Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinim alıtılardasın sanırım ben cıkıyorum gormedın sanırım yazımı sağlık olsun.bıraz kuran fılan okuyayım canım geç de oldu.opuyorum senı.kandılın mubarek olsun.allah' a emanet ol canım benım...

selamlar bayanlar. Çok uğramuyordum bu topiğe ama müdavimi olucam artıık sanırım. Biz geçen sonbaharda felan birkaç kez denedik tutmadı sonrada bu zamana erteledim açıköğretimde son senemdi ve mezun oldum sonunda. Artık istiyoruz. Ovulasyon testleri de almıştım daha önceden. Ama bu ay kullanmadım. Dün kandildi o yüzden bir çalışma olmadı bugün de yumurtlama olabilecek son tarih belki de geçmiştir. Ama yine de denicem belli olmaz belki tutar. Benim rahmim arkada, eşimde varikosel var ama sperm sayısı iyi. Morfoloji çok iyi. Ama bir tahlile daha göndericem. İnşallah Allah aratmaz kimseye.. Çevremde herkes hamile kaldı doğurdu doğuracaklar ya da doğurdular. Artık mezun olduğum için herkeste de beklenti arttı. Eylül'de 4 yılım bitecek evlilikte. O kadar istiyorum ki hamile kalmayı.. Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin..

hoşgeldinn..burdaki herkes aynı :) çevresindekiler pıtır pıtır doğuruyor bizde bekliyoruz.. Rabbiminşallah sanada nasip eder burdaki herkesle beraber.

kızlar dün gece için özür dilerim...tam nete girdim laıntıların bi kısmını aldım ve geçmişi tam okuyamadan baglantı sorunu oldu gelmedi bi türlü((bende yattım.inanın 2 ye kadar bekledim gelsin diye ama yok...

sevcanım kusura bkama gülüm ya..çok özür dilerim vallah.bu gece konusuruz inşallah..

hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun dün kutlayamadım..öptüm kızlar.geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun..geçmiş pek aklımda degil.

lagrimacım bişeye morlaimn bozulmuş ve bozulmayacak gibide degil ne diyeyim üzüldüm

neyse kaçtım şimdi ben öptüm hepinizi.bol bebişli günler

Son düzenleme:
ranacım,selam canım,ne zaman test yapcaksın,artık belli olur bence.

ayşe,sen neden hiç bişey yazmıyosun bizim topicde?

evet canım,sana dedim,görüyorum seni ara ara,ama bişey yazmadın hiç.
ne kadardır istiyosun,tedivi uygulandı mı?yazmak istersen tabiki.

canım şimdi çıkmam lazım gelirim tani anlatırm canım anlatmazmıyım hiççççç birazdan gelirim inşallahhhh

hoşgeldinn..burdaki herkes aynı :) çevresindekiler pıtır pıtır doğuruyor bizde bekliyoruz.. Rabbiminşallah sanada nasip eder burdaki herkesle beraber.

bende bueadaki herkes aynı durumda olduğu için yazıyorum çünkü herkesle konuşulmuyor bu konular. Herkes hemen olabilecek zannediyor. Ama öyl değil işte.

selam canım hoşgeldin aramıza...inşallah rabbim kısa zamanda yüzünüzü güldürür yawruna kavuşursun..

ranacım selam cnm nasılsın?

sevcanım ne geldi aklıma doktora gitmiştin konusamadık merak ettim şimdi.neyse konusuruz
bekledım ama olsun canım sorun warmış netınde sonradan aklıma geldı msn e gel diye cepten mesaj atsaydım ya hiç aklıma gelmedi ve de geç saatti zaten atmazdım sanırım.kısmet cnm sonra konusuruzz

bende bueadaki herkes aynı durumda olduğu için yazıyorum çünkü herkesle konuşulmuyor bu konular. Herkes hemen olabilecek zannediyor. Ama öyl değil işte.
ewet cnm haklısın.burda hepımız çekınmeden bırbırımıze anlatıyoruz butun sorunlarımızı,kardeş gibiyiz yüz yüze görüşmesek de...o da olur ilerde inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…