Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Annene sor bakalım en azından bir saat aralığı versin mesela 5- 6 arası gibi bu en önemli kısmı canım işin :)

Mani çok güzel olmuş bu arada:)
cnm yarın sorarım ozaman buradan yazarım ben sana...
teşekkurler )) edebi yönüm vardır biraz şiir,yazı fılan ,,,uydurddum bişeyler...

saol canım allah razı olsun sen nasılsın?
kayramın dikişi atıldı şimdilik iyi inşallah hep öyle olur

iyi ozaman canım aman iyi olsunda arasan çok sevindigimi söyle güzel dileklerimi ilet inan çok sevindim hamile haberini duyunca bilemezsin işşallah benim başaramadıgımı o başarır ben nasıl oluyum bıraktıgınız yerdeyim bir adım ileri gidemedim psikolojim çok bozuk inan aglama krizlerine giriyorum paşa sabır buda geçer diyorum kendime sakinlik veriyorum ama malesef olmuyo ne yapıcan başa gelen çekiliyo vallahi kendinize iyi bakın rabbime emanet olun ben çıkıyorum

ben sewmıyorum abla,oyle korku kaldı wallaaa bende...
mutfaktaymış bak ondsan katılamamışş :)))
ınşallah ablam
kızlar size hiç doyum olmaz ama ben yatıyıım bugun cok pc de takıldım blim ağrıdı.opuyorum hepınızı.hayırlı sahurlar hepınıze.ALLAH KABUL ETSIN

anladım tatlım bende diğer şeyle meşgul oluyosun sandım
bende birazdan kalkıcam sofra hazırlamak için burdan davulcu geçti bile :))
benim diğer pcde öyle ama bu iyi şükür diğerinde bende hep geç cevap yazıyorum

herkese iyigeceler ben çıkıyorum emre durmuyo kayınbabamada yemek hazırlayacam bye

konuşursam iletirim tabiki canım
allahım sanada sabır versin geçicek inşallah bugünlerde
sende allaha emanet ol hayırlı sahurlar

anladım tatlışım
hadi git yat dinlen çok öpüyorum seni iyi uykular
herkese iyigeceler ben çıkıyorum emre durmuyo kayınbabamada yemek hazırlayacam bye

sanada iyi geceler canım emreyi öp benim için

Onlarla anca yarın ilgilenebilicem inşallah:) Ben yavaştan kocişi uyandırıyım bu arad acayip güzel sigara böregi kokusu geliyo dışardan miss gibi canım istedi valla :) Yarın görüşmek üzere diyelim o zaman yapalım sahurumuzu yarında kolaylıkla tutarız inşallah oruçlarımızı şimdiden allah kabul etsin inşallah.

Sevcan bana bilgileri mail atsan burda bulmak zor olabilir mail adresim ayelifay@hotmail.com doğum saatinide öğrenince atarsın buraya canım.

Birsen yarın eşinede bakacağım mail atarım yine çok öperim herkezi

Kızlar bu arada Nihat Hatipoğlunu dinliyorum diyorki ;

Allahın izniyle ve lutfuyla
768 kez besmele cekenin her dileği olur

35 kez besmele cekip cocugun üstüne üfleyenin cocugu rahat uyur ve eve bereket gelirBirsen bu sana:)

51 kez okuyanın işi serden korunur
300 kez okunursa borclardan kurtarır

21 kez okuyan ani ölümden korunur diyo .

Canım merhaba bende aynı dertten muzdaribim.Benimde 4 düşüğüm var bendede kan pıhtılaşması var ve maalesef bende iğne ve coraspine rağmen sonuç alamadım

cnm ben bir kaç aydır tedavi görüyorum, en son histeroskopi oldum. rahim damarlarını genişletme amaçlı. şimdi de hamile kalmam gerekiyor. inşallah bu kez olur. artık çok yoruldum.

tşk ederim iyiyim çok şükür sen nasılsın canım.ya wc olayı önceden de çok sık olurdu çünkü çok su tüketen biriyim.ama bu sefer usandırdı resmen beni git gel git gel.dün oruçlu olmadığım halde ağzımdaki kuruluk mahvetti beni.inş herkes gibi bende hayırlı haber bekliyorum.inşallahta verebilirim.
allah kabul etsin sevcanım.benimde tefriciyeler olmasaydı başlardım kesin.Rabbim bu mübarek ayda ettiğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah kızlar.
abla itiraf et sen gece davul falan çalmaya mı çıkıyon,yoksa davulcunun yanında manici asistanmısın maşallah ne güzel de yazmışsın.
Eki Görüntüle 233414
buna cok güldüm kalkın artık kızlar yoksa rüyanıza girer

ayy boncuğumm bende çok güldüm,aklıma sevcan geldi davulcudan korktuğunu yazmış,onun gördüğü davulcuda bu resimdeki gibiydi herhalde.kız haklı kendi ay parçası gibi kap kara adamı görünce korkmuşturrr.aman sevcan ve hamileler siz bakmayın böle resimlere mazallahh..

selam kızlar hayırlı sabahlarr.tabi hepiniz sahuru burda yapmışsınız,öğleden sora anca gelirsiniz.Allahım kabul etsin tuttuğunuz oruçları.
lağrımacım sonucuna üzüldüm,ama hakkında hayırlısı olsun inşallah.stresin sana ne kadar zarar verdiğini farkedip kendini toparlamanı diliyorum.inş Rabbim çok bekletmeden gönderir bebişini.
birsencimm doğumgününü yanlız geçirmişsin.olsun sende kocişin bugun olursa bugun kutlahem biz seni yanlız bırakmamaya çalıştık.ömür boyu güzel geçsinde 1 gün kötü geçsede olur canım.Rabbimde sana 2 ay öncesinden en büyük hediyeyi gönderdi zaten.Allahım hep beraber huzurlu mutlu sağlıklı yıllar geçirmenizi nasip etsin inşallah canım.öptm.
kardelencim taf ın hamileliğini bende okudum dün sabah.çok sevindim.inş hayırlısıyla kucağına almasını diliyorum.7-8 ay önce düşüğü vardı.bikaç ay korunduktan sora Allahım tekrar nasip etti.bu seferki sağlıkla büyür inşallah.
kızlar benden güzel haberler bekleyen herkese teşekkür ediyorum inşallah güzel haberler verebilirim.

bende sevındım pelınım insallah rabbım hepımıze kolaylılıgını verır ve kabuleder bende ıyıyım sen nasılsın görüşmeyelı
kızlar bende kactım hayırlı geceler
bende iyiyim canım sagol...davulcuyada cok güldüm ya cok komik...
canım ya üzüldüm ama saglık olsun yeterki...emremizede kıyamam ben ya kokulu kokulu öpüyorum paşamızı k.i.b..
canım üülme sakın demekki zamanı gelmemiş...streste yapma ve en onemlisi umudunu hic yitirme olumlu düşün olumlu olsun...rabbim inş hapimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder...
canım biliyorum ama gece unuttum ilac almayı hafiften agrım başladı inş co şiddetlenmez...bu arada maniye bayıldım...

canım rabbim sana sabır versin...sözün bittigi yerdeyiz...inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder rabbim sana...bir daha böyle acılar gösterme inş...

selinacım inş güzel haberler verirsin bizlere hayırlısıyla...

günaydın canlarım...kimse yok tabi sahura kadar oturursanız uyukucu olursunuz:)))saka saka sohbet güzelmiş hepsini okudum...kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi...

kızlar hayırlı günler olsun hepinize
benim mause nin pili bitmiş,deli etti beni,sanırım az sonra hepten iptal olcak,aç kapa helak oldum,evdeki piller de uymuyo
pelincim şu an bi smıle denedim,olmadı canım,ne gıcıklığı tutuyosa?
selina cım,inşallah çoklu pozitif alırsın canım,topiğimizin hiç çoğul gebeliği yok,senle ilkleri yaşayalım inşallah
ben burdaki davulculara sinir oluyorum,güm pata pata güm vuruyolar sadece,hiç mani söylemiyolar,mani söylesin de boncuğun ku kadar çirkin olsun önemli değil
neyse kızlar benden bu kadar,sanırım akşama görüşcez,gün içinde tekrardan giremem zaten

hayırlı günler canım.senin pc nin sana garezi mi var ya biri bitiyo başka bişey çıkarıyo sana.at çöpe ben mause için şarjlı pil kullanıyorum.biri bitince diğerini takıyorum.eğer pil alırsan öyle al canım.
kızz sen var ya diye diye çoklu gebelik yaptıracan bana,tırsıyom kızz.tabi şu durumda seçmek gibi bi lüksüm olamaz ama Allahım olmayanlara tek tek versin anacım..davulcular da akıllı artık uğraşmıyolar mani fln.ama ramazanın son günleri gündüz başlıyolar manilere bahşiş olunca iş değişiyo tabii.bi o zaman duyuyoz maniyi.ben bebekken gece sahurda uykudan uyanmayayım diye davulcu geçerken annem hemen parayı uzatırmış çocuk uyuyo diye.davulcuda vınn tabi.

selam canım hoşgeldin...sorma kardelencim ya bende de bazen cıkıyo bazen cıkmıyo o yüzden denemiyorum bazen...görüşmek üzre bende gün icinde ugrarım... inş karşılaşırız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…