Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar bana müsade ben kaçıyorumm
Lagrimacım annen ii hbrlerle gelsin inşaallah cnm

Ya rana nı kan sonucu ne zaman çıkacaktı kii neyse arada bakarım ben hadi Allah'a emanet olunn

rahim duvarında kalınlaşma vardı parça alıp patalojiye gönderdiler sonuçalcak işte bugün umarım kötü bir şey çıkmaz..
iyiyim ben de cnm bu guzel haberlerle :))))
tamam cnm edeceğim ben.tahlıle mı gıttı annen?nelere baktıracak?

aminn inşallah... kalbim pır pır yanii
Kızlar bana müsade ben kaçıyorumm
Lagrimacım annen ii hbrlerle gelsin inşaallah cnm

Ya rana nı kan sonucu ne zaman çıkacaktı kii neyse arada bakarım ben hadi Allah'a emanet olunn

ne güzelll.. ee sende bi (adet yada hamis) belirti falan var .. bende tek sivilce var oda heray adetten önce cikar baska bisi yokk..

garibim alta seni gördüm . nasilsinnn

hanimlarrr yaa benim morelim cokkk bozukk ((( gecenlerde yengem beni hamile görmüsss bende buay hicbisi kafama takmadim isten gücten firsatim olmadii hehehe herneyse ikin önce dedi seni hamile gördümm bende pisikolojim bozukluk olustu ewde 10 tane hamilelik testi vardi hepsini 4 gün icinde kullandimm valla hepside negatif tiii sorada kafama dak etti ama ellden ne gelir gitti 10 tane test sanki o öyle deyince hamile kalacakmisim gibi :26::26::26: ayyy halimi görsedinizzz deli gibi teste ikinci cizgiyi ariyorum son yaptigim gerci coooooooooooooooook hafif bi cizgi vardi ama oda onun gölgesidir kesinn yani negatifler icinde oturuyorummyanliz dikkatimi cekti 2-3 saat sonra 3-4 tanesinde hafif cizgi olusuyo onuda belli dk sonra bakmamak gerek..

Son düzenleme:
herkese merhaba kizlarr

hepiniz iyisinizdir insallah:26:benim moralim iyi degil,malesef dun adet oldumo kadar ümitlenmistim oysa,cunku hic böyle olmamis bu kadar gecikmemistimneyse saglik olsun,hersey allahin taktiri,bizim de sevinecegimiz yavrumuzu kucagimiza alacagimiz gunler gelecektir elbetherseyin hayirlisi olsun ne diyimdoktorun randevusunu ertelemesinde de varmis bir hayir,bosa gitmis olcaktim:97:kizlar biz haftaya turkiyeye geliyoruz insallah,ben öyle biliyordum ama esim bana supriz yapmis 1 haftalik tatil icin rezervasyon yapmis otelde,bana söylememis,dolayisi ile biz pazar gunu yola cikicaz insallah2 gun luk moral bozukluguma iyi geldi en azindan

ranacim senin adina cok sevindim,rabbim kucaginada almak nasip eylesin

kardelencim yiyenin hayirli olsun,dogum yapmis,ne guzeldir simdi dimi

kardelen49,canim sende hala olmussun,hayirli evlat eylesin rabbim..iyi yolculuklar sanada

banucum insallah hayirlisi olsun,dilerim bu defa hislerinde yanilmazsin,bebisin seninledir insallah

egalcim 2 defa idrar testi yapmistim canim,negatifti malesef..

pelincim sende annnene gitmissin sanirim,iyi tatiller canim

derinim sen nasilsin?nasil oldu disin?daha iyidir insallah.:26:

ebararim sen nasilsin canim?temizlik bittimi:26:

birsenim ve derdam sizler nasilsiniz?emrecik ve esmacik nasillar?

sevcanim kaplumbalarin cok tatlilar yaa,nasil besliyorsunuz:26:

ecrinsamet,antolia,selina,kayra,lagmira,boncugum hepiniz iyisiniz insallah:26:

Son düzenleme:

saglik olsun tatlimm takma üzülmee düsün tek problemimiz cocuk olsun oda zamani gelince olr dünyada ne insanlar var ac uuz perisen halimize bin sükürr.. iyyi gene sen benim gibi 1 günde iki test yapmamissi ozmanlar adettimedaha cok vardi simdi 3 gün kaldii ücgün sonra bende kirmizi kart yiyycemm amaan salllaa bosverrrr

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
egal

kaldim misafirlerlee ... cay kahve ne icersinizz..

Son düzenleme:
ne güzelll.. ee sende bi (adet yada hamis) belirti falan var .. bende tek sivilce var oda heray adetten önce cikar baska bisi yokk..

garibim alta seni gördüm . nasilsinnn

cnm ya bende şuan hiç mi hiç belirti yok,bikaç gün öncesine kadar test yapıcak kadar ümitlendim ama yapmadım yine test falan negatif çıkacak nasılsa diye boşa üzmiyim kendimi alıştırıyorum sonuca şimdiden ooo bu ay herkes rüyasında beni hamile görmüş hatta şuan ciddi ciddi beni hamile sananlar var yanlış bi anlaşılma oldugundan, böyle bi durumda millete laf anlatmak çok zor tahmin edersiniz ki

garibimmm sağol cnm çok şükür iyiyim,adet olmuşsun hayırlısı olsun cnm yapabilecek bişeyimiz maalesef k yok isyan etmeden beklemek bize düşen sadece
Bu arada Türkiye işine sevindim senin adına kafan rahatlar birazz en azından

AMİNNNNN,
canım saol inş darısı sizlere olsun dewamı gelsin inşşşşş.......
AMİNNNNNNN,
canım inş sende güzel haberle bizi müjdelersin burdan dualarımdasın.......
Ayyy tekteek aklıma geliyor yaa Ranam adetine daha varmıydı cnm yoksa günün mü geçti
canım sat 2hazirandı bugun adet olmam gerekiyordu yumurtamın çatladığı günü baz alınca .....
Kardeloşum güle güle cnm

Ya kızlarr hani ovulasyon takvimi varya bilgisayar indiriyorsunuz nerden bulabilirim fikriniz var mı?
canım netten woman ovulation calender diye yaz çıkıyor ordan yükle ben sana yardımcı olurum bildiğim kadarıyla....

çok saol canım inş darısı sanada olur .....

103 çıkmış hemen dr umu aradım gayet güzel bi sonuç dedi geç döllenme değil dedi pazartesi bidaha kan wercem sonrada dr a gitcem gel bebişini görelim dedi henüz görünmezmiş......
sizce nasıl ????şuan 3haftalık mı oluyor yani.......

iyiymiş canım hadi hayırlısı olsunn netteki hesaba göre 4 haftalık canım

Son düzenleme:
inanırmısın taa ki dün adet olana kadar aynısını ben yaptım hatta bu test yanlıştır die ard ardada yaptım...

Bende sana bakmaya gelmiştim bu kız kan testini öğrendi mi diye. Değerin çok güzel yani normal bir gebelik yaşıyorsun Maşallahh.. Daha gözükmez doğru demiş doktorun haftaya gidince belki kalp atışını da duyarsın eğer 5 haftalıksa şimdi, haftaya 6 olur ama küçük bir ihtimal. Heralde gittiğinde ancak keseyi görürsün.. Hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin Allah.. Eşine nasıl söyledin, kayınvalidene, annene söyledin mi...

garip cim hayırlısı olsun canım.. zamanı geldiğinde oda annesinin kucagına gelecek ama zamanını bekliyor..

selam citirlar nasiliz bakalim bir türlü tanisip dertlesemedik ben nisan ortak derdimize insallah ortak sevincler ekleyip o tek spermin pesinde kosmaktan yorulmayiz bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…