Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar bide bişy dicem gece giriyorum telefondan ama yazı yazma panosu çıkmıyo niyeyse..beni görürseniz yazamayabilirim okuyorum sadece

sağol cnm inşallah...

kısss niye dil çıkarttın ......:90:

nudem83 rana20 DerinSu+ kızlarr nasılsınızzzz??? öle bakınıyormusunuz altta.. selam sabah yok

Selam kızlar uzun zamandır ilk defa bugun kalabalık gördüm topiği:)

Gökçem sağol cnm darısı arkadaşlarımızın başına inşallah,junior gökçem hastaymış çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin...

Ranam sağol cnm iyiyim,bulantılar başladı ama çok değil şükür,bulantıdan ziyade sinir had safhada bende ya üzülüyorum valla

Elixsirim cnm nice mutlu senelere cnm doğum günün kutlu olsun:)

Derin kuzusu sen napıyosun işte msin?

Garibimm geçmş olsun cnm ya Allah yardımcın olsun...

Selinam ay cnm çok ii anlayabiliyorum sni cnm aynı şeyi bende yaşamıştım :26:

Eboşş ne zaman gelecek bugun mü yola çıkıyor?

slmlar kusura bakmayın yeni gördüm,2010 da yazdıklarınızı okumaya başlamıştım tek tek ilerliyodum büyük bir sabırla,2 gün önce üye oldum sitenin cahiliyim yani şimdilik

hoşgeldin.. 6bin küsür sayfayıtek tek okuyacak sabır varsa alkış sana
slmlar kusura bakmayın yeni gördüm,2010 da yazdıklarınızı okumaya başlamıştım tek tek ilerliyodum büyük bir sabırla,2 gün önce üye oldum sitenin cahiliyim yani şimdilik

merhaba kızlar...
aranızda aşılama yaptıran var mı? ben 13 gün önce aşılama yaptırdım ve bu akşamda idrarda gebelik testi yaptım ama maalesef sonuç negatif çıktı acaba erken olduğu için mi çıkmadı bu tarz birşey yaşayan var mı paylaşırsanız sevinirim...:2:

en fazla 40 a kadar gelebildim,sonrası son sayfaya hızlı bi geçiş oldu 2 gündür inceliyorum siteyi,aranızdakidayanışma her bilgiyi birbirinizle paylaşmanız çok hoşuma
gitti,benide aranıza alırsanız eğer bende ara ara katılmak isterim sohpetlerinize yanlız bu konuda çok bilinçli sayılmam benim sizden öğreneceklerim var...

kızlar yokmu aşılama yaptıran

aramızda aşılama yaptıran arkadaşlar var sana bilgi verirler...

alırız tabi aramıza..bende ikbu topiğe girdiğimde çekinmiştim falan ama çekinmeme gerek yokmuş.. çok iyidir herkes burda Allah hepsinden razı olsun.. bende hiç bilinçli değildim yumurtlama ne onu bilebilmiyordum burdaki arkadaşlardan öğrendim.. hatta hastaneye bile gitmiyordum çocugum olmadıgı haldebi kaçarkadaşın ısrarıyla gittim başladım tedaviye..

sen anlat kaç yıllık evlisin sorun ne neden olmuyor?

AnaToLia_ ccanım nasılsın? daha iyimisin? roblemlerden sıyrıldınmı? anlatmadın ama ya da ben okumadım..

1 yıllık evliyim son 5 aydır korunmuyoruz biraz erken farkındayım ama insan isteyipte olmayınca endişeleniyo,hiç doktorada gitmedim sorun varmı yokmu onuda bilmiyorum...

AnaToLia_ ccanım nasılsın? daha iyimisin? roblemlerden sıyrıldınmı? anlatmadın ama ya da ben okumadım..

Sıyrıldım denemez pek cnm ama kendimi üzmiycem,özellikle bi konu olmadıgı için anlatılacak giibi değil cnm herşey üstüste geldi alınganlıgımda üzerimde maşallahım var yani patladım gitti aklıma geldikçe ağlıyordum bu saate kadar ama ağlımıcam artık...

Nudem,Sedefler kızlarr hoşgeldiniz,aşılama yaptıran arkadaşlar var sedefcim madem bugun 13.günündü yarında idrarda bi yap aslında en kesin 12.günde kanla öğreniyorlar ama idrarde ne zaman çıkar açıkcası bilemiyorum kişiden kişiye değişiyor,silik çizgide mi yoktu testte...

sağol canımm

hıh işte git doktora.. bende gitmemiştim 7 aydır gidiyorum doktora bir sürü sorun var tedavi ediliyor.. sende en kısazamanda gitmelisi.. giden zaman senden gidiyor..
1 yıllık evliyim son 5 aydır korunmuyoruz biraz erken farkındayım ama insan isteyipte olmayınca endişeleniyo,hiç doktorada gitmedim sorun varmı yokmu onuda bilmiyorum...

neyse bu günlerde geçer cnm.. sıkma canını..her neyse canını sıkan uzak dur durabiliyorsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…