cnm yarın sorarım ozaman buradan yazarım ben sana...Annene sor bakalım en azından bir saat aralığı versin mesela 5- 6 arası gibi bu en önemli kısmı canım işin :)
Mani çok güzel olmuş bu arada:)
saol canım allah razı olsun sen nasılsın?
kayramın dikişi atıldı şimdilik iyi inşallah hep öyle olur
ben sewmıyorum abla,oyle korku kaldı wallaaa bende...değilmi nedense biçok kişi korkar davulcudan aslında çocuklukta korkutulduğundan sanırsam .gerçi ben çok seviyorumda
evet baya yoğun bugün muhabbete katılamadı
bende özledim yaa inşallah hallolur enkısa zamanda
Yok be Ebracım valla deminden beri bekliyip ha bire yenile yapıyodum baktım kimse yok. Bi mutfağa gittim sofrayı hazırladım bir sürü yazı gelmiş. Bide benim bilgisayar yavaş biraz hem takip edip başa dön yaz zaman alıyo yoksa katılmazmıyım :)
iyi ozaman canım aman iyi olsunda arasan çok sevindigimi söyle güzel dileklerimi ilet inan çok sevindim hamile haberini duyunca bilemezsin işşallah benim başaramadıgımı o başarır ben nasıl oluyum bıraktıgınız yerdeyim bir adım ileri gidemedim psikolojim çok bozuk inan aglama krizlerine giriyorum paşa sabır buda geçer diyorum kendime sakinlik veriyorum ama malesef olmuyo ne yapıcan başa gelen çekiliyo vallahikendinize iyi bakın rabbime emanet olun ben çıkıyorum
anladım tatlışımben sewmıyorum abla,oyle korku kaldı wallaaa bende...
mutfaktaymış bak ondsan katılamamışş :)))
ınşallah ablam
kızlar size hiç doyum olmaz ama ben yatıyıım bugun cok pc de takıldım blim ağrıdı.opuyorum hepınızı.hayırlı sahurlar hepınıze.ALLAH KABUL ETSIN
herkese iyigeceler ben çıkıyorum emre durmuyo kayınbabamada yemek hazırlayacam bye
anladım tatlım bende diğer şeyle meşgul oluyosun sandım
bende birazdan kalkıcam sofra hazırlamak için burdan davulcu geçti bile :))
benim diğer pcde öyle ama bu iyi şükür diğerinde bende hep geç cevap yazıyorum
davulu çalmaya gelmıstımkı sen calmıssın zaten cnm neyse bahşişlerı kırıstırırız artıkEki Görüntüle 233413
davulu çalıp bende kaçıyım bari
herkese hayırlı sahurlar
boncuğum gelmedin kuzum bende çaldım davulu
Canım merhaba bende aynı dertten muzdaribim.Benimde 4 düşüğüm var bendede kan pıhtılaşması var ve maalesef bende iğne ve coraspine rağmen sonuç alamadım
tşk ederim iyiyim çok şükür sen nasılsın canım.ya wc olayı önceden de çok sık olurdu çünkü çok su tüketen biriyim.ama bu sefer usandırdı resmen beni git gel git gel.dün oruçlu olmadığım halde ağzımdaki kuruluk mahvetti beni.inş herkes gibi bende hayırlı haber bekliyorum.inşallahta verebilirim.Kızlar nasılsınız. Benim bugün çok iyi gecti orucum çok sükür bakın susayanlar için tarifim var ben bugün nerdeyse cok az az susuadım. Uzmanlar söyledi hakkaten iyi geldi tarif söyle. İftardan sonra cay demliyosunuz Sonra bu çayın demini 4 -5 parmak ölcücüyle buyukçe bir kavanoza koyuyosunuz. Üstünede sıcak suyunu koyup demliyosunuz ılınmaya bırakıyosunuz agzı acık olarak sonra bunun içine dilerseniz nane yada maydonoz dilerseniz sade olarak içine buz koyup bardak bardak su gibi içiyosunuz. Bir nevi buzlu cay yani. Ben şimdi yine yaptım ılınmaya bıraktım içicem sahura kadar.
Bu arada bugün bir arkadaşın kan testi vardı noldu acaba bilen var mı.
Kardelenler, Sevcan Birsen, Banu Ebru Derin su Selina nasılsınız.
Sevcancım hamilelik yada benim deyimimle Kamilelik nasıl gidiyo:) Selinacım senin yazdıklarını okudum bol bol wc ve kasık ağrısı varmış İnşallah hayırlı haber bekliyoz senden de. Benim bu ay sonu gibi belli olacak bakalım inşallah
allah kabul etsin sevcanım.benimde tefriciyeler olmasaydı başlardım kesin.Rabbim bu mübarek ayda ettiğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah kızlar.Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
swcnprlk,
ebrar_53+,
birsen29+,
uebesli
selam arkadaşlarrr....
ablam ewet huzur dolu oluyor ınsan.ben oruç tutamıyorum ama kuran'ımı okudum geldım tahmın ettım oruçcular buradadır dıye
ben de dualar okudum.hatime başladım bakalım hayırlısı...
abla itiraf et sen gece davul falan çalmaya mı çıkıyon,yoksa davulcunun yanında manici asistanmısınAkşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm
Davulumun ipi kaytan
Kalmadı sırtıma mintan
Virin ağalar bahşişim
Alayım sırtıma mintan
bende iyiyim canım sagol...davulcuyada cok güldüm ya cok komik...bende sevındım pelınım insallah rabbım hepımıze kolaylılıgını verır ve kabuleder bende ıyıyım sen nasılsın görüşmeyelı
kızlar bende kactım hayırlı geceler
canım ya üzüldüm ama saglık olsun yeterki...emremizede kıyamam ben ya kokulu kokulu öpüyorum paşamızı k.i.b..hiç güzel geçmedi desem yeridir
çünkü eşim yanımda yok evleneli ondan ayrı ilk doğumgünüm yalnızdım gerçi çocuklar var ama küçük olan (emre) aşısı vardı bugün hemde 3 tane 2 bacak 1 koldan yaptılar ateşide var ağlıyo arada bi yandanda işlerim vardı kaynanam kaynımın yanında hastanede kalıyo yemekti çaydı derken kafayı yedim yani iyi geçmedi
canım üülme sakın demekki zamanı gelmemiş...streste yapma ve en onemlisi umudunu hic yitirme olumlu düşün olumlu olsun...rabbim inş hapimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder...selam canlarım.. nasılsınız bakalım?
çok merak etmişsiniz okudum Allah razı olsun ama bebek mebek yok adetimin gecikme sebebi stres.. bi ilaç verdi adet söktürücü onu kullan ilk kanamanda gel dedi.. işte böyle.. hastanede süründüm akşama kadar gelince hemen yattım iftar falan derken bu saat oldu.. kusura bakmayın sizide merakta bıraktım.. başka bahara artık bebek..
bazen düşünüyorum acaba boşuna mı cabalıyorum git gel falan.. neyse birde bununttim susuzluktan.. sonunu nasıl gö stresini bünyeme yüklemiyim.. bakalım ne zaman kanama olursa o zaman gidicem gene hormonlara bakcak sanırım umarım rahim filmi istemez cok korkuyorm zaten ondan..
bu arada hayırlı ramazanlar.. sıcaklarda baya zor oluyor miğdeme kramplar girdibugün öldüm bittim miğdeme kramplar girdi sonunu nasıl görcem ramazanın bilmiyorum..
birsencim doğum günün müş iyiki doğdun eşiminde doğum günüydü bugün ona bebek haberi hediyem olsun istemiştim ama olmadı.. nasip değilmiş demekki..
canım biliyorum ama gece unuttum ilac almayı hafiften agrım başladı inş co şiddetlenmez...bu arada maniye bayıldım...peloşum kendini biliyosun bencede ilaç al madem başağrısı kötü oluyo
bende orucu açtıkdan sonra ağrı oldu ama geçti çok şükür
evet kanka allahın izniyle geçip gidicek bidaha bekle seneyi
allahım sağlıkla bayrama ulaşmayı nasip etsin
canım evet öyle oldu çay demlemiştim uyuya kaldı bende çayımı alıp oturmuştum keyifli keyifli sonra 5 dakika geçmeden uyandı balkona çıkalım filan dedi çayı orda içelim istedi e bende kıramadım .kocişler önemli değilmi :)))
takma kafaya kuzum eşin nasıl istiyosa öyle davran sen
kuzum inşallah gelebilirsin özledim seni çok
sevcanım afiyet olsun diycem ama yemedinki:))nasip olurda sanada yaparım inşallah
evet acayip huzur var canım ramazanın heranı huzur dolu çok şükür
canım negüzel sende zorlanmamışsın allahım kabul etsin devamını nasip etsin
bende iyiyim çok şükür verdiğin tarifi bende dinlemiştim ama nedense buzlu çay içemiyorum yinede saol tavsiyen için
canım lütfen üzülme hayırlısı diyelim mübarek günlerin hürmetine çok bekletmeden gelir bebişin inşallah
oyy kıyamam ben sana doğum günü çocuğu duygusallaşmış öptüm seni
çok doğru canım düşüncelerin
iyi ozaman canım aman iyi olsunda arasan çok sevindigimi söyle güzel dileklerimi ilet inan çok sevindim hamile haberini duyunca bilemezsin işşallah benim başaramadıgımı o başarır ben nasıl oluyum bıraktıgınız yerdeyim bir adım ileri gidemedim psikolojim çok bozuk inan aglama krizlerine giriyorum paşa sabır buda geçer diyorum kendime sakinlik veriyorum ama malesef olmuyo ne yapıcan başa gelen çekiliyo vallahikendinize iyi bakın rabbime emanet olun ben çıkıyorum
kızlar hayırlı günler olsun hepinize
benim mause nin pili bitmiş,deli etti beni,sanırım az sonra hepten iptal olcak,aç kapa helak oldum,evdeki piller de uymuyo
pelincim şu an bi smıle denedim,olmadı canım,ne gıcıklığı tutuyosa?
selina cım,inşallah çoklu pozitif alırsın canım,topiğimizin hiç çoğul gebeliği yok,senle ilkleri yaşayalım inşallah
ben burdaki davulculara sinir oluyorum,güm pata pata güm vuruyolar sadece,hiç mani söylemiyolar,mani söylesin de boncuğun ku kadar çirkin olsun önemli değil
neyse kızlar benden bu kadar,sanırım akşama görüşcez,gün içinde tekrardan giremem zaten
kızlar hayırlı günler olsun hepinize
benim mause nin pili bitmiş,deli etti beni,sanırım az sonra hepten iptal olcak,aç kapa helak oldum,evdeki piller de uymuyo
pelincim şu an bi smıle denedim,olmadı canım,ne gıcıklığı tutuyosa?
selina cım,inşallah çoklu pozitif alırsın canım,topiğimizin hiç çoğul gebeliği yok,senle ilkleri yaşayalım inşallah
ben burdaki davulculara sinir oluyorum,güm pata pata güm vuruyolar sadece,hiç mani söylemiyolar,mani söylesin de boncuğun ku kadar çirkin olsun önemli değil
neyse kızlar benden bu kadar,sanırım akşama görüşcez,gün içinde tekrardan giremem zaten
ya bende seviyorum davulcuları ama malesef burda davulcu filan yok[/QUaslındeğilmi nedense biçok kişi korkar davulcudan da çocuklukta korkutulduğundan sanırsam .gerçi ben çok seviyorumda
evet baya yoğun bugün muhabbete katılamadı
bende özledim yaa inşallah hallolur enkısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?