hadi git yat balım... iyi geçeler... kendini fazla yorma emi...canlarım ben çıkmak zorundayım eşim kalk diyo:mymeka::mymeka: sabah allah nasip ederse girerim işşllah işler biterse tabesenağlamasenağlama size iyi muhabbetler ballarım çıkmak istemiyorum ama malesef kızgım bakıyo gene banakız birdaha uyku hapı alıyımda icabına bakıyım herüfümün ne dersiniz:roflol::roflol::roflol:
sevtun demek eşin fırsattan istifade bayılıyo buduruma aklinialirimsmile
biliyom kızzz ne yanlış anlıyiim delüüüü.... osmancık bizim herşeyimiz heeeee.....kaydirigubbakcemile3 onu böyle al bağrına bas o kadar datlu velet....
kızlar size bişey dicem sonra mecburem kaçıcam... açık gülün....benim herif saat kurmuş beni yatırmak için kendi uyanmak için... demin saat çaldı noluyo dedi geçe geçe ne alrmı ben burda oturup dururmuşum deyü delüü herif sesleniyo içerden yatma vakti geldi diye....:roflol::roflol::roflol:
ben kaçar bebeler benimki işini çiddiye alıyo walla 15 dk sonra hatırlatma var burda olmassan gelip ben alcam ordan seni diyo... aboooo korktum kızzzz gidiyom ben hade görüşürüz....
kızlar size bişey dicem sonra mecburem kaçıcam... açık gülün....benim herif saat kurmuş beni yatırmak için kendi uyanmak için... demin saat çaldı noluyo dedi geçe geçe ne alrmı ben burda oturup dururmuşum deyü delüü herif sesleniyo içerden yatma vakti geldi diye....:roflol::roflol::roflol:
ben kaçar bebeler benimki işini çiddiye alıyo walla 15 dk sonra hatırlatma var burda olmassan gelip ben alcam ordan seni diyo... aboooo korktum kızzzz gidiyom ben hade görüşürüz....
tuğçem bunlar gidiyo bebem kaldık başbaşa
derinim iyi geceler bitaneciğim allah rahatlık versin çok öptümmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla baya iyi senin kociş maşallah diyelim
ya sendemi be haydi gidin güle güle ben kaldım birbaşıma :umursamaz::gitme:
bnen de gitmek zorundayım ebrarım... hayati tehlike söz konusu....:a015: :a015: :a015:
ŞenizŞenizŞenizsagol bitanem sanada..öptümopuyorumnanaktan
kuzuummmm kıyamam sana küsme emi... seni çok seviyom ben...a.s. yarın söz daha çok girçem pazarlık yapçam koçişle....
bak dilek tutuyorum sesli deyim sizde duyun ALLAHIM SEN BİZE ELİ AYAGI SAGLIKLI BEBEKLER TEZ ZAMANDA VER RABBİM BİZİM BOYNUMUZU BÜKÜK KOYMA BİZİMDE OLSUN BEBEKLERİMİZ ONLARI TAŞIYALIM DOGURALIM ALALIM KUCAGIMIZA O İLK BAKIŞI İLK ÖPÜŞÜ İLK GÖZ GÖZE GELMEMİZİ NASİP ET EŞLERİMİZE DOGUM EDİP MUTLU OLMAYI NASİP ET BİZLER DOGUMDAN SONRA ELLERİMİZLE KUCAKLARINA VERELİM DİYELİMKİ AL BU SENİN YAVRUN NİHAYET MURADIMIZ OLDU DEYİP BİZLERLE GRUR DUYSUNLAR senağlamasenağlamasenağlama
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
derınım klomene baslıyormussun hadı hayırlısı cnm ınsallah vesılen olur
tugcalım cok güldüm esının yaptıgına ya aslında ıyı fıkırkaydirigubbakcemile3
kıdemlı kardeln cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıneopuyorumnanaktan
ebrarım mısafır cocugu canından bezdırmısolsun gecmıs olsun cnm:1hug:
afedcıgım kırmızılar gelmıs ınsallah buay gelır mınısın hayırlısı olsun:Saruboceq:
semracıgım rüyanda hayırolsun cnm cok güzel bı rüya ınsallah bebege delalettır:Saruboceq:
hale yelız aleyna ugramıyor sanırım rastgelmedım kacgündür ıyılerdır umarım:uhm:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?