Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm en kesin sonuç için bence tekrar kan testi yaptır çünkü 2 düşük bi değer,geç döllenme olabilir en azından kafan rahat eder hem inşaallah bebeğin seninledir buarada hoşgeldinn
Herşeyin hayırlısı cnm aynen bende enin gibi düşünüyorum :)

egalim bnmde 3günüm var :):)

Ranacım sana dev boyutta bi tebrik koyuyorum,Allah tamamına erdirsin inşallah ne zamandır böyle güzel hbrler duymuyorduk :):)

EEEE kızlar topic coşmuşşş

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucğına al canım darısı başıma 8 temmuzda test günüm bana dua et.

ohhh çok şükür yaa o kadar iyi geldi ki sabah sabah bu haberrr...tebrik ederim canım.Allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin inş..
kızlarrr uyanın artıkk topiğimizde hamiş varr
Uyandık canım uyandık hemde çok mutlu hayda halaya ohhhohhh

olur cnm sen sıkma canını tutacak bu ay inşallah...

güle güle git güle güle gel.. hayırlı yolculuklar..

Allah ım sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah...
İnşallah canım ya ağzın bal yesin.

selam kızlar,bende heyecandan selamsız başlamışım.
bizimde akşam bebişimiz oldu,nurtopu gibi bi tosuncuk(benim 11 ay önce evlenen kuzenin bebişi)
Canım hayırlı olsun inşallah darısı bizlere.

derda cım,resmi pc ne kaydettikten sonra cevap ver yerini tıkla ve ataç olan yer var mesaj yerinin üstünde,eklentiler yazıyo
orayı tıkla dosya ekle diyo yeni bi sayfda.sonra pc ndekini oraya kaydediyon,sen seçince o kaydediyo,sonrada içeriğe ekle var altta,ona tıklıyon veeee biz de esme sude mizi görüyoz.
hadiiiiii merakla bekliyoz

ah derinim pc yavaş bide çok konuşuk edilince geciktim böyle kusura bakmayın yaa yat canom niye kırılıyım çalışıyosun uykunu al iyice öpüyorum seni
Eboşum bennn konuşturdum dimi

Kardeloş senin alıntını alamamışım cnm Allah analı babalı büyütsün cnm bnm darısı başına

Kardeloşum güle güle cnm

Ya kızlarr hani ovulasyon takvimi varya bilgisayar indiriyorsunuz nerden bulabilirim fikriniz var mı?

biraz geçmişe baktım güzle haberler var ,nş devamı böğle çorap söküğü gibi gelsin
tebrik ederim ranam
sizlerden naber kızlar ben uğraşıp duruyorum işte sizleri özledim ama inanaın fırsatım olmuyo ama kalbi,m szi,lerle

canımm yenı aldık 3 gün oldu.abim hediye etti,çok fırlamalar ama :)))
canım ya sorayım sana fanusta mı büyütmeye başladın ben akvaryum alayım dıyorum onda daha cok yasarmıs.we gezınmelerı ıcın salıyor muydun ???kaç yılda o kadar buyudu senın sıpalar :)))

arkadaşlar merhaba beni de aranıza alırmısınız? :)
hoşgeldın cnmmm.arkadaşlarım da yazmış ben de aynen katılıyorum.sen 1 hafta sonra fılan bır kan testi daha yaptır.en guwenılırı o.markası ıyı de olsa ıdrar testlerı yanılabılıyor

ooooo,bu çok güzel bi haber,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin.

ooooooo,metuşum,hoş geldin balım.

çok tatlılar sevcancım

hoş geldin aramıza

inşallah en kısa zamanda.
tesekkurler cnmm :)))) öpmek ıstıyorum onları ben zor tutuyorum kendımı :)))

selam kızlar,bende heyecandan selamsız başlamışım.
bizimde akşam bebişimiz oldu,nurtopu gibi bi tosuncuk(benim 11 ay önce evlenen kuzenin bebişi)
ay allah analı-babalı buyutsun canım,gözünüz aydınnn
bugün ne kadar guzel hebr bunlar boyleeee

tüm kalbınmle amın dıyorum lagrımacığım,bu arada nasılsın.ıyı mısın?

etmez olurmuyum hiç her an aklımdasınız bugüne kadarda hep ettim inş RABBİM kabul eder......
amın taze anne seniii

Kızlar bugün içimi bir umut kapladı inşallah benimkide tutarrr....
boyle haberler duyunca coşuyor ınsan değil mi cnmm :)))) inşallah canım yakında senın de olacakkk

Kardeloşum güle güle cnm

Ya kızlarr hani ovulasyon takvimi varya bilgisayar indiriyorsunuz nerden bulabilirim fikriniz var mı?
canım ben de ındırdım ranam yardımcı olmuştu nerden ındıreceğime dair.o yazar canım

hoşgeldın cnm hadı koyy resınlerı çok merak edıyorum prensesı =)))

Tamam canım sağolasınnn

iyiyim cnm sen nasılsın? annem hastaneye gitti dua edinde sonuçları temiz çıksın yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…