Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banu145145+,pelin67,birsen29+,kardelen49,derdanur,
selam kızlar.hayırlı akşamlarr.

inş canım allahın izniyle gelicek bebişin tabiki dualarımızdasın..
ayy canım tutsunda artık bişe demicem çoğul tekil farketmezzz.süpriz yumurta ne çıkarsa bahtımaa
sgl derdam emre biraz iyi dün aşısını yaptırdım yazık 2 bacaktan bi koldan ağrısı var birazda ateşi var esma kaç kilo doğmuştu şimdi ne kadar biz 9 ağustosta 3 aylık olacaz şimdi 3750 yiz
maşallah canım.bak zayıf çocuk daha çabuk toparlıyo diyolardı.doğruymuş demekki.ne güzel esmamızda emremizde maşallahı varr.allahım nazarlardan saklasın onları.ikisinide öpüyorum.
Selina varmı bir gelişme güzel haber hııı
Pelin naber canım.

ahh ahh canım şafakk 7 daha tık yok.kasıklarım ağrıyo sadece.

kızlar bu saatte nasıl girdin diceksiniz.kocişle kocişin dükkana geldik.fantasi yapıyoz dicem inanmayınn tosbağaları getirdiydi dükkana,sabahta çok işi varmış.şimdi onun akvaryumunu temizliyo bana da sus payı pc de oyna dedi.evdede yanlız bırakmak istmedi.takıldık öyle.sizler napıyonuz bakimm gece kuşlarıı

selam selinacım nasılsın...oh ne güzel degişiklik olmuştur sizin icin diycem ama ikinizde farklı yerlerde takılıyomuşsunuz şaka bi yana seni görmek güzel bende gece gelemiyorum ama kociş tv bakıyo fırsattan istifade bende hemen buraya geldim

Hoşgeldin Selinacım.Çok komiksiniz yaa bu saatte tosbağaların akvaryumunu temizliyo eşin demek alemsiniz

demek sus payı verdiler sana,bize yaramış oldu işte

iyiyim canım çok şükür.evde olsa izin vermezdee.şimdi kendine arkadaş aradığından beni de getirdi sus payı olarakta pc hakettim yani.bi temizlesin çekecem resmini koyacam kızlar.sevcanda merak ediyodu karetta karettalarımıgerçi bizimkiler sevcanın tosbalarını ham yapar yutar daa
Hoşgeldin Selinacım.Çok komiksiniz yaa bu saatte tosbağaların akvaryumunu temizliyo eşin demek alemsiniz
hşb canım.evt biz başlı başına bi alemiz zaten.benimkinin ayarı kaçıkk.sabah başka işler var diye bide onla uğraşmıyam dedi tez canlı adam canım bide pek titizdir.tosbaların akvaryumu en son ramazan bayramından önce temizlendiydi yinede ölmediler hayata direndiler maşallahh

kız selina bi ömürsün güldürdün bizi emre bile güldü

kız selina bi ömürsün güldürdün bizi emre bile güldü

aaa gerçektenmi.bende çok mutlu oldum valla küccücük çocuğu tee burdan güldürmeyi becerdim ya ne mutlu bana.ayy bu pc atıyo beni karın ağrısı oldum valla.tam konuya cvp vere basıyom giriş yap diyo.:126:

aaa gerçektenmi.bende çok mutlu oldum valla küccücük çocuğu tee burdan güldürmeyi becerdim ya ne mutlu bana.ayy bu pc atıyo beni karın ağrısı oldum valla.tam konuya cvp vere basıyom giriş yap diyo.:126:

tabi teyzesi emre artık gülüyo arada acayip sesler çıkarıyo büyüdü artık

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

1. birsen29
2. pelin67
3. ugurboncugum+
4. banu145145+
5. SeLiNa23+
6. kardelen5233+
7. kardelen49

maşallah o zaman

evet canım.bu resim ekleme olayını bi anlatsan bana birazdan eklicem ya.yanlız kolay yoldan anlat bak sora cahil cahil bakıp kalmayayyım.
cevap ver butonunu tıklayınca üstte ataç var
A harfinin yanında,onu tıklıyosun,yeni bi sayfa açılıyo,orda dosya ekle yazıyo tıklıyosun,dosya seç diyo,seçiyosun ve upload files yazıyo
ona tıklıyosun,içeriğe ekle var,onu da tıklayınca işlem tamam oluyo,sonra iletini yolluyosun canım

Eklentiler

• $images[8].webp
    6 KB · Görüntüleme: 34
kızlar ben cıkıyorum...uyukum geldi yatayım sahura zor kalkıyorum gec yatınca...görüşmek üzre iyi geceler hepinizeeboşumada rastlayamadım ya daha gec geliyo heralde neyse yarın görüşebilirim inş senide öpüyorum canım...ay ben derinime yazmayı unuttum bişey cıkmamış ultrosonda hayırlısı olsun canım... yanlız doktora cok gıcık oldum insan test falan yapar...

ben meyve almaya gidim bari,dondurma yicektim ama vazgeçtim sanırım
Bravo kardeloşum meyvayla atlatırsan ben delirdim tatlı diye dondurmayı götürdüm yüz bulsam dahada yerim yani ay ne oluyor bana ya uf ben dietteyim.

Limonlu dondurmamıııııııııııııııııı
Meyvalı dondurmaları çok severim canım benim canınmı çekti keşke yakın olsaydık sana bir tabak getirirdim.

iyiyim canım sagol başım agrıyodu biraz ama hap aldım gecti şükür...sen nasılsın
Nasıl olur be pelincim hep aynıyım ne zaman kalabalık olucaz ozaman farklı bir hayatım olucak ::(((

Ağrıması iyidir karnınmı kasıklarınmı ağrıyor selinacım.Valla eşin çok titizmiş kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…