Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız oyun oynuyoda o çocugun psikilojisi ne olcek bilen varmı o çocuk agladıkça ben diyorumki ah yavrum gel ben sana bakarım diyorum aane şefkatiyle hemide:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hadi git yat balım... iyi geçeler... kendini fazla yorma emi...

kızlar muhabbete doyum olmaz ama ben kaçıyom..ALLAHA emanet olun...eşim de yatalım dedi zaten..iyi bakın kendinize..iyi geceler.

kızlar size bişey dicem sonra mecburem kaçıcam... açık gülün....benim herif saat kurmuş beni yatırmak için kendi uyanmak için... demin saat çaldı noluyo dedi geçe geçe ne alrmı ben burda oturup dururmuşum deyü delüü herif sesleniyo içerden yatma vakti geldi diye....:roflol::roflol::roflol:
ben kaçar bebeler benimki işini çiddiye alıyo walla 15 dk sonra hatırlatma var burda olmassan gelip ben alcam ordan seni diyo... aboooo korktum kızzzz gidiyom ben hade görüşürüz....

tuğçem bunlar gidiyo bebem kaldık başbaşa
derinim iyi geceler bitaneciğim allah rahatlık versin çok öptümmmm

:roflol: hay Allah yaa..tmm cnm emir büyük yerden adam neler yapıyo bak hadi git bekletme öptüm tugçem.Şeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla baya iyi senin kociş maşallah diyelim
ya sendemi be haydi gidin güle güle ben kaldım birbaşıma :umursamaz::gitme:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla baya iyi senin kociş maşallah diyelim
ya sendemi be haydi gidin güle güle ben kaldım birbaşıma :umursamaz::gitme:

kuzuummmm kıyamam sana küsme emi... seni çok seviyom ben...a.s. yarın söz daha çok girçem pazarlık yapçam koçişle....

sagol bitanem sanada..öptümopuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞeniz
tatlı rüyalar canomm
kuzuummmm kıyamam sana küsme emi... seni çok seviyom ben...a.s. yarın söz daha çok girçem pazarlık yapçam koçişle....

yok kuzum küsermiyim hiç sana hadi git ne olur ne olmaz
sözünü unutma ama okey opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
HAYAL.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30bitti
BONCUK......................30bitti
DERDA.........................20
TURKUAZ......................20
KARDELEN49...............20bitti
NANELİŞKR..................20bitti
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20
FLAN............................20bitti
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

duan için canı gönülden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum canım allah kabul etsin duanı:Saruboceq:

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
derınım klomene baslıyormussun hadı hayırlısı cnm ınsallah vesılen olur
tugcalım cok güldüm esının yaptıgına ya aslında ıyı fıkırkaydirigubbakcemile3
kıdemlı kardeln cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıneopuyorumnanaktan
ebrarım mısafır cocugu canından bezdırmıs olsun gecmıs olsun cnm:1hug:
afedcıgım kırmızılar gelmıs ınsallah buay gelır mınısın hayırlısı olsun:Saruboceq:
semracıgım rüyanda hayırolsun cnm cok güzel bı rüya ınsallah bebege delalettır:Saruboceq:
hale yelız aleyna ugramıyor sanırım rastgelmedım kacgündür ıyılerdır umarım:uhm:a.s.

Son düzenleme:

sağ olasın canım inşallah öyledir ikinci bebeği istiyoruz ama yine heycan yapıyo nede olsa evlat canım rüyam gerçek olur inşallah oğluşumada anlattım ay anne ne güzel bir rüya görmüşün ben neden kardeşimi göremiyorum rüyamda dedi çok güldüm ona

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…