Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet tatlım ya şükür kavuşturana bugün evdeyim gireyim nete dedim
demek isimleride sizin isimleriniz çok hoş olmuş kuzum güle güle büyütün şimdilik dururlar ondada sonra alırsın akvaryum
ıyı yapmışsın ablam...gelınınız bıraz daha ıyı mı abla?nasıl içine kapanmadı ınşallah...
saol ablam ewet bıraz daha boyle gıtsın de alacagız akvaryum ay abla bugun dolassınlar dıye cıkarttım 1 saat ewde bulamadım sewcan olan cok zıpır saklanıyo hep bıryerlere=)))
ewişi yapamadım supurge acamadım bulamayınca yaa

iyyim ablam napiyim nette takiliyom vakit harciyorum sen nasilsin..

cnmm ebayden aliyorumm.. 10 tanesini 2.50 euroya aldimm dahada cok alabiliyorsun ucuza ama cok olunca daha cok kaybederim kendimi herhalde

super yaa ıyıyımıs cnmmm.almaya dewam :))))

canım yaa saol gelinimiz daha iyi şükür yok öyle içe kapanma yok inşallah hiç olmaz
demek yaramaz sevcan kime çekti acep valla dikkat et ufacık olunca üstüne basarsınız düşünemiyorum ayy :18:

canım yaa saol gelinimiz daha iyi şükür yok öyle içe kapanma yok inşallah hiç olmaz
demek yaramaz sevcan kime çekti acep valla dikkat et ufacık olunca üstüne basarsınız düşünemiyorum ayy :18:
ay ınşallah ablam her akşam dualarıma katıyorum onu da sizi de rabbım sabırlar wersin...
ay walla abla oyunlar yapıyor bana kandırıp gözden kayboluyor ayy abla allah korusun yaa yok yerımden kalkmadım hıc kaybolunca,saklanmış o hep aynı yerıne :)))

valla bilmiyorum kuzum galiba kopmak istiyolar ee herkes nasıl istiyosa öyle olsun bişey diyemeyiz

abla bılmem ki nerdeler,,,1 ay oncesıne kadar ne güzel hep sohbetteydık ya bu saatlerde...

nasılsınız kızlar eşim dışarda bende fırsattan bakıyım dedim ama gelmek üzere ne var ne yok inş her şey yolundadır

canımsın çok teşekkür ederim allahım seninde gönlüne göre versin inşallah
insanın hoşuna gidiyo değilmi öyle oun filan yapmaları allah korusun tabiki kuzum insan üzülür valla
sevcanım yaz dönemi böyle oluyo gerçi ama inşallah kayıplara karışanlar hamile dönerler

nasılsınız kızlar eşim dışarda bende fırsattan bakıyım dedim ama gelmek üzere ne var ne yok inş her şey yolundadır

hoşgeldin canımıniçi esmacık nasıl benim için koklarmısın?
buarada kardeloş sana anlatmıştı geçmişte resim nasıl eklenir görmedin sanırsam kuzum
avatarına koy eğer istersen canım küçükde olsa görebiliriz

amın ablam cümlemızın ınşallah...
ewet abla ya sıkasım gelıyor elıome alınca zor tutuyorum kendımi wallahi :)))
ay ınşallah ablam bugun ranamla başladık bakalım,halaya dewam ederız ınşallah :)))
ben de yarın yola çıkıyorum ama yanıma alacağım laptopu sissiz duramam yazarım vakıt buldukça...

iyi aksamlar hatunlar su an sitede ikinci veya daha fazlaki cocuga gebelik icin ugrasan varmi
cnm aleykum selam.benım 3 ay once kalp durması oldu alındı yawrum,2.si için çabalıyoruz şu anda...
sen 1 çocuğu olup da 2.sini mi kast ettın bunu mu anlamadım tam ama cewap yazayım dedım

Alemsin ya süper nerdeyse bir düzine daha geliyo desene umarım pozitifi bol bol görürsün.

nerde bu kızlar yaaa valla herkesler kayıplara karıştı
Ben burdayım cööööö naber kız ebuş nasılsın iyimisin canım ben bir ümitleniyorum böyle karnımda ağrıyınca ümitsizliğe kapılıyorum off nebiliyim valla.

canım kusura bakma görmedim yarın bakarım eklerim dur avatara koyıyım
koklarım canım maşallah iyi
sen nasılsın iyimisin gelininz nasıl

iyi aksamlar hatunlar su an sitede ikinci veya daha fazlaki cocuga gebelik icin ugrasan varmi
selam hoşgeldin canım sana yazdık cevap ama sanırsam okumadın hani siem etmiştinya aranıza almıyosunuz diye
buarada topiğimizde ikinci için uğraşan arkadaşlarımız var birtanesi çok şükür kavuştu ikinci meleğinede diğer arkadaşlarımız beklemede

aman fazla sıkma hayvanı öldürürsün
evet ranama çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah darısıda bizlere
aa nereye gidiyosun tatlım .al tabi yaa bizde özleriz seni bende ayın 10nda çıkıyorum yola nasipse

cnm aleykum selam.benım 3 ay once kalp durması oldu alındı yawrum,2.si için çabalıyoruz şu anda...
sen 1 çocuğu olup da 2.sini mi kast ettın bunu mu anlamadım tam ama cewap yazayım dedım

evet onu kasdetmistim bende yarin 3 üzlerimi aldiracagim gelismeleri durdugu icin allaha sükür baska cocuklarim var ama bu hamileligi cok istemisttik kismet afedersin canim kac aydir deniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…