canlarım benim göğüslerim çok sızlıyo buna bi çare yok herhalde
ya benim bünyem çok hassas tüm belirtleri yaşıyorum valla
hamile kalmadanda yaşamıştım hepsini ama ben öyle olmasını istediğim için diye düşünmüştüm
ay canım ya malesef çaresi yok ama rahat sütyenler takarsan çok daha rahat olur penyelerden filan
hatta evde hiç takamıyorum iştede idare ediyorum
senin dediğin gibi yapayım o zaman canım hiç aklıma gelmemiştı
Allah razı olsun
Allah analı babalı büyütsün canım ne güzel
mavi2505, pelin67 kızlar sizede merhaba.dün gece rüyamda gelinlik giydim manasını bilen varmı
mavi2505, pelin67 kızlar sizede merhaba.dün gece rüyamda gelinlik giydim manasını bilen varmı
canım gelinlik genelde murada yorumlanıyo
çoğunluklada bebeğe galiba seninki yolda :CüvCüv::Saruboceq:
pelinim şimdide başka yere gidiyosun demek leyleği havada gördün kuzum
olsun tadını çıkar sonra bütün kış evde olursun heralde
iiyim kızlarr
ebrarım nolsun kızı zar zor uyuttum şöle bi bakınıym dedim kociş hasta yatıyo bi yandan ona bakıyorum bi yandan uykusuzluk mahvolmuş durumdayımmm
siz nasılsınız nasıl gidiyoo gökçem de daha iyiymiş çok şükür konuşabildinmi tekraarr
derini göremiyorum bu ara ona da slm sölersin benden cnm
ayy canım inşallah yaa olucak tabi allahımın iznyleelinden bal damlıyo canım inşallah öyledir.bekarkende görmüştüm.sonra evlendim bu seferde muradım gerçekleşir inşallah.cümleten hepimizinki tabiii:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:
evet canım kac aydır evdeydim cok canım sıkılıyodu kocişte izin vermişken gezeyim dedim ebrarım zaten soguklarda geliyohep evde oturcam bundan sonra...
neyse kızçeler ben kaçayım mutfak dolaplarını dökmüştüm herşeyi dışarı çıkardım hava alsın kurusun diye onu halledeyim sonrada dizim başlar
gece gelirim öpüyorum hepicinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?