Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ınsallah cnm bugun yaptıracaktım hadı dedım bıraz daha gecsın günler.kısmetse yarın ya da cuma yaptıracagım bakalım.0

cnmm dınlen bol bol ınsallah hersey guzel olur hakkında hayrlısı...

cnm neden oyle oldun hamılelıkten dolayı hormonlar değisiyor ya ondan mı acaba??

uğurboncugum sağol cnm nasıl gıtsın rutın işte yuvarlanıp gıdıyoruz.sen ıyısın ınsallah???

hakkınızda hayrlısı olsun cnmm

ay cnmm ben de yapacagım test bu aralar yüzümüz güler ınsallahç.sen bıraz olsun streten arındın ınsallah gelır bebişin senın gıbı deniz gözlü olur

selam kızlar nasılsınızz
bugun benim doğum günümm
tam 26 olum
ya kızlarr cok sıcakk dayanamıyommm
face ten kutlamıstım ama burdan da kutlayayaım cnm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN
aramızda 1 yaş war ben de 27

aleykum selam cnm ınşallah ıyısındırr.çok gecmıs olsun desene tatıl zehır olmus.kotudur o olay ben de yasadım uzun da suruyor derınım de bılır.allah tez zamanda ayaklandırsın cnmm

yawrum,canım benım ıyıyım sen nasılsın.2 gundur gorusemıyoruz msnden fılan kuzenlerde kaldım amcamın yokluığunu bellı ettırmemeye calısıyoruz.yawrumuz nasıllar ıyıler mı??? :)))
cnm olcuyorum her sabah 6da
son 3 gün
36,4
36,4
36,5
en son bugun ku oluyor amaa bunlardan once hep aynıydı ateş ıyı mı sence ve kızlar sizce?? bu ateş neyı gosterır??

aramıza hoşgeldın cnmmm
bızım topiğimiz farklıdır.sadece bebek konusu degıl butun dertlerımızı paylaşırız bırbırımızle.senle de paylaşırız ınsallah.ınşallah da yawrun yakında senle olur

Sevcanım sen ateşde mi ölçtün cnm,bu son ölçümüne göre ateşin artmış pek anlamam ama eğer ateşin yavaş yavaş arttıysa yani adetinin ilk gününki değere düşmediyse Allah'ın izniyle hamilesin cnm Ayy hadi inşaallahh ya günün yarın mı yoksa cuma mı yarın yapsan belki çıkar hee,inşaallah gelmiştir bebişin...
He bu arada bnmki snrm hamilelikten ya da o psikolojiye sıgınıyorum :)

Kızzzz eboşş hele gel de anlat bakalım yediğin içtiğin snein olsun naptın bakalım nereleri gezdin

eboş bugün bana anlattı neler yaptığını,yarında size anlatır inşallah.
evet kızlaaaaar,sonunda ebrarla buluştuk,tabi ikimizde şok geçirdik sanırım ki,öyle sessiz sedasız durduk baya bi,,yani çok sıradan şeylerdi konuştuğumuz,sonra tam açılıyoduk kiiiiii,gitme saatlari geldi.
ama çok güzeldi,ben çok mutlu oldum,keşke daha uzun kalabilselerdi.
eboşum,inşallah eve varmışınızdır artık canım.

Bakkk sennn nasıl da nispet yapıyorr seni gidi seniiii...Eboşum dombalak halimle görmek ister misin beni de

Canım ya hamilelikten bunlar hepsi geçicek.

İyiyim canım mini tüp araştırması yapıyorum salı günü medicalparkada gidicem bakalım ne diyecek.

hepinize tekrardan teşekkürler kızlar.
bu ara biraz yoğunum,misafirlerimde var yatılı ve çok çok yorgunum,herkezden tek tek alıntı almadığım için kusura bakmayın lütfen.
Canım ya iyimisin bari.

selam kızlar nasılsınızz
bugun benim doğum günümm
tam 26 olum
ya kızlarr cok sıcakk dayanamıyommm
Doğum günün kutlu olsun canım.

Az öncede yazdım bugünler geçicek kendini ferah tut bu güzel günlerin tadını çıkar kolay gelmedi bugünler.

Ne güzel ya buluştunuz demek bak bizden önce görüştün ne güzel inşallah bende gelirsem görüşürüz.Eh olur okadar burda ne kadar konuşsakta ilk kez görüyoruz anca ısınma turlarından öyle olmuştur.

Elixir doğum günün kutlu olsun bi dahaki doğum gününü bebişle kutlayacaksın inş
Garipcim geçmiş olsun üzüldüm yaa
Kardelencim buluştunuz demek çok değişik ve güzel bi duygu yaa bizde öyle kalmıştık ilk başlarda özelliklede ben.Ebrarıda çok özlemiştik oh döndü artık demek
Sevcancım test yapacaksın demek patlat bombayı hadi inşallah

Bakkk sennn nasıl da nispet yapıyorr seni gidi seniiii...Eboşum dombalak halimle görmek ister misin beni de
yaparım tabi,senin gibi her canım istediğinde mi buluşabiliyom.
gerçi enişte söz verdi,seneye daha geniş zaman ayırarak gelcekler,bu defa eve de gelcekler.
inşallah
banucum beklerim canım,senlidi görüşelim,kaynaşalım,düşmanlar çatlasın.

evet,söyledi zaten senlede öyle olduğunu.
ya ben aslında öyle durgun kalmazdım da,erkeklerde olunca pek enerjimi hissettiremedim.

merhaba canım.öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah.benim bildiğim kadarıyla en garanti 12-14 .cü günler kanda 15.ci günden sonra idrarda çıkabiliyormuş.çünkü ilaç ve iğnelerin etkisi 15.ci günde geçmiş oluyormuş.yoksa ilaçlardan ötürüde sahte pozitif çıkabiliyormuş.sende negatif çıkmış ama erken yaptığını düşünüyorum.inş bebişin seninledir.

kardelenim demek ebrar ablayla buluştunuz.kısa da olsa ne güzel bak bizde o şansta yok.
sevcanım hadi güzel haberler senden gelsin inşş.ateş olayında 1 aylık düzenli bi ölçümün varsa onunla kıyasla.çünkü herkesin ateş ortalaması farklıdır.regli günün ne zamandı bilmiyorum ama reglden 1-2 gün öncesinde düşer ateş.eğer gebelik yoksa.ben geçen ay ateş beni yanılttığı için pek ciddiye alamıyorum.geçen ay 5 gün gecikmişti reglim ve toplamda 8 gün boyuncada 37.7 lerde çıkmıştı.önceki ölçtüğüm aylara göre yüksekti.ve ateşin sabitlemeside hamilelikten olması gerekti ama bi halt çıkmadı.o yüzden inancımı kaybettim ateşe.demekki ben hamile olmadanda ateşli hatunum

ewet cnm olctum ama adetten sonra başladım ölçüme.yawas yaws cnm 2 gun once 36.4 ıdı 2 gundur 36.5 ayy ınsallah cnm agzın bal yesin yaaa.cnm adete 6 gun war ama kanda cıkar dıye yaptırsam mı dedım bennn

ohh oh gorusmussunuz ne aLAA :))) hadı ablam warsın da rewıne topiği toparlasın artıkkk

ay yawrum ya ınşallah patlatırımmmmm halay cekerızzzz

cnm acıkcası duzenlı degıl olcume gec başladım...benım normalde olctugumde sbh 35 küsürlu cıkardı oyle hatrlıyorum cnmmm bu yuksek geldı banaaaa

slm millet nasılsınız bakalım bak yine geldim kimsecikler yok of ne sanssız hatunum yaaaa neyse neler yaptınız bakalım ben yokken bi özet gecin bakalım

Hanımlar selam,

Uzun zamandır kadınlar klubundeyim ama gecen sene düşük yaptıktan sonra hiç yazmadım sadece okuyorum. Aranıza katılıp tek başına evde oturup düşünmektense bu 9 aylık muhteşem yolculuğa hazırlanırken sizlerle konuşmak paylaşmak istedim. Umarım hepimiz seneye bu zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza almış oluruz :

Sevgiler

Ebrar53
Kardelen5233
Derinsu
Garip
Uğurboncuğum
Selina23
Anatolia
Kayram29
Pelin67
Eece
Lagrima
Aleyna84
Semraözsoy
Banu
Swcnprlk
Elixir
Nanelişeker

uebesliKızlar ben aklıma gelen isimleri yazdım umrede inşallah bu isimleri zikredicem kendimle beraber.Unuttuğum varsa lütfen ismini eklesin

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza burası insana çok iyi geliyo öncelikle.Her sıkıntıda olduğu gibi bu sıkıntıda paylaştıkça hafifliyo bi nebze olsun.Bu yolculukta yalnız olmadığını bilmek insana iyi geliyo.Rabbim kimseyi bekletmesin daha fazla.Kendinden bahsetmek istermisin

Merhaba Arkadaşım, Allah rızası için beni de eklermisin listene :)

kızlar benim yeni açtığım başlığa bakarmısınız? antalya akdeniz tıpta acil kadın doğumcu doktor arıyorum. özeli varmı? ücretleri nasıl? yardımcı olurmusunuz?

kızlar benim ismimide yazarmısınız? umrede banada dua ederseniz sevinirim. çünkü artık bende anne olmak istiyorum. sağolun.

kızlar benim ismimide yazarmısınız? umrede banada dua ederseniz sevinirim. çünkü artık bende anne olmak istiyorum. sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…