Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar derinim bişey soracam neden farlutal içmiyosunda progestan içiyorsun progestanın azmıymış anlat bakım

birsennn geri sayım başladı kuzuuu inşallahhh hamilesindir inşallahh..bak samyelide yanılmadım seninde hamile oldugunu hissediyom canım..Allah bilir tabi de...

ben geldim derinsucum bak ilk defa dogru dedim adını :roflol::roflol::roflol: kız aglamıyorum ama patoloji sonuçları elimde mercimegimin her şeyi normalmış boyu 22 santimmiş ona çok üzüldüm ya minicikmiş merimegim canlarım kendimi toplamaya çalışıyorum ne yapayım artık allahtan geldi allaha gitti bacım işşallah öteki tarafta nasip olur buluşmamız şefatçi olurlar ogullarım babasına ve annesine:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hızlı hatunsun derinim,senin yerinde ben olsam napardım acaba?
bugün kırk sefer aklıma geldi arim şunu dedim,sonrada o kadar sık sık rahatsız etmim diye vazgeçtim.

slm kızlar derinim bişey soracam neden farlutal içmiyosunda progestan içiyorsun progestanın azmıymış anlat bakım

selam canım.Şeniz
valla bana progesteron testi yapılmadı canım ama doktor bunu uygun gördü..3 ay oldu kullanıyorum.benim doktorum çok temkinli davranıyor..yumurtlama dönemlerim belli olmuyo benim pkolu oldugum için...adetlerde sürekli düzensiz...
doktor bunu ilk verdiginde dedi ki;
söktürücü vermek istemiyorum sana dedi...bizim farkedemedigimi bir durum olurda hamileysen eger progestan hem bebegi korur dedi.hemde hamile degilsen kolayca söktürür dedi...evet söktürücü zararsız belki ama yinede ben riske atamam dedi...
bunu gönül rahatlıgıyla kullanabilirsin dedi bitkisel özelligi varmışl bi,de birsenim.

kıslar özür dilerim ben kaçtım.eşim geldi yemekleri koydum ısınmaya bi bakim yemekten sonra UNUTULMAZI izler öyle gelirim öptümmmmmmmmmopuyorumnanaktan

hızlı hatunsun derinim,senin yerinde ben olsam napardım acaba?
bugün kırk sefer aklıma geldi arim şunu dedim,sonrada o kadar sık sık rahatsız etmim diye vazgeçtim.

ay napim kıss.beni görsen inan eve girdigim gibi hemen girişiyom bişeylere..yemek derdim de olmasa başka şeylerle ugraşıyom.
arasaydın delüm konuşurduk...neyse şimdik kaçtım kardeloşum öptüm seni cnmopuyorumnanaktan

canım çok üzüldüm Allah o dr burnundan fitil fitil getirsin drin sanada teşekkür ederim canım inşallah benimde içimde öyle umudum var ama genede fazlada umutlanmak istemiyorum zaten sonucu alınca ilk eşime sonra size haber verecem bu sefer başkada kimseye demeyecem nazar deyiyo

canlarım ben çıkıyorum eşim geçicekmiş işşallah ölmessek sabah görüşürüz allaha emaneyt olun öpüyorum hepiniziŞenizŞenizŞeniz

canım inşallah hislerimiz yanıltmaz bizi..aminnn.

canlarım ben çıkıyorum eşim geçicekmiş işşallah ölmessek sabah görüşürüz allaha emaneyt olun öpüyorum hepiniziŞenizŞenizŞeniz

görüşürüz canım öptüm..agzından yel alsın be ne ölmesi tövbe tövbeee.öptüm.

yaw derin biraz önce vardı demek beni adam yerine koyup cevap vermemiş

afed sordunmu eşine kan sulandırıcı ne otlar varmış dedimi

afedcim,naber canım?hale iyiymiş,sevindim ama neden girmiyormuş,ya bi girse,yada senle haber gönderseydi iyi olurdu aslında.

yaw hepiniz geçmişimi okuyonuz yoksam benle küsmüsünüz niye konuşmuyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…