Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Selam kizlar.

lagrima canim basiniz sagolsun...

Insan hic unmadigi anda oluyor sürprizler.
tam derken cocugum olmuyor yani ümit yavasca tükenirken ben geldim diyor kücük yavru.
ben simdi kistimi cok takmaya basladim kafaya arkadaslar acaba sorun mu yapti,cocugum ondan mi olmadi evliyken:26:

Naber birsen emre nasıl oldu?

dayım vefat etmiş köye gidiyoruz.
Rabbim bizi çok mu seviyor Allah ım yaa

lagrimacım başınız sağolsun dün beni aramışsın duymadım kusura bakma Allahım herşeyin hayılrlıısını versin BANUCUM inşallah bi dahaki aya gelir bebişin hayırlısı olsun emrecikte iyi dr lar beni korkuttular ben ssadece ateşi vardı onu gösteriyim dedim ateşi 38,5 çıkınca acile aldılar menenjit olma ihtimali var dediler bel suyu alalım tedaviye başlayalım dediler antibiyotik tedavisiymiş bende izin vermedim yatışını kabul etmedim dünde sabah tekrar gittim uzman dr gösterdim bişeyi yok dedi ihtimale karşılık tedavi yapmak kolaylarına geliyo neyse kızlar teşekkür ederiz bizi merak etmişsiniz bu ara burayada fazla giremiyom eltim hala bizde çocuklar durmuyo bilgisayarı istiyo sürekli perşembe akşamı gidecek artık ondan sonra kaçamak gelmeye çalışırım

Sağol canım inşallah artık ümitlerimiz bir dahaki aylarda valla hiç yani küçücük bebecik demiyolar ilgelenmiyolar neyseki şimdi iyi misafirde çok zor oluyor sıcaklarda kolay gelsin canım.

hepiniz sağ olun canlarım.. hayat böyle işte bir varsın bir yoksun.. her nefis ölümü tadacaktır..
çocukların babası değil,annemin dayısı.. bende gidemedim köye teyzem falan da cocuklarını bıraktı biri 5 diğeri 13 yaşında bakıcılıga devam ..

canım başınız saolsun ......

herkese iyi akşamlar benim yolculuk vakti geldi :))
öncelikle SELİNAM yazdıklarını okuyunca baya heyecanlandım inşallah hislerin doğru çıkar kuzum ben adet olmuştum ama kaçırdın sanırım yeni ay yeni umutlarla tatilde tam gaz çalışmalara devam :))inşallah döndüğümde güzel haberler veririm .merak etme kuzucum ençok istediğim şey burda sizlere o haberi verebilmek .seninde gelmemiş kıermızılar dur bakalım hayırlısı belkide adet öncesi yumurtladın ve bebişin gelicek .güzel haberini alırım inşallah canım .
BANUCUM gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun canım inşallah ramazanda ogüzel müjdeni alırsın ..
LAGRİMACIM başınız saolsun tatlım rahatsız diyodun heralde odayın vefat etti .yeri mekanı cennet olsun inşallah ..
BİRSENİM emre iyiymiş sevindim kuzum .allahım korkutmasın bidaha .
BONCUĞUM,DERİNİM,TUTİŞİM,KARDELOŞUM,SEVCANIM,EGALİM,RANAM,GARİBİM,KAYRAM,ECRİNİM,CİCİŞİM,KARDELENİM,DERDAM,PELİNİM,SEMROŞUM,GÖKCEM,ECEM,ALEYNAM,TOSTİM,BERRİNİM canım arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum döndüğümde güzel haberlerinizi bekliyorum umarım bende güzel haberler veririm.hepinizi çok özliycem .ALLAHIMA emanetsiniz .kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın

Son düzenleme:
sağol cnm ewet kolon kanseriydi 2 haftadırda şekeri düştüğü için komadaydı çıkamamış komadan..

suoerisi nasılsın cnm? msn eklemiştim o gün seni ama onlian olmuyorsun sanırım yada kabul etmedinmi?
bi umut sen nasılsın?

nasıl olaym canımm aynı.buruk...en yakın arkadaşım 12 haftalık hamile.ailecek beraberdik bugün.onun adıma çok mutluyum.ama kendi adıma kırgın yorgun ve buruk..kocası karnını okşadıkça hanimiş babasının bitanesi diyerek eşimle gözlerimizi kaçırdık birbirimizden bütün gün...sizce abartıyormuyum

merhaba yazınızı okudum bende bugünlerde aynı şeyleri yaşıyorum çok zor bi durum dün en yakın arkadaşlarımızla pikniğe gittik 6aylık çocukları var sürekli konuş kızım baba de kıskansın amcan flan dediler eşimden için çok üzüldüm bizim çocuk istediğimizi bilmiyolar ama yinede kaldıramıyo insan ne çocuk görmek istiyorum ne de hamile kendi kabuğuma çekildim bu aralar zaten kendi kendimize moral vermeye çalıişıyoruz eşimle allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun ve bir an önce bizide yavrularımıza kavuştursun.....

böyle değişik bi duygu kaplıyor içini bu durumlarda insanın.içinde biyerler ateşle dalanıyor sanki...

ben geldimm ama kimseye rastlayamadım ya öfff

lagrima başınız sagolsun canım ya...Rabbim tüm sıkıntılarını alsın canım.vede öyle deli deli şeyler düşünme lütfen Allah bi yoluna koyar..bu arada biri 20 biri 25 yaşındamı benmi yanlış okudumanam evlensin onlar ya.

ebuşummm canım arkadasım benim,güle güle git güle güle gel bitanem zaten özlemiştim şimdi daha da görüşemicez çok özlicem...ama dedigin gibi çalışmalara devammm inşallah tatil sana iyi gelir veeeeeeeeeeeeeeeeeeAllahım inşallahhhhhhh...

kardeloşum seninde çalışma günlerin bebem bol bol çalış yan yat altına yastık koy bişiler yapp görim seni hadiiiiiiiiiAllahım bu güzelligi hepimize tattırsın inşallah...hee bide kayra için dediklerini okudum cnm yani şu saklama konusu vs...cnm evet eşi istemiş bişy diyemiyorum ki o da açıklamasını yapmış zaten.hoş kimse bana açıklama yapmak zorunda degil tabi ama bunca zamanlık arkadasız birbirimizden saklamamak gerek diye düşünenlerdenim sadece bu yüzden hassasım canım...ama bi yandan da bu derece karşıyken rabbim saklamak zorunda bırakmasın diyede dua ediyorum :)hani bizim ceylan misali rüyada falan söyleme kimseye denirse

sevcanımm canımmmm,nerelerdesin hakketten kızz.tatilinde bitti..özledim seni kuşum...gelsende iki muhabbet etsek yarın son izin günüm

birsenim emremiz şimdi iyidir inş cnm çok geçmiş olsun..seni arayamıyorum tatlım yaa sen beni aradın çok sagol..ben operatörmü degişicemde kontür almıyom bayadır...o zaman araım bol bol.

banucum ya adette olmuşun gerçide testte negatifmiş üzüldüm..ama bakarsın diger y kendiliginden kalırsın cnm benim ya.hayırlısı inşallah...

boncugum sen napıyon fıstıgım benim senide özledim valla...iyisin inş

selinacım inşallahhhh hamilesindir canım,sen kan m9ı vermiştin ki negatif dedin..idrar testiyse güvenme boşver...inşallah minigin bi yerlerde büyümeye ugraşıyodur:))

kayra ugramamış ya inşallah iyidir...kalp atışlarınıda duymuş onu da kardelenin yazısından okudum hızlı okuyunca atlamışım..çok şükür aman...inş bi sorun yoktur...

kardelen49um sende ugramışsın cnm habersiz bırakmadıgın için sagol çok öpüyorum senide iyi gezmeler tatlım

pelinimmm hadi inşallahhh bebiş gelir bu ay bol bol çalışın emi kuşum çok öptüm senide vede özledim

cicinin aşılamada mı tutmamış tüh yaaa.Allahım hayırlısını versin ne diyim...

kızlar unuttuklarım varsa affedin...hepinizi çok özlemişim yaaa...

ben yarın 10 gün olacak izinliydim...yarın son izin günü ve hiç bişy yapamadık evde bol bol dinlendik...işte ne çekersek kendi kafamızdan çekiyoruz...bi takım borçlardan dolayı tatil yapamadık.aldıgımız tüm para borçlara gitti...saglık olsun napalım...iki gün köye gittik işte hava degişikligi olsun dedik...en son istanbulda belki günü birlikde olsa biyerlere kaçarız diye ayırdıgımı paramızda,şuanda sinirlenmek istemiyorum ama başka birileriinin borcuna gitti kaç gündür içim yanıyo sinirlerim çok bozuk...herneyse.anlıyacagınız boş boş bi tatil geçirdim ama olsun...bu gecede kardeşim ve arkadaslarımız vardı...önceki günler falan bizde arkadaslara gittik..kardeşimde kaldık falan öyle geçirdik işte...netimde kapalı aslında..böyle yakalarsam başkasından giriyorum Allah affetsin..inş ek birşey gelmiyodur insanlara((

birde kızlar,ben galiba doktorun yolunu tutucam kızların sözüne gelip..gerek görmüyordum nasılsa hep gecikiyo diye ama en azından ilaç verir napim...belki yarın giderim...en son şubatta dogru dürüst oldum...nisandada lekelenme oldu işte o kadar hespa adin yani...dün iki aynı marka testi aldım yaptım,5 dk içinde ikincisi beliriyo ama nasıl,ikinci çizginin kenarları çerçeve gibi pespembe oluyo ikisinde aynı oldu birini ertesi günü yaptım daha çok belirdidaha sonra dün kardeşim başka bi marka aldı onu yaptım onda hiçbişey çıkmadı...ilk aldıgım marka sorunluydu demekki...o yüzden kan vermeme gerek kalmadı yani...anlamıyorum..aylardır ilçda kullanmadım,diyeyim ki hormon ilaçlarından öyle çıkıyo ki yaşadım bunu...bi önceki hafta yaptıgım testte hiçbişy yoktu bunlar neden böyle oldu niye çıkıyo anlamıyorum...amaannn neyse...bunlara güven olmuyo sinirlerim kalktı gene hiç yapmasam daha iyiydi

neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın..günlerdir girmeyince böyle oluyor...iyi geceler herkese...

Canımkarşılaşamadık iyi yolculuklar inşallah çok güzel bir tatil geçir bol bol dinlen ve çalış :::)))

Bazı insanlar çok anlayışsızlar canım neden sizin yanınızda öyle şeyler yapıyolarki saygıusızlık oluyor bak çok sinir oldum valla.

Derin kız çizgiler falan ya git kan ver olmasa hiç çıkmaz bende yaptım 3 tane hiç bişey çıkmadı ümitlendşirmiyim ama ne biliyim kız sağlık ocağında yaptır kardedşim anllatttı bir kızın kanda varmış habire idrar yapmış çift çizgi psikolojisi için çıkmıyomuş ne biliyim ay keşke

selam banucum iyi geceler canım...
ya kuzum bak şimcik;benim testler idrerımdan dolayımıdır nedir bilemiyorum bazen böyle çıkıyo cnm.bi keresinde köydeydik yaptım geçen yıldı,yaptım 5 dk geçmedi ikinci çizgi pepembe çıktı...heyecan yaptım it dönünce kanda baktık çıkmadı...en son 5 ay öncesi falandı sanırım..ilaç kullanıyodum o sıralar...doktora gittigim dönem yani...yine böyle çift çıktı eczacı pozitif demişti ama ilaç kullandım ben deyince hee evet ilaçtan öyle çıkmış olabilir dedi...o zamanda kanda negatif çıktı...şimdi yine böyle oldu ilaçda kullanmıyorum aylardır. güvenemedim başka markada baktım onda gölge bile çıkmadı cnm...en direk doktora gidim en iyisi naparsa o yapsın bu sefer çok fena gecikti ya(

selam kızlar hayırlı günlerr..
derincim hoşgeldin,tatilin bitmiş,dinlenmişsindir en azından.bu arada ben kan testi yaptırmıştım.idrar olsa kafamda soru işareti kalırdı çünkü hala regl olmadım.

selam kızlar hayırlı günlerr..
derincim hoşgeldin,tatilin bitmiş,dinlenmişsindir en azından.bu arada ben kan testi yaptırmıştım.idrar olsa kafamda soru işareti kalırdı çünkü hala regl olmadım.

güzelim ben duydum kanda cikmadigi halde bile hamile olan var

yanlis hatirlamiyorsam sen bana demistin bir kistin var demi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…