Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Bu duayı bizimle paylaşştığın için asıl sen sağol. Rabbim hepimize verecek ben inanıyorum. Ümitsizlik Allahtan ümit kesmek en büyük günahlardan biriyse eger vardır bunun bir nedeni. İçim o kadar iyi ve rahat ki anlatama. Bundan bir kaç gün önceye kadar bende cok karartmıştım içimi. Ramazan tam vaktinde yetişşti ve actı içimizi. Burda insanlar hiç kimseyi tanımasa hiç bir cıkarı olmadığı halde bir birine bol bol dua iyi niyet ve sevgi besliyor. O yüzden hiç kimse hiç kimseden esirgemez hayır dualarını. Duam seninle de olsun arkadaşım.

Birsen cim özelden yazamıyorum mesaj sayım yetersizmiş yorumları hotmailine atacağım ama bana eşinin de aynı şekilde bilgilerini yolla. birde kaç yılında evlendiniz

Birsencim mail attım az önce yoksun nette galiba bakarsın yazdıklarıma bu arada eşinin bilgilerini ve evlenme yılınızı mail adresime de atabilirsin

peloşum kendini biliyosun bencede ilaç al madem başağrısı kötü oluyo
bende orucu açtıkdan sonra ağrı oldu ama geçti çok şükür
evet kanka allahın izniyle geçip gidicek bidaha bekle seneyi
allahım sağlıkla bayrama ulaşmayı nasip etsin
eboşum konuşamadık ya...neyse sen kocişini ,ihmal etme görüşmek üzre öptüm... benim kocişte bakıp duruyo kızcak diye korkuyorum gecede göndermiyo ya sohbete katılamıyorum oyuzden(
canım evet öyle oldu çay demlemiştim uyuya kaldı bende çayımı alıp oturmuştum keyifli keyifli sonra 5 dakika geçmeden uyandı balkona çıkalım filan dedi çayı orda içelim istedi e bende kıramadım .kocişler önemli değilmi :)))
takma kafaya kuzum eşin nasıl istiyosa öyle davran sen
kuzum inşallah gelebilirsin özledim seni çok
sevcanım afiyet olsun diycem ama yemedinki:))nasip olurda sanada yaparım inşallah
evet acayip huzur var canım ramazanın heranı huzur dolu çok şükür
canım negüzel sende zorlanmamışsın allahım kabul etsin devamını nasip etsin
bende iyiyim çok şükür verdiğin tarifi bende dinlemiştim ama nedense buzlu çay içemiyorum yinede saol tavsiyen için
canım lütfen üzülme hayırlısı diyelim mübarek günlerin hürmetine çok bekletmeden gelir bebişin inşallah
oyy kıyamam ben sana doğum günü çocuğu duygusallaşmış öptüm seni
çok doğru canım düşüncelerin

Son düzenleme:
hamileler alsın tabaklarını gelsinler,onlara iltimas var canım.:81::81:
ayy çok teşekkurler şeker :))))

ıyı hadı cnm guzel geçmiş ılk günün.boyle dewAM etmesı dıleğiyle...tarif hem sağlıklı birşeye benziyor.uygulamak lazım arkadaşlar deneyın bakalım.
ben ıyıyım canım,yawrum da iyidir ınşallah
ayy tam denk geldi.kamilelil hee :))) eşimin ismi KAMİL sevdim bu terımı ben
ewet canım bana selınamda da bırseyler war gibi gelıyor hadı bakalım hayrlısı...
sen nasılsın cnm.bak kıskandım ben de fal ıstıyorum.çok meraklıyım astrolojı fılan .ben de yeni hamıleyım bebek hedıyesı olsun bana da bakar mısııınnn cnmm?

selm cnm yoğun ve yorucu bır gun gecırmsıssın haber vermemen doğal cnm çok merak ettık yahu...olsun cnm hayrlısı.stresten daha yenı kurtuldunuz ınşallah onumuzdekı ay yawrun göbişinde olrrrr sakınnn vazgeçmek yok

amin cnm tüm ewlat hasretıyle yanıp tutuşan arkadaşlarımız ewlat sahıbı olsun,hamıleler sağlıkla doğursun,doğurNLAR yawrularını sağlıkla buyutsun inşallah cnmm.ewet buradakı dostluklar,arkadaşlıklar cok başakaa..ay duygulandım

paylaşımın için sağol cnm.amın allahım sana da nasıp etsın ewlat ınşallah

iyi geceler kızlar... Allah rahatlık versin..
iyi geceler cnm bayağı yorulmuşsun hadi yat sen...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 birsen29+ uebesli swcnprlk+

selma hanımlar misafirler sizede selam

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
swcnprlk,
ebrar_53+,
birsen29+,
uebesli
selam arkadaşlarrr....
ablam ewet huzur dolu oluyor ınsan.ben oruç tutamıyorum ama kuran'ımı okudum geldım tahmın ettım oruçcular buradadır dıye
ben de dualar okudum.hatime başladım bakalım hayırlısı...

hoşgeldin kuzucum taze hamişim benim maşallah sana ALLAHIM kabul etsin dualarını inşallah
sen buyıl tutamazsın sonra telafi edersin kuzum

hoşgeldin kuzucum taze hamişim benim maşallah sana ALLAHIM kabul etsin dualarını inşallah
sen buyıl tutamazsın sonra telafi edersin kuzum
ablamm benım yaaa...amın inşallah.ewet abla bu yıl tutamayacağım aslında tutan warmış da eşim tedirgin oluyor,kefaletını werırız dıyor.ama ben tutmak ıstıyorum.seneye de allah kısmet ederse yawrumu emzirme olayından dolayı tutamayacağım

aynen kuzum ramazan bereketiyle geliyo çok şükür valla ne isterlerse onu ikram edelim

ewet abla.arkadaşlar ses werin ne istersiniz.herşey var masada buyrun ikramlarımıozdan

Haahaa Kamil demek ha valla tam denk gelmiş. Aslında bu yakın bir arkadaşımın kendine taktığı lakaptı bizde de öyle kaldı. Hamileyken kocam bana da Kamilem diye sesleniyodu bilmem sevdik işte komik geldi. Sana da bebiş hediyesi olsun canım ama Astroloji fal değil bir ilim . Kaldıki fala hiç inanmam hatta kahve falı baktırmam:) Sen bana doğum tarihi saati ve yerini ve ilini yaz canım bakarım yarın akşamda sana söz:) Mail adresini yaz ki oraya yazayım. Bu arada senin bu saatte ne işin var bakalım :) Uyumuyomusun yoksa gündüz mü cok uyudun Kamilem :)

Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm

Davulumun ipi kaytan
Kalmadı sırtıma mintan
Virin ağalar bahşişim
Alayım sırtıma mintan

Birsencim mail attım az önce yoksun nette galiba bakarsın yazdıklarıma bu arada eşinin bilgilerini ve evlenme yılınızı mail adresime de atabilirsin

burdamısın canım biz 21 eylül 2001 de evlendik eşim 2 ocak 79 doğumlu çorumda sungurluda sanırım gündüz doğmuş bide 98 de annem babam ayrıldı benim yorumun için sgl

allahım ogünleri nasip etsin inşallah kuzum ama kefaret vermiyceksin bunlar senin borcun oluyo kefaret bundan sonra hiç tutulamıycaksa yani rahatsızlığı olanlar iöiçin sen nasipse tutarsın .
arkadaşlar pek ses vermeye niyetli gözükmüyolar yemeklerde kar etmez sanırsam

birsen29+,
uebesli
tarafımdan aranıyorsunuz...neredesiniz kızlarrr????
astrolojıye daldınız bizi unuttunuz
yok kız uyuya kalmışım emre çaldı uyandım
hayırdır ebrarım manicimi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…