Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Canım çok zor şeyler yaşıyolar şu anda hemen geçmesi zaten beklenemez zamanında acısını yaşaması çok daha iyi rafa kaldırsa sonradan muhakkak karşısına çıkıcak ve o zaman çok daha zor şeyler yaşıycak Allah sabır versin inşallah kısa zamanda yarası küllenir.Sende kendine dikkat et canım

iyi diyelim kızlar,sanırım kafayı yedim ben,sanki yarın başlıcakmışım gibi harıl harıl tüp bebek merkezi araştırıyom
Kardelencim sen presed almadınmı 3 ay falan dene kafana takmadan olmazsa o zaman araştır bu jelle hamile kalan bir sürü insan var.

Kızlar nasılsınız gene kimsecikler yok havada çok kötü bugün yaz ne zaman gelicek Allah hayır etsin valla.
iyi cnm sen nasılsın? bn burdayım fakat uzun sure yazmayınca gozukmuyorum sanırım :S cnm gelmesin ya ben sewmıyorum yazı :S
ay ben dışardan haberım yok üşüyorum ,soğuk sanırım

derdanur nasılsın cnm esma hanım nasıllar keyıfler yerınde mi?

canım kusura bakma misafir geldi çıkma zorunda kaldım hemenik
aslında aklım szilerle ama eşim izizndeydi pc yi vermedi şimdi işe başladı misafir geliyo fırsatım olmuyo ama bütün kab,m dualarım sizlerle
esma sude nin remini koyucam ama ben buraya resim eklemsini bilmiyorum öğrenirsem ekli,ycem
şimdilik çıkıyorum gelicem yine iyi bakın kendinize

bende bekarken öyle sanardım hemen olur diye ama öyle değilmiş tabi ki...
bende bueadaki herkes aynı durumda olduğu için yazıyorum çünkü herkesle konuşulmuyor bu konular. Herkes hemen olabilecek zannediyor. Ama öyl değil işte.

bu arada hastalandımmm bir daha ki ay bakalım hayırlısı.. artık..

onemlı degıl cnm aa koy kısçemizi de görelim yaaa.ben de bılmıyorum foto koymayı ya :S
sen de dıkkat et yawruna ve kendıne cnmm

canım oncekı yazını okumustum hamıle gıbı gelmiştin bana hayrlısı canım.kısmett

bende bekarken öyle sanardım hemen olur diye ama öyle değilmiş tabi ki...

Hayırlısı olsun canım. Allah biliyordur vaktini.. Kafanı takma, birşeylerle meşgul olmaya çalış belki kolaylaşır o zaman. Bizimde evde elektirik tadilatı var tam da yumurtlama günüme denk geldi haa.. 2 saatlik iş var sigorta değişecek felan. Bugün mutlaka çalışma olmalı. Bakalım hayırlısı...

selam canlar...evdeyim yemek hazırlıyorum aslında ama arada bakayım dedim.

sevcanım olsun cnm mesajda atabilirsin geç olmaz korkma kuşum...görüşelim bugün mutlaka

derdam esma dogdumu kız ben ayakta uyuyorum cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsün darısı bızlere ınsallah
derınım bu saatte ne yemegı kız ya gelınde azcık laflayalım bu arada hepınızın gecmıs kandılı mübarek olsun canlarım ...
selınam benden hala kan gelıyor akıntıyla bırlıkta normalmıkı sendede oluyormu bıde buay korunsammı acab dıye düşünüyorum:)))ay korunmasam olcak sankıde düşünceme bak:))
kardelos senın tüpe gerek kalmıcak tatlım bosa arastırma sen oraları...

Aynen canım bende sevmem yazı bizim evde buz gibi.
ewet canımm nefes alamıyorum ben de sıcakta :/

sevcanım olsun cnm mesajda atabilirsin geç olmaz korkma kuşum...görüşelim bugün mutlaka

kolay gelsın canım...burdayım cnm açık bırakacağım

# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# swcnprlk selam kızlar nasılsınız

slm hatunlar nasilsiniz.. kusura bakmayin uzun zaman yazamadimm.. hali yikamaydi ev tamiriydi aderken pek giremedim ara sira kim ne yazmis die bakiodum o kadar ... affedin beniii

kız boncuk ayakta uyuyon haaa biz nerdeyse düğün yapcaz geç kaldın bu arada bence korunma olacağı varsa hazır tüpler iyice açıkken olsun

selam derinim afiyet olsun yoruluyosun demi
birsen29+,
DerinSu+,
ugurboncugum

iyisiniz inşallah...
sevcancım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…