Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canım hoşgeldin.bende iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
ii canım ne olsun yaz işlerinden fırsant bulamıyorum gelmeye öle günler geçiyo işte sen neler yapıyorsun
aminnnnn canım inş allah senden de razı olsun bitanem
aminnn canım allah senden de razı olsun inş tez zamanda bizimde minişlerimiz gelir
Hayirlisi olsun,Allah herkese hayirli evlat versin....

evlat bu hayirsiz olsada canin kanin atamazsin.dünyaya hayirli bir insan olsun!!!
canım tanışmadık ama güzel yazmışsın alıntı yapmak istedim
canım inş güzel bi haber alırsın da koçişine en büyük hediyeyi verirsin
Kizlar hamile oldugu halde adet olan var mi aranizda???

ve hamile oldugunu anlamayanlar yani belirtileri olmayanlar???
canım benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu sadece bi kasık ağrılarım oldu kıramp gibi bide çok uykum geldi baskada büyük belirti olmadı
selammmmmmmmmm ben geldim :79:
hsg canım nasılsın

canım ben düşükten sonra hiç korunmadım hayırlısı olsun inş

slm millet nasılsınız bi cee eeee demeye geldim ne var yok bakalım

çok şükür iyiyim canım doktorun korun demedimi sana buarada yaşın kaçtı senin :26:

semracım aktüel rütbe var konturol panal,ine gir profil düzeltte

teşkkürler canım
canım dr um bişi demedi zaten pek ilgilenmedi şuan değiştirmeyi düşünüyorum bu yıl 21 oluyorum canım
benim doktorum iki üç ay korun demişti daha yaşında küçük senin yaşındakilere bir yıl veriyor benim doktorum hayırlısı olsun bencede doktorunu değiştir canım :26:

teşkkürler canım

benim doktorum iki üç ay korun demişti daha yaşında küçük senin yaşındakilere bir yıl veriyor benim doktorum hayırlısı olsun bencede doktorunu değiştir canım :26:

değiştireceğim canım ya ilde ii bi dr varmış bana 1 saat uzaklıkta ama olsun burda kiyle uğraşmaktansa özel hastaneye giderim daha ii

bende cıkıyorum kıxlarrr hayırlı gecelerr ALLAHIN selamı üzerinize olsun
amin canım allah rahatlık versin
değiştireceğim canım ya ilde ii bi dr varmış bana 1 saat uzaklıkta ama olsun burda kiyle uğraşmaktansa özel hastaneye giderim daha ii

bencede canım inşallah iyi biriyle karşılaşırsın doktorda çok önemli bu dönem benim doktorum bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi ben ağlayınca benimle birlikte ağladı acımıda paylaştı allah razı olsun ondan ay yine içim buruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…