Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bana niye ikram yok
aaa olurmu çaymı içersiniz kahvemi hemen ikram edelim
benkini biraz keesse iyi olur ama nerdeee. cok yogun oluyor 1 hafta oluyor o 1 hafta gecsin die takla atiom resmen.. off off negüzel 3 gün olmak varken 1hafta bu sacma seyle ugrasiom

ee kesilsin istiyosan iç ozaman kuzum .yoğun olunca çekilmez oluyo ama sağlık için çok önemli canım öyle düşünme

aaa olurmu çaymı içersiniz kahvemi hemen ikram edelim

ee kesilsin istiyosan iç ozaman kuzum .yoğun olunca çekilmez oluyo ama sağlık için çok önemli canım öyle düşünme

benim ki pek kesilmiyoda ne biliyimm yumurtaliklara zarar falan verirse die icmiodum. gerci dogru herkes adet olmuyom die sikayet eder ben cok oluyom die sikayet ediyomm neyse olsun olsun olmamaktan sa olmak daha iyi

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, hersey yolundadir insallah

Ebrarcim sen nasilsin canim ,bugun yazmisin bana cok tesekkur ederim canim,sukur iyim dikkatle geciyor hamilelik
yarin detayli ultrasona gircem insallah bi problem cikmaz
iste yavas yavas hazirliklara basliyorum oyle geciyo gunler

sende ne var ne yok en son konustugumuzdan beri

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
egal ebrar_53+ Miranda yarimelma SeLiNa23

gözlerim yasardi ilk defa ziyaretci yokk:90::90::90:

ama durun bisi diycem burda 1 kisi eksik yoksa ihsaatde olsunlar mi acaaba

Son düzenleme:
benim ki pek kesilmiyoda ne biliyimm yumurtaliklara zarar falan verirse die icmiodum. gerci dogru herkes adet olmuyom die sikayet eder ben cok oluyom die sikayet ediyomm neyse olsun olsun olmamaktan sa olmak daha iyi
valla yumurtalıklara zararı olacağını düşünmüyorum yani hiç duymadım tatlım
öyle tabi yaa adet oluyasan bebek içinde ümit var demektir

aa canım iyi akşamlar hoşgeldin
allahım daha iyi etsin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bıdığı demek detaylı ultrasonunuz var inşallah herşey çok çok güzeldir
ben iyiyim canım hayat koşturmacası yaşadığın sürece böyle işte

hayırdır inşallah kuzum yaa nazar filanmı değdiki sana azcık oku kendini ferahlarsın belki :44:

naza gibi değil abla ya iç sıkıntısı durduk yere girdi sanki kötü şeyler olucakmış gibi daraldım.
yarımelma leyleği kim kaybetti ki biz bulalımm sanırım leyleğin ağzında bebek te istiyondaa

alemsin kız valla güldürdün beni
canım sempatik pro üyeve editör olduğundan gözükmüyo onlarda öyle bir özellik var kart alırsak bizdee oluruz görünmez

Son düzenleme:

canım yaa allah hayırlara çıkarsın iyi düşünelim iyi olsun inşallah .sen yinede oku ayetel kürsi filan
evet çok doğru dedin

tesekkur ederim canim hosbuldum, evet yarin randovumuz var bayadir detayliya girmiyodum hemde 4d ulturasonla biraz heyecan birazcikda endise var ,renkli oldugu icin hersey net goruluyor insalllah yarinda guzel sonuclar aliriz

aynen canim iyide olsan kotude olsan bi kosusturmacayla hayar geciyo, geriye bi bakiyorumda neler gecmis ama ne zaman gecmis anlamadik

alemsin kız valla güldürdün beni
canım sempatik pro üye olunca gözükmüyo onlarda öyle bir özellik var kart alırsak bizdee oluruz görünmez

burani bi kurallari okumam gerek aslinda ne nasil oluyo nekardar durursa bi sitede nereye kadar yükselion falan payla alsak olmazmi hehehehehe bizde alalim kart nerden aliniyor. hani biri diodu KIROYUM ama para bende die hehehehe.

bebişin yüzünü filanda görürsünüz ozaman hadi hayırlısı canım inşallah güzel çıkıcak endişelenme
öyle yaa neler gelip geçiyo bazen delip geçiyoda yinede yaşamaya devam işte
allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin
yarın haber verirsin canım bende merakla bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…