Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

oyy kuzum hoşgeldin şükür kavuşturana çok özledim seni ya yokluğun çok belliydi canımıniçi
canım nasipse pazar gecesi yolcuyuz
ya bitürlü karşılaşamadık banum moralin bozuk farkındayım konuşup dertleşebilsek keşke
canom benim gelmişsinde haberim yokmuş gerçi bugün konuştukl telde ama burdada uzun uzun konuşmak istiyorum inşallah gelirsin bugece
buarada rahatsız olmuşsun çok geçmiş olsun canom dikkat et kendine
ya bide sende hamiş çıkda tam bayram olsun buarada nasipse bende senin haberinivericem hemde büyük bir zevkle ogünü iple çekiyorum ama inanıyorumki olacak
canım çok geçmiş olsun allahım bidaha leke filan göstermesin sağlıkla kucağına al yavrunu dualarım seninle
canım nasılsın arada böyle haber ver kendinden özlüyoruz seni allaha emanetsin
kuzum yaa deme şöyle gelicek diye diye getirceksin
buarada nice güzel senelere inşallah allahım bir ömür ayırmasın sizi evlatlarla şenblendirsin yuvanızı
peloşum kuzum nasılsın demek keyifli geçiyo günlerin sevindim senin adına adette olmuşsun ohh inşallah kistinde erimiştir kuzum çok öpüyorum seni özledim buarada
semroş nasılsın canım uzun zaman oldu konuşamadık özledim
demek korunmayı bıraktın çok sevindim hadi hayırlısı inşallah bekletmeden gelsin meleğin
Merhaba ebrar ve boncuk nabersiniz.
banum kusura bakma kuzum geçmişteydim ben iyiyim sen nasılsın moralin nasıl canım

herkese iyi geceler bugece kimseyi yakalıyamadım
bugün kocişim evdeydi bizde dışarı çıktık alışverişe ama pek istediğimiz gibi olmadı hele kocişim gıcık etti beni hiçbişey beğenmedi neyse kös kös eve döndük sonrada kardeşim aradı dışarı çıkalım diye beraber çıktık onlarla keyifliydi .geç geldim gerçi bugece kimseciklerde yok .hepinizi öpüyorum

Güle güle git gel canım bizim bu gece elektrikler gidip geliyor.Sağol canım inşallah ailemize yeni bir birey gelir bunca yılın üstüne.Napıyım ya canım sıkılıyor karnım çok ağrıdı bugün gittim test aldım yaptım negatif bakmaktan helak oldum bir ara acaba falan oldum anla yani halimi.Sevindim güzel bir gün geçirmeşsin kız beni arad ateşler basıyor çok çok fena bir adet olucam ben.

Ebrar yarın benim 12 mi 11.günmü 27 aşılama olduğu gün sayılıyormu napıyım yarın kanda çıkarmı kız akıl ver ben kendiminkini kaybettim.

saol banum yaa inşallah hayırlısıyla gider geliriz
ay canım ne süper olur yaa 11 yıl sonra 3 kişi allahım nasip eder inşallah
ya daha erken idrarda çıkmaması çok normal canım endişelenme inşallah kanda çıkar kuzum

Ebrar yarın benim 12 mi 11.günmü 27 aşılama olduğu gün sayılıyormu napıyım yarın kanda çıkarmı kız akıl ver ben kendiminkini kaybettim.

canım ya sana bişey diyimmi sen boşuna ümitsiz oluyosun nerdeyse sen 1 haftalıkken test yapmaya başladın zaten döllenip rahime düşmesi 3 gün sürüyormuş idrarda çıkarmı kuzum ya .bence senin yarın 11. gün 1 gün daha bekle derim benim bildiğim aşılamada hep 15. gün yada adet bekleniyo

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)

banu145145+,derdanur,ebrar_53+,zeynep2008,AYONUR,
Konu Etik

Dayanabilirsem ama sanmıyorum kız ama bilmiyorumda ne kararlıyım dimivalla ben uçtum sonunda.

Dayanabilirsem ama sanmıyorum kız ama bilmiyorumda ne kararlıyım dimivalla ben uçtum sonunda.

kuzum çok haklısın ama ben tedavilerimde hep adet günümü bekledim nebiliyim insan sabredemiyoda aşılamada ve diğer tedavilerde belli olmuyo geç döllenebiliyo
tüpde 12. gün oluyo çünkü zaten döllenmiş ve bölünmüş oluyo

Çok haklısın canım aslında bakalım yarında bir idrarla idare ediyim cumartesi yaparım.

s.a. arkadaşlar.. adetime 1 hafta kaldı. hiç bi belirtim yok... sadece adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo...geçmişi okuyamadım.. hamile olan var mı aramızda..ebrar sen hamile misin ?

Ben yatıyorum canım sabah erken kalkıcam ablamlara gidicem bugün ayşeyi doktora götürdüler yarın sonuçlarını alıcaklar bende kuşumla kalıcam seni çokk öptüm...

s.a. arkadaşlar.. adetime 1 hafta kaldı. hiç bi belirtim yok... sadece adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo...geçmişi okuyamadım.. hamile olan var mı aramızda..ebrar sen hamile misin ?

aleykümselam hoşgeldin canım nezamandır bekliyorsun ?hamile arkadaşlarımız var çok şükür
ben hamile değilim nerde 10 yıldır beklemedeyiz malesef buarada acayip hoşuma gitti sanki hamileymiş gibi hissettim kendimi

10 yıl ha... bi bakmışsın ALLAH OL demiş .. olmuş..10 yıl on saniye gibi aklınızdan çıkıverir...
ümidiniz var mı? yoksa dr lar asla olmaz mı dedi?

Son düzenleme:
Tam çıkıyodum görünce çok hoşuma gitti inşallah kız bu yıl olucak bak bu sene bereketli hangi topiğe girsem 3 5 hamile bizde olucaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…