Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banumu kutlamak için girdim pikniğe gidiyoruz ramazana girmeden bi keyif yapalım dedik .
akşama görüşürüz öpüyorum sizi çok ...

[
tekrar hoşgeldin canım bayadır göremiyorduk seni.....
adetin geldi diye üzülme wakti zamanı gelince hiç bi engel söz konusu olmadan RABBİM weriyor buna inan canım hakkında hayırlısı olsun moralini we inancını yüksek tut sağolasın canım hoşbulduk memlekete gitmiştim annemlerin yanına girmeye fırsatım olmadı rabbimed inancım sonsuz canım ama insan kendine söz geçiremiyo üzülüyo işte

Son düzenleme:
sağol ebrar ablacım bende iyiyim.. ptesi kan vermeye gideceğim Allah tan hayırlısı bakalım.. içimdeki ses bu sefer oldu diyor ama nasip.. sen neler yaptın 15 gün ? özlettein kendini..

inşallah canım ya bak şimdi çok heycanlandım güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar naber birsen emrecik nasıl sıcaklarda napıyo yavlum ay ne zor bebeklere kardelen ne zaman gidiyorsunuz canım elixir sen nasılsın sıcaklarda kardeşimde hamile 4 haftası kaldı perişan ayakları davul oldu.

banucum doğum günün kutlu olsun canım .inşallah yeni yılında tüm dileklerin kabul olur aminnnnnnnnnnnnnn

birsencim uzun zamandır karşılaşmıyoruz canım .inşallah iyisindir emrecik nasıl yeni resmlerini bekliyoruz kel halinide görelim fıstığın kızınında yanaklarından öpüyorum canım allaha emanet olun bayyyyy
herkese slmlar arkadaslar memleketten döneli 2 hafta olacak nerdeyse ama gelir gelmez adet olunca moralim altüst oldu nedense giremedim buraya inş. çok sey kaçırmamışımdır unutulmadık inşallah ):

banumu kutlamak için girdim pikniğe gidiyoruz ramazana girmeden bi keyif yapalım dedik .
akşama görüşürüz öpüyorum sizi çok ...

iyi düşünmüşsünüz canım bizim yerimizede eylen .

bembeyaz yağan bir karın ne yaşanmışsa yaşansın geçmişin tüm hatalarını örttüğü gibi ramazan ayınında senin tüm hatalarını örterek hayırlıbir gelecek umut dolu yeni başlangıçlara vesile olmasını dilerim

banucum iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun
ablacım en iyisi vallahi ohh benimde epeydir pikniğe gittiğim yok
kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum
ben bu sene tutamıcam
dayanamam sanırım cok acıkıyorum sonra telafi ederim inşallah

AMİNNNNN ,
canım benim inş RABBİM en kısa zamanda nasip eder...dualarım sizlere ve olacak bakın görün hepiniz tek tek anne olacaksınız kuzum....
[sağolasın canım hoşbulduk memlekete gitmiştim annemlerin yanına girmeye fırsatım olmadı rabbimed inancım sonsuz canım ama insan kendine söz geçiremiyo üzülüyo işte

haklısın anlayabiliyorum canım ama moralini yüksek tutmaya çalış en önemli şey bu biliyorsun....

selammm topic milletinin insanlarıııııııııııııııııııııcanlarım..RAMAZANI ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN...rabbim bu güzel ayın hürmetine hepimize saglıklı sıhhatli minnacık çok şeker ve güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin..hepimizin yuvaları şenlensin hayırlısıyla...hepinizi çok seviyorum...çok sevinçliyim mübarek ramazana eriştik inş rabbimin izniyle...bu gece davulu çalardım ama netim kapalı biliyonuzneyse boncuum davul işi senin olsun yada kim önce gelirsegeçmişi okuyamadım kusura bakmayın..bugün yogunduk giremedim zaten..hoşçakalın canlarım.

hoşgeldin canım unutmadık tabiki...üzülme lütfen rabbim hayırlı zamanda göndercek inş melegini daha zamanı var demekki...

inşallah hepimizin melekleri gelir en kısa zamanda bu güzel günlerde dualarımız kabul olur inş.

biliyorum canım sağolasın aslında memlekete gidince unutmuştum herseyi ailemin yanında şimdi basa döndüm yine

Mübarek Ramazan Ayi "O vermek istemeseydi ISTEMEK vermezdi" gercegi dogrultusunda Ruhumuzda olusan hayr Dua isteginin kabulune vesile olsun inşallah bizi rabbim meleklerimize kavustrsun hayırlısıyla

selamun aleykum arkadaslarim...hepinizin ramazani serifi hayirlara vesile olsun.rabbim rahmetinin ve merhametinin bol oldugu bu ayda gaffar ismi ile hepimizi ve tum inanlari affetsin,yine bu mubarek ay hürmetine hepimize ve tum isteyenlere saglikli,salih evlatlar versin...............

benden haberler cok sukur evimdeyim,ne garip tatile giderken gidecegime,dönerkende evime kavusacagima seviniyorumbu arada eskisi kadar siddetli olmasada belimde ki agri devam ediyor malsef,neyse vardir bir hayir...hepinizi özledim,daha iyi oldugumda bol bol görusmek ve konusmak dilegi ile.....hepinize iyi aksamlarrrr

ebrarim altta göruyorum seni,yazmadan cikmak istemedim,misafirim geliyor da..seni cok özledim canim,tatilim hastaliklar ile gecincede seni arayamadim,kusuruma bakma...sonra yine detayli konusuruz,her an cikarsam kusuruma bakma canim..senin tatilin nasil gecti?

selam kızlar.
rabbim şu mübarek ayı en güzel bi şekilde istifade ederek geçirebilmeyi nasib etsin,dualarımızı kabul etsin,gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılarak bize nasib etsin inşallah.
banu cum,inşallah yeni senede bebeğin gelmiş olur tatlım.
diyettesin diye pasta yollamıyorum
berrincim,sende hoş geldin,bizi hatırlayanı mutlaka hatırlıyoruz canım.
kızlar,kayra nın çok selamı var,şimdilik iyiymiş,öyle söylememi istedi.
pc masaüstü olduğu için de hiç oturmuyomuş başına.

ranam cnmmm nasılsın ))
sevcanım bende çok severim papatyayı orasıda papatya doluydu bir demet topladım ohh mis gibi valla :))
elimden geldiğince kuzum patron olmak zor işmiş
buarada sen dinlen kuzum 1 hafta kadar sonrada hayata devam
ohooo artık okuma işi zorlaşıyo geceler bizim inşallah kanka .ramazan geldi hoşgeldi :)))
sağol ebrar ablacım bende iyiyim.. ptesi kan vermeye gideceğim Allah tan hayırlısı bakalım.. içimdeki ses bu sefer oldu diyor ama nasip.. sen neler yaptın 15 gün ? özlettein kendini..
canım yaa inşallah müjde verirsin heyecan yaptım inanki mübarek günlerin hürmetine inşallah
derdam saol kuzum hoşbulduım anneciğin iyiymiş çok sevindim allahım daha iyi etsin
esma sultan nasıl yesin onu teyzoşu
banum allah iyiliğini versin güldürdün beni canım çok eski olunca hatırlamak zor oluyodur aslında rize unutulmuycak kadar güzel emme :)))
herkese slmlar arkadaslar memleketten döneli 2 hafta olacak nerdeyse ama gelir gelmez adet olunca moralim altüst oldu nedense giremedim buraya inş. çok sey kaçırmamışımdır unutulmadık inşallah ):
canım tekrardan hoşgeldin niye unutalım olurmu öyle şey :)))
ranam sorunsuz 9 ayı tamamlarsın inşallah kuzum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin diyorum duana
semroşum hayırlı ramazanlar saol kuzum
kızlar gece burdayız beraber ramazanı karsılayalım dımı:13:
ayyyy çok mutluyum ben yaa içim kıpır kıpır eskisi gibi olucak inşallah kuzum
valla çok iyi geldi iksirim keyifliydi yani

canım arkadaşım sanada hayırlı ramazanlar keşke netin olsaydı yaa ne keyifli oluyodu biliyosun
inşallah çözebilirsiniz net olayını
dualarına canı gönülden amin diyorum canommmmm

garipcim,demek geldin evine.
insan gezmeye gitmeyi seviyo ama,gezmedende eve dönmek için can atıyo,nasıl bi durum sa bu

sağol canım hoşbulduk siz hatırlanmazmısınız

garipcim,demek geldin evine.
insan gezmeye gitmeyi seviyo ama,gezmedende eve dönmek için can atıyo,nasıl bi durum sa bu

geldim cok sukur kardelencim.haklisin bende anlayabilmis degilim inan,sanirim insanin kendi evinden baska bir yerde rahat edememesi ile alakali bir durum olsa gerek..sebebi ne olursa olsun evde olmak guzellsen nasilsin canim?

garibim hoşgeldin sefa geldin şükür kavuşurana
aynen dediğin gibi oluyo canım bir müddet sonra insan evinde olmak istiyo
bende döndüğümde çok şükrettim inanki
canım önemli değil konuşuruz yine kolay gelsinb sana benim tatil güzel geçti şükür
sen nasılsın

selam kuzum dualarına canı gönülden amin diyorum allahım hayırlı ramazanlar nasip etsin
demek kayramla konuştun iyimi bari bizdende selam söyleseydin kanka

geldim cok sukur kardelencim.haklisin bende anlayabilmis degilim inan,sanirim insanin kendi evinden baska bir yerde rahat edememesi ile alakali bir durum olsa gerek..sebebi ne olursa olsun evde olmak guzellsen nasilsin canim?

benimde yatılı misafirlerim vardı canım,dün gece yolculadım,bugünde evi temizledim,gerçi daha yıkancaklarım var ama daha öncelikliler vardı,çarşaflar falan geri planda kaldı.
misafir iyi hoş ta,bu sıcakta,kapalı durmak zorunda olduğumdan,biraz zor oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…