saoll canmmm .. ayy yaa dayeni alinti yap diyeceme kötü icerik bildir butonuna basiodumm daldim ben iyice haaa..derınım bızde ogünlerı görcezmı acaba bızımde bebegımız olucakmı acaba((allahım bızlerede nasıpeder ınsallah
egalcım ates ölcme topıgı var gebelık bölümünde orda ayrıntılı bı sekılde anlatıyorlar bı bak bakalım ben hıc yapmadım gecmıs olsun buarada
cnm derının de deiği gibi kas gevşeltıcı sür bence de.benım de oyle oluyor.açıkta kalmıştır orası gece filan belki de.AMIINNN cnmmm allahim sana bana herkese nasip eder inss..
ewt cnmmm bu aralar giremedimm sitelere.. valla bugün basladi gögsümün kenarindan gelioo ama dokunnca bisi yok sadece sizliyor okadarrr... cnmm yaa hic sevmiyorumm doktoruu o yüzden bu aylar cnmm doktor yüzü görmek istemiyor buna kadin dr gecerlii hersey normal sagliklisin deyip duruyorlar madem saglikliyim gidmemin ne anlami var
sen nasilsinnn ee topikte yeni hamis haberi yarmi gözden kacirdigimmm ..
lagrimamda adet olmuss üzülme tatlimmm bidahakine inss. belirtilerin benide umtlamndirmisti ama kismett..
ebrarimm cnmm senide habersiz biraktimmm cookk özürdilerimmm...
garibimm hic hamilelik testi yaptinmi ??? taa haftaya persembe ben senin yerinde olsaydimm catlardimm valla.
cnmmm ben de senı ozledım ıyıyım sen nasılsın?oturuyoruz kocişle ööle canım sen nasılsın?dişin nasıl geçti de???sorma cnm benim.normalde dahada geç yiyoruz..bu hafta 9 çıkışımız.10 da anca hazır oldu yemek.
kız ne korunması delirme yaaaa...rahim filminden sonra belki kalırsın hemen.neden böyle bişy düşündünki?
geldim sevcanım. nasılsın?özledim seni.
olsun cnm işlerin varmış...affetmek ne demek aşkolsun hoşgeldin egalcim
sagol birsenim,evet cnm yoruluyorum gerçekten...inşallah bu yorugunluklara degerde toparlarız borçlarıemrem nasıl kuşum benim kuklam yaa MAAŞALLAH
cnm ya geçmiş olsun..üşütmüş olabilirsin bıçak batıyo gibi mi oluyo?
bence test yapmakta geç bile kalmışsın cnm ya...yerleşme kanaması ihtimali yüksek..hadi inşallah hamilesindir.hemen yarın tekrarla testi
cnmm olumsuz dusunme herşeyı oluruna bırak.stres yaparsak herşeyi oooo.hayattan zewk almayız.her yaşadığı anın değerini bilmeli insan,ne zaman gideceğimiz belli değil öyle değil mi...sevcanım hayatımın bı yönü yok cnm karmakarısıgım onun ıcın dedım fena sayılmaz dıye bende bılmıyorum yanı afedersın stresten aptallastım:))
OLUR BONCUĞUM BEKLERİZ NE DEMEK SEN İSTE sakın korunma ben hsg den sonra hamile kaldım inşallah sende kalırsınbırsencıgım durun kız düğün falan yapmayın bızı bekleyın bızde doğuralım secer begenırız sonra bebişlerın arasından gelın damat:)))
sevcanım sen nasılsın cnm ben fena sayılmam:)
egalcım kolay gelsın cnm ah benımde halı ıslerım var eve gıtmek ıstemıyom oyüzden:)
selam cnm ıyıyım sen nasılsın? yakışıklşımız nasıllar :)) ??
selam cnm hoşgeldın ewet face te de goremedım senı uzundur...
çok şükür cnm baş ağrım harici iyiyim...siz nasılsınız???2 yawrun nasıl?
cnm bir dr.a görünsene,ihmal etme.
sorma cnm benim.normalde dahada geç yiyoruz..bu hafta 9 çıkışımız.10 da anca hazır oldu yemek.
kız ne korunması delirme yaaaa...rahim filminden sonra belki kalırsın hemen.neden böyle bişy düşündünki?
geldim sevcanım. nasılsın?özledim seni.
olsun cnm işlerin varmış...affetmek ne demek aşkolsun hoşgeldin egalcim
sagol birsenim,evet cnm yoruluyorum gerçekten...inşallah bu yorugunluklara degerde toparlarız borçlarıemrem nasıl kuşum benim kuklam yaa MAAŞALLAH
cnm ya geçmiş olsun..üşütmüş olabilirsin bıçak batıyo gibi mi oluyo?
bence test yapmakta geç bile kalmışsın cnm ya...yerleşme kanaması ihtimali yüksek..hadi inşallah hamilesindir.hemen yarın tekrarla testi
canım benim..gelecek o günler inşallah..buraya bebişinin resimlerini koyacaksın birgün kuşum...herkes için hayaldi ama oldu bizim için neden olmasın?derınım bızde ogünlerı görcezmı acaba bızımde bebegımız olucakmı acaba((allahım bızlerede nasıpeder ınsallah
egalcım ates ölcme topıgı var gebelık bölümünde orda ayrıntılı bı sekılde anlatıyorlar bı bak bakalım ben hıc yapmadım gecmıs olsun buarada
iyilik cnm nolsun ya..bizde öyle oturuyoruz...dizim başladı final bölümüde ona bkaıyorum bi yandan...cnm derının de deiği gibi kas gevşeltıcı sür bence de.benım de oyle oluyor.açıkta kalmıştır orası gece filan belki de.
cnmmm ben de senı ozledım ıyıyım sen nasılsın?oturuyoruz kocişle ööle canım sen nasılsın?dişin nasıl geçti de???
cnmm olumsuz dusunme herşeyı oluruna bırak.stres yaparsak herşeyi oooo.hayattan zewk almayız.her yaşadığı anın değerini bilmeli insan,ne zaman gideceğimiz belli değil öyle değil mi...
OLUR BONCUĞUM BEKLERİZ NE DEMEK SEN İSTE sakın korunma ben hsg den sonra hamile kaldım inşallah sende kalırsın
emre iyi teyzeleri bende iyi sayılırım hastanede kontrollerimiz var onlara gidiyoruz inşallah hepsi iyi çıkar ben arada hep haber veririm sonuçları resimde koyarım merak etmeyin siz pazartesi tarttırdım 3100 gr çıktı ama bi görseniz hani meyve sebze tarttıkları teraziler varya orda tarttırdım bi komik hali vardı ki gülerdiniz
ayy cnm benım yaaa :)))OLUR BONCUĞUM BEKLERİZ NE DEMEK SEN İSTE sakın korunma ben hsg den sonra hamile kaldım inşallah sende kalırsın
emre iyi teyzeleri bende iyi sayılırım hastanede kontrollerimiz var onlara gidiyoruz inşallah hepsi iyi çıkar ben arada hep haber veririm sonuçları resimde koyarım merak etmeyin siz pazartesi tarttırdım 3100 gr çıktı ama bi görseniz hani meyve sebze tarttıkları teraziler varya orda tarttırdım bi komik hali vardı ki gülerdiniz
derınım bızde ogünlerı görcezmı acaba bızımde bebegımız olucakmı acaba((allahım bızlerede nasıpeder ınsallah
cnm benım bak kızıyorum ama heeee ıhmal etme.ewet ıltıhap warsa bısey yapamazlar o zaman iç ilaç ıhmal etme sonra da git sen de annem gibisin o da geçiriyo sonra gıtmıyor.canım benim..gelecek o günler inşallah..buraya bebişinin resimlerini koyacaksın birgün kuşum...herkes için hayaldi ama oldu bizim için neden olmasın?
iyilik cnm nolsun ya..bizde öyle oturuyoruz...dizim başladı final bölümüde ona bkaıyorum bi yandan...
dişim hala şiş canım ya...şişlik inmeden doktorada gidilmezki bişy yapamaz ..antibiyotikle indirmem gerek.evde belki vardır diye bugün almadım ihmalde ediyorum tabi..şimdi sormasan araştırmak aklıma gelmicek...
oy maaşallahhh kuzuma...yerim onu ben yaaaa:)))
cnm benim kıyamam sana..lütfen üzme kendini..iyi geceler fıstıgım iyi bak kendine güzelim benimınsallah bırsenım bendede öyle olur
sevcanım haklısın cnm ama önüne gecemıyorum destek almak gerek cıddı cıddı doktora gıtmeyı düşünüyorum artık
kızlar ben kacım artık uyku zamanı geldıramazan gelıyor ay aleynam nerde benım davulcum hıc göremıyorum onuda kendınıze ıyı bakın canlarım ıyıgeceler
canım tamam içicem söz...sag yanagımı görsen zaten beze oldu resmencnm benım bak kızıyorum ama heeee ıhmal etme.ewet ıltıhap warsa bısey yapamazlar o zaman iç ilaç ıhmal etme sonra da git sen de annem gibisin o da geçiriyo sonra gıtmıyor.
ben de bırazdan yatacağım canım,yarın sabah geç kalkmamamız gerek eşimin onemlı işlerı war
neyse kızlar emrecik sabırsızlanıyo çişini yapmış hepinize iyigeceler bu arada ecrin samete özellikle söyleyin herkesi unutmuyo ama beni hep unutuyo kızlar isim yazmıyom ama hepiniz aklımdasınız benden sonra gelenlere selam söyleyin byeee
cnm iyi olacaksan git bence destek almanda fayda var.böyle nereye kadar değil mi ama...ıyı geceler cnmmınsallah bırsenım bendede öyle olur
sevcanım haklısın cnm ama önüne gecemıyorum destek almak gerek cıddı cıddı doktora gıtmeyı düşünüyorum artık
kızlar ben kacım artık uyku zamanı geldıramazan gelıyor ay aleynam nerde benım davulcum hıc göremıyorum onuda kendınıze ıyı bakın canlarım ıyıgeceler
hadı sen bak oğluşuna cnm.öpuyorum seni.iyi geceler.koklamayı unutma gercı hep çekersin o mis kokuyu içine sen :)neyse kızlar emrecik sabırsızlanıyo çişini yapmış hepinize iyigeceler bu arada ecrin samete özellikle söyleyin herkesi unutmuyo ama beni hep unutuyo kızlar isim yazmıyom ama hepiniz aklımdasınız benden sonra gelenlere selam söyleyin byeee
cnm benim kıyamam sana..lütfen üzme kendini..iyi geceler fıstıgım iyi bak kendine güzelim benim
canım tamam içicem söz...sag yanagımı görsen zaten beze oldu resmen
tmm sevcanım sen bana bakma ben biraz daha takılırım.
tmm kuşum çok öptüm senide emrecigide...ecrin geçen en uzun yazısını yazdı zaten dursöyleriz cnm kendisi okumazsa:))öptüm.
iyi cnm sen nasılsın?oh gezmelerdesın demek gez bakalım...gıt tabi cnm halaşunu özlemesin çok yeğeninKızlar iyi geceler eşim gelene kadar bakiim dedim.Yarın yine şehir dışına çıkıyorum ben.Malum hala oldum gidip yeğeni görmem lazım tek halasıyım zaten çocuğun.Arada girer bakarım size ne var ne yok diye.Birsen emre baya büyümüş maşallah sünnetinide görcez inşallah
hayırlı yolculuklar kardelenim...bizim yerimize öp bebişi Allah analı babalı büyütsün cnm.
sevcanım bende yatıcam az sonra kuşum ya.uyku bastı vallahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?