Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım kalbini ferah tut inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın bebeğini.. bol bol dua et bizde ediyoruz senin için..

sana ne oldu tatlım.. neden böyle bir düşünceye kapıldın?? seni bu düşüncelere iten şey ne? anlat rahatlarsın...

aminnn Yaradan cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...
lagrımacıgım senınde sorunların varmıs allah yardımcın olsun cnm

inşallah halloluyor gibi bakalım nasip... şu dükkanımız hayırlısıyla bi satılsa temelli kurtucagız ama Rabbim ayarlamıştırgüzel bir yol... göreceğiz bakalım...
lagrimacım çocuk meselesi halloluyo gibi inş kafanız rahat eder annende üzülmez çok fazla rabbim sizede hayı

sık giremiyorum eskisi gibi ama inşallah sık sık girmeye çalısacagım şu işlerimiz bir hallolsun.. bugün yarın adet olmazsam gebelik testine hast gideceğim..doktorum öyle dedi bu tarihlerde olmazsan gel.. bakalım hayırlısı .. inşallah olmam hasta meleğim gelir.. gelmezsede hayırlısı.. dualarınızda benide unutmayın..
Allah a emanet olun.. görüşmek üzere..

hepinize tekrardan teşekkürler kızlar.
bu ara biraz yoğunum,misafirlerimde var yatılı ve çok çok yorgunum,herkezden tek tek alıntı almadığım için kusura bakmayın lütfen.

cnm Allah yardımcın olsun..inşallah herşey yolunda gider çok geçmiş olsun..korkma Allahın izniyle bişy olmayacak içini ferah tut sen kayram öptüm seni..
dogrudur cnm..bak bende fitil olarak da alındıgını bilmiyodum mesela..ama o degişiktir heralde kıss:)o kaşıntı bende olmamıştı hatırlamıyorum..bi sor istersen doktora..bende tek yaptıgı aşırı baş dönmesi
Bende anlamadım canım.

Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun.

Dikkat et canım kendine nane limon kaynatıp iç iyi gelir.

İnşallah herşey yolunda gider canım sakın kendini kasma.
sagol kuşum...bişyde içmedim valla..ama sıcak su da içilmiyoki yaaa.havalar fena..daha çok midem bulanıyo sıcak içince..geçen yaz içmiyodum hiç soguk,midem rahattı ama bu yaz içiyom napim...
sagol fıstıgım..sen nasılsın cnm görüşemiyoruz...
hoşgeldin delüüüüüü:13:napıyosun gökçoş nasıl..özledim seni kız...ebuşumda glemedi daha zatensagol geçmiş olsun dileklerin için canom öptüm.
hee demek dükkanı satılıga çıkardınız hadi hayırlısı cnm yaa..ne iyi olacaksa o olsun.
ay hadi inş bi sürprizde sen yap bize...bakarsın bebiş gelmiştir arkasındanda yeni evine yerleşirsin ohh mis gibi..
hepinize tekrardan teşekkürler kızlar.
bu ara biraz yoğunum,misafirlerimde var yatılı ve çok çok yorgunum,herkezden tek tek alıntı almadığım için kusura bakmayın lütfen.
canım benim ya tahmin ediyorum..arayamadım seni üzgünüm kusuruma bakma cano...Allah kolaylık versin..

kızlar selam hepinize...hayırlı günler diliyorum...

ay canım ya boş geçmedik te gel bide bana sor ağladım resmen.kaşıntı başlamıştı bende zaten canım yanıyodu,ilişkide hiç iyi gelmedi anlayacağın.hayırlısı artık.
selam canım hoşgeldin,çok sık girmiyorsun,yazdıklarından da anladığım kadarıyla başka meseleler var sanırım.anlatmamışsın ama Allahım yardımcınız olsun inş.sıkıntılarınız geçsin biran önce.inş mujdeler veririrz canım.
selam canım tatil iyi gelmiştir umarım.allah razı olsun canım biliyorum dualarınızı eksik etmiyorsunuz.Allahım herkesin gönlündekini nasip etsin inş.gökçenin resimleri varmı büyümüştür bi görsek:97:öptm seni ve gökçemizi.
amin canım inş.sıkıntılardan sora müjdeye ihtiyaç duyuyo insan ama allahım izin verirse inş.
tabii canım fitil gibi değil zatende.off sorma kaşıntı yaptı bendede.baş dönmesi olmadı şükür.progestanın içinde yazıyo vajinal mantar kaşıntı fln.akıntıda oluyo ama çok sıvı ve sarı.dr a sordum.olabilir dedi bi krem ismi verdi onu kullan dedi.öyle işte.

selam kızlar hayırlı sabahlar.herkes yavaş yavaş geliyo.ebrar ablamda gelse özledim doğrusu..:97:

cano çok şükür ben iyiyim de gökce hanım hasta oraya gittik ateşi çıktı 39 dereceye hastaneye gittik ilaç fitil verdiler düşmedi igne yaptılar düştü ateşi bogazı kötü olmuş bide ishalinde amip çıktı çok şükür amip geçti hastalıgıda iyi oldu derken evimize geldik gökce tekrar ateşlendi ishal ve bogazı kötü ilaç kullanıyorum üşütmüyorum soguk seyler vermiyorum terletmiyorum nasıl hasta oluyo anlamadım gitti inş erken atlatır bende seni özledim kızzz demek ebuşum gelmedi daha onuda çok özledim
selam kızlar nasılsınızz
bugun benim doğum günümm
tam 26 olum
ya kızlarr cok sıcakk dayanamıyommm
dogum günün kutlu olsunnice yaşlara sevdiklerinle gir inş. en güzel yaşlardasın off off keşke bende hala 26 olsaydım

canım tatil iyi geçti arada gökce hasta oldu biraz canımız sıkıldı gerçi halada hasta ya iinş iyleşir kızım .. teyzesi büyüdü gökce resimleri var ama bu sayfada gökcenin resimleri bırakmıyorum kendi albümüme koyarsam söylerim sizlere bakarsınız canım :)

ewet cnm satılığa çıkarttık inşallah satılır bizde rahatlarız..
bakalım nasip ama gidemeyeceğim hastaneye test yaptırmaya eskişehire gideceğim eşimin arsa işleri var onları halletmeye..

iyiki doğdunn elixsir :) doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce :) herşey gönlünce olsun yeni yaşında ...
selam kızlar nasılsınızz
bugun benim doğum günümm
tam 26 olum

naber toppigin güzel hatunlarii ..

elixsirxim cnmmm gelmissin aramizaa .. sevindim bebesinin iyi oldugunaa ayrica dogum günü kutlu olsunn saglik mutluluk hayatindan eksilk olmasinn

ebrar ablacimm gell artikk cook özledikk:2::2::2::2:

anatolimm bebiss nasilll..

lagrimacimm tasinin cokk iyi olurr anneni ikna edebilirsenn gitt gidebildigin kadar uzak yere kafak rahat olurr. inss bebisin olurda adettini du 2 gün icinde olmazssin.

gökceranacimm sende dönmüssün tatildenn, güzel kizin iylesirr cok sicagin altinda kaldiysa yada üsüttüysee hemen iyilesirr dikkat et terletme bebisini

kardelenim basin saolsun tatlimmm ölümlü kalimlimli dünya bi gün bizde göc edip gitces buralardan:85::85:

selam kızlar nasılsınızz
bugun benim doğum günümm
tam 26 olum
dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceee,sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneeeiyiki dogdun cnmmm nice yıllara
yaa benimde şimdi geldi aklıma cnm bende 4 ay üst üste kullandım bende akıntı çok yapmıştı doktor akıntı için ilaç vermişti hatta...kullan bakalım iyi gelir inş.
ayy yaa kıyamam cnm benim( çok geçmiş olsun..valla kardşeimden biliyorum çok zor oluyo çocugun ateşlenmesi...inş iyileşir canom hemencik..bide şimdi hava degişimi oldu gene ondandır cnm.

yaa,olsun cnm napıcan.normal idrarda bakarsın şimdilik..işlerini hallet bari o zaman.hayırlısı inş.

annem ikna oldu bitti artık taşınacagız ama şu dükkanı falan bi satabilsek daha mükemmel olcak

lagrimacimm tasinin cokk iyi olurr anneni ikna edebilirsenn gitt gidebildigin kadar uzak yere kafak rahat olurr. inss bebisin olurda adettini du 2 gün icinde olmazssin.

hı 10 gün geçmesini beklicem :) karnımda agrıyor zatenn bugün..
yaa,olsun cnm napıcan.normal idrarda bakarsın şimdilik..işlerini hallet bari o zaman.hayırlısı inş.

Son düzenleme:
selamun aleykum kizlar

hepiniz iyisiniz insallah?ben hafta sonundan bu yana yatiyorumdolayisiyla tatilin pek guzel gittigi söylenemezceyranda kaldigim icin belim tutulduhastanelik oldum,yuruyemiyorum..neyse bunada hamdolsun....yasanmasi gerekmis yasiyoruzbugun birazdaha iyiyim sukur,ama hala yuruyemiyorum,simdi bile yatarak yaziyorum sizehafta sonu dönuyoruz kismetse....

son iki sayfayi okudugum kadari ile.....

iksirim dogum gunun kutlu olsun
selinam asilaman hayirli olsun,dilerim bebisin seninledir
kardelen49 umre isin olmus,cok sevindim..gitmeden görusebilecgimizede sevindim canim
kardelenim deden vefat etmis basin sagolsun,ayrilik acisini yasayan biri olarak rabbim sabirlik versin diyorum canim,dedenin mekani cennet olsun
ebrarim bugun donecekmis,saglicakla evine kavussun insallah...özzleeediiiiiiim
diger kizlar kusura bakmayin rahat yazamiyorum yatakta hepinizi öptum

aleyküm selam canım,hoşgeldin.geçmiş olsun canım ya acil şifalar diliyorum.teşekkür ederim güzel dileklerin için.inş bebiş gelmiştir.hakkımızda hayırlısı.kendine iyi bak tekrar geçmiş olsun.öptüm.

ELİXSİR,
canım doğum günün kutlu olsun eşinle oğluşunla daha nice uzun hayırlı yıllar geçirmen dileğiyle canım .....
KAYRAM,
canım kendini üzme bebişin etkilenmesin inş herşey yolunda gidecek ALLAHIMA EMANETSİN......
KARDELEN5233,
başınız sağolsun canım ölümlü dünya sırası gelen gidiyor işte geride kalanlara sabır wersin RABBİM.....
DERDANUR,
maşallah ESMANUR'A çok şeker ALLAHIM uzun sağlıklı ömürler wersin .......
SELİNAM,
inş bu son uğraşın olur MELEĞİN seninle olur dualarımdasın canım....
EBRAR ABLACIM,
bugün dönüyormuşsun özledik yaa (((
SEVCANIM,
sen nasılsın bitanem ateşin ne durumda inş takip ediyorsundur.....
LAGRİMA,
canım sizde taşınma kararı almışsınız inş hakkınızda hayırlısı olur......
ANATOLİA,
canım bebiş nasıl ???başladı mı bulantılar falan .......
GARİP,
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...bel tutulması zor olur annemden bilirim ....

kızlar hepinizi öpüyorum tek tek sıcaklar iyice bunaltıyor çok şükür ki göbüşüm kışa çıkacak inş daha rahat olcam.....

Son düzenleme:
saol canım allah razı olsun.sana da kolaylıklar versin bu sıcaklarda.öptm canım.

ayyy canım yaa çok çok geçmiş olsun garibim,bayadırda görüşemedik kuzumsenin belin benim boynum napcaz böyle...bende de fıtık var günlerdir geçiremedim.
demek dönüyosun hadi bakalım...inş yakında miniş gleirde belini melini unutursun kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…