Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim canım,iyiyim .
sende iyisin inşallah.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen5233+ kardelen49+ pelin67+ rana20+ swcnprlk+ derdanur+

selam topiğin tatlımı tatlı anneleri ve anne adayları nasılsınız bakalım ?
kimseden ses çıkmıyo ben geçmişi okudum o arada yazan olmamış

Merhaba canım.Ben mutfağı toplamaya gitmiştim öylece duruyodu.Bugün temizlik yaptım yoruldum, oruca başlamadan işlerimi bitireyim dedim.:79:

kızlar şimdilik çıkmam gerek kociş uyumuştu uyandı sitem ediyo azcık ilgileniyim daha sonra gelicem görüşürüz

pelincim bendede aynı oluyo canım,sanırım sorun kk ile alakalı:78:
anladım canım ama obur kızlar kullanabiliyo bende ara sıra cıkıyo ama cogu olmuyobak şimdi oldu
selam cnm hossgeldın.nasılsın?? esmamız nasıl?

ınşallah cnm yakında senn de olur da bırlıkte buyuturuz göbişleri
sevcanım ya oyle olsa ne güzel olur inş bende arkandan gelirim hayırlısıyla
sagol canım benim iyiyim allaha şükür ama ben cok ac kalınca başagrısı tutuyo... amin eboşum inş rabbim verir kolaylıgını...ben yinede gece hap icmeden yatmıyım ne olur ne olmaz...
69 buçuk canım.
görenler on kilo vermiş gibi göründüğüğm söylüyo ama ben 6 7 arasında anca verebildim,üstelik ocaktan beri de dikkat etmeye çalışıyorum.

süper canım ya ben resmini gördüm ama kilolu gelmedin bana...inş yakın zamanda istedigin kiloya ulaşırsın tatlım...

bende iyiyim şükür canım azcık halsizlik var ilk günün mayışıklığı sanırsam
o illaki oluyo cano,ama alışcaz,zaten 29 gün.
su gibi geçcek mübarek

bende de arada çıkıyo canım,arada bi türlü çıkmıyo.
bu arada bu konuda en iyi yorumu ebroş yapar sanırım,resimle gerçek biraz farklı sanki

kızlar şimdilik çıkmam gerek kociş uyumuştu uyandı sitem ediyo azcık ilgileniyim daha sonra gelicem görüşürüz

eboşum konuşamadık ya...neyse sen kocişini ,ihmal etme görüşmek üzre öptüm... benim kocişte bakıp duruyo kızcak diye korkuyorum gecede göndermiyo ya sohbete katılamıyorum oyuzden(

bgn susuzluktan ölüyodum cok zor gectıkardelenım ümreye gıtcekmıssın dua etcekmıssın allah razı olsun cnm cok sagol benım gercek ısmımle dua edersen ok daha mutlu olurumallah kabuletsın cnm
ebusum uykuya yenık düşmesem gelcemde sahura kadar dayanamıyom bgn cok yoruldumyoksa ne davullar çalarım ben sızlere
bırsenım ıyıkı doğdun cnm nıce yıllara evlatlarınla esınle insallah

canım eboşumunda kilolu olmadıgını söyliyceni sanıyorum resimde neysen gercektede osun bence kardeloşum...

canım hoşgeldin iyi geceler seni gördügüme sevindim nasılsın...inş yarın daha kolay gecer orucun bende yarın başlıycam rabbim kolaylıgını veriri inş...

bende sevındım pelınım insallah rabbım hepımıze kolaylılıgını verır ve kabuleder bende ıyıyım sen nasılsın görüşmeyelı
kızlar bende kactım hayırlı geceler

ablam sana da kocaman selammmmm.ıyı sen nasılsın???huzur dolsunundur ablam ramzanın gelmesıyle başka huzurlu oluyor ınsan :)
eline sağlık ablam güzeldir o çorba

inşallah cnm o günler de gelecek inşallah...

cnm çok güzel görünüyor ben de bir dilim alabılır mıyım???

hamileler alsın tabaklarını gelsinler,onlara iltimas var canım.:81::81:

Kızlar nasılsınız. Benim bugün çok iyi gecti orucum çok sükür bakın susayanlar için tarifim var ben bugün nerdeyse cok az az susuadım. Uzmanlar söyledi hakkaten iyi geldi tarif söyle. İftardan sonra cay demliyosunuz Sonra bu çayın demini 4 -5 parmak ölcücüyle buyukçe bir kavanoza koyuyosunuz. Üstünede sıcak suyunu koyup demliyosunuz ılınmaya bırakıyosunuz agzı acık olarak sonra bunun içine dilerseniz nane yada maydonoz dilerseniz sade olarak içine buz koyup bardak bardak su gibi içiyosunuz. Bir nevi buzlu cay yani. Ben şimdi yine yaptım ılınmaya bıraktım içicem sahura kadar.

Bu arada bugün bir arkadaşın kan testi vardı noldu acaba bilen var mı.

Kardelenler, Sevcan Birsen, Banu Ebru Derin su Selina nasılsınız.

Sevcancım hamilelik yada benim deyimimle Kamilelik nasıl gidiyo:) Selinacım senin yazdıklarını okudum bol bol wc ve kasık ağrısı varmış İnşallah hayırlı haber bekliyoz senden de. Benim bu ay sonu gibi belli olacak bakalım inşallah

slm uebesli ben geldim buralardayım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…