ewet ablacım inş RABBİM kısmet ederse telafi edicem .....
anladım canım şifa olsun ilaçların inşallah aslında yazın varya insan daha çok hasta oluyo ceyran olayı bitiriyo zaten insanı
saol güzelim yaa merciiiii
buarada maşallah komşuna allah herkese nasip etsin öyle komşu
Selam canlarım maşallah burası ne kalabalık,Ramazan ayımız mübarek olsun kızlar...Misafirlerim vardı giremedim ne var ne yok nasılsınız,geçmişe bi bakam...
saol ranacım sanada hayırlı ramazanlar
olsun üzülme sende sonra telafi edersin inşallah
oyyy niye küstün bana küsme kıyamam ben sana dün yazdım cevap yazdınmıki bana eğer yazdıysanda ben almadıysam ayıp etmişim affet
Selam canlarım maşallah burası ne kalabalık,Ramazan ayımız mübarek olsun kızlar...Misafirlerim vardı giremedim ne var ne yok nasılsınız,geçmişe bi bakam...
amiiin canim benimhaklisin yazin daha cok oluyor böyle vakalar allah kimseye yasatmasin insallah,cok zor oluyor gercekten..cok iyidir sizden iyi olmasin komsum,
ranacim hosgeldin,sen hamilemisin canim yaa?,avatarini görunce sasirdim..ben tatilde iken belli oldu heralde,tebrik ederim canim benim,gecte olsaa
edersin elbet şuanda bebişin beslenmesi gerek kuzum zor olur tutamazsın bide günler çok uzun
ben bile kara kara düşünüyorum sadece su olayı çok zor
bilmem hatırlamıyomki dur bi bakıyım yazmadıysam ceza benim
saol canım benim olsun geç olsun güç olmasın .....
çok şükür hamişimmm....
hoşbuldum....
sen nasılsın ????
ewet ablacım ,
geçenlerde kan wermiştim dr tahlil istemişti saat 10a kadar aç kalınca irde kalabalığın içinde sıra beklerken ben baylıp gittim tansiyonum düşmüş gözümü bi açtım dinlenme odasına almışlar beni acile
normalde açlık hiç hissetmezdim ben bebişim ne hale getirdi beni....yani oruç tutamayacağımı o zaman daha iyi anladım.....
susuzluk gerçekten çok zor ama RABBİM sabrını werir elbet....
saol canım benim olsun geç olsun güç olmasın .....
çok şükür hamişimmm....
hoşbuldum....
sen nasılsın ????
ewet ablacım ,
geçenlerde kan wermiştim dr tahlil istemişti saat 10a kadar aç kalınca irde kalabalığın içinde sıra beklerken ben baylıp gittim tansiyonum düşmüş gözümü bi açtım dinlenme odasına almışlar beni acile
normalde açlık hiç hissetmezdim ben bebişim ne hale getirdi beni....yani oruç tutamayacağımı o zaman daha iyi anladım.....
susuzluk gerçekten çok zor ama RABBİM sabrını werir elbet....
sagol ranam hoşbuldukhoşgeldin sefalar getirdin canım......
süper bi giriş oldu ....
bende duygulandım ebusum şükür kavusturana gecn ramazanda demıstık bebişlerımız bu sene olsun dıye yıne yok bıraz hüzünlüyüm ama şükür bu ramazanada cıktık gelır elbet sıpalar
ayyy içim tuhaf oldu yaaa şükür ALLAHIMA bugünlere ulaştırdığı için
hoşgeldin boncuğum nasılsın
kuzummmm hoşgeldin sefa geldin nasılsın ?seninde ramazanın mübarek olsun
Bana yok demek:76:birsen cim selam.
rana cım sanada selam.
boncugum,anatolian ikinizde hosgeldiniz kizlar,uzun zaman oldu görusmeyeli,iyisiniz insallah?bu arada sizinde ramazaniniz mubarek olsun
ebrarım hoşgeldin
hoşgeldin canım tatilin nasıl geçti bakalım ama kıskandık kardelenlerle buluşuyon habire bizde isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?