vıcırdamazmı canım 40 kına kadar uslu olan 40 kından sonra yaramaz olur delerdide inanmazdım hiç ağlamayan kız susumuyo iki saatlik uykuylayım sizin için girdim merak ettim sizleri
Ben tatlı diye çıldırıyorum şu anb limonlu dondurma yiyim bari kalorisi en düşük o arkadaşa gidicektik kaldı bu gece.
Selina varmı bir gelişme güzel haber hııı
Pelin naber canım.
inş canım allahın izniyle gelicek bebişin tabiki dualarımızdasın..Kızlar merhaba yemeği yedik ağırlık bastı siz napıyosunuz.
Ben bugün doktora gittim görüştüm güzel şeyler söyledi içim rahatladu inşallah eylül yada ekim ayında başlıyorum.İnşallah bu sefer tutar ne olur bu mubarek ayda bol bol dua edin kızlar.Ben bir kaç gündür giremiyorum anca koşturmaca birazdanda bir arkadaş doğum yapmış ona gidicez ama daha tam belli değil hepinizi çok öptüm.
ayy canım tutsunda artık bişe demicem çoğul tekil farketmezzz.süpriz yumurta ne çıkarsa bahtımaaya şarjlı pil i denedim ama büyük geldi,mause ninki daha minik
olsun,çoğul olsun,napcan ki beraber büyütürsün işte.
ben çok istiyorum,bana dua edin o zaman,yoksa size beddua ederim çoğul gebelik geçirin inşallah diye
hadi yaaaaa,burda ne gibi şenlikler var acaba,ben de selina gibi kendimi okumaya verdim,öğleden sonram bi hızlı geçiyo ki,dışarı çıkıp bişey gördüğüm yok,zaten çıkasım da yok,fazladan gereksiz yere ne diye yorulayım di mi?
telefonu yapılmış mı derin in
ya niye iyi bi dr rastlamıyo şu kıza yaaaa
ne masrafsız hatunsun
evet,çok güzel kilo aldırıyo,benim en birinci sebeimdir kendileri
bu arada benim 5 çıktı ferritin iki ay önce ama dr um,yani aile hekimim normal olduğunu,5 in altının kötü olduğunu söyledi,oysa ben 10 normal diye biliyorum,yoksa yanılıyo muyum kızlar?
geçmiş bitiyo mu kız
.ende senden gelcek haberleri bekliyorum banucum.
desene senle tüp kardeşliği yapcaz biz
maşallah canım.bak zayıf çocuk daha çabuk toparlıyo diyolardı.doğruymuş demekki.ne güzel esmamızda emremizde maşallahı varr.allahım nazarlardan saklasın onları.ikisinide öpüyorum.sgl derdam emre biraz iyi dün aşısını yaptırdım yazık 2 bacaktan bi koldan ağrısı var birazda ateşi var esma kaç kilo doğmuştu şimdi ne kadar biz 9 ağustosta 3 aylık olacaz şimdi 3750 yiz
Selina varmı bir gelişme güzel haber hııı
Pelin naber canım.
banu145145+,pelin67,birsen29+,kardelen49,derdanur,
selam kızlar.hayırlı akşamlarr.
inş canım allahın izniyle gelicek bebişin tabiki dualarımızdasın..
ayy canım tutsunda artık bişe demicem çoğul tekil farketmezzz.süpriz yumurta ne çıkarsa bahtımaa
maşallah canım.bak zayıf çocuk daha çabuk toparlıyo diyolardı.doğruymuş demekki.ne güzel esmamızda emremizde maşallahı varr.allahım nazarlardan saklasın onları.ikisinide öpüyorum.
ahh ahh canım şafakk 7 daha tık yok.kasıklarım ağrıyo sadece.
kızlar bu saatte nasıl girdin diceksiniz.kocişle kocişin dükkana geldik.fantasi yapıyoz dicem inanmayınntosbağaları getirdiydi dükkana,sabahta çok işi varmış.şimdi onun akvaryumunu temizliyo bana da sus payı pc de oyna dedi.evdede yanlız bırakmak istmedi.takıldık öyle.sizler napıyonuz bakimm gece kuşlarıı
banu145145+,pelin67,birsen29+,kardelen49,derdanur,
ayy canım tutsunda artık bişe demicem çoğul tekil farketmezzz.süpriz yumurta ne çıkarsa bahtımaa
maşallah canım.bak zayıf çocuk daha çabuk toparlıyo diyolardı.doğruymuş demekki.ne güzel esmamızda emremizde maşallahı varr.allahım nazarlardan saklasın onları.ikisinide öpüyorum.
kızlar bu saatte nasıl girdin diceksiniz.kocişle kocişin dükkana geldik.fantasi yapıyoz dicem inanmayınntosbağaları getirdiydi dükkana,sabahta çok işi varmış.şimdi onun akvaryumunu temizliyo bana da sus payı pc de oyna dedi.evdede yanlız bırakmak istmedi.takıldık öyle.sizler napıyonuz bakimm gece kuşlarıı
iyiyim canım çok şükür.evde olsa izin vermezdee.şimdi kendine arkadaş aradığından beni de getirdi sus payı olarakta pc hakettim yani.bi temizlesin çekecem resmini koyacam kızlar.sevcanda merak ediyodu karetta karettalarımıselam selinacım nasılsın...oh ne güzel degişiklik olmuştur sizin icin diycem ama ikinizde farklı yerlerde takılıyomuşsunuzşaka bi yana seni görmek güzel bende gece gelemiyorum ama kociş tv bakıyo fırsattan istifade bende hemen buraya geldim
hşb canım.evt biz başlı başına bi alemiz zaten.benimkinin ayarı kaçıkk.sabah başka işler var diye bide onla uğraşmıyam dedi tez canlı adam canım bide pek titizdir.tosbaların akvaryumu en son ramazan bayramından önce temizlendiydiHoşgeldin Selinacım.Çok komiksiniz yaa bu saatte tosbağaların akvaryumunu temizliyo eşin demek alemsiniz
demek sus payı verdiler sana,bize yaramış oldu işte
iyiyim canım çok şükür.evde olsa izin vermezdee.şimdi kendine arkadaş aradığından beni de getirdi sus payı olarakta pc hakettim yani.bi temizlesin çekecem resmini koyacam kızlar.sevcanda merak ediyodu karetta karettalarımıgerçi bizimkiler sevcanın tosbalarını ham yapar yutar daa
hşb canım.evt biz başlı başına bi alemiz zaten.benimkinin ayarı kaçıkk.sabah başka işler var diye bide onla uğraşmıyam dedi tez canlı adam canım bide pek titizdir.tosbaların akvaryumu en son ramazan bayramından önce temizlendiydiyinede ölmediler hayata direndiler maşallahh
kız selina bi ömürsün güldürdün bizi emre bile güldü
Valla iyi direnmişler Selinacım bir sene olmuş maşallah
aaa gerçektenmi.bende çok mutlu oldum valla küccücük çocuğu tee burdan güldürmeyi becerdim ya ne mutlu bana.ayy bu pc atıyo beni karın ağrısı oldum valla.tam konuya cvp vere basıyom giriş yap diyo.:126:
maşallah o zaman
iyiyim canım çok şükür.evde olsa izin vermezdee.şimdi kendine arkadaş aradığından beni de getirdi sus payı olarakta pc hakettim yani.bi temizlesin çekecem resmini koyacam kızlar.sevcanda merak ediyodu karetta karettalarımıgerçi bizimkiler sevcanın tosbalarını ham yapar yutar daa
hşb canım.evt biz başlı başına bi alemiz zaten.benimkinin ayarı kaçıkk.sabah başka işler var diye bide onla uğraşmıyam dedi tez canlı adam canım bide pek titizdir.tosbaların akvaryumu en son ramazan bayramından önce temizlendiydiyinede ölmediler hayata direndiler maşallahh
cevap ver butonunu tıklayınca üstte ataç var
evet canım.bu resim ekleme olayını bi anlatsan bana birazdan eklicem ya.yanlız kolay yoldan anlat bak sora cahil cahil bakıp kalmayayyım.
ben meyve almaya gidim bari,dondurma yicektim ama vazgeçtim sanırım
Meyvalı dondurmaları çok severim canım benim canınmı çekti keşke yakın olsaydık sana bir tabak getirirdim.Limonlu dondurmamıııııııııııııııııı
Nasıl olur be pelincim hep aynıyım ne zaman kalabalık olucaz ozaman farklı bir hayatım olucak ::iyiyim canım sagol başım agrıyodu biraz ama hap aldım gecti şükür...sen nasılsın
Ağrıması iyidir karnınmı kasıklarınmı ağrıyor selinacım.Valla eşin çok titizmiş kızbanu145145+,pelin67,birsen29+,kardelen49,derdanur,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?