Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Yok cnm kayınvalide ile oturmuyorum,eşimle tartışmıştım...Üsküdar' gezmeye değil cnm işimiz var o yuzden dedim
Ya cnm bnm hiçteyse bi çay bardagı iç günde zorla kendini yudum yudum yavaş yavaş iç bak faydasını sen bile şimdiden hissetmişsin bırkma ne olur yaa,he bu arada morfolojiden bahsetmişsin bnm eşiminde %4tü macunu kullan sen ve evitaminini kullanın proxed sadece sayıyı arttırıyor hareketle alakası yok dedi doktor bana,keçiboynuzu dicem ama o da sanırım ekim kasım gibi ii oluyormuş bu aylarda kurt çıkıyormuş içinden ama nohut kürü yapabilirsin aynı keçiboynuzu gibi,Rabbim şifa versin cnmmm

Eboşş hoşgeldin cnm aramışsın ayıptır sülemesi banyodaydım knt yok eşimnki de aramalra kapalı :)arayamıyorum hbrn olsun

Birsenim keltoşumun kelinden öp kız bnm için yerim onu bennn

Boncugum sana ne oldu böyle anlat da rahatla kuzum ya Rabbim ferahlık versin içine inşaallahh

zorluycam canım sağol akşam iyide sabah hemen midem dönüyo içince olmazsa sadece akşamları içerim.Proxeed için sağol iyi oldu bu bilgi ona takmıştım kafayı ben.Keçiboynuzunu yapmıştım ben kışın içmişti eşim.Dr ada ulaşamadım sinir oldum yarın bi daha deniycem

Arkadaşlar selamlar ya bişey sorucam size. Sizde yumurtlama zamanı duygusallaşıp istahta artış oluyomu. Regli zamanı zaten oluyodu yumurtlamada da oluyomu yoksa ben mi böyleyim acaba

Kardelen bu arada Umreye ne zaman gidiyosun Yolculuk ne zaman

mrb kızlar, biz doktordan geldik. Çok şükür bugün 32+0 olduk... bebişim 42 cm. 1.800 kg olmuş. bebek tersdi, doğum konumuna gelmiş. enfeksiyonum geçmiş.
istersen normal doğum yapabilirsin dedi. ben sezeryan istiyorum dedim. eğer dayanırsan dedi 38. haftasonunda alırım dedi. bakalım hayırlısı çok sevindim

ayyy ben kıyamam DERİNİMEEEEE....
orda ismini yazmasamda emin ol hep dualarımda ismin war canım benim .......
öpüyorummmm seni kokulu kokulu......
hıhhhh küstümde küstümmmm:))sagol tatlım.
bende bendeee bende çok sevindimm.sıra sendee hadi inş kuzum hoşgeldin sefalar getirdin.
oyy canım fostıgım noldu yaa konusamadık ne zamandır(
canım arkadasımm tekrar hoşgeldinn bitanem...
aynen öyle tatlım fazla kalmak olmaz eşin haklı.

sagol sevcanım amin inş hepimiz tek tek bigün hayırlısıyla vericez haberleri.
saolasin cnm benim mantigimlada oyle kendi biildigimizi yapalim bence biz insallah guzel haberler aliriz
bencede sen bol bol çalış cnm:)
selinamm inşallahhh bebişin seninledir bu ay canım..şimdi senden bekliyoruz bombayı
ohh iyi barim cano kafan rahatlamıştır birazcık
Arkadaşlar selamlar ya bişey sorucam size. Sizde yumurtlama zamanı duygusallaşıp istahta artış oluyomu. Regli zamanı zaten oluyodu yumurtlamada da oluyomu yoksa ben mi böyleyim acaba

valla cnm bilemiyorum ki..benim yumurtlama günleri pek belli olmadıgı için:))

nisan da düşük yapmamın ardından geçen 3 ay ve yeni umut.... son adetimden beri bebek planlıyoruz ve çalışmalarımız bu yönde inşallah bu ayın sonuna hamile olduğumu öğrenirim ve inşallah bebeğim kollarıma doğar....Rabbim kimseye evlat acısı vermesinnn...aminnnn

çok gecmiş bitmiş olsun canım yeni moral ve yeni ümitlerle bu sefer kucağına alıp büyütmeyi nasip atsin insallah hosgeldin :)

Eki Görüntüle 229176
birsencim işte esma sude benim çirkin kızım mevlam tez vakitte tüm isteyenlere verir inş
oy maşallah ya rabbim nazarlardan korusun cirkin diyelimde nazar degmesin prensese:))sen nasılsın görüşmeyeli canım...amin inş...
canım üzülme lütfen rabbim hayırlısını versin inş olacak kardeloşum iyi düşün iyi olsun...
selinam aşılaman olmuş canım inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana dualarım seninle kendini yoorma sakın bol bol dinlen güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...
canım kalp atışlarını duymuşsun ne güzel... inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alacagın günleride görürsün....
hayırlısıyla gidip gel canım daha var ama ben şimdiden söyliyim dedim...benide ekledigin icin listene cok teşekkür ederim allah razı olsun kardelencim...rabbim butun dualarımızı kabul eder inş...
canım iyi olmana sevindim...rabbim bozmasın...hakkınıda hasyırlısı neyse o olsun...
canım hayırdır ya ne olduki...inş her şey yoluna girmiştir kendine iyi bak...
selam kızlar,bugün benim için üzücü bi gün oldu malesef,dedem vefat etti,çok yaşlıydı,alzımer hastasıydı ama genede üzüntü verici bi durum.
başınız sagolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin...
kayram lütfen moralini yüksek tut allahımın izniyle bu asfer hayırlısıyla saglıklı kucaklıycaksın bebişini inş..dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun..kendine iyi bak...
beni unutmuşsun ama affettim:))...nasılsın canım görüşmeyeli gecmişe bakarken moralin bozuk oldugunu okudum yanlış hatırlamıyorumdur inş... şimdi iyisindir inş kendine iyi bak..
hoşgeldin canım mınik gökcemizde baya büyümüş maşallah...bu arada hstaymış kuzucuk cok gecmiş olsun şimdi iyidir inş...
selam kızlar nasılsınızz:
bugun benim doğum günümm
tam 26 olum
ya kızlarr cok sıcakk dayanamıyommm
canım benim dogum günün kutlu olsun neice mutlu yıllara ogluşun ve eşinle inş...
canım cok gecmiş olsun kendine iyi bak agır işler yapma öpüyorum seni...
oh ne güzel ya eboşumla buluşmuşsunuz inş bizlerde bir gün görüşürüz...
sagol canım tekrardan..

canımmmm bizde seni çok özledik walla iyi haberlerine çok sewindim ......
sagol canım benim...bebişinde iyiymiş maşallah...ranacım sen bu ay ateş olcumu yapmıştın dimi ilk ayda tuttu yani...bende ilk yaptıgım ay hamile kalmıştım ama olmadı...rabbim melegini korusun..

cok sagol canım ya agzından bal damlıyo inş dedigin gibi olur...rabbim inş en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür...

Banucum teşekkürler Bende memnunum valla doktorumdan. Senin bahsettiğin svnprlk arkadaşımızın sorunu neydi dşükmüydü benim gibi acaba
Onunda bir kere düşük oldu klomenle hamile kaldı detaylarını gelince anlatır.

Hadi bakalım inşallah tutunmuştur sakın yorma kendini canım.

En iyisini yaparsın bakalım ne diyecek.

fazla zıplama yeğenimize birşey olmasın allaha emanet ol canım

hoşgeldin canım kendini özlettin inşallah güzel haberlerle gelmişsindir .
kızlar emreciğin saçlarını kestik oğlum kel oldu teyzeleri bi ara resimlerini çeker koyarım tutişim senin bebişin ne kadarlık oldu merak ediyoz disana kızlar hepinizi öpüyoruz emrecikle dilarayla

şimdi emremiz kelmi oldu yerim onun o kel kafasını kuzum ya mevlm korusun emremizi

kardelen49 kullanıcısından alıntı
Ebrar53
Kardelen5233
Derinsu
Garip
Uğurboncuğum
Selina23
Anatolia
Kayram29
Pelin67
Eece
Lagrima
Aleyna84
Semraözsoy
Banu
Swcnprlk
Elixir
Nanelişeker
uebesliKızlar ben aklıma gelen isimleri yazdım umrede inşallah bu isimleri zikredicem kendimle beraber.Unuttuğum varsa lütfen ismini eklesin

beni ve arkadaşlarımızı düşündüğün için çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senden .rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

semraozsoy ebrar_53+ samyeli26 birsen29

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr sizi gördüğüme çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm

kardelen 5233 başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun inşallah geç oldu kusuruma bakma canım birkaç gündür evde yokum yani gündüzleri yokum arkadaşımın dükkanına bakıyordum çok yorulduğumdan burayla ilgilenemedim geçmişide okuyamadım arkadaşların yazılarından okudum rabbim sabırversin ailenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…