Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banum daha pazartesi oldun aşılamayı bu kadar erken ümitsizliğe kapılma cnm ya inşaallah tutacak bizlerde sevinip halay çekicez
Canım valla iyi geldi desteğin inşallah sırayla hepimize çekelim halayları.

hoşgeldiniz kızlar...ay diziye daldım yazamıyorum:))
Ben izliyemiyorum eşim korku filmi izliyor.

pelin67,banu145145,AnaToLia_,DerinSu+,ebrar_53+,kardelen49,iyi geceler kızlar yatmadan önce haber vereyim dedim...ben yarın anneme gidiyorum 10 gün kadar yokum hepinizi cok özliycem allaha emanet olun hepinizi cok öpüyorum
Canım güle güle git gel öpüyorum seni Annecinede selamlar.

banucum senin kasıklar neden agrır ki yine acaba.hayır olsun inş.

korku izliyo seninki demek:)ay bende bulsam bi korku izlerdim ama unutulmaz gecesi bu gece.

Canım valla iyi geldi desteğin inşallah sırayla hepimize çekelim halayları.

Ben izliyemiyorum eşim korku filmi izliyor.

Canım güle güle git gel öpüyorum seni Annecinede selamlar.
inşaallah cnm sen 10 gün daha sabret,kendinide yorma iyi düşün ii olsun :)
canım ya sende Allaha emanet ol..çok öpüyorum pelinim...

aynen öyle canım:)kavuştular sonunda.

şükürr

banucum senin kasıklar neden agrır ki yine acaba.hayır olsun inş.

korku izliyo seninki demek:)ay bende bulsam bi korku izlerdim ama unutulmaz gecesi bu gece.
Ne biliyim ya valla bende gıcık oldum off umarım tutunuyodur diyelim.Valla benimki bayılıyo gerilim ve korkuyo bulsa hergece izliycek ama ben bazılarından çok tırsıyorum valla.

canım agrım yok ama apselendi dışa vurdu şişlik...doktora gitsemde antibiyotik vericek zaten önce apse insin diye...bende antibiyotik içicem.
Aman içde başını çok daha derde sokma diş çok fenaya benimde geçen gün biraz ağrıdı tırstım valla ağrı kesicide içemiyorum şu anda.

anatolıam gidiyonmu kuşum güle güle iyi geceler

banu valla cnm bide bugünlerde çok karıştırdım ilaçlar..majezik içtim kaç defa dişim için..sonra idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik içtim hiçte test falan yapmadan...ilk defa önemsemeden içtim sonrada içime kurt düştü şimdide yeniden dişim için antibiyotik içmeye korkuyom sçıkçası bununda etkisi var içmememde...dün deggil önceki gün tet yaptım akşam üstü bişi çıkmadı gerçi ama genede güven olmuyo.

Aman içme derincim bende bir antibiyotik içmiştim hamileymişim doktor belkide ondan düşmüş olabilir dedi diş ağrısıda hamilelikte oluyor sen test tekrarlada içimiz rahatlasın.

garibim nasılsın canım diğer alıntını almadım bunu aldım saol güzel düşüncelerin ve desteğin için .sen napıyosun bakalım kasık ağrın nasıl oldu
sevcanım allah kabul etsin canım dualarımızı bende dün gece hepimiz için tek tek dua ettim mevlam kabul etsin inşallah
topiğimize hoşgeldin burayı seveceğini düşünüyorum
inşallah çok daha fazla beklemezsin buarada kendini tanıttığın için çok saol canım .bende 10 yıldır bekliyorum 3 düşüğüm var hala beklemedeyim .dilerim enkısa zamanda hepimiz anne oluruz
kuzum napıyosun ogün msndede sorun oldu sanırsam baya bekledik ama gelmedin tahmin ettik netin kesildiğini
selam kardeloşumyok izinli degilim cnm işyerinden bakıyom arada:))

ebuşum uyuyonmu kuşummmmmmmmmmm
yok be kuzum bugün temizlik vardı evde fırsatım olmadı malesef sende kaçamak yapıyosun demek :))
slm canım iyiyim sen nasılsın ???
bayadır görüşemiyoruz bu arada ewde misafirim war nete giremiyorum .....
ranacım müjdeyi nezaman veriyosun tatlım yaa inşallah hamilesindir
iyi diyelim kızlar,sanırım kafayı yedim ben,sanki yarın başlıcakmışım gibi harıl harıl tüp bebek merkezi araştırıyom
galiba değil sen buara iyi değilsin sıyırcan yakında ama bu azimle gelcek sıpan eminim yani inşallah
banum evet çok haklısın canım zaten şuanda yaşayıp bitirmeliler yoksa ilerde patlaması çok daha güç olucak
sen nasılsın canım herşey yolundamı heyecan varmı ?
Kızlar nasılsınız gene kimsecikler yok havada çok kötü bugün yaz ne zaman gelicek Allah hayır etsin valla.
burda çok güzeldi kuzum valla biara baya korktum yağmur yağıcak diyede yağmadı şükür :))9
derdam esmamızı bizim için kokla yaa yerim ben onu mistir şimdi
sen nasılsın kuzum dikişlerin filan iyimi
bende bekarken öyle sanardım hemen olur diye ama öyle değilmiş tabi ki...

bu arada hastalandımmm bir daha ki ay bakalım hayırlısı.. artık..
sıkma canını tatlım hayırlısı olsun vardır bir hikmeti aslında bende baya ümitlenmiştim demekki zamanı değilmiş
sgl ebrarım ne demek elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama genede kusura bakmayın yetişebildiğim kadar gelmeye çalışıyorum hepinizi seviyorum
birsenim yaa kusura bakma nedemek sen okadar işinin arasında bizi ihmalş etmiyosun süpersin saol canım arkadaşım
ayy boncuğum çok hoşuma gitti yaa dimi ama bizimkileride beklesinler yaa
egalim nasılsın canım uzun zaman oldu görüşmeyeli sorunlareı hallettin galiba
özüre gerek yokda merak ediyoruz be güzelim arada bi cee diyin yani olurmu çok öptüm seni
selam canım hoşgeldin topiğimize
hayır olmaz tam gaz devam haberin olsun
maşallah kuzuma koca delikanlı olucak artık allahım esirgesin öp benim için yada kokla :))
canom allaha emanet ol seni özliycem iyi bak kendine
ebuşum hoşgeldin cnm benim.
hoşbuldum cano kusura bakma geç cevap yazdım anca geçmiş bitti nasılsın dişin nasıl
Valla geçmişi çok okumadım hızlı geçtim
Kardelencim hala olmuşsun ne güzel Allah bağışlasın minişinizi.
ben okudum ama umarım sizi kaçırmadım yaa
İyi gecelerrrrrrr nasılsınız kızlarrrrr?????????
kuzum iyi geceler nasisun gerçi konuştuk seninle iyiydin şükür
pelin67,banu145145,AnaToLia_,DerinSu+,ebrar_53+,kardelen49,iyi geceler kızlar yatmadan önce haber vereyim dedim...ben yarın anneme gidiyorum 10 gün kadar yokum hepinizi cok özliycem allaha emanet olun hepinizi cok öpüyorum
peloşum demek anacığına gidiyosun bizde ayın 11nde ordan geçicez kuzum amasraya gidiyoruzda
sana hayırlı yolculuklar özliycem senide çok öptüm canım

ebrarımm nereye gittin canomm seni beklerim..çok uykumda geldi yafff...yatsam kızmazsın inş kuzum...çok öptüm seni.hepinizi çokkkkkkkkk öptüm bende yatayım artık ızlar.uykudan yazamaz hale geldim...

hoşgeldin ebuşkomsagol bitanem dişim agrımıyo şükür iyiyim..ama ilaç içecem içime kurt düştü içemiyorum bi türlü...Allahım yine mi kan testi yaptırmak zorunda kalıcam yaaa...sanmıyom bişy olsun gerçi ama çünkü adet olamadıgım için yumurtlamada olmamıştır kanımca

ay kızlar ben geçmişi yazasıya siz yine birsürü konuşmuşsunuz yetişemiycem kaldığımız yerden devam edelim olarmı?

İyi diyelim canım biraz karnım ağrıdı tırstım ondan heyecan yok ya bu sefer aşılama ya bunca zaman olmadı şimdi olucak diyorum heyecanlanamıyorum bir ara inanıyorum karışık yani zaten senin kafan bir dünya birfde ben yormıyım kuşum.Nasıl oldunuz üzülmüşsünüz çok zor valla doktor desteği alıyolarmı bari bu arada sen işlerini naptın boya bittimi bari.

ayy bitanemmm olar aslında ama benim yatmam gerenk(çok uykum geldi ebuşum nolur kusuruma bakma.siz konuşadurun hepinizi çok öptüm canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…