sanada hayırlı gecelerben yatıyorum uykumuz geldi .....
hepinize tekrar HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN ....
sahurda giremem büyük ihtimal hepinizi öpüyorum ....hayırlı sahurlar.....
sgl tutişim darısı sanada bebişlerinle nice yıllarBana müsade canlarım o zaman ben kaçar,hepinize hayırlı sahurlar diliyorum,Rabbim en kısa zamanda inşaallah bu ayın yüzü suyu hürmetine sizinde yüzünüzü güldürür,bebişlerinizi gönderir.Aminnnn
Kardelen49um senden biri için dua isteyebilir miyim bi ara müsait oldugun zaman faceden ya da burdan mesaj atarsan sevinirim cnm bnm...
Kızlarr hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
iyigeceler canımkızlar ben kacıyorum sımdılık sahıra doğru görüşürüz ınsallah hayırlı ramazanlar canlarım
Eki Görüntüle 232948 Eki Görüntüle 232949 Eki Görüntüle 232950
doğum günün kutlu olsun birsenim evlatlarınla ve sevdiklerinle nice güzel yaşlara
herkes gitti kaldım tek başıma ağlasammı yaaa
sanada hayırlı geceler
sgl tutişim darısı sanada bebişlerinle nice yıllar
iyigeceler canım
sgl ebrarım darısı sana canım inşallah sende yeni yaşını bebişlerinle kutlarsın
herkese iyigeceler sonra uyanabilirsem gelirim
hoşgeldin canım sanada hayırlı ramazanlar şimdilik ben buralardayım senin gibi sahur bekliycemKızlar nasılsınız. Bugün bütün gün gezmekten giremedim nete. Öncellikle herkese iyi ramazanlar ilerim Sabah uyumak için sahura kadar oturucam burda olanlarla konuşsak süper olur. Bu arada dün Eyüp Sultana gittim Bize yakın. Kaç gündür içim nasıl sıkılıyodu anlatamam. Nedensiz içim daralıyodu cok bunalmıştım Aklıma Eyüp Sultan geldi ne zamandır gitmiyodum Gittim Namaz kıldım dua ettim. Bol bol ağladım içimi döktüm. Sonra hiç tanışmasamda siz geldiniz aklıma Sizede bol bol dua ettim inşallah rabbim herbirimizinini tek tek kabul eder bu mübarek gnlerde Nasılsınız iyi mi herkes. Şimdi topiği okuyım bakalım yeni havadisler var mı:)
hoşgeldin canım sanada hayırlı ramazanlar şimdilik ben buralardayım senin gibi sahur bekliycem
heryıl ramazanda öyle yaparız aslında kızlarda olurdu ama bugecelik kimse yok belki ilerleyen saatlerde gelirler
buarada ALLAHIM kabul etsin dualarını mübarek günler hürmetine bizide unutmadığın için ayrıca teşekkürler
Amin canım amin bu arada senin doğum gününmüş topiği yeni okuyorum Doğum günün kutlu olsun Allah sana bütün güzellikleri dileklerini versin inşallahhhh:))
Amin canım amin bu arada senin doğum gününmüş topiği yeni okuyorum Doğum günün kutlu olsun Allah sana bütün güzellikleri dileklerini versin inşallahhhh:))
Canım kusura bakma yalnış yazmışım seni Birsen sandım. Daha yeniyi olacak o kadar mazur gör:) Bu arada topiğin kurucusu senmisin ve Rizeli misin. Bu sefer karıştırmıyorumdur inşallah. Bende rizeliyim Pazar' dan
tam yazacaktımki altta yazdığını gördüm evet birsenin doğum günü canım
önemli değil karıştırabilirsin
canım benim eşim rizeli ben ankaralıyım ama heryıl rizedeyim 2 gün önce geldim daha ayrıca rizeye aşığım
sen de demek pazarlısın negüzel memnun oldum çok hemşeri sayılırız :))
gene herkes gitti ben bii başıma kaldım napcam şimdi
Ben ve babam doğma büyüme İstanbulluyuz ama onun ailesi de rizeli annemde buraya gelin gelmiş. Gecen sene bizde ordaydık eşim ilk kez gördü karadenizi baya da dolaştık bol bol yedik:) Çok keyifliydi. Sen bu topiği kurmaya nasıl karar verdin. Çok da iyi yapmışın bak bisürü insan yakınlarında bulamadıkları desteği ve ilgiyi burada yakalıyor çok hayırlı bir iş yapmışın. Sen kaç yıllık evlisin
negüel canım afiyet şeker olsun bizde bol bol yedik ve gezdik :))
ben nerdeyse 3 yıldır kadınlar kulübündeyim canım daha önce başk abir topicdeydik ordaki tüm arkadaşlarımız hamiş kalıp hayırlısıyla kavuştular evlatlarına
bizde arkadaşlarla beraber yeni bir başlangıç yapmak istedik onların desteğiyle bu topici açtım çokda iyi oldu şimdi burdada biçok arkadaşımız evlatlarına kavuştular bizde sabırla bekliyoruz
ben 10 yıllık evliyim 3 kaybım var canım yani düşüğüm pıhtılaşma problemim var benim kısacası böyle
sen nekadarlık evlisin?ve kaç yaşındasın ben 33 :))
Çok üzüldüm canım ama sebebi tespit edilmesi bile bir gelişme Ben de 1,5 yıllık evliyim 32 yaşındayım. En son bir Reklam ave Organizasyon ajansında Insan Kaynakları Sorumlusu olark calışıyodum Ocakta ayrıldım Bebişi alana kadar da evde olmaya karar verdim tabi eşimle verdik kararı. Canım üzmeyeceksem bir sey sormka isterim. Kan pıhtılaşması ne zaman konuldu teşhis ve tedavi durumu ne durum daHani bir sürü test varya Proteinler Foktör 5 ler falan hangisi bozuk çıktı Bende yaptırdım benimde 4 kaybım var ama ne genetik test nede Kan bozuk çıkmadı. Sadece Protein S ilk teste düşük çıktı. Çapada ki doktor testi tekrar yap yanılma olabilirir dedi eğer yine düşük çıkarsa gebe kaldığında kan sulandırıcı kullanacaksın dedi yoksa gebe kal korkma dedi. Coraspin kullanabilirsin ama temiz çıksada dedi. ondan merak ettim çok arastırmıştım bunu gecen aylarda. Her gece internet başında bları arastırdım
canım artık ben kaçıyorum davulcuda geçti burdan hazırlık yapıyım
ALLAHIM şimdiden hepimizin oruçlarını makbul ve kabul etsin
hayırlı sahurlar
KIZLAR DAVUL ÇALAMIYORUM PC RESİM EKLEMİYO
GÜMBÜDÜ GÜM GÜM DİYİP KAÇIYIM BARİ :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?