yok kız nerde aktarım olsa daha ne sen dr bakma bence git çünkü duyduğum çok hamile kalan var kürlerle kayınbabamın tanıdığı aktar o yüzden tavsiye ettim hacamatıda ben yapıyorum kaynanamla beraber
vay cok iyi ya..nasıl kesiyorsunuz kafasını ben dayanamam
yok canım ya kafayada yapılıyo ama sırtın altındaki tam kalçanın orda kuyruk sokumu varya oraya yapıyoz hacamat yaz nette araştır çok şeye iyi geliyo neyse ben çıkıyorum herkese selamlar
selam kızlar hayırlı akşamlar.yaf hacamat ne demek.kim neyi kesiyo kız lağrıma.ben daha ne olduğunu bile bilmiyom
hepimiz,yada çoğumuzSelam arkadaslar,hemüz hamile olmayan kim var?
sen dediğim yere hala gitmedin demi yakıyıda yumurtlamaya yakın kuyruk sokumuna tak banada geçen çocuğu olmayan bi çift geldi bende ordan hacamat yaptım faydası oluyomuş canınıda sıkma
Kaç saattir geleceksiniz diye topik topik dolanıyorum,kimsenin gelmeye niyeti yok sanırım,neyse ben çıkıyorum İyi akşamlar herkese...
hepimiz,yada çoğumuz
anam,senden korkulur kız,çok tırstım.:18::18::18:
bu arada bende başladım presed e,köprüden önceki son çıkıştayım.
şimdi tutiş,yazıyo ki yakıda,aynı yere yapıştırcaksanız,aradan 14 gün geçsin diyo,bana daha 10 gün oldu,ama yumurtlama günüm yakın,napsam ki:44:
öncekini de kyruk sokumuna koyduydum da.
kız nasıl dayandın öyle,çok fena,ben çıkarana kadar bittim.Kardeloşum evet öyle yazıyor ama iki günde bir deiştirmiştim bn,bi sakıncası yok yani
slm topiğin tatlı hatunları bi kendimi hatırlatayım dedim ama sansıma kimsecikler yok nasılsınız görüşmeyeli sizleri çok özledim hiç güzel haber varmı gecmişe bakamıyorum ya hiç fırsant bulamadım offf bi evimde dursam eskisi gibi neyse kib aeo öpüldünüz nanaktan byyyyyy
cnm ben ilk yazdıgımda söyledim kesinlikle ıslatmadan çıkarın diye,yoksa çok kötü oluyormuş derini yıpratıyormuş resmen kuruyken çok kolay,onla banyo yapıyım deme sakın :)kız nasıl dayandın öyle,çok fena,ben çıkarana kadar bittim.
bu arada,onla mı banyo yptın,altına su geçiyo mu?
selam eceeeee,nerelerdesin,gelmez oldun,unutmadığımız için,hatırlamadık canım
nasılsınız ???
bugün kan testini tekrarladık adetim gecmeden 3.gün 103.5 ti ve şuan adetim geçeli 2 gün oluyor şuanki sonucum 609.8 çıktı dr um cumaya randewu al dedi keseyi görcez RABBİM nasip ederse .....
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri......
nasılsınız ???
bugün kan testini tekrarladık adetim gecmeden 3.gün 103.5 ti ve şuan adetim geçeli 2 gün oluyor şuanki sonucum 609.8 çıktı dr um cumaya randewu al dedi keseyi görcez RABBİM nasip ederse .....
hepimiz,yada çoğumuz
anam,senden korkulur kız,çok tırstım.:18::18::18:
bu arada bende başladım presed e,köprüden önceki son çıkıştayım.
şimdi tutiş,yazıyo ki yakıda,aynı yere yapıştırcaksanız,aradan 14 gün geçsin diyo,bana daha 10 gün oldu,ama yumurtlama günüm yakın,napsam ki:44:
öncekini de kyruk sokumuna koyduydum da.
nasılsınız ???
sağol cnm iyiyim sen nasılsın minik erkeğimiz nasıl?canım maaşallahne güsel yükselmişş inş keseciğide görürsün
kardeloşum nasılsın cnm
anotonyaa sen nasılsın cnmm
kıss bu presed nasıl birşeyy kuyuk sokumu fln anlamadım kii
sağol cnm iyiyim sen nasılsın minik erkeğimiz nasıl?
O kuyruk sokumuna yapıştırılan yakı kızz,Allah iyiliğini versin preseedle alakası yok
Canlarım bana müsade ben kaçayım artık belki daha sonra yine gelirim İyigecelerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?