Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben çıkıyorum,tekrardan herkezin kandili mübarek olsun,rabbim tüm dileklerimizi kabul etsin inşallah.
eboşum,senle karşılaşamadık cano bu sıra.

öyle yapıyorum zaten .. sen halledebildin mi peki bu durumu?

ben sana bir sey söyleyip canini sikmak istemem ama benim hikayemde böyle baslamisti bende küsmüstüm bir zaman gececek sana gel beraber bakalim diyecek sen istemesende kaybetmeyim yeniden kazanayim derdiyle bakacaksin sonra gördüklerinizi deneyeceksin yada benim hikayem böyle devam etti sonrasini bir gün özel mesaj la uzun uzun yazarim

hımm bana diyeceğini sanmıyorum 2 sene bitti kendisi izliyor sadece Allah var hissetmedim bile böyle birşey.. bakma kısmına neyse bakarım belki ama uygulama kısmına gelince olmaz o da bilir sınırlarımı asla teklif dahi etmez sınırlarımı aştırmam farkında.. neyse bir gün msjını okurum inş.

neyse cıkıyorum.. tekrar hayırlı kandiller. Rabbim dualarımızıkabule tsin inşallahh
Allah a emanet olun...

kandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım RABBİM her ne dileğiniz varsa onu nasip etsin mübarek gecenin hürmetine
geçmişi okudum ama inanın hiç cevap yazıcak halim ve keyfim yok beni mazur görün kusuruma bakmayın .ciddi anlamda keyifsizim bugün gelinin yanındaydım bazı yaralar geçmiyo malesef buda geçmiycek yaralardan .ALLAHIM birdaha ne bize nede bir başkasına yaşatmasın .bugecede dua ederseniz sevinirim .hepinizi çok seviyorum .ALLAHIM gönlünüze göre versin herşeyi

neyse cıkıyorum.. tekrar hayırlı kandiller. Rabbim dualarımızıkabule tsin inşallahh
Allah a emanet olun...
sana da canımm.amınn

peygamberimizin rabbimle kbulustugu bu günde sizlerde bebeklerinizle bulusursunuz insallah hepinize hayirli kandiller
amın canım hepımız ınsallah...

ablam ne demek sonra gorüşürüz ınsallah.amın kımseye yasatmasın rabbım dualarımnda olacaksınız .opuyorum ablam

kardelen49,
garip

selam kızlar nasılsınız? tam kapatıyordum sızı gordum selam wereyım dedım ıyısınız ınsallah...

insallah canim,sakinlestim artik..hayirlisi olsun ne diyim...

herkese iyi aksamlar kizlar

sevcanim,kardelenim sizide altta göruyorum:82: sizede selamlar

kizlar hepinizin mirac kandili mubarek olsun,bu gece hurmetine rabbim hepimizi affedilenler zumresine dahil eylesin...bizlere ve tum isteyenlere saglikli,sihhatli iki dunya saadeti evlatlar versin

canlarim cikmam gerek simdi,sevcanim,derinim,kardelenim kusura bakmayin,hepinize iyi geceler
ne dmek cnm ıyı akşamlar.hyrlı geceler opuyorum.

amın dıyorum duaalarına cnmm.amın ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…