Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Gecmiş olsun selinacım sen hamilemisin yadaaşılamamı yapıldı ben yeni katıldığım için takipte zorlanıyorum :) Kasıntın alerjı falan mı

hayırlı cumalar kızlar ablacım h.g cok özlemiştik iyiki geldin
birsen cnm kızz oğlanı keltoşmu ettin bayılırım kel bebklere bende diyorum inş mertim cok saçlı doğmaz
ne bilim öle cok seviyomm
kardelen49 ismimi yazmıssın cok sağol cnm ALLAH kabul etsin

Gecmiş olsun selinacım sen hamilemisin yadaaşılamamı yapıldı ben yeni katıldığım için takipte zorlanıyorum :) Kasıntın alerjı falan mı

saol canım tşk ederim.sende hoşgeldin aramıza.zorlanma bikaç güne alışırsın hemen.pazartesi aşılama yapıldı canım.bugun 5.ci günüm.ama aşılamanın yapıldığın günü akşamına kaşıntı başladı,sonrasındada akıntı.krem kullandım ama dayanamadım.bugun dr a gittim fitili yedim.işin garip tarafı enfeksiyon fln olsa akıntı kokmazmı benimki kokmuyordu.bende anlamadım bişe dr a bırakıyoruz kendimizi napalım.inş allah söyletmiştirde hamileyimdir :97:

selinacım yanılmıyosam sen gökceyi merak etmiştin avatarımdaki gökcenin resmi canım ş,mdi koydum ilerde albümede eklersem söylerim gene:)

oyyy maşallahh maşallahhh allahım nazardan saklasın çirkin gökçemizii (kızma hee nazar etmiyim diye çirkin diyorum.)anladınn senn.

selinacım bu arada geçmiş olsun yazmayı unuttum kusura bakma olurmu kaşını bendede oluyordu hatta hamileyken gene olmuştu fitil ve tek kullanımlık bi hap verdi dr geçmişti umarım geçerde bi daha olmaz bide benim dr um sirkeli su ile yıka demişti :)

Canım heveslendirmek gibi olmasında hamile kalmış olabilirsin. Çünkü bazı hamileliklere vucut böyle reaksyon gösteriyor. Kuzenim yeni doğum yaptı o hamileliğini böyle bir kasıntı ve akıntı sonrası tasadf öğrendi hatta vajinada inanılmaz yaralar cıktı ama bebeğe hiç bişey olmad çok sükür:) Hamileliğin bir belirtisi de vajınanın koyu renk ve kokusuz akıntısıymış. Benim ilk hamileliğimde de böyle akıntım vardı. İnşallah güzel haberlerini alırız canım uğurlu gelir ayağım :)

saol canım geçer inş..sirkeli su yapamam canımda.zefiran diye bi ilaç var.1 litre suya 1 kapak döküyorsun.bana bunu bi eczacı tavsiye etmişti.ara sıra onunla da yıkıyordum nerden buldum bu kaşıntıyı bilmiyorum.
canım valla hiç heveslenemiyorum.bu belirtilerin hamilelikte olabileceğini biliyorum ama.aşılamanın 5.ci gününde hamilelikten bu şekilde belirti vereceğine ihtimal vermiyorum doğrusu.he belki reglime 3-4 gün kalası olsa ümitlenebilirdim.hakkımızda hhayırlısı

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız?
Gökçe büyümüş maşallah annesi öp bizim için
Birsencim bebeklerimize ve ablamızada dua ederim inşallah hayırlı evlat olsunlar diye
Ebrarım yakalayamadım seni bi türlü tatil güzel geçmiş oh ne güzel bol bol enerji toplamışsındır
Selinam dr a gitmen iyi olmuş çekilmiyo o kaşıntı yaa.İnşallah ilaçlar iyi gelir bi dahada tekrar etmez.
Anatolıacım ben bu böğürtlen köküne devam edemiycem 2 gündür midemi bulandırıyo iyice.Artık alıştığımı zannediyodum ama midem almıyo artık.Eşim içinde onu ameliyat eden dr la konuşucam bugün ulaşabilirsem.

Bu arada rahmimi kuvvetlendirdimi bilmiyorum ama bu böğürtlen kökünün gerçekten adet ağrısına faydası varmış hiç karnım ağrımıyo bide adeti azaltıyo ilgilenenlere duyurulur

kardelencim hoşgeldin sanada hayırlı cumalar canım öperim gökceyi senin için teyzoşu :)
yaf ben nie smiley yapıorumda çıkmayiiii offf sinir oldum yaa neyse konu ile alakasız oldu :) kızlar ben kaçar acaip bi sıcak var ve pc nin sıcagı beni eritti resmen kib öptm hepinizii

evet bende hep unutuluyorum nedense

oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy BİRSENİMde alınmış bana .....
hiç unutmuyum seni ben canım benimmmmm.....
havalar sıcak hamişlik etkiside war kuzum çok görmeyin bana bazen acayip unutkan oluyorum ......
bu arada EMREMİZ keltoş olmuş yerim ben onu yaa nede tatlı olmuştur ....

nasılsınız canlarım ????
bu güzel günde inş dualarımız kabul olur........

Bu arada rahmimi kuvvetlendirdimi bilmiyorum ama bu böğürtlen kökünün gerçekten adet ağrısına faydası varmış hiç karnım ağrımıyo bide adeti azaltıyo ilgilenenlere duyurulur

Kardelen bu böğurtlen kökü nedir nerden alınıyor nasıl kullanılıyor acaba rahmi kuvvetlendirmesi nedir

Kardelen bu böğurtlen kökü nedir nerden alınıyor nasıl kullanılıyor acaba rahmi kuvvetlendirmesi nedir

Canım attar verdi bana durumumu anlatınca.Rahmi kuvvetlendiriyomuş bebeğin daha iyi tutunması için herhalde.Ama her babayiğidin harcı değil içmek söyleyim 1 hafta dayanabildim ben.Adet ağrılarına, sistite, iltihaba falanda iyi geliyomuş

olsun şifa için içeriz canım bugun bende alışverişe cıkıcam alıyım bulabilirsem inşallah. Peki günde 1 fincan mı içmek gerekiyor birde demliyomusun yada sıcak suyun içine mi atıyosun canım

olsun şifa için içeriz canım bugun bende alışverişe cıkıcam alıyım bulabilirsem inşallah. Peki günde 1 fincan mı içmek gerekiyor birde demliyomusun yada sıcak suyun içine mi atıyosun canım

3 lt suya 250 gr atıp 30 dk kaynatıyosun soğuyunca süzüp buzdolabına koyuyosun sabah akşam aç karnına bi çay bardağı içiyosun.Su kaynamaya başlayınca atıyosun içine kökleri bide altını kısıyosun kaynamaya başlayınca şifa olsun canım.Kan şekerini düşürüyo dikkat et

Sagolasın canım deniyim bakalyım bende amin hepimize olsun şifa:)

bu demek oluyo kiii,sen adet olmuşsun.
hayırlısı olsun,inşallah umre dönüşü gelir bebiş.
bu arada listede olduğumdan ötürü teşekkür ederim canım.
kızlar selam,herkeze hayırlı cumalar.
benim hala yoğunluğum devam ediyo,bugün hava az serin de,geziyo misafirlerim,yoksa hep evdeler.
eboşum,nerdesin kız,accık gel gari,bak birazdan çıkarım
gökçe,gökçe kız çok tatlı olmuş maşallah.
keltoş emre yi de merak ettim bu arada
bende saçlı bebekleri severim nedense,ama emre başka

yeni gelen arkadaşlar,ikinizde hoş geldiniz,rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah.
ece cim selam,nasılsın,gelip offff kimse yok deyip gidiyon,hayırdır gene yoğun günler mi geçiriyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…