h.g semracım nasılsın cnm
hoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın iyisindir inşallah
ii canım ne olsun yaz işlerinden fırsant bulamıyorum gelmeye öle günler geçiyo işte sen neler yapıyorsunselam canım hoşgeldin.bende iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
aminnnnn canım inş allah senden de razı olsun bitanemYok kardeloşum şimdilik yapmıcam, ama ii aklıma getirdn ben avatarıma seksüü bi hatun koyayıym ahahahaa
ona dikkat etmen lazım cnm bi dahakine ona göre yaparsın...
Banucum kendini çok fazla strese sokuyorsun,lütfen dikkat et kendine millet en erken 12.gün öğreniyor o da kanda sen idrar testi yaptırıyorsun kendine zehir etme bugunleri Allah'ın izniyle meleğin glmiştr...
Sağolasın cnm,egalim adet zamanı bu tür psikolojik gerginlikler çok normal bitki çayları içmeni tavsiye ederim mesela melisa çayı,papatya çayı...
Maşalllah maşallah hiç eksik olmuyor ziyaretçilerimiz topiğimiz bu ara pek bi revaçta :):)
Selam cnm hoşgeldin ...
Egalim öyle deme cnm ya ne güzel işte vücudundaki tüm pislikler gidiyor,öyle saçma falan deme lütfen...
Eboşşş niçin tşk ettin acebaaa öğrenebilir miyim
Boncugum sağol kuzum Allah razı olsun darısı da sizlere inşaallah en kısa zamanda.....
Bu arada kursa başlaman ii olmuş kafa dağıtmışsındır ne güzel...
Derinimmm sağol kuzumm inşaallah inşaallah,Aallah'ım tez zamanda sizlere de nasip etsin inşaallah...
Kayram yarın güzel hbrlerini alırız inşaallah cnm bnm dualarım seninle...
Gulizcim çok fazla stres yapmamaya çalış dicem ama insanın elinde değil malesef,hakkında hayırlısı...
Eccim tşk ederim cnm sağolasın,çok güzel dua etmişsin Allah razı olsun...
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah....
Naılsınız canlarım ben anca girebildim
aminnn canım allah senden de razı olsun inş tez zamanda bizimde minişlerimiz gelircanım şuan bi sorunum yok iyiyim inş hep böyle sorunsuz dewam eder....
canımmmmmmmm çok saol sen diyordun ewet inş darısı sana olur en kısa zamanda .....
AMİNNNNNNNNNNN,
canım çok güzel yazmışsın RABBİM bütün isteyenlere nasip etsin .......
canım tanışmadık ama güzel yazmışsın alıntı yapmak istedimHayirlisi olsun,Allah herkese hayirli evlat versin....
evlat bu hayirsiz olsada canin kanin atamazsin.dünyaya hayirli bir insan olsun!!!
canım inş güzel bi haber alırsın da koçişine en büyük hediyeyi verirsinDoğru diyorsunda nasıl tutuyım kendimi gene gittim aldım yaptım gördüm yarın sabah kan vericem artık yeter yarın benim evlilik yıldönümüm 11 sene bitiyor belki bir müjde alırım inşallah.
Canım ya belirtin vrmıydı benim karnım kasıklarım çok ağrıyo ya adet geliyor sanki.
canım benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu sadece bi kasık ağrılarım oldu kıramp gibi bide çok uykum geldi baskada büyük belirti olmadıKizlar hamile oldugu halde adet olan var mi aranizda???
ve hamile oldugunu anlamayanlar yani belirtileri olmayanlar???
hsg canım nasılsınselammmmmmmmmm ben geldim :79:
kızlar size bir haberim var ben korunmayı bıraktım . yani iki iki buçuk ay korunmuş oldum iyimi yaptım kötümü hayırlısı inşallah .doktorumda iki üç adet dönemi geçir devam et demiş ti .uzun süreli korunanlarıda görünce kararsız kaldım allah hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah .:26::26::26::26::26::26::26:
ii canım ne olsun yaz işlerinden fırsant bulamıyorum gelmeye öle günler geçiyo işte sen neler yapıyorsun
aminnnnn canım inş allah senden de razı olsun bitanem
aminnn canım allah senden de razı olsun inş tez zamanda bizimde minişlerimiz gelir
canım tanışmadık ama güzel yazmışsın alıntı yapmak istedim
canım inş güzel bi haber alırsın da koçişine en büyük hediyeyi verirsin
canım benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu sadece bi kasık ağrılarım oldu kıramp gibi bide çok uykum geldi baskada büyük belirti olmadı
hsg canım nasılsın
canım ben düşükten sonra hiç korunmadım hayırlısı olsun inş
slm millet nasılsınız bi cee eeee demeye geldim ne var yok bakalım
çok şükür iyiyim canım doktorun korun demedimi sana buarada yaşın kaçtı senin :26:
kızlar,herkeze selam ve ayrıca hayırlı geceler,ben pc başından kalkıyorumda
semracım aktüel rütbe var konturol panal,ine gir profil düzeltte
benim doktorum iki üç ay korun demişti daha yaşında küçük senin yaşındakilere bir yıl veriyor benim doktorum hayırlısı olsun bencede doktorunu değiştir canım :26:canım dr um bişi demedi zaten pek ilgilenmedi şuan değiştirmeyi düşünüyorum bu yıl 21 oluyorum canım
teşkkürler canım
benim doktorum iki üç ay korun demişti daha yaşında küçük senin yaşındakilere bir yıl veriyor benim doktorum hayırlısı olsun bencede doktorunu değiştir canım :26:
kızlar ben çıkıyorum acil çıkmam gerekiyor kib aeo öpüldünüz nanaktan by ii geceler
kızlar,herkeze selam ve ayrıca hayırlı geceler,ben pc başından kalkıyorumda
bende cıkıyorum kıxlarrr hayırlı gecelerr ALLAHIN selamı üzerinize olsun
allah rahatlık versin canım
selam hayırdır daha yeni geldin :26:
amin canım allah rahatlık versinbende cıkıyorum kıxlarrr hayırlı gecelerr ALLAHIN selamı üzerinize olsun
değiştireceğim canım ya ilde ii bi dr varmış bana 1 saat uzaklıkta ama olsun burda kiyle uğraşmaktansa özel hastaneye giderim daha ii
sağol tatlım sizlerede inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?