ınsallah cnm bugun yaptıracaktım hadı dedım bıraz daha gecsın günler.kısmetse yarın ya da cuma yaptıracagım bakalım.0ayy cnm benim ya..tabiki üzücü bir durum kardeloşum..Allah rahmet eylesin..mübarek aylarda kaybettiniz mekanı cennet olsun(
sevcanım hadi hayırlısı inş kan degerin yüksektir cnm yaa merakla bekliyorum.
kızlar..biz kızkardeşimdeyiz..birazdan eve geçicez..selam verim gidiyim dedim...bianda da çok kötü oldum ben yaa..midemi üşüttüm soguk su içmekten galiba...çok kötü bulanıyokusucam şimdi afedersiniz..neyse kaçtım ben...AEOlun
cnmm dınlen bol bol ınsallah hersey guzel olur hakkında hayrlısı...kızlar sıze yazma aralıklarım sureklı uzucak gıbı turkıyedeyım annemlerde ve yatıyorum devamlı doktoruma gıttım su an ıcın normal ama rakasından da her an hersey olabılır demeyı ıhmal etmedı sagolsun bugun hastaneye yatıyorum yarın serklaj yapılcak yanı dıkıs atılacak bana onlem amaclı he bu olacakları engellermı hayır hersey rahmın genıslemesıne baglıymıs gerısı fasa fıso anlıcagınız korkarak gecıyor gunlerım bana dua edın nolur opuyorum hepınızı
kardelosum tel esımde kuzum kendı de memleketınde amelıyatttan sonra yanımda olsun dıye yolladım:) aramısın canımcım kusura bakma olurmu
cnm neden oyle oldun hamılelıkten dolayı hormonlar değisiyor ya ondan mı acaba??Kardeloşum çok üzüldüm cnm başınız sağolsun,Rabbim sizlere sabır versin,mekanı cennet olsun inşaallah...
Aleynam cnm böğürtlen kökü kullandım ben eşimde hareketlilik için macun kullanmıştı,tabi vesile olan bi çok şey daha olduguna inanıyorum ben...darısı sizlere inşaallah tez zamanda...
Selinam sen nasılsın cnm dmk kanaman oldu sen bi kaç gün daha dinlen de bugunu boş geçmeyin ne olur ne olmaz canım hadi hayırlısı inşaallah...
Kayram büyük ihtimal okuyamazsın girip ama inşaallah serklajın ii geçer ve de bebeğinin zamanında sağlıcakla doğmasına sebep olur,bu arada doktorunun ilgilenmesi çok güzel bu kadar erkenden serklaj yaptıgına göre,inşaallah sağlıcakla kucağına alrsın bebişini...
Derinim cnm geçmiiş olsun mideni üşütmüşsün dikkat et cnm hem fazla soğuk su da içme zaten bi faydası yok aksine hasta ediyor baksana...
Bende dünden beri çok kötüyüm herkesten nefret ediyormşum gibi hissediyorum tabi herkes de benden...
uğurboncugum sağol cnm nasıl gıtsın rutın işte yuvarlanıp gıdıyoruz.sen ıyısın ınsallah???slm kızlar
kardeloşum basın sagolsun cnm cok üzüldüm
aleynam senıde üzgün gördüm cnm msjlarını okudum tüp yaptırmıssın sanırım yalnıs okumadıysam kafanda soru ısaretlerı olmus meraketme umarım tutunur bebişlerın rabbım yüzünü güldürsün cnm sen herseyı hakedıyorsun adımını atmıssın negüzel dualrım senınle cnm
selınam asılaman hayırlı olsun cnm umarım sende verırsın müjdeyı
kayram duamdasın cnm ıcını ferah tut hersey güzel olucak ınsallah
derınım hasta olmus fıstıgım dıkkatet kendını
banum sen nasılsın cnm benım
elıksırım bebiş nasıl
bırsenım derdam allah yavrularınızı sıze bagıslasın canlarım 41 kere masallah
ebusum yrn dönüyor sanırım özlettın cnm kendını
hoş bende gelemıyorum fazla ama sızlerle dertlesmeyede cok ıhtıyacım var cok özledım
anatolyam cnm kımsenın senı üzmesıne ızın verme sen bu günlerı nekadar cok bekledın bebişinı düşün
tadını cıkar
kardelen49 umreye gıdıcekmıssın negüzel bızı dualarında unutma allah kabuletsın cnm
sevcanım sen nasılsın cnm nasıl gıdıyor hayat
lagrımacıgım senınde sorunların varmıs allah yardımcın olsun cnm
gökcem gelmedımı tatılden daha göremıyorum tatlımı
unuttugum varsa affola kendınıze dıkkatedın
hakkınızda hayrlısı olsun cnmmbakalım dükkanımızı satılığa çıkardık inşallah satılırüstüne cüzi bir miktar sonra gideriz dikmene Allah ım hayırlısını versin...
bende iyiyim çok şükür işte.. daha önümüzde yaklaşık 1 ay var ama dükkan satılırsa hemen yarın bile gidebiliriz ama bakalım nasip...
ay cnmm ben de yapacagım test bu aralar yüzümüz güler ınsallahç.sen bıraz olsun streten arındın ınsallah gelır bebişin senın gıbı deniz gözlü olursık giremiyorum eskisi gibi ama inşallah sık sık girmeye çalısacagım şu işlerimiz bir hallolsun.. bugün yarın adet olmazsam gebelik testine hast gideceğim..doktorum öyle dedi bu tarihlerde olmazsan gel.. bakalım hayırlısı .. inşallah olmam hasta meleğim gelir.. gelmezsede hayırlısı.. dualarınızda benide unutmayın..
Allah a emanet olun.. görüşmek üzere..
face ten kutlamıstım ama burdan da kutlayayaım cnmselam kızlar nasılsınızz
bugun benim doğum günümm
tam 26 olum
ya kızlarr cok sıcakk dayanamıyommm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN
aramızda 1 yaş war ben de 27
aleykum selam cnm ınşallah ıyısındırr.çok gecmıs olsun desene tatıl zehır olmus.kotudur o olay ben de yasadım uzun da suruyor derınım de bılır.allah tez zamanda ayaklandırsın cnmmselamun aleykum kizlar
hepiniz iyisiniz insallah?ben hafta sonundan bu yana yatiyorumdolayisiyla tatilin pek guzel gittigi söylenemez ceyranda kaldigim icin belim tutuldu hastanelik oldum,yuruyemiyorum..neyse bunada hamdolsun....yasanmasi gerekmis yasiyoruz bugun birazdaha iyiyim sukur,ama hala yuruyemiyorum,simdi bile yatarak yaziyorum size hafta sonu dönuyoruz kismetse....
son iki sayfayi okudugum kadari ile.....
iksirim dogum gunun kutlu olsun
selinam asilaman hayirli olsun,dilerim bebisin seninledir
kardelen49 umre isin olmus,cok sevindim..gitmeden görusebilecgimizede sevindim canim
kardelenim deden vefat etmis basin sagolsun,ayrilik acisini yasayan biri olarak rabbim sabirlik versin diyorum canim,dedenin mekani cennet olsun
ebrarim bugun donecekmis,saglicakla evine kavussun insallah...özzleeediiiiiiim
diger kizlar kusura bakmayin rahat yazamiyorum yataktahepinizi öptum
yawrum,canım benım ıyıyım sen nasılsın.2 gundur gorusemıyoruz msnden fılan kuzenlerde kaldım amcamın yokluığunu bellı ettırmemeye calısıyoruz.yawrumuz nasıllar ıyıler mı??? :)))ELİXSİR,
canım doğum günün kutlu olsun eşinle oğluşunla daha nice uzun hayırlı yıllar geçirmen dileğiyle canım .....
KAYRAM,
canım kendini üzme bebişin etkilenmesin inş herşey yolunda gidecek ALLAHIMA EMANETSİN......
KARDELEN5233,
başınız sağolsun canım ölümlü dünya sırası gelen gidiyor işte geride kalanlara sabır wersin RABBİM.....
DERDANUR,
maşallah ESMANUR'A çok şeker ALLAHIM uzun sağlıklı ömürler wersin .......
SELİNAM,
inş bu son uğraşın olur MELEĞİN seninle olur dualarımdasın canım....
EBRAR ABLACIM,
bugün dönüyormuşsun özledik yaa(((
SEVCANIM,
sen nasılsın bitanem ateşin ne durumda inş takip ediyorsundur.....
LAGRİMA,
canım sizde taşınma kararı almışsınız inş hakkınızda hayırlısı olur......
ANATOLİA,
canım bebiş nasıl ???başladı mı bulantılar falan .......
GARİP,
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...bel tutulması zor olur annemden bilirim ....
kızlar hepinizi öpüyorum tek tek sıcaklar iyice bunaltıyor çok şükür ki göbüşüm kışa çıkacak inş daha rahat olcam.....
cnm olcuyorum her sabah 6da
son 3 gün
36,4
36,4
36,5
en son bugun ku oluyor amaa bunlardan once hep aynıydı ateş ıyı mı sence ve kızlar sizce?? bu ateş neyı gosterır??
aramıza hoşgeldın cnmmmen fazla 40 a kadar gelebildim,sonrası son sayfaya hızlı bi geçiş oldu2 gündür inceliyorum siteyi,aranızdakidayanışma her bilgiyi birbirinizle paylaşmanız çok hoşuma
gitti,benide aranıza alırsanız eğer bende ara ara katılmak isterim sohpetlerinize yanlız bu konuda çok bilinçli sayılmam benim sizden öğreneceklerim var...
bızım topiğimiz farklıdır.sadece bebek konusu degıl butun dertlerımızı paylaşırız bırbırımızle.senle de paylaşırız ınsallah.ınşallah da yawrun yakında senle olur