ELİXSİR,
canım doğum günün kutlu olsun eşinle oğluşunla daha nice uzun hayırlı yıllar geçirmen dileğiyle canım .....
KAYRAM,
canım kendini üzme bebişin etkilenmesin inş herşey yolunda gidecek ALLAHIMA EMANETSİN......
KARDELEN5233,
başınız sağolsun canım ölümlü dünya sırası gelen gidiyor işte geride kalanlara sabır wersin RABBİM.....
DERDANUR,
maşallah ESMANUR'A çok şeker ALLAHIM uzun sağlıklı ömürler wersin .......
SELİNAM,
inş bu son uğraşın olur MELEĞİN seninle olur dualarımdasın canım....
EBRAR ABLACIM,
bugün dönüyormuşsun özledik yaa(((
SEVCANIM,
sen nasılsın bitanem ateşin ne durumda inş takip ediyorsundur.....
LAGRİMA,
canım sizde taşınma kararı almışsınız inş hakkınızda hayırlısı olur......
ANATOLİA,
canım bebiş nasıl ???başladı mı bulantılar falan .......
GARİP,
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...bel tutulması zor olur annemden bilirim ....
kızlar hepinizi öpüyorum tek tek sıcaklar iyice bunaltıyor çok şükür ki göbüşüm kışa çıkacak inş daha rahat olcam.....
ayyy canım yaa çok çok geçmiş olsun garibim,bayadırda görüşemedik kuzumsenin belin benim boynum napcaz böyle...bende de fıtık var günlerdir geçiremedim.
demek dönüyosun hadi bakalım...inş yakında miniş gleirde belini melini unutursun kızz
nudem83 rana20 DerinSu+ kızlarr nasılsınızzzz??? öle bakınıyormusunuz altta.. selam sabah yok
slmmmmmmmmm canım sıcaktan insanın eli kolu kalkmıyor wallahi.....
nasılsın ????
slmlar kusura bakmayın yeni gördüm,2010 da yazdıklarınızı okumaya başlamıştım tek tek ilerliyodum büyük bir sabırla,2 gün önce üye oldum sitenin cahiliyim yani şimdilik
merhaba kızlar...
aranızda aşılama yaptıran var mı? ben 13 gün önce aşılama yaptırdım ve bu akşamda idrarda gebelik testi yaptım ama maalesef sonuç negatif çıktı acaba erken olduğu için mi çıkmadı bu tarz birşey yaşayan var mı paylaşırsanız sevinirim...:2:
merhaba kızlar...
aranızda aşılama yaptıran var mı? ben 13 gün önce aşılama yaptırdım ve bu akşamda idrarda gebelik testi yaptım ama maalesef sonuç negatif çıktı acaba erken olduğu için mi çıkmadı bu tarz birşey yaşayan var mı paylaşırsanız sevinirim...:2:
en fazla 40 a kadar gelebildim,sonrası son sayfaya hızlı bi geçiş oldu2 gündür inceliyorum siteyi,aranızdakidayanışma her bilgiyi birbirinizle paylaşmanız çok hoşuma
gitti,benide aranıza alırsanız eğer bende ara ara katılmak isterim sohpetlerinize yanlız bu konuda çok bilinçli sayılmam benim sizden öğreneceklerim var...
kızlar yokmu aşılama yaptıran
AnaToLia_ ccanım nasılsın? daha iyimisin? roblemlerden sıyrıldınmı? anlatmadın ama ya da ben okumadım..
Selam kızlar uzun zamandır ilk defa bugun kalabalık gördüm topiği:)
Gökçem sağol cnm darısı arkadaşlarımızın başına inşallah,junior gökçem hastaymış çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin...
Ranam sağol cnm iyiyim,bulantılar başladı ama çok değil şükür,bulantıdan ziyade sinir had safhada bende ya üzülüyorum valla
Elixsirim cnm nice mutlu senelere cnm doğum günün kutlu olsun:)
Derin kuzusu sen napıyosun işte msin?
Garibimm geçmş olsun cnm ya Allah yardımcın olsun...
Selinam ay cnm çok ii anlayabiliyorum sni cnm aynı şeyi bende yaşamıştım :26:
Eboşş ne zaman gelecek bugun mü yola çıkıyor?
1 yıllık evliyim son 5 aydır korunmuyoruz biraz erken farkındayım ama insan isteyipte olmayınca endişeleniyo,hiç doktorada gitmedim sorun varmı yokmu onuda bilmiyorum...
Sıyrıldım denemez pek cnm ama kendimi üzmiycem,özellikle bi konu olmadıgı için anlatılacak giibi değil cnm herşey üstüste geldi alınganlıgımda üzerimde maşallahım var yani patladım gitti aklıma geldikçe ağlıyordum bu saate kadar ama ağlımıcam artık...
Nudem,Sedefler kızlarr hoşgeldiniz,aşılama yaptıran arkadaşlar var sedefcim madem bugun 13.günündü yarında idrarda bi yap aslında en kesin 12.günde kanla öğreniyorlar ama idrarde ne zaman çıkar açıkcası bilemiyorum kişiden kişiye değişiyor,silik çizgide mi yoktu testte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?