Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

DERİN cim birsenin alıntılarında yazmıştım ama sanada özel yazmak istedim canım bu gittiğin doktor pko demiş ama anladığım kadarıyla çok iyi bir doktor değil banada bir doktor 6 ay pko lusun diye dollandırdı ama benim pko yokmuş yani istersen bir ara daha iyi bir doktora git pko olsanda tedirgin olma bizim yiğen ağırdı hemde onun pko su kendiliğinden hamiş kaldı kızı var sakın kendini bişey için kasma.

İyi geceler Pelincim.Bende çıkıyım kardelen gibi benim fareninde pili bitmiş ve ben diğer panelden işlem yapmayı sevmiyorum ve yapamıyorum ben başka bi yere basmak istiyorum o başka yerlere gidiyo:84:İyi geceler iyi sahurlar

nasılsınız bakım ebusum derınım yok bı ha
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın...
oda olacak inş banucum yeterki hayırlısıyla olsun...sonu önemli hepimiz hamile kalıp saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin allahım..
kelimesi kelimesine yollim derken,pasta yollamışım size
afiyet olsun

teşekkür ederiz canım cok tatlıydı pasta tıpkı senin gibi:78:

benimki masaüstü ve diğer panelden nere kullanılıyo onu bile bilmiyorum.
banucum,pelincim iyi geceler kızlar
ebroşta gelseydi de iki halleşseydik,tutturur benimki şimdi yatalım da yatalım diye

ooooooo derin kız gelmiş,hoş gelmiş.
nasılsın canım,özledik seni baya bi,tlf bozuk dediğin için de aramadım,gerçi tlf da kuruşumda yoktu ama,herifinkini çalar aradım gene.

selam canım arkadaslarım..annemdeyim şuanda..eşim beklyio gidicez eve..gitmeden yazayım dedim..bu aralar idare edin beni geçmişi tam okuyamıyorum bazen..biraz okudum eşim gidicez deyince hızlı geçtim...lagrimayı merak ediyodum onu bile profiline girip baktım ne olduguna..olmamış üzüldüm saglık olsun napalım...
bende bugün annemi götürmüşken göriniyim dedim bin pişman oldum...araştırma hastanesi oldugu için doktorlar genç çogu yeni yolun baışndalar yani...tahmin etmiştim aslında böyle ibşy olacagını da neyse..anlattım kesilmeleri ara kanamalrı lekeleri falan..pkodan dedi...dedim adetimin düzene girmesini istiyorum,bebek istedigimiz için de dogum kontrol kullanmak istemiyorum..ama kullanmanız gerek yoksa tedavisi mümkün olmaz falan dedi...daha önxce progestan kullanıyodum sürekli onu kullansam dedim?aaa olabilir dedi..dicektim ben deyincemi aklına geldi..rahim filmine bide siz bakın dedim..baktı baktı septum gibi görünüyo dedi perdeli yani...onu nasıl ögrenicez dedim..3 boyutlu ultrasonla görünür büyük ihtimalle dedi...ofis histeroskopsiyle kesin görünüyomuş öyle okudum dedim...evet dedi o da olabilir..ohooo dedim kendi kendime..ben senden bilgiliyim annem dicektim..ilacımı bile yazmadı çömez çömez konuşmalar ...aman gitmesem daha iyiydi..baktı sag over polikistik,sol overde polikistik dedi...ben pkoyum demesem onu da görmezdi o merak etmeyin...dicektim yapma ya ben bilmiyodum pko oldugumu...bişy diyimmi kist olmuşsa bile bu lekelr ondansa da bu görmemiştir...adam akıllı birine gitmem gerek...zaten bunu en sonmu söylüyosun diceksiniz belki ama eşimle birden karar aldık,askerliktir vs dir düşünmicez artık bebek için..eşim çok kararlı tüp deneyelim diyo...o bu kadar kararlı olunca bende üzerimden şu askerlikle ilgili olumsuz düşüncelerimi atmaya başladım..olursa olsun elimden geleni yapim diyorum...ilk ben olmam heralde çocugu varken eşi askere giden..onada katlanırız...para olayını ne zaman halledersek o zaman tüpe kalkışıcaz Allahın izniyle...sizden başkasına demiyorum etrafımdakiler annemlerde dahil bilmiyor şuanda...kızlar bıkmıştım artık hem çocuk isteyip hemde bişy yapamamaktan...bilerek bırakmıştım tedaviyi falanda karamsarlıktan biliyosunuz...yok eşim gidince nolcak bilmemne...Allah büyük verir bi kolaylıgını olursa eger...hayırlısı bakalım...şimdiden araştırmlara başlıcam istanbulda...yaptırana kadarda adetimi düzenlemek istiyorum progestana başlıcam uygun bi zamanda...şimdilik kaçıyom kızlar...ALLAHA emanet olun..bu arada benimde güzel geçiyo ramazan çok şükür..açlık olmuyo...biraz susuzluk oluyo..bide mide bulantım oluyo çok....neyse kaçtım şimdsi benimki bagırmadan gidiim:))

birsoşşş kardeloşşş boncuuum selam kızlar gördüm sizi ama ben kaçar...

hee bu arada kardeloş bu aralar bana hiç pas vermiyosun gözümden kaçmış degilbişy varsa söylede bilimmm.

hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn.

bu ne oluyo derincim,ben sana niye pas vermeyim ki,sadece bu aralar fazla yoğundum,burda kim varsa ona yazdım,bazen ona bile yazmadım ama hep aklımdasın bi kerem,bunu hala bilmiyo musun yoksa

ooooooo derin kız gelmiş,hoş gelmiş.
nasılsın canım,özledik seni baya bi,tlf bozuk dediğin için de aramadım,gerçi tlf da kuruşumda yoktu ama,herifinkini çalar arardım gene.

kızlar bende kaçıyorum
gerçi şu an uyumak bana hiç yaramıyo,sahur a zor kalkıyorum ama yatmazsamda olmicak,beş dk lığına izin aldıydım çünkü

herkese slmlar arkadaslar yaa ne çok yazmışınız valla okuyamadım erken yatmalıyım sabah erkenden hastaneye gidicez eşim ameliyat olacak dua edin ne olur çok zor değilmiş ama korkuyorum ya .

kızlar bende kaçıyorum
gerçi şu an uyumak bana hiç yaramıyo,sahur a zor kalkıyorum ama yatmazsamda olmicak,beş dk lığına izin aldıydım çünkü
kardeloşum iyigeceler canım
herkese slmlar arkadaslar yaa ne çok yazmışınız valla okuyamadım erken yatmalıyım sabah erkenden hastaneye gidicez eşim ameliyat olacak dua edin ne olur çok zor değilmiş ama korkuyorum ya .

berrincim inşallah eşinin ameliyatı iyi ve başarılı geçer kızlar bende çıkıyorum herkese iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…