Kız tatlı diye perişanım birde pasta yolladın dellendirdin beni....kelimesi kelimesine yollim derken,pasta yollamışım size
afiyet olsun
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın...nasılsınız bakım ebusum derınım yok bı ha
oda olacak inş banucum yeterki hayırlısıyla olsun...sonu önemli hepimiz hamile kalıp saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin allahım..Bravo kardeloşum meyvayla atlatırsan ben delirdim tatlı diye dondurmayı götürdüm yüz bulsam dahada yerim yani ay ne oluyor bana ya uf ben dietteyim.
Meyvalı dondurmaları çok severim canım benim canınmı çekti keşke yakın olsaydık sana bir tabak getirirdim.
Nasıl olur be pelincim hep aynıyım ne zaman kalabalık olucaz ozaman farklı bir hayatım olucak ::(((
Ağrıması iyidir karnınmı kasıklarınmı ağrıyor selinacım.Valla eşin çok titizmiş kız
kelimesi kelimesine yollim derken,pasta yollamışım size
afiyet olsun
İyi geceler Pelincim.Bende çıkıyım kardelen gibi benim fareninde pili bitmiş ve ben diğer panelden işlem yapmayı sevmiyorum ve yapamıyorum ben başka bi yere basmak istiyorum o başka yerlere gidiyo:84:İyi geceler iyi sahurlar
ıyıyım banum sen nasılsın cnm
selınam az kaldı kzı adet gününr hadı patlat bombayı
boncuğum davullar seni bekliyo sahurda gel çalda git özledik seni yaa
bu ne oluyo derincim,ben sana niye pas vermeyim ki,sadece bu aralar fazla yoğundum,burda kim varsa ona yazdım,bazen ona bile yazmadım ama hep aklımdasın bi kerem,bunu hala bilmiyo musun yoksabirsoşşş kardeloşşş boncuuum selam kızlar gördüm sizi ama ben kaçar...
hee bu arada kardeloş bu aralar bana hiç pas vermiyosun gözümden kaçmış degilbişy varsa söylede bilimmm.
hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn.
ooooooo derin kız gelmiş,hoş gelmiş.
nasılsın canım,özledik seni baya bi,tlf bozuk dediğin için de aramadım,gerçi tlf da kuruşumda yoktu ama,herifinkini çalar arardım gene.
kardeloşum iyigeceler canımkızlar bende kaçıyorum
gerçi şu an uyumak bana hiç yaramıyo,sahur a zor kalkıyorum ama yatmazsamda olmicak,beş dk lığına izin aldıydım çünkü
herkese slmlar arkadaslar yaa ne çok yazmışınız valla okuyamadım erken yatmalıyım sabah erkenden hastaneye gidicez eşim ameliyat olacak dua edin ne olur çok zor değilmiş ama korkuyorum ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?