hakket yaa bi kalabalık olduk dilimizi yuttuk kimseden ses çıkmadı.sorada şikayet ediyoz kimse gelmiyo etmiyo diye.
bugün baya kalabalıgız :)
ohhh sizin bebişinizde hayırlı ugurluolsun...
AMİNNNNN,
canım cümlemize nasip etsin inşşşşşş......
seninde gözün aydın canım analı babalı büyüsün inş......
cnm en kesin sonuç için bence tekrar kan testi yaptır çünkü 2 düşük bi değer,geç döllenme olabilir en azından kafan rahat eder hem inşaallah bebeğin seninledir buarada hoşgeldinnilk defa geçen ay denedik tedavi olmadım hiç 3 yıl normal yollardan korunduk ve şimdii 10 gün geciktim adetim 2. günü idrar testi yaptım predictör 2. çizgi silil cıktı ertesi gün hemen kan testi yaptırtım beta hcg 2.00 cıktı ve 10 gün oldu bende hala tık yok normal testlerden aldım yaptım dün negatif cıkıo. ama hiç belirtim yok buna böyle gebemiyim değilmiiyim değilsem neden adet olmadım normalde benım hiç şaşmazdı bu işl oldu ve 10 gün oldu sizce ne yapmalıyım?
Herşeyin hayırlısı cnm aynen bende enin gibi düşünüyorum :)ewet öyle oldu biraz ama napalım yaa adet olmakta güzel ya olamasaydım :) karnım şişseydi falan :)
amin canım tabi hakkımızda hayırlısı.. olur elbet bigün.. ben daha 2 senedir bekliyorum ama burda benden cok uzun zamandır bekleyenler var Allah ım ilk onlara nasip etsinn inşallahh ben öyle dua ediyorum belki Rabbimde sıraya koymuştur.. başlar en cok bekleyenden en az bekeleyene kadar sırayla :) :) :)
egalim bnmde 3günüm var :):)slm topigin guzel hatunlari.. günaydinnn inss güzel haberler aldigimiz kocaman bi gün olur..
rana hayirli ugurlu olsun tatlim hadi gözün aydin darisi bizlere...
ebrarimmm saoll tatlimmm . cnmm bnde herseyy ayni iste 3 gün sonra adet olmam gerek hayirlisi bakalimm ... sende ne var ne yokk..
kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....
Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucğına al canım darısı başıma 8 temmuzda test günüm bana dua et.kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....
Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264
Uyandık canım uyandık hemde çok mutlu hayda halaya ohhhohhhohhh çok şükür yaa o kadar iyi geldi ki sabah sabah bu haberrr...tebrik ederim canım.Allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin inş..
kızlarrr uyanın artıkk topiğimizde hamiş varr
İnşallah canım ya ağzın bal yesin.olur cnm sen sıkma canını tutacak bu ay inşallah...
güle güle git güle güle gel.. hayırlı yolculuklar..
Allah ım sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah...
Canım hayırlı olsun inşallah darısı bizlere.selam kızlar,bende heyecandan selamsız başlamışım.
bizimde akşam bebişimiz oldu,nurtopu gibi bi tosuncuk(benim 11 ay önce evlenen kuzenin bebişi)
Eboşum bennn konuşturdum dimiah derinim pc yavaş bide çok konuşuk edilince geciktim böyle kusura bakmayın yaa yat canom niye kırılıyım çalışıyosun uykunu al iyice öpüyorum seni
İnşallah canım ya ağzın bal yesin.
Canım hayırlı olsun inşallah darısı bizlere.
canımm yenı aldık 3 gün oldu.abim hediye etti,çok fırlamalar ama :)))saol canım inşş.allahım herkese nasip etsin böyle haberler vermeyi.sen nasılsın.?
ayy tospalar çok güzell.böyle minikleri görmek daha şirin.bizdekiler eşşek kadar oldu avcumuzun dolusunu geçik büyüklükte
hoşgeldın cnmmm.arkadaşlarım da yazmış ben de aynen katılıyorum.sen 1 hafta sonra fılan bır kan testi daha yaptır.en guwenılırı o.markası ıyı de olsa ıdrar testlerı yanılabılıyorarkadaşlar merhaba beni de aranıza alırmısınız? :)
tesekkurler cnmm :)))) öpmek ıstıyorum onları ben zor tutuyorum kendımı :)))ooooo,bu çok güzel bi haber,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin.
ooooooo,metuşum,hoş geldin balım.
çok tatlılar sevcancım
hoş geldin aramıza
inşallah en kısa zamanda.
ay allah analı-babalı buyutsun canım,gözünüz aydınnnselam kızlar,bende heyecandan selamsız başlamışım.
bizimde akşam bebişimiz oldu,nurtopu gibi bi tosuncuk(benim 11 ay önce evlenen kuzenin bebişi)
tüm kalbınmle amın dıyorum lagrımacığım,bu arada nasılsın.ıyı mısın?benden de günün duası gelsin..
İhsan ve kudretiyle kullarının hakkında da,
kainat hatta, Arş-Kürsi başta olmak üzere bilinen bilinmeyen bütün alemlerin hakkında da yegane hüküm sahibi SEN'sin Allahım!
Korktuklarımızdan bizi emin kılmak ancak SANA mahsustur..
Dua dua, içten içe, yalvara yakara, kapına yüz sürerek dileyip talep ettiklerimiz de ancak ve ancak SEN'in hazinendedir ve SEN hem çok cömert hem de çok zenginsin..
Ne mutlu bize ki, SEN'i bilmeyi, istediklerimizi de Hakiki Kaynak olan Rabbimizden istemeyi nasip ettin..
Kula kul olmaktan SANA sığınırız Allahım, bizim yegane ilahımız SEN'sin ve biz sadece Senin kullarınız..
Sen var ettin bizleri ve yine Sana geleceğiz; aslında biz hep SEN'deyiz ama farkında değiliz..
Her kalb atışımız Rabbimizledir, Rabbim bu hakikati bize kamilen hissettir!
Nurlu, sevimli, sağlıklı, hayırlı, bereketli, imanlı, mutlu bir hayattan sonra alnımızın akıyla huzuruna çıkmayı nasip eyle bizlere Allahım..
amın taze anne seniiietmez olurmuyum hiç her an aklımdasınız bugüne kadarda hep ettim inş RABBİM kabul eder......
boyle haberler duyunca coşuyor ınsan değil mi cnmm :)))) inşallah canım yakında senın de olacakkkKızlar bugün içimi bir umut kapladı inşallah benimkide tutarrr....
canım ben de ındırdım ranam yardımcı olmuştu nerden ındıreceğime dair.o yazar canımKardeloşum güle güle cnm
Ya kızlarr hani ovulasyon takvimi varya bilgisayar indiriyorsunuz nerden bulabilirim fikriniz var mı?
hoşgeldın cnm hadı koyy resınlerı çok merak edıyorum prensesı =)))biraz geçmişe baktım güzle haberler var ,nş devamı böğle çorap söküğü gibi gelsin
tebrik ederim ranam
sizlerden naber kızlar ben uğraşıp duruyorum işte sizleri özledim ama inanaın fırsatım olmuyo ama kalbi,m szi,lerle
canımm yenı aldık 3 gün oldu.abim hediye etti,çok fırlamalar ama :)))
canım ya sorayım sana fanusta mı büyütmeye başladın ben akvaryum alayım dıyorum onda daha cok yasarmıs.we gezınmelerı ıcın salıyor muydun ???kaç yılda o kadar buyudu senın sıpalar :)))
hoşgeldın cnmmm.arkadaşlarım da yazmış ben de aynen katılıyorum.sen 1 hafta sonra fılan bır kan testi daha yaptır.en guwenılırı o.markası ıyı de olsa ıdrar testlerı yanılabılıyor
tesekkurler cnmm :)))) öpmek ıstıyorum onları ben zor tutuyorum kendımı :)))
ay allah analı-babalı buyutsun canım,gözünüz aydınnn
bugün ne kadar guzel hebr bunlar boyleeee
tüm kalbınmle amın dıyorum lagrımacığım,bu arada nasılsın.ıyı mısın?
amın taze anne seniii
boyle haberler duyunca coşuyor ınsan değil mi cnmm :)))) inşallah canım yakında senın de olacakkk
canım ben de ındırdım ranam yardımcı olmuştu nerden ındıreceğime dair.o yazar canım
canımm yenı aldık 3 gün oldu.abim hediye etti,çok fırlamalar ama :)))
canım ya sorayım sana fanusta mı büyütmeye başladın ben akvaryum alayım dıyorum onda daha cok yasarmıs.we gezınmelerı ıcın salıyor muydun ???kaç yılda o kadar buyudu senın sıpalar :)))
hoşgeldın cnmmm.arkadaşlarım da yazmış ben de aynen katılıyorum.sen 1 hafta sonra fılan bır kan testi daha yaptır.en guwenılırı o.markası ıyı de olsa ıdrar testlerı yanılabılıyor
tesekkurler cnmm :)))) öpmek ıstıyorum onları ben zor tutuyorum kendımı :)))
ay allah analı-babalı buyutsun canım,gözünüz aydınnn
bugün ne kadar guzel hebr bunlar boyleeee
tüm kalbınmle amın dıyorum lagrımacığım,bu arada nasılsın.ıyı mısın?
amın taze anne seniii
boyle haberler duyunca coşuyor ınsan değil mi cnmm :)))) inşallah canım yakında senın de olacakkk
canım ben de ındırdım ranam yardımcı olmuştu nerden ındıreceğime dair.o yazar canım
iyiyim cnm sen nasılsın? annem hastaneye gitti dua edinde sonuçları temiz çıksın yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?