AMIN CNMMMM INSALLAH...e öle olur ınsan cnmmmm amın cnmm rabbıme şükürler olsun...AMİNNNNNNNNNNNN,
canım benim ilk senle paylaştım bu haberi darısı sana olsun bitanem hala çok tuhafım şaşkınım......
RABBİM cümlemizi sewindirsin inşşşşşşşş........
AMİNNNNN,Allah tamamına erdirsinn...
AMIN CNMMMM INSALLAH...e öle olur ınsan cnmmmm amın cnmm rabbıme şükürler olsun...
kız rana senin haberi okuyunca selamsız dalmışım.
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar.güne mutlu başladık bundan sonra da hep böyle devam etsin inş.her gün bi güzel mujdeli haber getirinn.
allah hep mutluluktan ağlatsın canımmm...AMİNNNNN,
çok saol canım ...
hemde çok çok şükürler olsunnnn bugünüde görcekmişim yaaa
sana da hyrlı sabahlar canımmmkız rana senin haberi okuyunca selamsız dalmışım.
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar.güne mutlu başladık bundan sonra da hep böyle devam etsin inş.her gün bi güzel mujdeli haber getirinn.
kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....
saol canım inşş.allahım herkese nasip etsin böyle haberler vermeyi.sen nasılsın.?allah hep mutluluktan ağlatsın canımmm...
sana da hyrlı sabahlar canımmm
sewınçli bir haberle başladık günee... inşallah böyle dewam eder
senin de bebişin kısa zamanda tutunur ınsallah
ayy tospalar çok güzell.böyle minikleri görmek daha şirin.bizdekiler eşşek kadar oldu avcumuzun dolusunu geçik büyüklükte
ayy çok tatlılar yaaaaa.....
Tebrik ederim Rana.. Yeni geldim bu topiğe ama güzel haber almak bana da iyi geldi valla. Baya baya da çıkmış 2. çizgi yani kesin hamilesin. Allah sağlıkla kuağına almayı da nasip etsin. Artık dikkat et kendine. Ben de görebilecek miyim acaba o günleri bilmiyorum.
arkadaşlar merhaba beni de aranıza alırmısınız? :)
ben 23 yaşındayım evliyim çalışıyorum veee bebek sahibi olmak istiyorummm olmak istiyorummtabiki.hoşgeldin.kendinden bahsedermisin biraz?
kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....
Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264
ben 23 yaşındayım evliyim çalışıyorum veee bebek sahibi olmak istiyorummm olmak istiyorumm
evet gebesin hayırlı olsun canım coook sevindim halaya devam edemm ama fazla zıplayamammm
sıkma canını tatlım hayırlısı olsun vardır bir hikmeti aslında bende baya ümitlenmiştim demekki zamanı değilmiş
inş çok bekletmeden gelir bebişin.ne kadar zamandır istiyorsunuz?bi tedavi yada dr gittinmi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?