he heewet cuk oturdu kamilem he :))))) cnm pek ilgim yok merağım war o da bu kadrmış bak :))))ben yükseleenımı bıle bılmıyorum be cnmmHaahaa Kamil demek ha valla tam denk gelmiş. Aslında bu yakın bir arkadaşımın kendine taktığı lakaptı bizde de öyle kaldı. Hamileyken kocam bana da Kamilem diye sesleniyodu bilmem sevdik işte komik geldi. Sana da bebiş hediyesi olsun canım ama Astroloji fal değil bir ilim . Kaldıki fala hiç inanmam hatta kahve falı baktırmam:) Sen bana doğum tarihi saati ve yerini ve ilini yaz canım bakarım yarın akşamda sana söz:) Mail adresini yaz ki oraya yazayım. Bu arada senin bu saatte ne işin var bakalım :) Uyumuyomusun yoksa gündüz mü cok uyudun Kamilem :)
neden çok yiyip,şiştinAkşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm
Davulumun ipi kaytan
Kalmadı sırtıma mintan
Virin ağalar bahşişim
Alayım sırtıma mintan
he heewet cuk oturdu kamilem he :))))) cnm pek ilgim yok merağım war o da bu kadrmış bak :))))ben yükseleenımı bıle bılmıyorum be cnmm
ya cnmm saatımı bılmıyorum kı anneme hep soruyorum kkadın hatrlamıyor?? onu geçsek olmaz mı?????
yaa cnm 1de uyandım bu sabah.ama az once kuran okudum uykum kaçtı ben de sızsız yapaamdım buraya geldım
26.01.1984
istanbul
çapa
mail adresim:s.umitcimbomum@hotmail.com
zahmet olacak sana da cnmm uebeslı dilim donmuyor ısmınle hıtap etsem ????
neden çok yiyip,şiştin
manileri esgeçtin
o lazım defteri yollarda düşürdün
davulunun ipi dıkkat et kopmasın
ınsanlar uyuyup kalmasın
sen her gece istersen bahşiş ahaliden
ne cama çıkarlar ne de sen alırsın kendıne mintan
nasıl uydurdum ama ablam
manisiz ramazan olmaz he
anladım ablaa borç olark tutacağım ozaman kısmet olursa ılerde.allahım ogünleri nasip etsin inşallah kuzum ama kefaret vermiyceksin bunlar senin borcun oluyo kefaret bundan sonra hiç tutulamıycaksa yani rahatsızlığı olanlar iöiçin sen nasipse tutarsın .
arkadaşlar pek ses vermeye niyetli gözükmüyolar yemeklerde kar etmez sanırsam
yok kız uyuya kalmışım emre çaldı uyandım
hayırdır ebrarım manicimi oldun
birsoş kız unuttun hee bizi burdayım heyyyyy
süpersin kuzucum yaa acayip güldüm valla
olmaz tabi yaaa manisiz davulcusuz
az kaldı birazdan davulcuda ümbüdü güm güm çalar
anladım ablaa borç olark tutacağım ozaman kısmet olursa ılerde.
onlar dayanamaz selm werır abla))
emre çaldı demek heee :)))) eee daha miniğimiz o annesi uyandıracak tabıı kı
oyyyy kuzum canım arkadaşım allah razı olsun duygulandım şimdi bilirim unutmazsın bende unutmam amayok kız kendimi unuturum seni unutmam doğuma bile giderken ilk sana haber verdim nasıl unutuyum
allah hep güldürsün ablamm
yaa kızlar davulcu yaklaşırken ben kaçarım soylıyım:18::18::18::18::18::18:
amın ablam ınşallah...evet kuzucum allahım sağlık verirse borç olarak tutacaksın
ya bitanesi derinim olmasın kuzum okuyorum diyoya :))
eğer oysa öpüyorum onu çok çok
amın ablam ınşallah...
ewet olabılır abla derınımmm al yawrum sen bebe bıskuvısı ve sütü çok sewersın ıkısını de gönderıyoruz sana bandır bandır ye cnmmm
ay abla derınımle de konusmustuk da aynı bazı huylarımız onla bizimmoyyyy kuzum canım arkadaşım allah razı olsun duygulandım şimdi bilirim unutmazsın bende unutmam ama
amin canım hepimizi inşallah
sen korkma ben burdayım davulcu bişey yapamaz sana
derinimde korkardı davulcudan kulakları çınlasın
kızın başına iş açtık walla abla sanırım onlarla ilgilenıyorcanım sen bugece katılmıyosun muhabbete galiba bizim kızları yorumluyosun
ewet ablaa.ahh ben de cok ozledım az kaldı netı halledecek ınşallah
ay sevcanım valla çok doğru bayılır süt bisküviye kıyamam bebiş odaha
he heewet cuk oturdu kamilem he :))))) cnm pek ilgim yok merağım war o da bu kadrmış bak :))))ben yükseleenımı bıle bılmıyorum be cnmm
ya cnmm saatımı bılmıyorum kı anneme hep soruyorum kkadın hatrlamıyor?? onu geçsek olmaz mı?????
yaa cnm 1de uyandım bu sabah.ama az once kuran okudum uykum kaçtı ben de sızsız yapaamdım buraya geldım
26.01.1984
istanbul
çapa
mail adresim:s.umitcimbomum@hotmail.com
zahmet olacak sana da cnmm uebeslı dilim donmuyor ısmınle hıtap etsem ????
Olur tabi daha iyi olur adım elif bu arada:)
neden çok yiyip,şiştin
manileri esgeçtin
o lazım defteri yollarda düşürdün
davulunun ipi dıkkat et kopmasın
ınsanlar uyuyup kalmasın
sen her gece istersen bahşiş ahaliden
ne cama çıkarlar ne de sen alırsın kendıne mintan
nasıl uydurdum ama ablam
manisiz ramazan olmaz he
ebrarcın nasılsın canım birsencim görüşmeyeli inanın kayrayı duydum çok sevindim kendim gibi ana onunla konuşan biri olursa güzel bir yere gitsin rahimi diktirsin çünkü her kez rahimi dikemiyo malesefallah yardımcısı olsun işşallah bu arada ebrarcım canım başın sagolsun
birsen canım bebegin büyümüş maşallah ama aglatma kız bebegi içim acıdı emzigi aldınızya agzından kendi minik emzik küçük pek dadlu olmuş yakışıklı oglum benimherkeze iyi sahurlar
canım sen bugece katılmıyosun muhabbete galiba bizim kızları yorumluyosun
oyyyy kuzum canım arkadaşım allah razı olsun duygulandım şimdi bilirim unutmazsın bende unutmam ama
amin canım hepimizi inşallah
sen korkma ben burdayım davulcu bişey yapamaz sana
derinimde korkardı davulcudan kulakları çınlasın
canım sen bugece katılmıyosun muhabbete galiba bizim kızları yorumluyosun
değilmi nedense biçok kişi korkar davulcudan aslında çocuklukta korkutulduğundan sanırsam .gerçi ben çok seviyorumdaay abla derınımle de konusmustuk da aynı bazı huylarımız onla bizimm
o da çok korkarmı yaklaşırken çıkan sesten.ben de küçüklüğümden berı korkarım.bır keressınde camdan bakıyım dedım adam kapkaraydı bırden bızım cama baktı,asla bakamam artık oyle korku kaldı bende.
kızın başına iş açtık walla abla sanırım onlarla ilgilenıyor
ewet ablaa.ahh ben de cok ozledım az kaldı netı halledecek ınşallah
ebrarcın nasılsın canım birsencim görüşmeyeli inanın kayrayı duydum çok sevindim kendim gibi ana onunla konuşan biri olursa güzel bir yere gitsin rahimi diktirsin çünkü her kez rahimi dikemiyo malesefallah yardımcısı olsun işşallah bu arada ebrarcım canım başın sagolsun
birsen canım bebegin büyümüş maşallah ama aglatma kız bebegi içim acıdı emzigi aldınızya agzından kendi minik emzik küçük pek dadlu olmuş yakışıklı oglum benimherkeze iyi sahurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?