slm hatunlar nasilsiniz.. kusura bakmayin uzun zaman yazamadimm.. hali yikamaydi ev tamiriydi aderken pek giremedim ara sira kim ne yazmis die bakiodum o kadar ... affedin beniii
canım yaa inşallah buay sen ve banu müjde verirsiniz umarım allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın
sevcanım sorun olmamasına sevindim tatlım galiba sende klomene başlıycaksın hadi hayırlı olsun allahım hayırlı evlat versin sana canım
valla banum dün msndede konuştuk zatende buara topici sadece misafirler bekliyo tabi misafirlerde tanıdık bunu biliyoruzda neyse herkesin işleri var ramazanda hepimiz toplanıcaz şimdilik tatil yapalım azcık
cano evet ya öyle oldu görümcemdede bel fıtığı var ogün kitlenmiş ağlıyodu gittiğimde acile götürdüm bi iğne iyi oldu çok şükür sen nasılsın canım
semroş hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsişn .sen nasılsın buarada oğluşunda iyidir inşallah
cano hayırlı olsun inşallah bizimkiler presed sıpaları olcaklar :)))
banum heyecan yapma canım dualarım seninle inşallah bebişin yola çıkıp geliyo
benim vefakar arkadaşım bu güzel sözleri duymak çok mutlu ediyo bizi arkadaşlar ve ben hepimiz senin bu şekilde davranmandan dolayı çok mutluyuz .herşeyini paylaştın iyi kötü hep yanımızdaydın bizde senin ve emrenin yanında olmaya çalıştık şükürki emrecik kollarında ve iyi .allahım hep iyi etsin sizi canım .inanki çok duygulandım kuzum allah razı olsun güzel sözlerin için .seviyoruz seni hepimiz öptüm kuzum
calistim ben dersimii istedigin yerden sora bilirsinn..
yaaa kizlarr bende bi problem var ama ne bulamadim bugün kalbimdenmi yoksa gögsümdenmi bi agri geliyor ama nerden oldugunu bi cikaramadimm
selam cnm ıyıyım sen nasılsın? yakışıklşımız nasıllar :)) ??# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# swcnprlk selam kızlar nasılsınız
selam cnm hoşgeldın ewet face te de goremedım senı uzundur...slm hatunlar nasilsiniz.. kusura bakmayin uzun zaman yazamadimm.. hali yikamaydi ev tamiriydi aderken pek giremedim ara sira kim ne yazmis die bakiodum o kadar ... affedin beniii
çok şükür cnm baş ağrım harici iyiyim...siz nasılsınız???2 yawrun nasıl?kız boncuk ayakta uyuyon haaa biz nerdeyse düğün yapcaz geç kaldın bu arada bence korunma olacağı varsa hazır tüpler iyice açıkken olsun
selam derinim afiyet olsun yoruluyosun demi
sevcancım sen nasılsın
benim bilgisayar kafayi yedi daha yeni göndermiedi yaziyordu
cnm bir dr.a görünsene,ihmal etme.calistim ben dersimii istedigin yerden sora bilirsinn..
yaaa kizlarr bende bi problem var ama ne bulamadim bugün kalbimdenmi yoksa gögsümdenmi bi agri geliyor ama nerden oldugunu bi cikaramadimm
bırsencıgım durun kız düğün falan yapmayın bızı bekleyın bızde doğuralım secer begenırız sonra bebişlerın arasından gelın damat:)))
sevcanım sen nasılsın cnm ben fena sayılmam:)
egalcım kolay gelsın cnm ah benımde halı ıslerım var eve gıtmek ıstemıyom oyüzden:)
demek çalıştın aferin sana 10 verdim MADEM ÇALIŞTIN ALLAHIM SANA EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN
selam cnm ıyıyım sen nasılsın? yakışıklşımız nasıllar :)) ??
selam cnm hoşgeldın ewet face te de goremedım senı uzundur...
çok şükür cnm baş ağrım harici iyiyim...siz nasılsınız???2 yawrun nasıl?
cnm bir dr.a görünsene,ihmal etme.
sorma cnm benim.normalde dahada geç yiyoruz..bu hafta 9 çıkışımız.10 da anca hazır oldu yemek.derdam esma dogdumu kız ben ayakta uyuyorum cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsün darısı bızlere ınsallah
derınım bu saatte ne yemegı kız ya gelınde azcık laflayalım bu arada hepınızın gecmıs kandılı mübarek olsun canlarım ...
selınam benden hala kan gelıyor akıntıyla bırlıkta normalmıkı sendede oluyormu bıde buay korunsammı acab dıye düşünüyorum:)))ay korunmasam olcak sankıde düşünceme bak:))
kardelos senın tüpe gerek kalmıcak tatlım bosa arastırma sen oraları...
geldim sevcanım. nasılsın?özledim seni.ewet canımm nefes alamıyorum ben de sıcakta :/
kolay gelsın canım...burdayım cnm açık bırakacağım
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# ugurboncugum+
# swcnprlk selam kızlar nasılsınız
olsun cnm işlerin varmış...affetmek ne demek aşkolsun hoşgeldin egalcimslm hatunlar nasilsiniz.. kusura bakmayin uzun zaman yazamadimm.. hali yikamaydi ev tamiriydi aderken pek giremedim ara sira kim ne yazmis die bakiodum o kadar ... affedin beniii
sagol birsenim,evet cnm yoruluyorum gerçekten...inşallah bu yorugunluklara degerde toparlarız borçlarıkız boncuk ayakta uyuyon haaa biz nerdeyse düğün yapcaz geç kaldın bu arada bence korunma olacağı varsa hazır tüpler iyice açıkken olsun
selam derinim afiyet olsun yoruluyosun demi
sevcancım sen nasılsın
cnm ya geçmiş olsun..üşütmüş olabilirsin bıçak batıyo gibi mi oluyo?calistim ben dersimii istedigin yerden sora bilirsinn..
bence test yapmakta geç bile kalmışsın cnm ya...yerleşme kanaması ihtimali yüksek..hadi inşallah hamilesindir.hemen yarın tekrarla testiselamlar. benim bir sorum olucak. ben en son mayısın 16 sında adet oldum.haziranın 14 ünde adet olmam gerekiyordu adet olmadım. sadece bu ayın 23 ünde 4 gün süren çok çok az bi kanama oldu ama adet kanaması değildi günde bir damla iki damla geliyordu. acaba bu implantasyon kanamasımıdır. adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıkmıştı. şimdi 27 sinde o kanama geçti ben daha test yapmadım. ne zaman evde idrar testi yapsam çıkar bi fikriniz varmı??
sorma cnm benim.normalde dahada geç yiyoruz..bu hafta 9 çıkışımız.10 da anca hazır oldu yemek.
kız ne korunması delirme yaaaa...rahim filminden sonra belki kalırsın hemen.neden böyle bişy düşündünki?
geldim sevcanım. nasılsın?özledim seni.
olsun cnm işlerin varmış...affetmek ne demek aşkolsun hoşgeldin egalcim
sagol birsenim,evet cnm yoruluyorum gerçekten...inşallah bu yorugunluklara degerde toparlarız borçlarıemrem nasıl kuşum benim kuklam yaa MAAŞALLAH
cnm ya geçmiş olsun..üşütmüş olabilirsin bıçak batıyo gibi mi oluyo?
bence test yapmakta geç bile kalmışsın cnm ya...yerleşme kanaması ihtimali yüksek..hadi inşallah hamilesindir.hemen yarın tekrarla testi
sadece gögsümün ic kenarida oraya sanki vurmusssun vurmussun da acisi var ama dokunuyorum tam nere diye bilemiyorum arada bi gelip gidiyorr yarinda gecmezzse yada cogalirsa agri kesici icerim keseradi üstünde agriii kesici hehehehhe
derınım nebılım cnm hala ıyı degılım ya ondan dedım korunsamda korunmasamda olmuyorkı ne farkdeıcek dıye düşündün enazından ben buay korundum dıyıp ümıtlenmem kendımı öyle avuturum:))
hatirlamiyorum vallaa carptimm carpmadimmi neysee oda gecerr saol cnm ilgilendigin icin dediklerii uygularimmgeçmiş olsun cnm...bi yere mi çarptında farketmedin acaba...şimdiden iç ki geçsin bence..kas gevşetici kremin varsa onu da sür göğsüne cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?