ay canım ya kaşıntı harici iyiyim çok şükür.ama dr u gördükten sora geçiyo kaşıntıda sanırım.10 dk öncesine kadar kavuruyodu beni ama iyi şimdilik bişe hissetmiyorum.5.ci günümdeyim.şafak 12 :97::97::97::97:
Gecmiş olsun selinacım sen hamilemisin yadaaşılamamı yapıldı ben yeni katıldığım için takipte zorlanıyorum :) Kasıntın alerjı falan mı
selinacım yanılmıyosam sen gökceyi merak etmiştin avatarımdaki gökcenin resmi canım ş,mdi koydum ilerde albümede eklersem söylerim gene:)
oyyy maşallahh maşallahhh allahım nazardan saklasınçirkin gökçemizii (kızma hee nazar etmiyim diye çirkin diyorum.)anladınn senn.
saol canım tşk ederim.sende hoşgeldin aramıza.zorlanma bikaç güne alışırsın hemen.pazartesi aşılama yapıldı canım.bugun 5.ci günüm.ama aşılamanın yapıldığın günü akşamına kaşıntı başladı,sonrasındada akıntı.krem kullandım ama dayanamadım.bugun dr a gittim fitili yedim.işin garip tarafı enfeksiyon fln olsa akıntı kokmazmı benimki kokmuyordu.bende anlamadım bişe dr a bırakıyoruz kendimizi napalım.inş allah söyletmiştirde hamileyimdir :97:
saol canım geçer inş..sirkeli su yapamam canımda.zefiran diye bi ilaç var.1 litre suya 1 kapak döküyorsun.bana bunu bi eczacı tavsiye etmişti.ara sıra onunla da yıkıyordum nerden buldum bu kaşıntıyı bilmiyorum.selinacım bu arada geçmiş olsun yazmayı unuttum kusura bakma olurmu kaşını bendede oluyordu hatta hamileyken gene olmuştu fitil ve tek kullanımlık bi hap verdi dr geçmişti umarım geçerde bi daha olmaz bide benim dr um sirkeli su ile yıka demişti :)
canım valla hiç heveslenemiyorum.bu belirtilerin hamilelikte olabileceğini biliyorum ama.aşılamanın 5.ci gününde hamilelikten bu şekilde belirti vereceğine ihtimal vermiyorum doğrusu.he belki reglime 3-4 gün kalası olsa ümitlenebilirdim.hakkımızda hhayırlısıCanım heveslendirmek gibi olmasında hamile kalmış olabilirsin. Çünkü bazı hamileliklere vucut böyle reaksyon gösteriyor. Kuzenim yeni doğum yaptı o hamileliğini böyle bir kasıntı ve akıntı sonrası tasadf öğrendi hatta vajinada inanılmaz yaralar cıktı ama bebeğe hiç bişey olmad çok sükür:) Hamileliğin bir belirtisi de vajınanın koyu renk ve kokusuz akıntısıymış. Benim ilk hamileliğimde de böyle akıntım vardı. İnşallah güzel haberlerini alırız canım uğurlu gelir ayağım :)
evet bende hep unutuluyorum nedense
Bu arada rahmimi kuvvetlendirdimi bilmiyorum ama bu böğürtlen kökünün gerçekten adet ağrısına faydası varmış hiç karnım ağrımıyo bide adeti azaltıyo ilgilenenlere duyurulur
Kardelen bu böğurtlen kökü nedir nerden alınıyor nasıl kullanılıyor acaba rahmi kuvvetlendirmesi nedir
Canım attar verdi bana durumumu anlatınca.Rahmi kuvvetlendiriyomuş bebeğin daha iyi tutunması için herhalde.Ama her babayiğidin harcı değil içmek söyleyim 1 hafta dayanabildim ben.Adet ağrılarına, sistite, iltihaba falanda iyi geliyomuş
olsun şifa için içeriz canım bugun bende alışverişe cıkıcam alıyım bulabilirsem inşallah. Peki günde 1 fincan mı içmek gerekiyor birde demliyomusun yada sıcak suyun içine mi atıyosun canım
3 lt suya 250 gr atıp 30 dk kaynatıyosun soğuyunca süzüp buzdolabına koyuyosun sabah akşam aç karnına bi çay bardağı içiyosun.Su kaynamaya başlayınca atıyosun içine kökleri bide altını kısıyosun kaynamaya başlayınca şifa olsun canım.Kan şekerini düşürüyo dikkat et
Bu arada rahmimi kuvvetlendirdimi bilmiyorum ama bu böğürtlen kökünün gerçekten adet ağrısına faydası varmış hiç karnım ağrımıyo bide adeti azaltıyo ilgilenenlere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?