Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben geldim geçmişi okudum ama cevap yazamıyom yorgunum bayram temizliğine başladık yavaş yavaş yapcaz artık hepinizi çok özledim ebrarım nasılsın özledim senii eşimde gitti gene yalnız kaldım elif sende beni kandırdın hani çocuklara bakacaktın tutişim derin selina semra banu lagrima boncuğum kardelen49 kardeloş egal garip pelin rana ssmert ecrinsamet iyisiniz umarım daha aklıma gelmeyen varsa desin kafam iyi değil
Kolay gelsin canım çocuklarla temizlik zor iş Allah kavuştursun canım ben iyiyim canım biraz sıkıldı şükür şimdi iyiyim.

Kızlar selamlar,

Nasılsınız. Ben bugün temizlik yeme cok oruldum ama annem sağolsun yanımda yardım etti . ızlar benim geri sayımım artı başladı. Reglime 6 gün kaldı gerci hala urumadım aıntı devam ediyor. İlk hamileliktede böyleydi ama asık agrım falan yok. Birde ramazanda co yiyemiyorum kilo vermişim ilk defa verdiğime bozuldum hani hamileiken özellile ilk başlarda su tutuyor ve kilo vermesende önce alıyosunya bilemedim. Bende perşembe günü gidicem tahlile bakalım nolcak. Bu gece herkes burda galiba ne güzel Nasılsınız

Kardelencim Perşembe cıkıyomuşun yola ne güzel ya güle güle git gel inşallah.

Ebrar senin de basın sağolsun canım. Allah sabır versin inşallah

Sevcan eğer perşembe pozitif olursa Cumartesi bende ısmetse gelirim Düzgün Beye :)

ne demek öperim kuzu aslında tam sohbet zamanı kalabalık ama ben yorgunum sabahta işim var erken kalkacam kendinize iyi bakın ben çıkıyorum
neyse kuzum sağlık olsun sen git dinlen sonra görüşürüz iyi geceler
aynen katılıyorum rabbim sağlıklısını versin bende kızlara bayılıyorum eşimle kızımıza isim ble bulduk :)
ay negüzel berrincim neymiş kızınızın ismi inşallah nasip olurda koyarsınız
hoşbuldum,teşekkür ederim..

rica ederim nedemek
biraz kendinden bahsedermisin canım

inşallah ama hiç umudum yok eşim daha yeni ameliyat oldu :)ama bu gece öle bi rüya gördüm ki etkisi hala üzerimde eşime anlatrken agladım sabah rüyamda doğum yaptım sanki gercek gibi sonra bebeğimi verdiler kucagıma çok tatlıydı ya

İnşallah canım bende gecen akşam öyle bir rüya gördüm. Çok dua etmiştim sonunda gösterdi Rabbim bir gün mutlaka gelecek bebeğim diye umutlandırdı beni. Ayy allah herkese nasip etsin inaşşalh

Kızlar ben çıkıyorum eşim erken geldi hepinizi öptüm ay ne olur konuşmayı abartmayın şaşı oluyorum ben okuyacağım diye mucksssssssssss.

İnşallah canım bende gecen akşam öyle bir rüya gördüm. Çok dua etmiştim sonunda gösterdi Rabbim bir gün mutlaka gelecek bebeğim diye umutlandırdı beni. Ayy allah herkese nasip etsin inaşşalh
inşallah canım ama çok gercekçiydi ya kendi doktorumu filan gördüm birebir doğum yaptım yani inşallah canım rabbim hepimize nasip etsinn

ilacı ilk defa kullandım çünkü ilk defa adetim gecikti. zor oluyor ama akşama kadar dizi izliyorumpsikopat gibi yattıgım yerden hiç kalkmıyorum saat 7 olana kadar birde namazlara kalkıyorum işte. 7de sofra hazırlamaya başlıyorum :D inş hayırlısı olsun çok da önemli değil işe girmem ama evde sıkıldıgım için istiyorum..

Biraz gecikebiliyor o ilaçla malesef telaşe etme.. Bu arada geçmiş olsun gastrit oruçla zor olur bilirim. İş görüşmen umarım dilediğin gibi geçer ve hayırlısı olur hakkında..

kana baktı ama doktor yok dedi, hiçumudum yok o sebeple hiç test mest yapmıcam.. öyle olsa doktor derdi gel bi test daha yapalım diye sanırım..
Allah ım açlıkla susuzlukla imtihan etmesin.. gerçi somalidekileri düşünüyorum oruçluyken kızıyorum kendime ama napıyım dayanamıyorum :( Rabbim affetsin.. yemek bağımlısıyım resmen.

canım bebiş olmasın yaa tekrar testmi yaptırsan sen belkide bu halsizliğin filan ondandır
sende benim gibisin açlık çok etkiler benide canım mutsuz olurum resmenm :))
aa hadi hayırlısı inşallah olumlu geçer dualarımız seninle canım

yok cnm sorun değil hoca da hemen namazdan vurmuş ona kızdım.
ya ümitlendirmeyin beni böle sonra hüsran oluyorum. bende bebek mebek yoktur.. olsa hissederim öyle bi hisde yok içimde geri hissettimde ne oldu sanki dimi :)biliyorum sabah ola hayrola..
neyse ben şimdi bi yatsıyı kılayım hemen dönüyorum size..

slm kızlar lagrimacım geçen namaz olayını ben demedim acaba eksik yada bi yerinde yanlış yaparak mı kılıyo diye hoca söyledi canım bende yok dedim kusuruma bakma yani bide ben önceki hamile kaldığımda adetim olmadı test te negatif olunca dr farlutal verdi onlada sökülmedi sonra tekrar test yaptı baktıki hamileyim şaşırdı sen bence testini tekrarla

Rüyan hayra çıksın canım,,ben de geçen gece eşimin bana yüzük aldığını gördüm.Bir de bana diyor ki çocuğa bileklik alacaktım tazmanyalı mı olsun şirineli mi??:):))alla allah diyorum kimin çocuğuna alıyor.öyle uyandım sonra rüya tabirinden baktım yüzük evlat sahibi olmakmış(aslında bir çok anlamı var ama bana en uyanı buydu):)):)))hayırlısı

arkadaşlar merhaba,
sizlere birşey danışmak istiyorum her ay çok düzenli adet oluyorum yani bu ay 15i ise önümüzdeki ay 13 ü regl günümdür kanun gibi yani :) ilk defa geçen ay 6 gün geciktim kesin gebeyim dedim olmadı.bu arada yine bahsettiğim bu ay tam yumurtlama günümde acillik oldum korkunç derecede sağ tarafımda kasıklarımda ağrı oluyor doktor ovulasyon dönemin olduğu için ağrın var korkulcak bişi yok dedi ve eşimle ağrılarım yüzünden ogünden sonra bir hafta beraber olamadık.vee yine 2 gün önce geceyi acilde geçirdim yine yumurtlama dönemi yine kasık ağrısı.doktor ultrason sonucumda yumurtanın birinin çatladığını söyledi bizde çalıştık haliyle :) bu sefer kaçırmak istemedim..ve şu anda kasıklarıma iğneler batıyor resmen aşırı basınç var 10 gün sonra regl olcam sizce gebelik olabilirmi ? bide ultrasonda hangi bulgu yumurta çatladığını söylüyor ? rahim duvarı bir mm kalınlaşmış onla alakalımı çok meraktayım bilgisi olan lütfen yazsın..bu ay 4.ayım ve meleğimin gelmesini çok istiyorum...

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

banu145145+,swcnprlk,sabish,uebesli+,felicitamm,olipps,berrin1985,birsen29+,ugurboncugum,ebrar_53+,nudem83,

inşallah ama hiç umudum yok eşim daha yeni ameliyat oldu :)ama bu gece öle bi rüya gördüm ki etkisi hala üzerimde eşime anlatrken agladım sabah rüyamda doğum yaptım sanki gercek gibi sonra bebeğimi verdiler kucagıma çok tatlıydı ya
ay kıyamam ya allahım nasip edecek inşallah ogünleride görüceksin canım
oda güzelll :) öle tabii canım ama eşim erkek çocuklarına ısanamıyomuş yaramaz diye ben diyorum ki senin cocuğun çok yaramaz olacak :)
valla bende biraz öyleyim yaramaz çocuklardan pek hazetmiyorum ama biliyorum benimde olursa çok yaramaz olucak :)))
Kızlar selamlar,

Nasılsınız. Ben bugün temizlik yeme cok oruldum ama annem sağolsun yanımda yardım etti . ızlar benim geri sayımım artı başladı. Reglime 6 gün kaldı gerci hala urumadım aıntı devam ediyor. İlk hamileliktede böyleydi ama asık agrım falan yok. Birde ramazanda co yiyemiyorum kilo vermişim ilk defa verdiğime bozuldum hani hamileiken özellile ilk başlarda su tutuyor ve kilo vermesende önce alıyosunya bilemedim. Bende perşembe günü gidicem tahlile bakalım nolcak. Bu gece herkes burda galiba ne güzel Nasılsınız

Sevcan eğer perşembe pozitif olursa Cumartesi bende ısmetse gelirim Düzgün Beye :)
saol tatlım allah razı olsun
sende temizlik yapmışsın anacığında yardım etmiş allah razı olsun
demek sayılı günler kaldı inşallah topiğimiz uğurlu gelir canım
Naber kızlar bu gece pek bir kalabalığız ne güzel nasılsınız bakalım.
banuşum evet bugün kalabalığız sen napıyosun canım

kızlar buarada benim pc çok yavaş geç cevap yazıyorum kusura bakmayın

neyse kuzum sağlık olsun sen git dinlen sonra görüşürüz iyi geceler

ay negüzel berrincim neymiş kızınızın ismi inşallah nasip olurda koyarsınız

rica ederim nedemek
biraz kendinden bahsedermisin canım

tabii,28 yaşında 1 yıllık evliyim,son 5 aydır korunmadığımız halde çocuğumuz olmuyor, kadın hastalıklarını ve belirtilerini araştırırken kadınlar kulübünü keşfettim bi kaç topiğe baktım en çok hoşuma giden bu oldu,aranızdaki iletişim çok hoşuma gitti,ilk açanda sen olmuşsun galiba çok iyide olmuş eline sağlık,yaklaşık 1 haftaya yakındır takip ediyorum topiğinizi beğenerekte takip ediyorum...

ay kıyamam ya allahım nasip edecek inşallah ogünleride görüceksin canım

valla bende biraz öyleyim yaramaz çocuklardan pek hazetmiyorum ama biliyorum benimde olursa çok yaramaz olucak :)))

saol tatlım allah razı olsun
sende temizlik yapmışsın anacığında yardım etmiş allah razı olsun
demek sayılı günler kaldı inşallah topiğimiz uğurlu gelir canım

banuşum evet bugün kalabalığız sen napıyosun canım

kızlar buarada benim pc çok yavaş geç cevap yazıyorum kusura bakmayın

canım tabi yaramaz olunca biras zor ama sağlıklı olsunlarda düzelirler ya inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin benim nette de bi sorun var galiba yaa

a.s sanada selamm olsunnnn :)
saol cnmm ;)))

teşekkürler kızlar iyiyiz ben yorgunum yatacam emre iyi kendinize iyi bakın
iyigeceler
tamam cnm ıyı geceler sana

öyle tabi kuzum sağlıklı sıhhatli olsunda erkek kız hiç farketmez
buarada alıntı almıştım kolum escye bastı silindi :)))

ay cnm ruyan hayra cıksın gerçeğini tez zamanda yaşa ınşallah

Kızlar selamlar,

ay hadı cnm inşallah pozıtıf cıkar.cnm randewunu şimdiden al yarın fılan.dolu oluyor 1 hafta onceden alıyoruz hep biz ...benım saatıme yakın al cnm eşime sorrarım kaça aldı unuttum 11 mıydı acaba yarın yazarım buraya ona gore alırsın cnm görüşmüş oluruz hem

Naber kızlar bu gece pek bir kalabalığız ne güzel nasılsınız bakalım.
selam toprağım ıyı sen nasılsın?? ewet walla çok kalabalık:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X