canım anasayfada var pro kart alımıyla ilgili bilgi istersen bi bakburani bi kurallari okumam gerek aslinda ne nasil oluyo nekardar durursa bi sitede nereye kadar yükselion falan payla alsak olmazmi hehehehehebizde alalim kart nerden aliniyor . hani biri diodu KIROYUM ama para bende die hehehehe.
evet abla hayır olsun inşş.evt okuyayım bari kendimi.
burani bi kurallari okumam gerek aslinda ne nasil oluyo nekardar durursa bi sitede nereye kadar yükselion falan payla alsak olmazmi hehehehehebizde alalim kart nerden aliniyor . hani biri diodu KIROYUM ama para bende die hehehehe.
selam kızlarr nasılsınızz birşeylerde bana ikram edin midem yanıyooobelkim geçerr
tabiki bizim kapımız hayırlı ve vefalı insanlara açık canım.illa çocuk denemelerinde olman gerekmiyor.hşg tekrar aramıza
bebişin yüzünü filanda görürsünüz ozaman hadi hayırlısı canım inşallah güzel çıkıcak endişelenme
öyle yaa neler gelip geçiyo bazen delip geçiyoda yinede yaşamaya devam işte
allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin
yarın haber verirsin canım bende merakla bekliycem
ah ah mide yanmaları başladımı kuzum çok zordur allah yardımcın olsun soda iç istersen yada ben ikram edeyim sana
keşke misafirlerlede görüşülebilse değilmi insan çok merak ediyo kim bunlar diye
selina ve lagrima selam kuzular nasılsınız
benim duyduguma göre doktordan,eger bir yil cocuk olmazsa korunmadan o zaman doktora gidip batirmaliymis kisirlik var mi diye.
dolduramadim bile o bir yili ama ne kadar isterdim yavrumu kucadima almayi
selam kızlarr nasılsınızz birşeylerde bana ikram edin midem yanıyooobelkim geçerr
cnm benlesiin hemen hemen haftaya pzrtsi bende 5.5 olcam inşallahurrahman
evet artik baya buyuttuk , 5,5 aylik olduk ,artik kime benziyor bakicaz
bugunde seker yuklemesi icin test verdim onundayarin sonucunu alcam, yani iki sonuc bekliyor beni
insallah gelince yazarim
yarım elmacım meraba yasın kac nerdensin yeniden evlenmek istermisin
ewet yaa cok merak ediyorum..gizli gizli okuyup kaçıyorlar..olmaz ama değilmi paylaşsınlar bizimle tecrübelerini :=)
selam canımm ... iyiyim sen nasılsın?sanırım çıkmışsın bende iki dk dusa gireyim dedim..
1 yıl dolmasına gerek yok git bakarlar.
ahh cnm ne yaptın da miden yanıyor? yediğin birşey dokunmş olabilir..
evet artik baya buyuttuk , 5,5 aylik olduk ,artik kime benziyor bakicaz
bugunde seker yuklemesi icin test verdim onundayarin sonucunu alcam, yani iki sonuc bekliyor beni
insallah gelince yazarim
börek yedim ondan yandı zaten canımcanim mide yanmasi icin ben sana en iyisi yarim cay bardagi kadar soguk sut ikram edeyim en iyi o gelir, simdi pasta borek desek daha kotu etmesin :)
hosbulduk canim,sagol,29 yasim,avusturyada,ya pardon efkarlandim diye sinirlerim bosaldi,,,düsündüm niye soruyor evlenme mi teklif edecek
ah ah mide yanmaları başladımı kuzum çok zordur allah yardımcın olsun soda iç istersen yada ben ikram edeyim sana
yemediğin birşey varmı desene bebikimm
zaten şişkoydum oldum iyice şişkooo
cnm benlesiin hemen hemen haftaya pzrtsi bende 5.5 olcam inşallahurrahman
ecrinim iyi geliyomuş diye duydum istersen bi dene kuzumaa soda geçirirmi ablam var bendee ben süt sanıyordum onuda içemediğim için selcuğa aldırmıyorum:26:
ewet yaa cok merak ediyorum..gizli gizli okuyup kaçıyorlar..olmaz ama değilmi paylaşsınlar bizimle tecrübelerini :=)
selam canımm ... iyiyim sen nasılsın?sanırım çıkmışsın bende iki dk dusa gireyim dedim..
1 yıl dolmasına gerek yok git bakarlar.
ahh cnm ne yaptın da miden yanıyor? yediğin birşey dokunmş olabilir..
haklısın cnmm ama dayanamıyorum cok acıkıyorummhamile olunca midemi yanarhiç bilmiyordummmm
cok almamaya calış kiloları sonra vermesi baya zor olurhani benden demesi..
oo süper maaşallah
evet canim masallah oyleymis
ben bugun tam 23 haftalik oldum 6ya dogru ilerliyorum :)
ecrinim iyi geliyomuş diye duydum istersen bi dene kuzum
bende tatlım bende ama oluyo işte bol bol misafir
ben burdayım canım biyere gitmedim
bende iyiyim şükür buarada sıhhatler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?