Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ewet öyle oldu biraz ama napalım yaa adet olmakta güzel ya olamasaydım :) karnım şişseydi falan :)

lagrima hoşgeldin cnm...adet olmuşsun hayırlısı cnm yaa...dedigin gibi mevlam neylerse güzel eyler tatlım...

amin canım tabi hakkımızda hayırlısı.. olur elbet bigün.. ben daha 2 senedir bekliyorum ama burda benden cok uzun zamandır bekleyenler var Allah ım ilk onlara nasip etsinn inşallahh ben öyle dua ediyorum belki Rabbimde sıraya koymuştur.. başlar en cok bekleyenden en az bekeleyene kadar sırayla :) :) :)
Lagrima adet olmuşsun cnm hayırlısı olsun hakkınızda...

Son düzenleme:
ooooo,bu çok güzel bi haber,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin.
Allah tamamına erdirsinn...
ooooooo,metuşum,hoş geldin balım.
çok tatlılar sevcancım
arkadaşlar merhaba beni de aranıza alırmısınız? :)
hoş geldin aramıza
ben 23 yaşındayım evliyim çalışıyorum veee bebek sahibi olmak istiyorummm olmak istiyorumm

inşallah en kısa zamanda.

silik çıkan testte bozuk olabilirmi.kan testi en güvenilir onda çıkmadıysa yok sanırım.yada geç döllenme de olabilir.kan testini tekrarlayabilirsin.

kızlar bana cvp verirmisiniz durumum nedir sizzceeeeee! ilk defa geçen ay denedik tedavi olmadım hiç 3 yıl normal yollardan korunduk ve şimdii 10 gün geciktim adetim 2. günü idrar testi yaptım predictör 2. çizgi silil cıktı ertesi gün hemen kan testi yaptırtım beta hcg 2.00 cıktı ve 10 gün oldu bende hala tık yok normal testlerden aldım yaptım dün negatif cıkıo. ama hiç belirtim yok buna böyle gebemiyim değilmiiyim değilsem neden adet olmadım normalde benım hiç şaşmazdı bu işl oldu ve 10 gün oldu sizce ne yapmalıyım?

işte diğer testlerden olsa hiç umudum olmucakta predictör çok iyi doktor testi kadar güvenilir onu yaptım öyle çıktı olmazsam eğer haftaya doktora gidicem
Kod:
silik çıkan testte bozuk olabilirmi.kan testi en güvenilir onda çıkmadıysa yok sanırım.yada geç döllenme de olabilir.kan testini tekrarlayabilirsin.

olur cnm sen sıkma canını tutacak bu ay inşallah...
Kızlar benim kasıklarım ağrıyor bugün neden acaba genemi tutmadı acep bizimkiler yolumu şaşırdı ne.

güle güle git güle güle gel.. hayırlı yolculuklar..
pelin67,banu145145,AnaToLia_,DerinSu+,ebrar_53+,kardelen49,iyi geceler kızlar yatmadan önce haber vereyim dedim...ben yarın anneme gidiyorum 10 gün kadar yokum hepinizi cok özliycem allaha emanet olun hepinizi cok öpüyorum

Allah ım sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah...

selam kızlar,bende heyecandan selamsız başlamışım.
bizimde akşam bebişimiz oldu,nurtopu gibi bi tosuncuk(benim 11 ay önce evlenen kuzenin bebişi)

Haydin Mübarekler Haydin :)
Şöyle Derin Bir Nefes Alın ve Haykırırcasına La İlahe İllallah Muhammedur Resulullah Deyiniz ...

İmanınızı Tazeleyiniz :)

olur cnm sen sıkma canını tutacak bu ay inşallah...

güle güle git güle güle gel.. hayırlı yolculuklar..

Allah ım sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah...
AMİNNNNN,
canım cümlemize nasip etsin inşşşşşş......
selam kızlar,bende heyecandan selamsız başlamışım.
bizimde akşam bebişimiz oldu,nurtopu gibi bi tosuncuk(benim 11 ay önce evlenen kuzenin bebişi)

seninde gözün aydın canım analı babalı büyüsün inş......

Haydin Mübarekler Haydin :)
Şöyle Derin Bir Nefes Alın ve Haykırırcasına La İlahe İllallah Muhammedur Resulullah Deyiniz ...

İmanınızı Tazeleyiniz :)

benden de günün duası gelsin..

İhsan ve kudretiyle kullarının hakkında da,
kainat hatta, Arş-Kürsi başta olmak üzere bilinen bilinmeyen bütün alemlerin hakkında da yegane hüküm sahibi SEN'sin Allahım!
Korktuklarımızdan bizi emin kılmak ancak SANA mahsustur..
Dua dua, içten içe, yalvara yakara, kapına yüz sürerek dileyip talep ettiklerimiz de ancak ve ancak SEN'in hazinendedir ve SEN hem çok cömert hem de çok zenginsin..
Ne mutlu bize ki, SEN'i bilmeyi, istediklerimizi de Hakiki Kaynak olan Rabbimizden istemeyi nasip ettin..
Kula kul olmaktan SANA sığınırız Allahım, bizim yegane ilahımız SEN'sin ve biz sadece Senin kullarınız..
Sen var ettin bizleri ve yine Sana geleceğiz; aslında biz hep SEN'deyiz ama farkında değiliz..
Her kalb atışımız Rabbimizledir, Rabbim bu hakikati bize kamilen hissettir!
Nurlu, sevimli, sağlıklı, hayırlı, bereketli, imanlı, mutlu bir hayattan sonra alnımızın akıyla huzuruna çıkmayı nasip eyle bizlere Allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…