Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy canım inşallah yaa olucak tabi allahımın iznyle
hepimiz bigün anne olucaz

evet pelinim çok haklısın boşver fırsat bu fırsat sonra belkim bebiş gelir hiçbiyere gidemezsin :Saruboceq:

ay bitanem ya agzından bal damlıya inş ama pek umudum yok zaten karasuya döndügümde doktora gitcem bakalım hayırlısı...

neyse kızçeler ben kaçayım mutfak dolaplarını dökmüştüm herşeyi dışarı çıkardım hava alsın kurusun diye onu halledeyim sonrada dizim başlar
gece gelirim öpüyorum hepicinizi
kolay gelsin canım görüşürüz
ya kızlar bende cok gelinlik giyiyorum rüyamda hatta başkalarıda beni gelinlik giymiş olarak görüyo ama bi turlu muradıma eremedim inş bundan sonra ererim...:ecrin_bebek:

canım hayır olsun bigün muradın gerçekleşicek inşallah
rabbim büyük

kızlar yemek yiycem sonra görüşürüz olurmu
çok öpüyorum sizi
ceylanım senin rüyanda hayır olsun canım kurabiyeyi öp benim için
pelinim,mavişim,kardelenim sizide çok öptüm iyi akşamlar

canlarım ben çıkıyorum
Allaha emanet olun
güle güle canım sende allaha emanet olopuyorumnanaktan
kızlar yemek yiycem sonra görüşürüz olurmu
çok öpüyorum sizi
ceylanım senin rüyanda hayır olsun canım kurabiyeyi öp benim için
pelinim,mavişim,kardelenim sizide çok öptüm iyi akşamlar

güle güle bitanem afiyet olsun sonra görüşürüz inşopuyorumnanaktan

evet canım..önce progestanı içicem 10 gün..ondan sonra adet olunca klomene başlıcam.belkide içerken gelir adetim çünkü gecikti biliyosun..hayırlısı inşallah fıstıkım.opuyorumnanaktan
selam kizlar nasilsiniz hep aklimdasiniz varmi degisiklikler bende geri sayima gectim artik rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah
allahim hepinizin gönlüne göre versin öpüyorum sizleri kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan
ayy zeynim benim..iyiyim cnm kendi adıma..sende iyisin inşallah.geri sayımın başladı demek..ALLAHIM sag salim kucagına almayı nasip etsin zeynim .tam gününü söylersin de ebuşun dedigi gibi okuruz sana canımŞeniz
öyle valla canım..bende hep bişeyler araştırırken önüme çıkıyodu kadınlar kulübü..dur dedim üye olayım bari..oluş o oluş:))2008 den beri üyeyim ve kopamıyorum...sedne kopma zaten burası bizim için çok iyi bir ortamŞeniz
mrb kızlar nasılsınız,,,
bende öksürük varken şimdi birde grip çıktı başıma.. off dökülüyorum...
çalıştığım yer çok soğuk....
samyelim çok geçmiş olsun yaa.çok dikkat et kendine ve de öksürügü kesicem diye çok şeyler karıştırma cnm..durumun malum dikkatli ol öpüyom seni...kendini sıcak tutŞeniz
sende sagol canımŞenizyarın için heyecanlıyım valla..senin için yani rahim filmin çok iyi geçe inşallah turkuazım..kendini çok sıkma yatınca..sadece gözlerini kapa yatagında yatar gibi sal kendini.çok dua et..inşallah sonucuda süper olurŞeniz
kıss sıpalar dimeeeedelikafaduldenherkeş diyo zaten ikizin olsun diye anam bi taneye zor bakılıyo bu zamanda iki taneye nasınn bakarımm:)))Allah verirse bakılcek tabi işin şakası..sagol tatlım benimŞeniz

canım yaa.lütfen toparla artık kendini.öyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye kendini yersen bunun sonu gelmez...dikilseydi de durmayacaktı belki cnm bilemeyiz ki..belki dikilseydi daha farklı sonuçlar olacaktı..zorla durdugu için değişik komplikasyonlar oluşabilirdi..Allah büyük herşeyde bi hayır vardır cnm..doktorada çok takma kafayı.:teselli:
kızlar belki enerjik olmamınnnnnnnnnnnn nedeni sabahki soğan suyundandırrrrrrrrrrrrr...bugün başladım..inşallah rabbim şifamı bulmayı nasip eder...bebeğime kavuşturur..hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
ayy kıs bulutt kızlar benden çok yaşayacak yaaa..hergün topici açtıgımda senin ilk yazını görünce heee diyorum şimdi hamileyim diyecek sanki o hissi veriyosun neşelisin ne güzel MAAŞALLAH valla...benimde ilgimi çekti yani süpersin..hep böyle ol canımopuyorumnanaktan
canım 36 yaşileri bi yaş degilki..inşallah seninde güzel güzel bebelerin olacak pek yakında.ilaçları bi bırakabilsen hayırlısıyla..sabır istiyo işte...
sagol iyi dileklerin için tatlım.bende şu progestanı içip adet olayım da klomeni deniyim bu ay..illa deniyelim diyo doktor teşhis amaçlı..bakalım hayırlısı.
anammmmmmmmm kızlar kış daha başlamadı..dikkat edin kendinizee...

kızlar bende kurana gidiyorum...orada hepimiz için dua edeceğim rabbim inşallah kabul eder....
Allah kabul etsin canım..sagolopuyorumnanaktan
canım ya çok yıprandın tabi...ama istemiyorum da deme...zamana bırak canım...
anamm havalarda sogudu kıs inşallah hemen yapılır kardeloşum..gerçi ben yakmıyom hala ama galiba yakıcaz yakında..pek durulmuyo ev soguk biraz...
sende yarın doktora gidiyomuşsun inşallah dahada gelişmiştir yumoşlar.Şeniz
selam canlarım ben geldim nasılsınızopuyorumnanaktan
selam pelinimm öptüm tatlım..karşılaşamıyoz hiç yaa...
bu arada avatarına bayıldımmm inşallah onun gibi bi kızın olur aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:Şeniz
hoşbulduk canım bugün fazla iyi değilim aslında öğleden sonra işe gidemedim
sabah tansiyonum düştü işte şimdi yatıyorum daha iyiyim çok şükür
sen nasılsın canım
mavimm dikkat et kendine cnöm yaa..kaç aya kadar çalışmak istiyosun cnm..işten çıksan çok etki eder mi size ..hamileyken çalışmak zor olsa gerek(
selam kızlar naslsnz yeni gldim selamı var haleninnn
aleykümselam canım sende bizden söyle...
ama ben dün sana bişey yazmıştım cevap vermedin
dün bana kızdın mı yoksa yazmıştım.muhabbet ederken sana pek yazmadıgımı farkettim.inan kasıtlı degildi tatlım kusuruma bakma...çok öptüm seniŞeniz
ay ayşenim deme yaa.bende çok korkuyom bel fıtıgından.zaten boyun fıtıgı vardı daha önce..atlatamadım tamamen..belime inmiş gibi hissediyom arada..bel agrılarım çok fazla uzun zamandır..5 dk bile ayakta dursam oturunca bıçak batıyo belime sanki..sende ihmal etme dicem ama bizim gibi bebek yolu gözleyenlerin bu gibi tedavileri yapmaları zor oluyo..ben çoktandır istiyorum film çektimek ama hep evhamlanıyom..ya hamileysem diye..çok zor yani..
aleykümselam ceylanım..nasılsın dicem ama okudum..uykusuz ve yorgunsun:))
kulabiyen yoruyo seni bide kociş hastaymış geçmiş olsun canım iyi bakın kendinize..Şeniz
ben yaparım kız gel bebem canın sag olsun az geliyorum işim var:hulya::hulya:
kısss delüüü hayla algıyonmu sen bakimmmmklava:

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
HAYAL.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30bitti
BONCUK......................30bitti
DERDA.........................20
TURKUAZ......................20bitti
KARDELEN49...............20bitti
NANELİŞKR..................20bitti
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20bitti
FLAN............................20bitti
listemiz tamamdır
duamız perşembe akşamı

ebrarım bende bu gece okurum canım...bitti yazmadım ama nolur nolmaz diye.abdestimi aldımıydım 5 dklık iş zate kuzum...
kıslarr oku oku bitiremiyom yaff çenesi düşük karular sizialsanaalsanasmile
işten geldigimden beri çamaşır attım makineye..yıkananları astım oturdum okumaya koyuldum ve anca okuyup yazdım delüşler sizi..aman konuşun konuşum şaka ediyom kıslar keşkem evde olsamda bende acısını çıkarsamohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…