Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin canım tatilin nasıl geçti bakalım ama kıskandık kardelenlerle buluşuyon habire bizde isteriz

uzun bir aradan sonra yine burdayım şükür kavuşturana hepinizi çok ama çok özledim .tatilde hiç fırsatım olmadı girmeye .aslında otelde net vardı ama sadece balkonda çekiyodu birkaç kez girdim ama sürekli düştüm oyüzdende yazamadım .rizedede net vardı ama kaldığım evde değildi yani anlıyacağınız olmadı .kardeloşla konuşmuştuk bide birsenimle onlardan aldım biraz haberlerinizi .hepiniz iyisinizdir inşallah .ben çok şükür iyiyim keyifli bir tatildi ama her güzel şeyin bir sonu oluyo buda bitti .dönüşte kardeloşumla görüştük oyüzdende mutluyum .inşallah hepinizle tek tek görüşmek nasip olur .geçmişe hiç bakamadım okadar yorgundumki bide tatil dönüşü bavul boşalt yıka baya uğraştırıyor .neyse bugün bitirdim şükür .artık vaktyim olunca geçmişi okuycam alıntı alamasamda kesinlikle okumak istiyorum .bakalım ben yokken neler yapmışsınız :44:gelir gelmez bomba haber almakda çok mutlu etti beni bu yıl hepimiz tek tek vericez haber inanıyorum .
şimdi çıkmam gerek eşim işten gelicek daha sonra görüşürüz hepinizi çok öptüm
tek tek yazamadım ama geçmişi okuyunca yazıcam kuzular .burda olmak güzelmiş

kuzum saol bende sizinle olduğum için çok mutluyum özlemişim yaa ayrıca inanki klavye kullanmayı unutmuşum
hayırdır cano neyin varki inşallah önemli bir sorun değildir öpüyorum bende seni iyi bak kendine
hoşgeldin canım tatilin nasıl geçti bakalım ama kıskandık kardelenlerle buluşuyon habire bizde isteriz

hoşbulduk kuzum nasılsın emrecik nasıl onu yesin teyzesi resmine bayıldım
tatil güzeldi canım ama yolculuk çok uzun ve yorucu bide eşim rahatsızdı arabayı ben kullanmak zorunda kaldım çok yoruldum ama evimdeyim sizlerleyim çok mutluyum .sen neler yaptın ?birsoşum inşallah sizlerlede görüşürüz canım ankara yakın biara yine gelirim inşallah
canım şimdi çıkmam gerek kusura bakma aradı benimki geliyo .daha sonra konuşuruz emreyi öp benim için

kızzz sende beni aglattın sarı kuşummm okuyunca nassınn oldum bilinmiiicanımsın...hayırlı ugurlu olsun,senin gibi dünya tatlısı bi evladın olsun kuzummm
cnm benım yaaa...sağol senın de olacak ebrar ablamın da v etum arkadaslarımın da ınşallah,halaylara dewam edeceğiz...

sıra ebuşumda inşallahhhhhhhhtatilde bol bol çalışmındır umarım kuzum yoksa dayak geliiiibak hadi yüzümüzü kara çıkarma..o kadan insan senden haber bekliyo canommmmmmmmmmmmmmmmmm
ewet artık ablam patlatsın bombayı en uzun halay onda olacak walaa...

Sevcancım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla
sagol kardelenım amın cnmmm cümlemızın...

tamam cnm eşim zaten izin wermez sureklı gercekten zararlı radyasyon,ama sızı de merakta bırakmam hiç gırerım arada canımmm

tebrikler canım
cok sevindim bırak kk nın büyüklüğünü ALLAH büyük bak tebriklerr
cnmm benım tesekkurlerrrrr.ya kk derken burdakı arkadasları kast ettım sukurler olsun tabıı rabbım ol dedı oldu sukurrr

kız sarı şekerimm tatilde boş durmamışsınn aaa ama sen tatilde adetliydin:26:
cnmm tatıl donusu oldu olan daha cok yenı degerım ınşallah dyzenlı sekılde cıkarr

cnm ablam hoşgeeldın oncelıkle.nerelrde kaldın gozumuz yollardaydı bak sen geldın toplandık yoksa kımse gırmıyordu cok amın ablam ınsallah ben de kotu dusunmeyecegım saglıkla buyuyecek yawrum benıımmm.katıl ablam hadı ben de senı yanlzı bırakmıyımm

amın cnm darısı hepınızın basına ınsalllahhh ramazanın hürmetıne...

sevcanım canım Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin kendine dikkat et
sağol bırsencıgım amın.ınsallah emremız gıbı saglıkla buyur yawrumm

dınlendıysen o yeter ablam bak yıne bulustuk geldın ya sağ salim buna şükür.dınlendın umarım...inşallah dokulur herkes hamile olarakk

kızlar emreciğin saçlarını kestik oğlum kel oldu teyzeleri bi ara resimlerini çeker koyarım tutişim senin bebişin ne kadarlık oldu merak ediyoz disana kızlar hepinizi öpüyoruz emrecikle dilarayla

canım hoşgeldin, seni aradım ama ulaşamaım. nasılsın?

ooo maşallah.sevcancım hayırlı olsun,çok sevindim,ben sana demiştim sanırım,yerleşme ağrılarıdır o ağrılar diye.
rabbim sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik nasib etsin inşallah.
demin msn de kardelenle konuştuk,o söyledi,evde misafir olduğu için kk açamıyorum ama sevinçli haberi duyunca uyku tutmadı,kalkayım,yazayım dedim.xdarısı başımıza olsun inşallah

kızlar emreciğin saçlarını kestik oğlum kel oldu teyzeleri bi ara resimlerini çeker koyarım tutişim senin bebişin ne kadarlık oldu merak ediyoz disana kızlar hepinizi öpüyoruz emrecikle dilarayla

ayyy yawrum n e tatlı olmuştur ıyı olmuş bu sıcakta cnm serin serin dursun kızancık :))

kardeloşum cnm teşekkur ederım ewet şükür ki yerleşme ağrılarıymış,dolu dolu hissettim ama bu ay rabbim biliyor.cnm darısı başınıza hergün dualarımdasınız...

saolasin cnm benim mantigimlada oyle kendi biildigimizi yapalim bence biz insallah guzel haberler aliriz

Canım sağolasın Allah razı olsun senden oralarda bizi unutmayacağın için.

Pıhtılaşmayı sorucaktım sonraki yazılarda gördüm yapılmış gittiğin doktor iyi bir doktor svnprlk arkadaşımız ona gitti hamile kaldı inşallah sende güzel haber verirsin.

canım kan pıhtılaşması var bunun yanında bir sürü hastalık. 3 düşük 1 mecburi sonlandırma(çünkü ölümden döndüm.) hamilelik hem benim için hem bebek için çok tehlikeliymiş.
Canım hayatınla ilgili bir tehlike varsa herşey çocuk değil sen çok daha önemlisin.

Bilmiyorum kafam karıştı tansiyonu falan var eşimin korkuyorum da aslında dr a danışmadan bişey başlatmaya.Vitaminden kastettiğin ne
Aman kardelen tansiyonu varsa bitkisel bile verme benimde tansiyonum var asla yemiyorum içmiyorum bilmediğim ve doktoru n vermediğini.

Canım çokkk ssevindim Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhh
geç kaldım tek başıma çekeyim bariii halayımı.
O kuşum hoşgeldin özledim seni tatil nasıldı eğlendin inşallah bu gece gelde konuşalım kocaman öptüm seni.

Oyy keltoşmu oldu emrecik tepesine bir öpücükkk tabi minik ablamızından yanacından öptüm.

gününüzün güzel geçmesini diliyorum...
Kız bu saatte ne işin var ayakta uyuda bebişde büyüsün sakın kendini yorma bu sıcaklarda.Sninde günün güzel geçsin canım.

canım proxeed plus benim eşim kullandı 3 ay düzenli.15milyondan 25 milyona çıkarmış.bence ilaca göre etkisi az geldi bana diğer arkadaşın yazdığı vitaminler daha çabuk yükseltmiş.he benimki sadece proxeed değil keçi boynuzu kürününü de 3 ay içirdim.o 3 ayda bal polen karşımıda yedirdim.yani sen bilirsin bilgi vermek istedim.
ayy canım yaa allahım sağlıkla mutlulukla sonuna kadar güzel bir hamilelikle yavrunu kucağına almak nasip etsin inşallahhhalaya geç kalmış sayılmam sanırımdarısı bizlere inşallahhh..

canım tüp bebeğin hayırlı olur inşallah.çatlama iğnesi overlite ise göbekten,pregnyl iğne ise kalçadan yapılıyor.
kızlar ben kaşıntıya dayanamadım dr a gittim.yine aletler ebik gubuk canım yandı.bi fitil koydu.bide tek kullanımlık hap verdi.fitil şuan porçöz gibi yakıyor içimi.şimdi uzanıyorum öyle.
ebrar ablacım hoşgeldin sefa getirdin bu arada.iyisin inş.öptmm.
birsencim emremizin kelinden öpüyorum.inşş gür gür saçları olur.
boncuğum aklımız sende kalıyo.bi konuşsaydık dertleşseydin rahatlardın belki.
kardelen49 um ayrıca ismimi unutmadığın için teşekkür ederim.yaptığın tüm dualar kat kat sana dönsün inşşş.Allah razı olsun.

Son düzenleme:
hepinize hayırlı cumalar diliyorum kızlar
sevcancın çok sevindim canım saglıkla dünyaya gelsin minişn inşşş darısı diger arkadaşların başına olsun
ebroşum geldin mi canom yaa ne zamandır görüşememiştik güzel vakit geçirmene sevindim kib öptm
boncugum canım sıkkın yazmışsın hayırdır inş

Banucum teşekkürler Bende memnunum valla doktorumdan. Senin bahsettiğin svnprlk arkadaşımızın sorunu neydi dşükmüydü benim gibi acaba

Selinacım nasılsın canım kaçıncı gün bugün

ay canım ya kaşıntı harici iyiyim çok şükür.ama dr u gördükten sora geçiyo kaşıntıda sanırım.10 dk öncesine kadar kavuruyodu beni ama iyi şimdilik bişe hissetmiyorum.5.ci günümdeyim.şafak 12 :97::97::97::97:

Son düzenleme:
gününüzün güzel geçmesini diliyorum...

Taze anne nasılsın bakalım :) Banu söyledi doktorumuz aynıymış Düzgün Bey. Ben çapaya da gitmiştim testler için orda ki doktorlarda bizim doktoru tanıyolarmış hatta seviyolarda galiba cok ilgilenmişlerdir bende:) Ben arkadaşım aslında senin sorununu merak ettim neden hamile kalamıyodun yada oluyodu benim gibi düşük mü yaşadın nasıl bir yardımı oldu Düzgün beyin paylaşırmısın bizimle süreci

selinacım yanılmıyosam sen gökceyi merak etmiştin avatarımdaki gökcenin resmi canım ş,mdi koydum ilerde albümede eklersem söylerim gene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…