AMİNNNNN,
canım saol inş darısı sizlere olsun dewamı gelsin inşşşşş.......
AMİNNNNNNN,
canım inş sende güzel haberle bizi müjdelersin burdan dualarımdasın.......
canım sat 2hazirandı bugun adet olmam gerekiyordu yumurtamın çatladığı günü baz alınca .....
canım netten woman ovulation calender diye yaz çıkıyor ordan yükle ben sana yardımcı olurum bildiğim kadarıyla....
çok saol canım inş darısı sanada olur .....
bu arada annemin patoloji sonucu iyi çıktı.. bir şeyi yokmuş ..çok şükür Rabbim e..
bende yarın hastaneye gidicem 3. günüm ya puff gene kan man sanırım sonrada klomen :) neyse napalım.. git gel yollar aşında valla :)
gözün aydın cnm annen için cok sevindim
askolsun ya bir selam vermediniz araniza girmek bu kadar zormu
Aminnnnnnnnnn kardeloşum.banucum teşekkürler,darısı hepimize
İnşallah canım keşkeeeeee.yesin yesinzaten pek de severim... bu ay tutcak senin inanıyorum buna..
İnşallah canım ya bu son tedavidir artık umarım tutar.canımm yenı aldık 3 gün oldu.abim hediye etti,çok fırlamalar ama :)))
canım ya sorayım sana fanusta mı büyütmeye başladın ben akvaryum alayım dıyorum onda daha cok yasarmıs.we gezınmelerı ıcın salıyor muydun ???kaç yılda o kadar buyudu senın sıpalar :)))
hoşgeldın cnmmm.arkadaşlarım da yazmış ben de aynen katılıyorum.sen 1 hafta sonra fılan bır kan testi daha yaptır.en guwenılırı o.markası ıyı de olsa ıdrar testlerı yanılabılıyor
tesekkurler cnmm :)))) öpmek ıstıyorum onları ben zor tutuyorum kendımı :)))
ay allah analı-babalı buyutsun canım,gözünüz aydınnn
bugün ne kadar guzel hebr bunlar boyleeee
tüm kalbınmle amın dıyorum lagrımacığım,bu arada nasılsın.ıyı mısın?
amın taze anne seniii
boyle haberler duyunca coşuyor ınsan değil mi cnmm :)))) inşallah canım yakında senın de olacakkk
canım ben de ındırdım ranam yardımcı olmuştu nerden ındıreceğime dair.o yazar canım
iyiyim cnm sen nasılsın? annem hastaneye gitti dua edinde sonuçları temiz çıksın yaa..
Geçmiş olsun vanım inşallah herşey güzel olur ki aşağılarda temiz çıkmış diye okudum Allah başak şey göstermesin.rahim duvarında kalınlaşma vardı parça alıp patalojiye gönderdiler sonuçalcak işte bugünumarım kötü bir şey çıkmaz..
aminn inşallah... kalbim pır pır yanii
Ahh canım benim hepimiz yaşıyoruz onu bende kaç testi aynı anda tekrarladım elimde saatlerce ikinci çizgi varmı diye baktım yok ışığa tut vsvsvsv hepimizin psikolojisi bebat inşallah hepimiz bir gün şu bebişlerimizi yakalıycaz ama herşeyin saati var bak kız benide kötü yaptın şimdi sakın üzülme sıktıkça olmuyo buna inan bu arada bu testlerde silikde olsa ikinci çizgi ilginç 2 saat sonrakiler doğru olmasada bir yaptığımda çok silik dedin ya 2 3 gün sonra tekrarla.hanimlarrr yaa benim morelim cokkk bozukk((( gecenlerde yengem beni hamile görmüsss bende buay hicbisi kafama takmadim isten gücten firsatim olmadii hehehe herneyse ikin önce dedi seni hamile gördümm bende pisikolojim bozukluk olustu ewde 10 tane hamilelik testi vardi hepsini 4 gün icinde kullandimm valla hepside negatif tiii sorada kafama dak etti ama ellden ne gelir gitti 10 tane test sanki o öyle deyince hamile kalacakmisim gibi :26::26::26: ayyy halimi görsedinizzz deli gibi teste ikinci cizgiyi ariyorum son yaptigim gerci coooooooooooooooook hafif bi cizgi vardi ama oda onun gölgesidir kesinn yani negatifler icinde oturuyorumm yanliz dikkatimi cekti 2-3 saat sonra 3-4 tanesinde hafif cizgi olusuyo onuda belli dk sonra bakmamak gerek..
Canım benim inşallah.AMİNNNNN,
canım saol inş darısı sizlere olsun dewamı gelsin inşşşşş.......
AMİNNNNNNN,
canım inş sende güzel haberle bizi müjdelersin burdan dualarımdasın.......
canım sat 2hazirandı bugun adet olmam gerekiyordu yumurtamın çatladığı günü baz alınca .....
canım netten woman ovulation calender diye yaz çıkıyor ordan yükle ben sana yardımcı olurum bildiğim kadarıyla....
çok saol canım inş darısı sanada olur .....
Süper kanlada onaylandı çok sevindim seninkide aşılamydı dimi.103 çıkmış hemen dr umu aradım gayet güzel bi sonuç dedi geç döllenme değil dedi pazartesi bidaha kan wercem sonrada dr a gitcem gel bebişini görelim dedi henüz görünmezmiş......
sizce nasıl ????şuan 3haftalık mı oluyor yani.......
Garipcim canım üzülme canım napalım bir gün olucak ama zamanı var demekki sabret canım sabret ne güzel bu moral bozukluğuna tatil haberi iyi gelmiş nereye geliyosunuz sadece bir haftamı kalıcan iyice eğlen dinlen tatile yumurtlama zamanıda denk geliyosa hiç stres yapma bakarsın tatil dönüşü müjde verirsin bellimi olur.herkese merhaba kizlarr
hepiniz iyisinizdir insallah:26:benim moralim iyi degil,malesef dun adet oldumo kadar ümitlenmistim oysa,cunku hic böyle olmamis bu kadar gecikmemistim neyse saglik olsun,hersey allahin taktiri,bizim de sevinecegimiz yavrumuzu kucagimiza alacagimiz gunler gelecektir elbet herseyin hayirlisi olsun ne diyim doktorun randevusunu ertelemesinde de varmis bir hayir,bosa gitmis olcaktim:97:kizlar biz haftaya turkiyeye geliyoruz insallah ,ben öyle biliyordum ama esim bana supriz yapmis 1 haftalik tatil icin rezervasyon yapmis otelde,bana söylememis,dolayisi ile biz pazar gunu yola cikicaz insallah 2 gun luk moral bozukluguma iyi geldi en azindan
ranacim senin adina cok sevindim,rabbim kucaginada almak nasip eylesin
kardelencim yiyenin hayirli olsun,dogum yapmis,ne guzeldir simdi dimi
kardelen49,canim sende hala olmussun,hayirli evlat eylesin rabbim..iyi yolculuklar sanada
banucum insallah hayirlisi olsun,dilerim bu defa hislerinde yanilmazsin,bebisin seninledir insallah
egalcim 2 defa idrar testi yapmistim canim,negatifti malesef..
pelincim sende annnene gitmissin sanirim,iyi tatiller canim
derinim sen nasilsin?nasil oldu disin?daha iyidir insallah.:26:
ebararim sen nasilsin canim?temizlik bittimi:26:
birsenim ve derdam sizler nasilsiniz?emrecik ve esmacik nasillar?
sevcanim kaplumbalarin cok tatlilar yaa,nasil besliyorsunuz:26:
ecrinsamet,antolia,selina,kayra,lagmira,boncugum hepiniz iyisiniz insallah:26:
Hoşgeldin canım inşallah hepimizin tektek tutarda toplu eğlence yaparız ben gün sayıyorum aşılamam yapıldı.selam citirlar nasiliz bakalim bir türlü tanisip dertlesemedik ben nisan ortak derdimize insallah ortak sevincler ekleyip o tek spermin pesinde kosmaktan yorulmayiz bir daha
rahim duvarında kalınlaşma vardı parça alıp patalojiye gönderdiler sonuçalcak işte bugünumarım kötü bir şey çıkmaz..
aminn inşallah... kalbim pır pır yanii
ayy canım aşmışsın sen yaaa o kadar neden yaptın?? :)))hanimlarrr yaa benim morelim cokkk bozukk((( gecenlerde yengem beni hamile görmüsss bende buay hicbisi kafama takmadim isten gücten firsatim olmadii hehehe herneyse ikin önce dedi seni hamile gördümm bende pisikolojim bozukluk olustu ewde 10 tane hamilelik testi vardi hepsini 4 gün icinde kullandimm valla hepside negatif tiii sorada kafama dak etti ama ellden ne gelir gitti 10 tane test sanki o öyle deyince hamile kalacakmisim gibi :26::26::26: ayyy halimi görsedinizzz deli gibi teste ikinci cizgiyi ariyorum son yaptigim gerci coooooooooooooooook hafif bi cizgi vardi ama oda onun gölgesidir kesinn yani negatifler icinde oturuyorumm yanliz dikkatimi cekti 2-3 saat sonra 3-4 tanesinde hafif cizgi olusuyo onuda belli dk sonra bakmamak gerek..
tesekkurler tatlım cANIM yemlerı wra onla beslıyorum.ama ben dolaşmaya da goturuyorum onları,herşey de yedırıyorum=))herkese merhaba kizlarr
hepiniz iyisinizdir insallah:26:benim moralim iyi degil,malesef dun adet oldumo kadar ümitlenmistim oysa,cunku hic böyle olmamis bu kadar gecikmemistim neyse saglik olsun,hersey allahin taktiri,bizim de sevinecegimiz yavrumuzu kucagimiza alacagimiz gunler gelecektir elbet herseyin hayirlisi olsun ne diyim doktorun randevusunu ertelemesinde de varmis bir hayir,bosa gitmis olcaktim:97:kizlar biz haftaya turkiyeye geliyoruz insallah ,ben öyle biliyordum ama esim bana supriz yapmis 1 haftalik tatil icin rezervasyon yapmis otelde,bana söylememis,dolayisi ile biz pazar gunu yola cikicaz insallah 2 gun luk moral bozukluguma iyi geldi en azindan
kardelen49,canim sende hala olmussun,hayirli evlat eylesin rabbim..iyi yolculuklar sanada
banucum insallah hayirlisi olsun,dilerim bu defa hislerinde yanilmazsin,bebisin seninledir insallah
kıyamam ben onaa yesın teyzesı onu =))))103 çıkmış hemen dr umu aradım gayet güzel bi sonuç dedi geç döllenme değil dedi pazartesi bidaha kan wercem sonrada dr a gitcem gel bebişini görelim dedi henüz görünmezmiş......
selam cnm ben de sewcan.amın cnmm bı hamısımız war bugun ınşallah gerısı de gelır...selam citirlar nasiliz bakalim bir türlü tanisip dertlesemedik ben nisan ortak derdimize insallah ortak sevincler ekleyip o tek spermin pesinde kosmaktan yorulmayiz bir daha
ohh sewındım canım annenın sonuclarına :)bu arada annemin patoloji sonucu iyi çıktı.. bir şeyi yokmuş ..çok şükür Rabbim e..
bende yarın hastaneye gidicem 3. günüm ya puff gene kan man sanırım sonrada klomen :) neyse napalım.. git gel yollar aşında valla :)
4kolay gelsın cnmmmhadi azık ütü yapıyım benn.. kolay gelsin bana gene gelirim.. muck
cnm hemen cewap bekleme her zaman basında olmuyoruz kı acık olsa da bu sayfa sabırlı olaskolsun ya bir selam vermediniz araniza girmek bu kadar zormu
ewet bu aralar mısafırler hep gozetlıyorlar walla :))))Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
AnaToLia_
Ayyyy artık söyleyecek bişe bulamıyorumm yaa
amın canım yaaaaAminnnnnnnnnn kardeloşum.
İnşallah canım keşkeeeeee.
İnşallah canım ya bu son tedavidir artık umarım tutar.
Geçmiş olsun vanım inşallah herşey güzel olur ki aşağılarda temiz çıkmış diye okudum Allah başak şey göstermesin.
Ahh canım benim hepimiz yaşıyoruz onu bende kaç testi aynı anda tekrarladım elimde saatlerce ikinci çizgi varmı diye baktım yok ışığa tut vsvsvsv hepimizin psikolojisi bebat inşallah hepimiz bir gün şu bebişlerimizi yakalıycaz ama herşeyin saati var bak kız benide kötü yaptın şimdi sakın üzülme sıktıkça olmuyo buna inan bu arada bu testlerde silikde olsa ikinci çizgi ilginç 2 saat sonrakiler doğru olmasada bir yaptığımda çok silik dedin ya 2 3 gün sonra tekrarla.
Birde insanlar neden zayıf yanlarımızla ilgili düşüncelerini yada rüyaların vb şeyleri anlatırlar nasıl moralimiz çöküyor.::(((
Canım benim inşallah.
Süper kanlada onaylandı çok sevindim seninkide aşılamydı dimi.
Garipcim canım üzülme canım napalım bir gün olucak ama zamanı var demekki sabret canım sabret ne güzel bu moral bozukluğuna tatil haberi iyi gelmiş nereye geliyosunuz sadece bir haftamı kalıcan iyice eğlen dinlen tatile yumurtlama zamanıda denk geliyosa hiç stres yapma bakarsın tatil dönüşü müjde verirsin bellimi olur.
Hoşgeldin canım inşallah hepimizin tektek tutarda toplu eğlence yaparız ben gün sayıyorum aşılamam yapıldı.
yok artik yapmiycam eger adettim gecerse yaparim artik ewde test kalmadi hehhehe.. bende anlamiyorumm insanlar neden zayif yanlarimizi kullanip canimizi yakma istiyorki hani yani bizim canimiz yaninca onlara nasi bi duygu yapiyor acaba yaaa ..Ahh canım benim hepimiz yaşıyoruz onu bende kaç testi aynı anda tekrarladım elimde saatlerce ikinci çizgi varmı diye baktım yok ışığa tut vsvsvsv hepimizin psikolojisi bebat inşallah hepimiz bir gün şu bebişlerimizi yakalıycaz ama herşeyin saati var bak kız benide kötü yaptın şimdi sakın üzülme sıktıkça olmuyo buna inan bu arada bu testlerde silikde olsa ikinci çizgi ilginç 2 saat sonrakiler doğru olmasada bir yaptığımda çok silik dedin ya 2 3 gün sonra tekrarla.
Birde insanlar neden zayıf yanlarımızla ilgili düşüncelerini yada rüyaların vb şeyleri anlatırlar nasıl moralimiz çöküyor.::(((
nedemek kuzu sizlerde saolunağzına ,yüreğine sağlık ablam,amin...
kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....
Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264
ay sevcanım çok şirinler maşallah büyüyünce yerlerine sığmazlar ama
inşallah olmazsın egalim hayırlısı olsun buarada test mannağı olmuşsun çok güldüm allah iyiliğini versin canımslm topigin guzel hatunlari.. günaydinnn inss güzel haberler aldigimiz kocaman bi gün olur..
rana hayirli ugurlu olsun tatlim hadi gözün aydin darisi bizlere...
ebrarimmm saoll tatlimmm . cnmm bnde herseyy ayni iste 3 gün sonra adet olmam gerek hayirlisi bakalimm ... sende ne var ne yokk..
canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallahbende ümitlenmiştim ama nasip.. neyse başka bahara kaldı artık :) yarında doktora gitcem bakalım ne olcek
aa demek doğdu bebiş gözünüzaydın yani onların allahım sanada nasip etsin canomselam kızlar,bende heyecandan selamsız başlamışım.
bizimde akşam bebişimiz oldu,nurtopu gibi bi tosuncuk(benim 11 ay önce evlenen kuzenin bebişi)
banum inşallah sıra sende müjde verirsin kuzumKızlar bugün içimi bir umut kapladı inşallah benimkide tutarrr....
yok kuzu senle konuşmakdan bahsetmedim dün topicde çok konuşulmuş onu kastedmiştimEboşum bennn konuşturdum dimi
Kardeloş senin alıntını alamamışım cnm Allah analı babalı büyütsün cnm bnm darısı başına
ben bu konularda çok cahilim biliyon kuzum yardımcı olamıycemKardeloşum güle güle cnm
Ya kızlarr hani ovulasyon takvimi varya bilgisayar indiriyorsunuz nerden bulabilirim fikriniz var mı?
garibim yaa kıyamam sana demek oldun hayırlısı sıkma canını inşallah önümüzdeki aya gelsin minişherkese merhaba kizlarr
ohh maşallah değerinde çok güzel herşey böyle yolunda gitsin ranam103 çıkmış hemen dr umu aradım gayet güzel bi sonuç dedi geç döllenme değil dedi pazartesi bidaha kan wercem sonrada dr a gitcem gel bebişini görelim dedi henüz görünmezmiş......
sevindim canım gözünüzaydınbu arada annemin patoloji sonucu iyi çıktı.. bir şeyi yokmuş ..çok şükür Rabbim e..
canım oanda topicde kimse yoktur ondan cevap yazılmamıştır hem geçmişe bakmıyosun sanırsam ben dün yazdım sana ama cevap vermedin neyse umarım buyazdığımı okursunaskolsun ya bir selam vermediniz araniza girmek bu kadar zormu
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
AnaToLia_
Ayyyy artık söyleyecek bişe bulamıyorumm yaa
yok artik yapmiycam eger adettim gecerse yaparim artik ewde test kalmadi hehhehe.. bende anlamiyorumm insanlar neden zayif yanlarimizi kullanip canimizi yakma istiyorki hani yani bizim canimiz yaninca onlara nasi bi duygu yapiyor acaba yaaa ..
sevcanim valla bende bilmiyorum okadar cok niye yaptim herhalde kendimi cok kaptirdim bak nasil oldu .. simdi yaptim tekcizgi cikti sonra rüyasinianlatti bende dedim belki bi hayir vardir bidaha yaptim olmadi sonra düsündü dedim adetime daha 1 hafta var nasil ciksinn sonra 2 gün gecti bidaha yaptim gene bisi yokk sonra moralim bozuldu baslarim bu testlere hepsini yapiyim bitsin testlerde rahatlasin bende dedim sonra ertesi gün bidaha yaptim sonra hafif bi cizgi gibi gördüm aradan 1 kac saat gecti kafam takildi bidaha yaptim ondada biraz gördüm tabi görmeyide sizlerde bilirsiniz iyice issigatut oraya tut burayatu zorla yani kendi uydurmam derkene böle böle bittii :2::2::2: ve daha yeni 10 tane daha siparis verdim nettenonuda kocisi haber vermediydim ben isdeykem mail gelmis yakalandimm ama cezaa verdi bana yanagimi istirdi:78::78::78::78::78:
yok artik yapmiycam eger adettim gecerse yaparim artik ewde test kalmadi hehhehe.. bende anlamiyorumm insanlar neden zayif yanlarimizi kullanip canimizi yakma istiyorki hani yani bizim canimiz yaninca onlara nasi bi duygu yapiyor acaba yaaa ..
sevcanim valla bende bilmiyorum okadar cok niye yaptim herhalde kendimi cok kaptirdim bak nasil oldu .. simdi yaptim tekcizgi cikti sonra rüyasinianlatti bende dedim belki bi hayir vardir bidaha yaptim olmadi sonra düsündü dedim adetime daha 1 hafta var nasil ciksinn sonra 2 gün gecti bidaha yaptim gene bisi yokk sonra moralim bozuldu baslarim bu testlere hepsini yapiyim bitsin testlerde rahatlasin bende dedim sonra ertesi gün bidaha yaptim sonra hafif bi cizgi gibi gördüm aradan 1 kac saat gecti kafam takildi bidaha yaptim ondada biraz gördüm tabi görmeyide sizlerde bilirsiniz iyice issigatut oraya tut burayatu zorla yani kendi uydurmam derkene böle böle bittii :2::2::2: ve daha yeni 10 tane daha siparis verdim nettenonuda kocisi haber vermediydim ben isdeykem mail gelmis yakalandimm ama cezaa verdi bana yanagimi istirdi:78::78::78::78::78:
ebrar ablam nasılsın???? karsılastık nıhayet :)))
alıntı yapmadım uzun yazmıssın herkese fılan.ablam fanusta sımdılık ama akwaryum alacagım sıkılıyorlar bunda.adları kamican,sevcan :) eşim ve ben :))
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
ebrar_53 egal+ swcnprlk+
selam kızlar napıyosunuz
sen uçmuşsun canım yaaa :)))) ben kendımı cok yapıyor sanıyordum ama sen ooo beni aşmışsın :) kaçtan alıyorsun bu testlerı sen?
iyyim ablam napiyim nette takiliyom vakit harciyorum sen nasilsin..
cnmm ebayden aliyorumm.. 10 tanesini 2.50 euroya aldimm dahada cok alabiliyorsun ucuza ama cok olunca daha cok kaybederim kendimi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?