lagrima hoşgeldin cnm...adet olmuşsun hayırlısı cnm yaa...dedigin gibi mevlam neylerse güzel eyler tatlım...
Lagrima adet olmuşsun cnm hayırlısı olsun hakkınızda...
ooooo,bu çok güzel bi haber,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin.kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....
Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264
ooooooo,metuşum,hoş geldin balım.Allah tamamına erdirsinn...
çok tatlılar sevcancım
hoş geldin aramızaarkadaşlar merhaba beni de aranıza alırmısınız? :)
ben 23 yaşındayım evliyim çalışıyorum veee bebek sahibi olmak istiyorummm olmak istiyorumm
ooooo,bu çok güzel bi haber,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin..
ooooo,bu çok güzel bi haber,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin.
ooooooo,metuşum,hoş geldin balım.
çok tatlılar sevcancım
hoş geldin aramıza
inşallah en kısa zamanda.
ilk defa geçen ay denedik tedavi olmadım hiç 3 yıl normal yollardan korunduk ve şimdii 10 gün geciktim adetim 2. günü idrar testi yaptım predictör 2. çizgi silil cıktı ertesi gün hemen kan testi yaptırtım beta hcg 2.00 cıktı ve 10 gün oldu bende hala tık yok normal testlerden aldım yaptım dün negatif cıkıo. ama hiç belirtim yok buna böyle gebemiyim değilmiiyim değilsem neden adet olmadım normalde benım hiç şaşmazdı bu işl oldu ve 10 gün oldu sizce ne yapmalıyım?
silik çıkan testte bozuk olabilirmi.kan testi en güvenilir onda çıkmadıysa yok sanırım.yada geç döllenme de olabilir.kan testini tekrarlayabilirsin.
Kızlar benim kasıklarım ağrıyor bugün neden acaba genemi tutmadı acep bizimkiler yolumu şaşırdı ne.
pelin67,banu145145,AnaToLia_,DerinSu+,ebrar_53+,kardelen49,iyi geceler kızlar yatmadan önce haber vereyim dedim...ben yarın anneme gidiyorum 10 gün kadar yokum hepinizi cok özliycem allaha emanet olun hepinizi cok öpüyorum
kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....
Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264
lagrima kardelen5233 SeLiNa23 ugurboncugum begumgu zozdemir egal
ooohh maaşallah kızlarr
selam kızlar,bende heyecandan selamsız başlamışım.
bizimde akşam bebişimiz oldu,nurtopu gibi bi tosuncuk(benim 11 ay önce evlenen kuzenin bebişi)
AMİNNNNN,olur cnm sen sıkma canını tutacak bu ay inşallah...
güle güle git güle güle gel.. hayırlı yolculuklar..
Allah ım sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah...
selam kızlar,bende heyecandan selamsız başlamışım.
bizimde akşam bebişimiz oldu,nurtopu gibi bi tosuncuk(benim 11 ay önce evlenen kuzenin bebişi)
Haydin Mübarekler Haydin :)
Şöyle Derin Bir Nefes Alın ve Haykırırcasına La İlahe İllallah Muhammedur Resulullah Deyiniz ...
İmanınızı Tazeleyiniz :)
AMİNNNNN,
canım cümlemize nasip etsin inşşşşşş......
seninde gözün aydın canım analı babalı büyüsün inş......
aminnn sen hamilelik döneminde bize bol bol dua et..
etmez olurmuyum hiç her an aklımdasınız bugüne kadarda hep ettim inş RABBİM kabul eder......
haydiii konusunnnn kızlarrr ne olduuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?