birsen cim selam.
rana cım sanada selam.
oh be geldiğin anlaşıldı
tutişim nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık olduSelam canlarım maşallah burası ne kalabalık,Ramazan ayımız mübarek olsun kızlar...Misafirlerim vardı giremedim ne var ne yok nasılsınız,geçmişe bi bakam...
günaydın kardeloşbirsen cim selam.
rana cım sanada selam.
buyazını okudum sana cevap yazdım kuzum çok eminim hatta dedimki üzülme ankara yakın yine gelirsem görüşürüz dedim
evet kuzum yaa kaç ramazan geçti gelmedi bizim sıpalar hayırlısı diyelim gelicekler er yada geçsagol ranam hoşbulduk
bende duygulandım ebusum şükür kavusturana gecn ramazanda demıstık bebişlerımız bu sene olsun dıye yıne yok bıraz hüzünlüyüm ama şükür bu ramazanada cıktık gelır elbet sıpalar
evet kuzucum piknikdeydik keyifliydi gerçi kocam yoktu oyüzden azcık buruktumda napalım iş güç halada gelmedi çok yoğunlar bugünSağol ablam çok şükür,sizi sormalı pikiniğe gitmişsin ohh sefan olsun :)
Bana yok demek:76:
Garibim sağol cnm evine dönmüşsün gözünaydın,ayrıca geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bel ağrısı zor
AMİNNNNNNNN,ALLAH RAZI OLSUN canım darısı sana olsun inş...allah kucaginada almak nasip etsin canim,bende dun geldim evime cok sukur,evimin tadini cikariyorum
zaten o günden sonra daha dikkatliyim ablacım korkum wallahiay kıyamam ranam yaa dikkat et kendine aç kalma ozaman
yeterki bebiş iyi olsunda oruçda tutulur kuzum
öyle yaa allahım sabrını veriyo ilk birkaç gün zor olucak sonra alışıcaz elbet
sagol ranam hoşbulduk
bende duygulandım ebusum şükür kavusturana gecn ramazanda demıstık bebişlerımız bu sene olsun dıye yıne yok bıraz hüzünlüyüm ama şükür bu ramazanada cıktık gelır elbet sıpalar
neyse affet bari ben emreyi doyurayım geliyorum bi yere gitmeyin
AMİNNNNNNNN,ALLAH RAZI OLSUN canım darısı sana olsun inş...
ohhh mis gibi insanın ewi gibi yok wallahi....
zaten o günden sonra daha dikkatliyim ablacım korkum wallahi
nasılsın canım ???
BİRSEN,
canım sen nasılsın ????
EMRECİĞİ kocaman bi öp yerime ayy mis gibi kokuyordur yaa.....
oh be geldiğin anlaşıldı
tutişim nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık oldu
günaydın kardeloş
dikkat etmek gerek kuzum artık iki canlısın sen
oh be geldiğin anlaşıldı
günaydın kardeloş
senınde mübarek olsun cnm hoşbuldukboncugum,anatolian ikinizde hosgeldiniz kizlar,uzun zaman oldu görusmeyeli,iyisiniz insallah?bu arada sizinde ramazaniniz mubarek olsun
sagol ebusım ınsallah saglıcakla gelsınlerevet kuzum yaa kaç ramazan geçti gelmedi bizim sıpalar hayırlısı diyelim gelicekler er yada geç
valla boncuğum ramazan sizlerle ayrı bir anlam kazanıyo
evet kuzucum piknikdeydik keyifliydi gerçi kocam yoktu oyüzden azcık buruktumda napalım iş güç halada gelmedi çok yoğunlar bugün
sen neler yaptın bakıyım
sagol kardelosum ıyıyım balım ya nasıl olum yalnızlık sıkıyor canımı bay bısıyler oldu ama gectı ıstetutişim seni rüyamda gördüm,ama kardelen 49 a benziyodun rüyamda,senin yüzün değildi(bunu uyanınca farkettim)ama sendin,ne güzel senle de buluştuk diyorum,bi sarılıyoruz ki.
boncuğum hoş geldin,taaaaaaa doğum gününde sen mutlu ol diye pasta yollamıştım sana ama,sen hep üzüntülü geldin buraya,inşallah daha iyisindir şimdi.
ıyıyım cnm sen ve yıgenımız nasıl bakım:82:AMİNNNNNNNN,ALLAH RAZI OLSUN canım darısı sana olsun inş...
ohhh mis gibi insanın ewi gibi yok wallahi....
zaten o günden sonra daha dikkatliyim ablacım korkum wallahi
nasılsın canım ???
BİRSEN,
canım sen nasılsın ????
EMRECİĞİ kocaman bi öp yerime ayy mis gibi kokuyordur yaa.....
Cnm çok istiyordum ama malesef tutamıycam bende senin gibi dayanamıyorum hele su içe içe bi hal oldum,birde sorunla alakası yok ama :)aklımı da bulandırdılar su ile ilgili çok içme su ikizi olurdediler şaştım kaldım,8+2 oldu cnm çok şükür...a.s canım benim sen nasılsın ???
ANATOLİA,
canım hg. nasılsın ???
sen napcaksın oruç tutabilcekmisin ???
bebişin nasıl bu arada kalp atışlarını duydun sanırım RABBİM 9 ay boyunca pıt pıtları duymayı nasip etsin inş....
kaç haftalık oldu miniğin.....
İyiyim birsenim çok şükür 8+2 oldu cnmoh be geldiğin anlaşıldı
günaydın kardeloş
Eboşum iş olsun da geç gelsin napalım Rabbim güç kuvvet versin bol rızık versin inşaallahevet kuzum yaa kaç ramazan geçti gelmedi bizim sıpalar hayırlısı diyelim gelicekler er yada geç
valla boncuğum ramazan sizlerle ayrı bir anlam kazanıyo
evet kuzucum piknikdeydik keyifliydi gerçi kocam yoktu oyüzden azcık buruktumda napalım iş güç halada gelmedi çok yoğunlar bugün
sen neler yaptın bakıyım
tutişim seni rüyamda gördüm,ama kardelen 49 a benziyodun rüyamda,senin yüzün değildi(bunu uyanınca farkettim)ama sendin,ne güzel senle de buluştuk diyorum,bi sarılıyoruz ki.
boncuğum hoş geldin,taaaaaaa doğum gününde sen mutlu ol diye pasta yollamıştım sana ama,sen hep üzüntülü geldin buraya,inşallah daha iyisindir şimdi.
dımı ya burda boncuk
senınde mübarek olsun cnm hoşbulduk
sagol ebusım ınsallah saglıcakla gelsınler
sagol kardelosum ıyıyım balım ya nasıl olum yalnızlık sıkıyor canımı bay bısıyler oldu ama gectı ıste
ıyıyım cnm sen ve yıgenımız nasıl bakım:82:
Cnm çok istiyordum ama malesef tutamıycam bende senin gibi dayanamıyorum hele su içe içe bi hal oldum,birde sorunla alakası yok ama :)aklımı da bulandırdılar su ile ilgili çok içme su ikizi olurdediler şaştım kaldım,8+2 oldu cnm çok şükür...
İyiyim birsenim çok şükür 8+2 oldu cnm
Eboşum iş olsun da geç gelsin napalım Rabbim güç kuvvet versin bol rızık versin inşaallah
Ayyy Kardeloşş negüzell olurdu hee,keşke öyle bişey olsa ama nerdeee
canım yaa anca karnın büyüyünce anlarsın hamiş olduğunu :))wallahi ablacım hala alışamadım doğrusu....
bazen unutuyorum inan aklıma sonradan geliyor içimde bi kalp daha attığı...
amin kuzum inşallah naaptın bakalım sıcaklarla aran nasıldımı ya burda boncuk
senınde mübarek olsun cnm hoşbulduk
sagol ebusım ınsallah saglıcakla gelsınler
sagol kardelosum ıyıyım balım ya nasıl olum yalnızlık sıkıyor canımı bay bısıyler oldu ama gectı ıste
ıyıyım cnm sen ve yıgenımız nasıl bakım:82:
Cnm çok istiyordum ama malesef tutamıycam bende senin gibi dayanamıyorum hele su içe içe bi hal oldum,birde sorunla alakası yok ama :)aklımı da bulandırdılar su ile ilgili çok içme su ikizi olurdediler şaştım kaldım,8+2 oldu cnm çok şükür...
Eboşum iş olsun da geç gelsin napalım Rabbim güç kuvvet versin bol rızık versin inşaallah
canım yaa anca karnın büyüyünce anlarsın hamiş olduğunu :))
amin kuzum inşallah naaptın bakalım sıcaklarla aran nasıl
öyle tabi kuzum amin cümlemize inşallah
olur belki,belli mi olur,rabbim yazdıysa.
bu arada iki ayın dolmuş,artık tıcker yap yaaa,görelim bebişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?