Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Selina kistin nasil gitti?

kizlar baska kisti olup giden var mi???

ya cok merak ettiklerim var,tecrübeyi duymak daha rahatlatici oluyor!!!

birsey daha sorucam,yumurtlama dönemi illede iki adetin ortasi degil dimi?yani mesela regl bittikten bir hafta falan sonrada olabilir mi?:26:

kistim olmadıkii gitsinn.. kistmi vardı dedin yok çok şükür dedim şimdide nasıl gitti diye sormuşsun.yanlış okuyorsun sanırım yazılanları.

iyi yolculuklar ablacımm
selam kızlar nasılsınızz
bende annemdeydim abimin i evlendirdik
cuma gittim buügn doktora giittim sonrada eve geldimm hepinizi cok özediiim

sağol cnm. amin alsınn alsınn yoksa son kötü.. düşünmemek elimde değil cıldırıyorum evde.. evlensiner bencede ama neyle? ne işleri var ne güçleri ne meslekleri. anca amele olurlar onu bile hakkıyla yapamazlar. Allahımkurtarsın da beni hayırlıbir şekilde başkada bişi istemiyorum şimdilik..

iyi yolculuklar ablacımm
selam kızlar nasılsınızz
Hayırlı osun canım bir ömür mutluluklar.

Valla çok ilginç canım sen en yakın doktora git bakalım meraktada bırakma emi canım....

Selam kızlar nasılsınız?
Eboşum gitmiş hayırla gidip gelsin inşaallah...
Lagrimacım başınız sağolsun cnm üzüldüm bu arada Sevcanımında amcası vefat etmiş kızlar Allah rahmet eylesin her ikisine de
Kızlar fazla kalamıcam hemen çıkıyorum eşim yok bi kaç gündür yalnızım bende...
Allah'a emanet olun bu arada birsenim emre iyiymiş cnm çok şükür...Hayırlı günler herkese...

canım ben,im iyi tatiller sana bol bol eglen inş sende geldiginde güzel haberler verirsin bizlere epeydir görüşemedik cok özledim seni canım allaha emanet ol cok öpüyorum ...
dayım vefat etmiş köye gidiyoruz.
Rabbim bizi çok mu seviyor Allah ım yaa
canım başınız sagolsun...
selam kızlar bizde aşılama yaptıracaz onun için çatlatma iğnesi vuruldum az önce inş. bizim ve sizlerinde bebişleri gelir lütfen hepimiz dua edelim birbirimize selam lagrimacım
hakkında hayırlısı olsun canım inş bebişin göbüşüne konar...
canım ya yazını okurken üzüldüm ama sonlara gelince rahatladım emrecik iyiymiş şükür iyi bakın kendinize görüşmek üzre...
canım benim bende seni cok özledim...ama ben bu ayda korunuyorum derinim inş bidaki aya calışmalara başlıycaz hayırlısıyla...of ya sende niye oyle oluyo bu testler hep yanıltıyo seni ama bebişin gelmiş olsa ne güzel olur inş od olcak canım hayırlısıyla cok öptüm seni kendine iyi bak...
selam kızlar hayırlı günlerr..
derincim hoşgeldin,tatilin bitmiş,dinlenmişsindir en azından.bu arada ben kan testi yaptırmıştım.idrar olsa kafamda soru işareti kalırdı çünkü hala regl olmadım.

iyi yolculuklar ablacımm
selam kızlar nasılsınızz
canım hayırlı olsun allah mesut etsin bir ömur boyu inş...kendine iyi bak öptüm...

kızlar cok kalamıyorum kusura bakmayın hepinize tek tek yazmak isterdim ama cıkmam lazım bugun evlilik yıldonumumuz dışarı cıkcaz sonra görüşürüz inş hepinizi cok özledim kendinize cok iyi bakın...

dayım vefat etmiş köye gidiyoruz.
Rabbim bizi çok mu seviyor Allah ım yaa
başınız sağ olsun canım

merhaba daha tanışma fırsatımız olmadı ama cevap yazmadan geçemiyeceğim .arkadaşlarının yaptığı şey sadece nisbet allah ıslah etsin içlerine azıcık vicdan versin vereninde alanında allah olduğunu bilmeler gerekiyor .insanlar yaptıklarına konuştuklarına azıcık dikkat etmeliler çok yazık. onlara allah acısın .sen kafana takma canım içini rahattut rabbim hayırlısıyla yollar inşallah meleğini.

semroşum hayırlısı olsun inşallah rabbim çok bekletmeden oğluşuna tatlımı tatlı bir prenses yollasın
ebrarcım yazdığımı okuyamıyacaksın ama ben yinede yazmak istedim canım .teşekkür ederim canım biz elimizden geleni yapıyoruz hayırlısı allahtan inşallah .tek dileğimiz hayırlı ve sağlıklı bir evlat inşallah .sanada iyi tatiller canım böyle bir taile ihtiyacın vardı .gez eylen gelirkende hayırlı haberlerle gel inşallah allaha emanet olun bayyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79:

bende aranıza yeni geldim siteyi yeni keşfediyorum hatam olursa affolbenimde derdim aynı hamilelik bende 4 aydır korunmuyorum ve bebiş istiyorum en hayırlısından tabiki benimde bugün adet olmam lazımdı olmadım belimde çok ağrıyo karnımada sancılar girip çıkıyo ama başka bellirti yok göğüslerde hassasiyet falan da yok varmıdır acaba bilemedimki böyle olupta hamile olan varmıdır acaba???

sağ olun kızlar...hepinizden Allah razı olsun..

merhaba lagrima, başın sağolsun cnm. neler yapıyosun ne aşamadasın. ben artık tüpe geçmeye karar verdim. beklemenin anlamıyok. inşallah olumlu sonuçlanır. bu hafta ankaraya gidiyorum. ama şuan hafif lekelenme var tam adet olmaya başlamadım . bunun için ilaç mı içsem yoksa bitkisel çay mı. bu hafta içi adet olmam lazım. bir bildiğin var mı

Nice senelere canım mutlu sağlıklı bebişli...

sağol cnm Allahrazı olsun..
bende birşey yok prolaktinim yüksek strese baglı bi halt oldugu yok.. bu gidişler bebeğim falanda olmaz benim.. herifide boşarım ohh sen sag ben selamat.. berbat durumdayım.hayattan sıkıldım bıktım koptum artık.. bebeğidedüşünüyormuyum düşümyormuyum bilmiyorum..

lekelenmen için hiç fikrim yok cnm.. tüp bebek hımm hakkında hayırlısı olsun.Rabbim verecekse de hayırlısını sağlıklısını sıhhatlisini versin..

derınım cnm bende sneı cok özledım kararınada cok sevındım gel ıkı lafın belını kıralım:)
lagrımacım sevcanım basınız sagolsun kızlar mekanları cennet olsun...
ya ben bu ıfadelerı kullanamıyorum cnm cok sıkılıyor ya bıde lısteyı düzenlıcem takıp edebılıcek bı gönüllü varmı aranızda

pelincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.nice nice seneler sağlıkla mutlulukla bebişlerinizle geçsin inş..nasılsın canım iyimisin?

sevcanım başınız sağ olsun canım.Allahım mekanını cennet eylesin.sizlere ve ailesine de sabırlar diliyorum.

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.yazı renginden de anlaşıldığı gibi bugun itibariyle kırmızılar teşriff etti.çok şükür en azından tedaviye başlıcazz.perşembe dr a gidicem.iğnelere başlar sanırım.aşılama yoluna girdim kızlar hayırlısı olur inşş.

Son düzenleme:
kızlaaaar birileri bana yardımcı olsun.adetime 4 gün kala yani dün şeffaf pembemsi yoğun bi leke geldi.baştan adet olucam sandım leke geldikten sonra ağrımda gitti adette olmadım.tüp bebekten sonraki 4. Ayım.acama bi mucize olmuşmudur ki.napayım ben şimdi

bugun içinde bir daha gelmezse öyle kanama,yerleşme kanaması olabilir canım.çünkü yerleşme kanaması yumurtlamadan sonra 12-14 günleri arasında olur.inş mucizen gelmiştir.hakkıında hayırlısı olsun canım.şimdilik stres yapmak ve kafaya takmak bişey ifade etmez.günün gelse test yap derdim ama,yapma moral bozukluğu ve psikolojiyi çok etkiliyomuş dün dr tv de söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…