Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

burani bi kurallari okumam gerek aslinda ne nasil oluyo nekardar durursa bi sitede nereye kadar yükselion falan payla alsak olmazmi hehehehehe bizde alalim kart nerden aliniyor. hani biri diodu KIROYUM ama para bende die hehehehe.
canım anasayfada var pro kart alımıyla ilgili bilgi istersen bi bak
evet abla hayır olsun inşş.evt okuyayım bari kendimi.

oku canım oku faydası olacaktır inşallah

burani bi kurallari okumam gerek aslinda ne nasil oluyo nekardar durursa bi sitede nereye kadar yükselion falan payla alsak olmazmi hehehehehe bizde alalim kart nerden aliniyor. hani biri diodu KIROYUM ama para bende die hehehehe.

aynen canim bi oku dicem ama bizde senelerin tecrubesi hala benim bile site hakkinda bilmediklerim var
karti almak istersen site yoneticileriyle irtibata geciyosun :)

evet artik baya buyuttuk , 5,5 aylik olduk ,artik kime benziyor bakicaz
bugunde seker yuklemesi icin test verdim onundayarin sonucunu alcam, yani iki sonuc bekliyor beni
insallah gelince yazarim

ewet yaa cok merak ediyorum..gizli gizli okuyup kaçıyorlar..olmaz ama değilmi paylaşsınlar bizimle tecrübelerini :=)
keşke misafirlerlede görüşülebilse değilmi insan çok merak ediyo kim bunlar diye

selam canımm ... iyiyim sen nasılsın?sanırım çıkmışsın bende iki dk dusa gireyim dedim..
selina ve lagrima selam kuzular nasılsınız

1 yıl dolmasına gerek yok git bakarlar.
benim duyduguma göre doktordan,eger bir yil cocuk olmazsa korunmadan o zaman doktora gidip batirmaliymis kisirlik var mi diye.

dolduramadim bile o bir yili ama ne kadar isterdim yavrumu kucadima almayi

ahh cnm ne yaptın da miden yanıyor? yediğin birşey dokunmş olabilir..
selam kızlarr nasılsınızz birşeylerde bana ikram edin midem yanıyooo belkim geçerr

yemediğin birşey varmı desene bebikimm
zaten şişkoydum oldum iyice şişkooo

evet artik baya buyuttuk , 5,5 aylik olduk ,artik kime benziyor bakicaz
bugunde seker yuklemesi icin test verdim onundayarin sonucunu alcam, yani iki sonuc bekliyor beni
insallah gelince yazarim

maşallah canım allahım esirgesin onu
kesin babaya benziyodur çünkü ençok ona bakıyosundur :))sağlıklı olsunda gerisi boş tabiki

tamam canım güzel haberler alırsın umarım

canim mide yanmasi icin ben sana en iyisi yarim cay bardagi kadar soguk sut ikram edeyim en iyi o gelir, simdi pasta borek desek daha kotu etmesin :)
börek yedim ondan yandı zaten canım
hosbulduk canim,sagol,29 yasim,avusturyada,ya pardon efkarlandim diye sinirlerim bosaldi,,,düsündüm niye soruyor evlenme mi teklif edecek

ooooooooooooooo cok uzaksın bebikimm yakın olsan bakardıkk evlenmek isteyen cok tanıdık varr

hamile olunca midemi yanar hiç bilmiyordummmm
ah ah mide yanmaları başladımı kuzum çok zordur allah yardımcın olsun soda iç istersen yada ben ikram edeyim sana

cok almamaya calış kiloları sonra vermesi baya zor olur hani benden demesi..
yemediğin birşey varmı desene bebikimm
zaten şişkoydum oldum iyice şişkooo

aa soda geçirirmi ablam var bendee ben süt sanıyordum onuda içemediğim için selcuğa aldırmıyorum:26:
ecrinim iyi geliyomuş diye duydum istersen bi dene kuzum

bende tatlım bende ama oluyo işte bol bol misafir
ben burdayım canım biyere gitmedim
bende iyiyim şükür buarada sıhhatler olsun

hamile olunca midemi yanar hiç bilmiyordummmm

cok almamaya calış kiloları sonra vermesi baya zor olur hani benden demesi..
haklısın cnmm ama dayanamıyorum cok acıkıyorumm

evet canim masallah oyleymis
ben bugun tam 23 haftalik oldum 6ya dogru ilerliyorum :)
oo süper maaşallah
ecrinim iyi geliyomuş diye duydum istersen bi dene kuzum

bende tatlım bende ama oluyo işte bol bol misafir
ben burdayım canım biyere gitmedim
bende iyiyim şükür buarada sıhhatler olsun

deniyim ablacım sağolasınn

kardeloşum gördüm seni h.g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…