Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

vay cok iyi ya..nasıl kesiyorsunuz kafasını ben dayanamam
yok kız nerde aktarım olsa daha ne sen dr bakma bence git çünkü duyduğum çok hamile kalan var kürlerle kayınbabamın tanıdığı aktar o yüzden tavsiye ettim hacamatıda ben yapıyorum kaynanamla beraber

vay cok iyi ya..nasıl kesiyorsunuz kafasını ben dayanamam

yok canım ya kafayada yapılıyo ama sırtın altındaki tam kalçanın orda kuyruk sokumu varya oraya yapıyoz hacamat yaz nette araştır çok şeye iyi geliyo neyse ben çıkıyorum herkese selamlar

selam kızlar hayırlı akşamlar.yaf hacamat ne demek.kim neyi kesiyo kız lağrıma.ben daha ne olduğunu bile bilmiyom

hacamatın ne olduğunu biliyorum Peygamber efendimiz de tavsiye ediyor.. Her Kim Vücuduna Bir Hastalık yada Rahatsızlık Gelirse Hemen hacamat Olsun diyor. ama ben korkuyorum
yok canım ya kafayada yapılıyo ama sırtın altındaki tam kalçanın orda kuyruk sokumu varya oraya yapıyoz hacamat yaz nette araştır çok şeye iyi geliyo neyse ben çıkıyorum herkese selamlar

hacamat başa ya da sırta kesikler atılarak kirli kanın dışarı atılmasıdır.
2 sebepten hacamat olunur 1 sünnete uymak için,
2 hastalıktan kurtulmak için..
psikolojiye ,kısırlığa gibi ölüm dısında her derde deva.. ama işin ehline yaptırmak gerekiyor.. lakin ben korkuyorum..

google hacamat yazıp bakarsan daha detaylı bilgiyi bulabilirsin..

selam kızlar hayırlı akşamlar.yaf hacamat ne demek.kim neyi kesiyo kız lağrıma.ben daha ne olduğunu bile bilmiyom

Peygamber Efendimiz (Sallallahü aleyhi ve sellem) Hadis-i Şerif'de "Mirac'dan inerken hangi Melek cemaatine rastlasam. Ey Muhammed (Sallallahü aleyhi ve sellem)! Ümmetine hacamat olmalarını emret! dediler." buyurmuştur.

Peygamber Efendimiz (Sallallahü aleyhi ve sellem) hayber'de zehirli koyun buduyla zehirlenildiği zaman, Cebrail Aleyhisselâm kendisine hemen kafasının arkasından hacamat yaptırmasını söylemiştir.

"Hacamat her hastalığa faydalıdır,uyanık olun hacamat olun."

Kafadan hacamat olmak; delilik, cüzzam, gece körlüğü, alaca, başağrısı, diş, göz, kulak gibi hastalıklara ve daha birçok hastalığa şifadır. "Kafadan hacamat olmak her hastalığın ilacıdır"Hadis-i Şerif

Hacamat 70 hastalığa şifadır. Bunlardan bazıları; Kanser, cüzzam, delilik, alaca hastalığı,kısırlık ve daha bir çok hastalık. Kanser olup ameliyat olması gereken bir kişide, hacamattan sonra kanser kütlesinin yok olduğu görülmüştür. Hacamatta kanser'den kısırlığa kadar birçok hastalığa şifa vardır.
Hacamatın faydası akılla bilinebilecek bir şey değildir, nakille bilinir.

Hacamatın faydalı olduğu yaşlar, 2 yaş ile 60 yaş arasıdır.

Kadınların adet nedeniyle hacamata ihtiyacı yoktur görüşü yanlıştır. Adet şifayı gerektirmez, şifa için hacamat olmaları gerekmektedir. Efendimiz'in (Sallallahü aleyhi ve sellem) hanımları hacamat olmuşlardır. Kendilerine cin musallat olan kadınlara hacamat yapıldığı takdirde 6 ay cinler yaklaşamıyor.

Ayın 17 sinde hacamat olmanın 1 senelik şifası.

Hacamatta derinin altındaki uyuşuk kan alınıyor. Damardan kan vermekte faydalıdır ancak Efendimiz(Sallallahü aleyhi ve sellem) ve Selef bunu yapmamışlardır.

Büyük alimler 3 ayda bir hacamat olurlardı.

Rasûlullah (s.a.v) bizzat kendisi Ebû Taybe adında bir Haccâm’a hacamat yaptırmış ve başından kan aldırıp haccâma ücretini ödemiş ve şöyle buyurmuştur: “Kan aldırma yollarının en güzeli hacamattır. (yahut hacamat sizin en iyi tedavi yollarınızdır)” (3) İbn-i Abbas (r.a) anlatıyor: “Rasûlullah (s.a.v) buyurdular ki: “Haccam (hacamat yapan) ne iyi kuldur; (fazla) kanı giderir, beli hafifletir, gözü parlatır.”

Şeytanın vesveselerine karşı kalbin arkasından yapılan hacamat çok faydalıdır.

50 senelik kökleşmiş büyünün, hacamatla kaldırıldığı rivayeti vardır.

Çift uzuvlarda hacamat faydalıdır.(İki diz, iki ayak gibi&#8230

Kansızlık, şeker ve kan hastalıklarından birisi bulunan kişiler doktorun izniyle ve usta bir hacamatçıya en uygun yerden en fazla 1 kere hacamat olmalı…

Bir insan bünyesine, dayanıklılığına ve vücudunun kan oranının azlığına yada çokluğuna göre 1 yerinden, 8 yerine kadar aynı anda hacamat olabilir.

Hacamatçı işini ehli olmalı ve Hacamat yapılacak yerleri çok iyi bilmelidir.Hangi hastalık için nereden hacamat olunacağını hacamatçı bilmeyebilir. Bunu açıklayan kitaplar vardır, o kitaplara bakarak öğrenilmeli ve oralardan hacamat olunmalıdır.

Hacamat yaptırırken başta Sünneti Seniyye sonra da mesela şifasını istediğiniz hastalığa şifa yada zahiri ve Batıni hastalıklardan korunma niyetiyle yapılırsa daha iyi olur.

EN FAYDALI YERLER
-En faydalı yer Kâhildir (İki kürek arasının 10 cm üstü).
-Sonra Ehdeayn (2 kulak arkası).
-Sonra kalbin arkasıdır.
vs merak ederseniz diye yazdım..

Son düzenleme:
canım sıkıldı nerdesiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Kaç saattir geleceksiniz diye topik topik dolanıyorum,kimsenin gelmeye niyeti yok sanırım,neyse ben çıkıyorum İyi akşamlar herkese...​

Selam arkadaslar,hemüz hamile olmayan kim var?
hepimiz,yada çoğumuz
sen dediğim yere hala gitmedin demi yakıyıda yumurtlamaya yakın kuyruk sokumuna tak banada geçen çocuğu olmayan bi çift geldi bende ordan hacamat yaptım faydası oluyomuş canınıda sıkma

anam,senden korkulur kız,çok tırstım.:18::18::18:
bu arada bende başladım presed e,köprüden önceki son çıkıştayım.
şimdi tutiş,yazıyo ki yakıda,aynı yere yapıştırcaksanız,aradan 14 gün geçsin diyo,bana daha 10 gün oldu,ama yumurtlama günüm yakın,napsam ki:44:
öncekini de kyruk sokumuna koyduydum da.

Kardeloşum evet öyle yazıyor ama iki günde bir deiştirmiştim bn,bi sakıncası yok yani

slm topiğin tatlı hatunları bi kendimi hatırlatayım dedim ama sansıma kimsecikler yok nasılsınız görüşmeyeli sizleri çok özledim hiç güzel haber varmı gecmişe bakamıyorum ya hiç fırsant bulamadım offf bi evimde dursam eskisi gibi neyse kib aeo öpüldünüz nanaktan byyyyyy

Kardeloşum evet öyle yazıyor ama iki günde bir deiştirmiştim bn,bi sakıncası yok yani
kız nasıl dayandın öyle,çok fena,ben çıkarana kadar bittim.
bu arada,onla mı banyo yptın,altına su geçiyo mu?

selam eceeeee,nerelerdesin,gelmez oldun,unutmadığımız için,hatırlamadık canım

nasılsınız ???
bugün kan testini tekrarladık adetim gecmeden 3.gün 103.5 ti ve şuan adetim geçeli 2 gün oluyor şuanki sonucum 609.8 çıktı dr um cumaya randewu al dedi keseyi görcez RABBİM nasip ederse .....
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri......

cnm ben ilk yazdıgımda söyledim kesinlikle ıslatmadan çıkarın diye,yoksa çok kötü oluyormuş derini yıpratıyormuş resmen kuruyken çok kolay,onla banyo yapıyım deme sakın :)

Ranam maşallah cnm,keseye alttan mı bakacak yoksa karından mı cnm hadi bakalım inşaallah kalp atışıda duyulur o sıra :)

canım maaşallah ne güsel yükselmişş inş keseciğide görürsün

kardeloşum nasılsın cnm
anotonyaa sen nasılsın cnmm

kıss bu presed nasıl birşeyy kuyuk sokumu fln anlamadım kii

ayyy ne güzell çok sevindim

canım maaşallah ne güsel yükselmişş inş keseciğide görürsün

kardeloşum nasılsın cnm
anotonyaa sen nasılsın cnmm

sağol cnm iyiyim sen nasılsın minik erkeğimiz nasıl?

kıss bu presed nasıl birşeyy kuyuk sokumu fln anlamadım kii

O kuyruk sokumuna yapıştırılan yakı kızz,Allah iyiliğini versin preseedle alakası yok

Canlarım bana müsade ben kaçayım artık belki daha sonra yine gelirim İyigecelerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…