Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydınn canım sanada hayırlı ramazanlar.Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah canım.nasılsın?

sagol canım amin... sen nasılsın... inş rabbim bu mubarek ayda seninde bebişinin tutunmasını saglar...güzel haberler veririsin bizlere hayırlısıyla haeycanla bekliyoruz...benimde başım agrıyo selinacım kac gündür böyle... inş oruc tuttugumda agırmaz...

iyiyim canım çok şükür.kasık ağrım ve wc yollarını aşındırmaktan başka bi şikayetim yok çok şükür.İnş Rabbim bu mübarek ayda benimde yüzümü güldürür.geçmiş olsun canım ya,sıcaklardanmı baş ağrısı arada bende de oluyo.Allahım yardımcınız olsun oruç tutanlara güç kuvvet versin inşallah.açlığa dayanamıyorum kan şekerim düşüyo hemen bu yüzden tutamıyorum ben

canım ben hamile kadıgımı cok wc ye gitmekten anlıyodum inş bebişin seninledir ... eger olursa kendim hamile kalmış kadar sevinecem inan...sagol selinacım bazen böyle oluyorum bi tuttumu başagrısı arkası kesilmiyo şimdi bir hap icecem inş gecer sahurda da zaten hap icmeden yatmıyorum benimde aclık başımı agrıtıyo...üzülme ya senin elinde olan bişey degilki sonra telafi edersin inş...

herkese hayirli sabahlar kizlargece aniden cikmak zorunda kaldim,kusura bakmayin, komsum geldi diibu arada herkes uyuyor heralde,sizi gidi uykucular siziiiibende gece yatamadim belimin agrisindan,ne olcak benim bu halim yaa,evde temizlik yapmam gerek ama yapamiyorum offffneyse saglik olsun dimiii

bu arada kardelen49 ugramamis dun,iyidir insallah:44:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)

garip
pelin67+

ooooooo kalabaligiz,misafirlerimiz cok..ikramda bulunmassak ayip olur dimiiiama ramazan,iftar sonu burda olursaniz size cay ikram ederiz,

gecmis olsun canim,bende iyiyim sukur pelincim,bildigin gibi iste degisen hicbirsey yokkk

sagol canım senin belinde iyi olmuş sevindim...benim kocişinde beli cok agryodu bi kac gündür...beline kremle masaj yaptım iyi geldi...belin agrırsa sende öyle yaptır tatlım...degişiklik olcak inş bir gün canım umudunu yitirme sakın...

gecmis olsun esine pelincim,gercekten bel tutulmasi hic birseye benzemiyor,rabbim kimseye yasatmasin..neredeyse 10 gun oldu,eskiye bakrak daha iyiyim sukur,ama hala yururken batar ve agri var,egilemiyorum..ama bu gunume sukur,önceki gunlerimi hatirlayinca,hamdolsun bu gunume..bana doktorum masaj yazdi zaten canim,bugun aksam 5 de masajim var,6 seaslik,insallah vesile olur iyilesmeme...insallah pelincim dilerim o gunler hepimiz adina cok yakindir

Son düzenleme:
bende teşekkür ediyorum bu kadar kısa zamanda bizleri hatırlayıp dua ettiğin için.
bizim için istediklerinin kat kat fazlasını nasib etsin rabbim sana.

evet gittiler,bende yavaş yavaş temizliği yapıyorum işte.
tıcker i illa ben yapayım diye değilde,görmek istiyorum arkadaşımın hamileliğini,o yüzden ısrar ediyorum ama geçerli bi sebebi varmış,beklicisss artıkın.
pelincim geçmiş olsun canım,senin de ben gibi bi başladı mı ardarda ağrıyo başın,neden ki?
ece cim,hihayet işler bitmiş,sende gelmişsin,inşallah ay sonuna da hamile habrini alırız.
rabbim kabul etsin mukabeleni,bende birazdan çıkıp başlıcam,bu mübarek ayı boş geçmemek gerek.
birsencim,rabbim hayırlı uzun ömürlü,evlatlarınla ve eşinle huzurlu bir ömür nasib etsin sana.
pastayı akşam yollarım,şimdi herkez oruçlu.
selinacım,kan şekerin için hurma öneririm canım,çok faydası oluyo oruç tutmaya,gerçekten denemeni tavsiye ederim.
kendimden biliyorum,geçmişte baş ağrısından ölürdüm her gün ve bi iftarda bikaç tane yedim hurmayı,ertesi gün pek zindeydim ve devam ettim,sonrada sahuru yediğim günler ağrımadı hiç.

sevcanim,kardelencim hosgeldiniz kizlarrr

simdi cikmam gerek,kusura bakmayin..sonra yine görusuruz insallah....pelinim sanada tekrar gecmis olsun canim,

cnm benım çok tesekkur ederım.dualar sayesınde hepımzıın duaları sayesınde...

cnm ewet kuzılerın yanına gıttık bu hafta da yoktuk ewde.benı de bır uyku hali sordu kı sorma ranam...ınşallah cnmm dr umu aradık bu ctesı degıl bırdahakıne randewu aldık bakalım.keseyı gormek nasıp olur ınsallah.

hosgeldın cnm sen de benım gıbısın.ben de ewıme kavusacagım zamanı iple cekıyorum nereye gıdersem gıdeyım...

RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUNNNNN.....
RABBİM tekrarını nasip etsin inş......
ama ben ilk kez bu sene oruç tutamıcam o yüzden bi tuhaf hissediyorum doğrusu....
ee nasılsınız bakalım....
senın de cnmm.ben de çok tutmak ıstıyorum fakat kandan beslendiği için bol bol su içmelıyım bılıyorum sulanması ıcın kanın.dr uma yıne de soracağım ben de açlığa dayanamıyorum ranacım ama tutamadığım için de suçlu hissedıyorum.ne yapsam ki:26::26::26:

ay hadı cnm hergun gel şafağı burda sayalım.cnm tefrıcıyeyı o zamana kadr bıtırmeye çalış olur mu.ben de daha başlamadım.bugun temızlık yapıcam.kısmetse alşama okuyacağım cnmm

ayy cnm heycanlandım heee.peloşumun da dedıgı gıbı benım de aynen kasık agrısı we wc yolları aşınması durumu oluyor gebelıgımde.inşallah senın de oyuzdendır bu sıkayetler amın yaaa

sagol canım iyi olmana sevindim...cok daha iyi olursun inş...güle güle tatlım görüşmek üzre öptüm cok...
garipcim,sevcancım selam kızlar.
pelincim sanada selam tatlım.
selam canım nasılsın...
dileğim anne olmak

hoşgeldin aramıza inş en yakın zamanda dilegin kabul olur...

sevcanım taze anniş nasılsın yigenimde iyidir inş...

Son düzenleme:
garipcim,sevcancım selam kızlar.
pelincim sanada selam tatlım.
selm cnmmm nasılsın

sevcanim,kardelencim hosgeldiniz kizlarrr

simdi cikmam gerek,kusura bakmayin..sonra yine görusuruz insallah....pelinim sanada tekrar gecmis olsun canim,
hoşbulduk cnm ok sonra gorusuruuuz .muckk

dileğim anne olmak
ınşallah en yakın zamanda dileğına kavusursun...

slm aekadaşlar bende yeni katıldım aranıza sürekli bebek sahibi olmak için verilen bilgileri takip ediyorum bu günde aranıza katılayım dedim
aramıza hoşgeldın.rabbım taz zamanda nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…