslında banada lazım da yazın nsıl takarızki cano terletmezmi ki:26:
hay Allah..ne doktorlar var ya.deneme tahtasıyız sanki.işi bilmeyen gimesin böyle şeylere ne sacma yaaa.geçmiş olsun diyim o zaman canım..inşallah o acıyı çektigine deger banucum.
aman cnm ya,inşallah hiç daha fazla ugraşmana gerek kalmadan gelir bebegin..yani insanın ölme eşegim ölme diyesi geliyo..hele takip makip duydummu cinlerim tepeme geliyor...insan bi süre sonra herşeyden sıkılıyor.inşallahhhhh kurtulucan doktorlardan canım benim,yani tedavi anlamında.yoksa bebişi göstermek için lazımlar
ooooooooooo şimdiye kadar yazdıgın en uzun yazı ilan ediyorum ecrin:)))
sagol cnm nolsun okudddddugun gibiyim işte.seninde iyi olmana sevindim bebişinde tabi.
canım çok sagol pelinim...seninde işler bitmiş iyi etmişin yardımcı almakla...yeni ameliyatlısın zaten...annene gidiyon demek...görüşürüz canım iyi bak kendine çok öptüm:80:
sagol garibim ya.
ya sende sinir olmuşsun senin işinde zor ya test bile yapamıyosun günün geçince bi rahatla...sahi yapamıyomuydun benmi öyle hatırlıyorum cnm...inşallah hamilesindirde ondandır bu kasık agrıların yaaa...gerçekten şimdi nasıl beklicezzz onca gün
selam fıstıgımmmmhoşgeldin.napıyosun canım..burdanda diyim çok geçmiş olsun çokkk sevindim senin adına melegim ya.
yok canim,ben iki defa idrar testi yaptim ama negatif cikti malesef...hala adet gelmeyin doktora gideyim dedim,o da tatilde olacagi tuttu ve 1 hafta uzatti randevuyu,neyse saglik olsun canim yaa...insallah dedigin gibidir canim yaaa...
ben yarın itibariyle keçiboynuzu pekmeziyle beslim kocişimi en iyisi
canım yaa,çok geçmiş olsun,inşallah bebeğin ayak sesleridir bunlar
ooo boncuk buncuk,nerelerdesin,özledik yaaa huuuuuu
lagrimacım seni hiç böyle görmemiştim canım yaa.inşallah içindeki ses dogru diyordur inşallah hamilesindir canım hayırlısı inş..sabah hemen yap bi test.
derincim,sen kendine meyve tarzı bi öğün ayarlayamıyo musun,süt falan da içsen,hem midene iyi gelir.
ben çok aşırı terlemeyen biriyim çok şükür,ondan zarar edeceğini sanmıyorum canım
insallah canim,insallah..
canom çok geçmiş olsun kıyamam ya diş ağrısı çok zordur mevlam şifa versin okumak iyi gelmiş negüzel inşallah tamamen geçer canım
ay canım hadi hayırlısı valla belirtilerin hamişlik gibi inşallah öyledir müjde verirsin bize allahım bunca sıkıntının içinde inşallah güzel bişey nasip eder
cano valla bu bebeklerin korkacağı filan yok yaa korksa benimki korkardı bunca uğraşa gelirdi neyse hayırlısı bakalım
banum hayırlı olsun kuzum inşallah sıkı sıkı tutunur kuzucuğun demek canını yaktı doktor ay ben kadın doktorlardan pek hazetmiyorum yaa
kuşum kıyamam sana ben gerilmişsin iyce sıkma tatlı canını konuştuk zaten msnde
ecrinim dün aklımdaydın hatta msnde konuştuk seni nerelerdesin diye herşey yolundaymış çok şükür allahım daha iyi etsin
bende iyi olmaya çalışıyorum gelinimizde iyi hamdolsun diyim
peloşum kuzum kıyamam yorulmuşsn ya badana işleri çok zor yaa bendede vardı biliyosun hastaneye düşünce yarım kaldı bende nasipse çarşamba yardımcı gelicek temizliğe valla ben bişey yapamam kollarım fena buara hemde çok yorgunum oneyaparsa o artık .kisti takma kuzum erir hemen ben ne kistler gördüm çok normal geliyo ondan
canım aslında herkes düşünüyoda buara kimsecikler yok zaten onla alakalıdır insan hergün görüştüğü kişileri asla unutmuyo yaa .dualarım seninle inşallah hamişsindir
garibim canını sıkmışlar seninde kıyamam ya vardır bir hikmeti diyelim sıkma canını .beklemek çok zor farkındayımda oluyo böyle şeyler işte inşallah gidince güzel haberler alırsına beklediğine değer .buarada misafirlere çay yapmışsın kaçırdım ben ama
boncuğum kuzum özledim seni iyisin inşallah çok öptüm kuzum neyse biz gitmeden dönüceksin sevindim
ya SELİNAMIZ nerelerde merak ettim onuda
DERDAM VE ESMA SULTANDA iyidir inşallah
CİCİŞİM aşılama olmuş hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun kuzucuğu
kayıpları tek tek saymıyorum ama hepinizi merak ediyoruz bi ses verseniz negüzel olurdu kızlar
öyle canim,gec olsun guc olmasin dedik canim,dilerim bekledigime deger canim,rabbim hepimizi sevindirsin..
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
hepimizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günde cümlemizin dileklerini dualarını kabul etsin inş.
ablacım dün temizlik ebik gubuk derken girmeye fırsatım olmadı.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
banu ve cicişimiz aşılama yaptırmışlar.Allahım güzel sonuçlar duyurmayı nasip etsin inş.ikisi içinde hayırlı olsun.bu mübarek günde dilekleri kabul olsun inş.
boncuğum demek mezun oldun,hayırlı uğurlu olsun.inş bi gün bi işe yarar.kutlayalım bunu sen eve geçince pastaları ayarla
kardelenim canım demek keçi boynuzuna başlıyonuz,preesed in de hayırlı olsun inş bu ay preesedle hamile kalırsın hayırlısıyla.öptm canım
kayram pek uğramıyor sanırım inş herşey yolundadır.
lagrıma inş içindeki ses bize güzel haberler verdirsin inş.
garibim ya nickini deiştir bari dr da da şansın olmadı yaa.garip garip derken alamanyalarda garip kalacann.öptm canım inş hayırlı haberler verirsin bize.
derincim dişin için geçmiş olsun.bugun izinlisin sanırım bi dolgu yaptırsan?çekilmez öyle her yediğine cız diyecek ağrı.öptm canım
birsencim maşallah emremiz büyümüş ablasıyla çok güzel pozlar vermiş.demek eldivenleri çıkarıyo bide yeni doğacaktı gününü beklese demişsin.seninki eldivenleri çıkarıyosa büyümüş bile hiç prematüre değil.maşallahh subhanallahh
sevcan uğramamış sanırım göremedim.iyidir inş.
kızlar hepinizi öpüyor ve hayırlı kandiller diliyorum.Allahım dualarınızı kabul etsin inş.
ay ne guldum selinam ya,allahta seni guldursun..ay nasil degisiyor ben bilmiyorum kii,kaldi öyle iste..rabbim ahirette garip etmesin selinam,aslolan ooo....
Selamün aleyküm kızlarr....
Kandiliniz mübarek olsun,Rabbim ne dileğiniz varsa hayırlısıyla kabul etsin inşaallah...
Banum aşılamanı olmuşsun inşaallah bebişin sıkı sıkı tutunur 10gün sonra da güzel hbrlerini alırız inşaallah sanırım cici de aşılama olmuş inşaallah senden de güzel hbrler alırız cnm
Boncugum tebrik ederim mezun olmuşsun ilerde birgün işe yarar belki bulunsunn
Kardeloş kızz kuru inciri saf zeytinyagına koy sabah akşam birer tane yedir kocişine 15günde faydasını görenler var bu ay olmazsa öteki ay olur inşaallah
Kızlar hepinizi özledim ama foruma girmek içimden gelmiyor hiç keyfim yok ne olur kusura bakmayın
Şimdi annemlerden yazıyorum çıkmam lazım Hayırlı kandiller tekrardan hepinize...
Yaa çıkmadan son bişe dicem ben bu ay garip hissediyorum yarın test yapıcam kafam rahatlasın olurda bişe çıkarsa zaten yazarım gelipte ama sanmıyorum
hiç belirti yok halsizlikten başkao da herhalde havadan kaynaklı,tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum neyse öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun
insallah herssey umit ettigin gibidir antoliam,dilerim bebisin seninledir...
anladım cnmm öyle tahmin etmiştim ben de :) amın dıyorum canım temennilerine...
canım ebnim dualarımızı edeceğiz tabii ki birbirimize söylenmez ama inan kı her akşam ewlat hasretıyle yanıp,tutuşan burdaki tüm arkadaşlarıma okurken sizi de anıyorum sağlıkla yavrunu büyütmek için canım.amin...
saol ablacığım.ewet sorun yok şükür.adetın 2.gunu gıdeceğim takip yapacak dr.um ona gore verecek o zaman klomeni.inşallah ablam hepimize wersın rabbim inşallah...
selam cnm.ay inşallah hamılesındır yaaa.
selam canım sen nasılsın? ben iyiyim şüküriyuvarlanıp gidiyoruz...
canım pelinim sağol bitanem...sen işlerini hallet de görüşürüz.herkes çok girmiyor pek bu aralar zaten.
sana da kolay gelsın cnm.ohh ne güzel bütün kardeşler toplanacaksınız he.ben de senı sewıyorum canım.sen de allaha emanet ol.opuyorum seniii.
cnm belkı de bebeişe işarettir kasık ağrıların inşallah canım.bu aralar çok hamiş olacak topiğimizde inşallah.. :)
cnm ewet bır sure gırmemiştim.ıyıyım cnm dr.a gıttım fılan.iyi herşey şükür klomene başlıycam ve takıpe artık.sana da hyrlı kandıller cnm .opuyorum.
canımmm.senin de kandılın mubarek olsun,duaların da kabul olsun inşallah...
tüm kalbımle amin dıyorum canım.senın de kandılın mubarek olsun...
cnm senın de kandılın mubarek olsun...
amın canım kandılın mubarek olsun...
amın canım snın de mubarek olsun.inşallah.
senın de kandılın mubarek olsun cnm,rabbım dualarını kabul etsın...
sana da hayrlı kandıller berrıncığım.amın ınsallah hepımıze.
senın de kandılın mubarek olsun canım,ibadetlerın de kabul olsun...
sana da hayrlı kandıller cnmm
canım senın de kandılın mubarek olsun,yawrusunla,sağlıkla...
canımmm ınsallah hamılesındır.ben de hamıle oldugum zamanlar hep ruya gormustum.inşallah ruyalarına yansımıştır.amınnhayrlı kandıller...
insallah sevcancim,dilerim senin dedigin gibi olur cok hamis cikar topigimizden....
[
QUOTE=ebrar_53;19894033]kandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım RABBİM her ne dileğiniz varsa onu nasip etsin mübarek gecenin hürmetine
geçmişi okudum ama inanın hiç cevap yazıcak halim ve keyfim yok beni mazur görün kusuruma bakmayın .ciddi anlamda keyifsizim bugün gelinin yanındaydım bazı yaralar geçmiyo malesef buda geçmiycek yaralardan .ALLAHIM birdaha ne bize nede bir başkasına yaşatmasın .bugecede dua ederseniz sevinirim .hepinizi çok seviyorum .ALLAHIM gönlünüze göre versin herşeyi
ebrarim yasadiklariniz kolay degil,ama kardesin ve gelininiz icin su an guclu olma vakti canim,rabbim sabiliginizi versin,birdaha yasatmasin...
peygamberimizin rabbimle kbulustugu bu günde sizlerde bebeklerinizle bulusursunuz insallah hepinize hayirli kandiller
amin canim amin,hosgeldin aramiza...
ne dmek cnm ıyı akşamlar.hyrlı geceler opuyorum.canlarim cikmam gerek simdi,sevcanim,derinim,kardelenim kusura bakmayin,hepinize iyi geceler
amın dıyorum duaalarına cnmm.amın ınsallah.herkese iyi aksamlar kizlar
sevcanim,kardelenim sizide altta göruyorum:82: sizede selamlar
kizlar hepinizin mirac kandili mubarek olsun,bu gece hurmetine rabbim hepimizi affedilenler zumresine dahil eylesin...bizlere ve tum isteyenlere saglikli,sihhatli iki dunya saadeti evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?