Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hehh hosgeldin Birsen :) İyiyim valla nolsun iftardan geldik kalabalıkta başım ağrıdı. Eve geldim kocayı yatırdım hemen nete girdim topiği okudum biraz . Sen nasılsın keyfin yerindedir inşallah. Doğum günün nasıl gecti

hiç güzel geçmedi desem yeridir
çünkü eşim yanımda yok evleneli ondan ayrı ilk doğumgünüm yalnızdım gerçi çocuklar var ama küçük olan (emre) aşısı vardı bugün hemde 3 tane 2 bacak 1 koldan yaptılar ateşide var ağlıyo arada bi yandanda işlerim vardı kaynanam kaynımın yanında hastanede kalıyo yemekti çaydı derken kafayı yedim yani iyi geçmedi

Lagrima seni okuyor görüyorum gerci hiç selamlasma sansımız bile olmadı ama bugün testin vardı galiba. Girer girmez seni sordumm ama sonra okudum henüz haber yok galiba. Görünce bir selam vereyim istedim Nasılsın

# lagrima
# kardelen5233+
# biumut buyrun çay kahve ne alırdınız lagrima testin nasıl oldu merak ettik hadi inşallah güzel haberler ver

selam canlarım.. nasılsınız bakalım?
çok merak etmişsiniz okudum Allah razı olsun ama bebek mebek yok adetimin gecikme sebebi stres.. bi ilaç verdi adet söktürücü onu kullan ilk kanamanda gel dedi.. işte böyle.. hastanede süründüm akşama kadar gelince hemen yattım iftar falan derken bu saat oldu.. kusura bakmayın sizide merakta bıraktım.. başka bahara artık bebek..
bazen düşünüyorum acaba boşuna mı cabalıyorum git gel falan.. neyse birde bununttim susuzluktan.. sonunu nasıl gö stresini bünyeme yüklemiyim.. bakalım ne zaman kanama olursa o zaman gidicem gene hormonlara bakcak sanırım umarım rahim filmi istemez cok korkuyorm zaten ondan..

bu arada hayırlı ramazanlar.. sıcaklarda baya zor oluyor miğdeme kramplar girdibugün öldüm bittim miğdeme kramplar girdi sonunu nasıl görcem ramazanın bilmiyorum..
birsencim doğum günün müş iyiki doğdun eşiminde doğum günüydü bugün ona bebek haberi hediyem olsun istemiştim ama olmadı.. nasip değilmiş demekki..
amın cnm hadı guzel haberını beklıyorum cnm sabırsınlıkla.tez gıt gel kapatmıyorum o zaman pcyı senı beklıyorum.hadiiii )

lagrıma cnm hala gıtmedın mı sen yaaa hadi çık gitt guzel haberı weeerrr

ya lagrima kıss çatladım he...hani kan sonucu nerdee?????
kıs inşallah pozitiftir de sonuç telefon trafiğinden pc açmaya elin değmemiştir

Selam kızlarr herkesler yemek telaşında sanırım gelen yazmış gitmiş...

Lagrima hala gelmemiş,inş güzel hbrlerle gelirsin cnm

anatolişim kıl payı kaçırdım seni kuzucum öpüyorum seni
lagrima test yapıcaktı değilmi bende merak ettim inşallah mübarek günde bayram ederiz ..

lagrimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayy çatladık ayolll sonuç neeee:26::26:

Hadi canım yaaa cok gecmiş olsun. Gercekten doğum günü gibi olmamış ama olsun bak ben yakın zamana kadar ayrıca müsterilerime doğum haritası cıkarır yorumlardım o yüzden astrolojiyi kallavi astrolog sananlardan iyi bilirim:) Bu konuda tevazü gösteremiycem yani. Ama acaba gayb amı giriyo diye düşüne düşüne en sonun da para ile bakmayı bıraktım çünkü bana ne zaman öleceğini falan soran densizler vardı. Ben de sadece kişilik analizi ve olasıklarla ilgili öyle arada bakarım o kadar. Demem oki dün gece sabaha karsı yeni ay vardı ve buda tam senin doğum gününde gercekleşti Aslan burcunda. Bu demekk oluyoki en cok seni etkiledi. Ama korkma yeni başlangıc kararlar ve uygulamalar için önün 1 sene acık olacak. Yani bu demekki kötü yada yoğun başladı ama dua et seni ferahlatacak sonrasında :)

mrb birsemcim
merakla lagrimanın sonucunu bekliyorum.bugün kk da 2 tane hamiş haberi aldım.Taf ve susesi.3.süde lagrima olur inş

bu arada yeni ev işi almada suya düştü 5.bloga tasınacagız ama olsun bunada şükür...

kızlar ben çıkıyorum,hayırlı geceler
taf sanırım bayadır isteyenlerdendi,yada ben yanlış hatırlıyorum.hayırlısıyla kucağına alsınlar inşallah
lagrima sende çok fazla üzme kendini lütfen

çok umutlanmıştım ama nasip olmadı bu ayda.. ilk görünce üzüldm baya aglıcaktım ama eşim yanımdaydı ağlayamadım da ama suan ne üzülüyorum ne uudum var ne de başka birşey..
hadi sana iyi geceler Allah rahatlık versin..

inş canım zaten dr a gidene kadar kullanamam yani ramazan gecer gecmez gitmeyi düşünüyorum daözel hastenelerde sigortan olduğu halde tahlil parası alıyorlarmı biliyormusun

canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun...sevdiklerınle nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle...

birsencim doğum günün kutlu olsunnn
kızlar hayırlı ramazanlarr rabbim tutunuz orucları kabul etsin inş

Birsencim doğum günün kutlu olsun canım evlatlarınla eşinle nice mutlu seneler.

hayırlı ramazanlar rabbim oruçlarımızı kabul etsin bu mubarek ayda dualarımızıda kabul etsin inşşş
birsencim dogum günün kutlu olsun cnım benim sevdiklerinle birlikte yaşlanman dilegiyle :)

69 buçuk canım.
görenler on kilo vermiş gibi göründüğüğm söylüyo ama ben 6 7 arasında anca verebildim,üstelik ocaktan beri de dikkat etmeye çalışıyorum.

mrb birsemcim
merakla lagrimanın sonucunu bekliyorum.bugün kk da 2 tane hamiş haberi aldım.Taf ve susesi.3.süde lagrima olur inş

canlarım tatlışlar çok teşekkür ederim hepinize sizin sayenizde içim ferah bir sürü dostum var diyorum inanın akraba ve tanıdıklardan çok siz düşündünüz beni inşallah Allahımda şu ramazanın yüzü suyu hürmetine hepinize en kısa zamanda güzel hayırlı sağlıklı evlatlar verir

kız madem anlıyon bari bana özel yorm yap biraz daha açık olabilirse sevinirim doğum günü hediyesi olur bana

Bir çok kimsenin farkında olmadığı en önemli dualadan biri de, özellikle çocuğu olmayan kimseler için Zekeriya (a.s.)’in yaptığı duadır.
O şöyle dua etti: “Rabbim! Beni yanlız bırakma! Sen, varislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir)” (Enbiya: 89).
Eğer bu duayı inanarak samimiyetle tekraralayarak dua edersen, bil ki Allah senin istediğini sana verecektir.
Çünkü Yüce Allah Zekariya peygambere (a.s.) bu dua ile istediğini vermiş ve şöyle buyurmuştur: “Biz onun da duasını kabul ettik ve ona Yahya’yı verdik; eşini de kendisi için (çocuk doğurmaya) elverişli kıldık” (Enbiya: 90).
O halde Yüce Allah peygamberleri için böyle acil bir şekilde dualarını kabul etmesinin sırrı nedir? Biz ise bazen Allaha dua ediyoruz, ama dualarımız Kabul olmuyor. Bu sorunun cevabı Allahın şu ayet-ı kerimesindedir: “Onlar (bütün bu peygamberler) , hayır işlerinde koşuşurlar, umarak ve korkarak bize yalvarırlardı; onlar, bize karşı derin saygı içindeydiler”(Enbiya: 90). Allah ne büyük hikmet sahibidir. Duanın kabul olmasının en önemli şartı hayra koşmak ve duada samimi olmaktır. O halde ey mümin kardeşim! sen de bunu hayatında uygulamalısın.

ALINTI

Rabbim, şu mübarek gecede isteyene hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin İnşallah...
Bana da hayır dualarınızda yer ayırırsanız sevinirim

kız madem anlıyon bari bana özel yorm yap biraz daha açık olabilirse sevinirim doğum günü hediyesi olur bana

Olur tabi doğum günü hediyen olur hemde sana bahsettiğim yeni ay etkisini doğum haritanı yorumlayınca aydınlanma olarak yaşamış olursun. Biliyomusun astroloji danışmanlığı yaptığım cogu üşterim o ayki yeni aya denk gelmiştir tesadfen bakarım tabi canım. Çok detaylı bakmak 2-3 saatimi alıyo ama bir üstünden bakar önemli noktaları yazarım sana. Bu arada ihtiyacım olan sey Doğugünü ay yıl Doğum saatin ve doğduğun il bana yazarmısın birde asıl en cok odaklanmak istediğin bir kaç konu başlığı :)

bu duayı duymuştum meryem suresi bu.rabbim hiç birimizin elini boş bırakmasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn.AMİNNN...

ben sana özelden yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…