Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ranacim hosgeldin,sen hamilemisin canim yaa?,avatarini görunce sasirdim..ben tatilde iken belli oldu heralde,tebrik ederim canim benim,gecte olsaa

Selam canlarım maşallah burası ne kalabalık,Ramazan ayımız mübarek olsun kızlar...Misafirlerim vardı giremedim ne var ne yok nasılsınız,geçmişe bi bakam...

amiiin canim benimhaklisin yazin daha cok oluyor böyle vakalarallah kimseye yasatmasin insallah,cok zor oluyor gercekten..cok iyidir sizden iyi olmasin komsum,

bilmem hatırlamıyomki dur bi bakıyım yazmadıysam ceza benim

ranacim hosgeldin,sen hamilemisin canim yaa?,avatarini görunce sasirdim..ben tatilde iken belli oldu heralde,tebrik ederim canim benim,gecte olsaa
saol canım benim olsun geç olsun güç olmasın .....
çok şükür hamişimmm....
hoşbuldum....
sen nasılsın ????
edersin elbet şuanda bebişin beslenmesi gerek kuzum zor olur tutamazsın bide günler çok uzun
ben bile kara kara düşünüyorum sadece su olayı çok zor

ewet ablacım ,
geçenlerde kan wermiştim dr tahlil istemişti saat 10a kadar aç kalınca irde kalabalığın içinde sıra beklerken ben baylıp gittim tansiyonum düşmüş gözümü bi açtım dinlenme odasına almışlar beni acile
normalde açlık hiç hissetmezdim ben bebişim ne hale getirdi beni....yani oruç tutamayacağımı o zaman daha iyi anladım.....
susuzluk gerçekten çok zor ama RABBİM sabrını werir elbet....

ebrarım hoşgeldin

hoşgeldin canım tatilin nasıl geçti bakalım ama kıskandık kardelenlerle buluşuyon habire bizde isteriz

allah kucaginada almak nasip etsin canim,bende dun geldim evime cok sukur,evimin tadini cikariyorum

ay kıyamam ranam yaa dikkat et kendine aç kalma ozaman
yeterki bebiş iyi olsunda oruçda tutulur kuzum
öyle yaa allahım sabrını veriyo ilk birkaç gün zor olucak sonra alışıcaz elbet

hoşgeldin sefalar getirdin canım......
süper bi giriş oldu ....
sagol ranam hoşbulduk

ayyy içim tuhaf oldu yaaa şükür ALLAHIMA bugünlere ulaştırdığı için
hoşgeldin boncuğum nasılsın
bende duygulandım ebusum şükür kavusturana gecn ramazanda demıstık bebişlerımız bu sene olsun dıye yıne yok bıraz hüzünlüyüm ama şükür bu ramazanada cıktık gelır elbet sıpalar

kuzummmm hoşgeldin sefa geldin nasılsın ?seninde ramazanın mübarek olsun

Sağol ablam çok şükür,sizi sormalı pikiniğe gitmişsin ohh sefan olsun :)

birsen cim selam.
rana cım sanada selam.
Bana yok demek:76:
boncugum,anatolian ikinizde hosgeldiniz kizlar,uzun zaman oldu görusmeyeli,iyisiniz insallah?bu arada sizinde ramazaniniz mubarek olsun

Garibim sağol cnm evine dönmüşsün gözünaydın,ayrıca geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bel ağrısı zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…