Çok zor günler geçirmişsin.Allah bebeğini sana bağışlasın hayırlısı ile
sağolasın cnm aminnn inşallah sağ salım yawrum gelır bu kez...ay cnm eşimin babannesı de aynen boyle ruya gormus.o ay hamıle kalmıstım ve bu hamılelıgımde bebk gorsdum hep erkek cocugu ve bugday,başak tarlası gordumn.öncekı gebelıgımde de fırında ekmek pışırttırmıstı eşim onu almıstık hyrlaaar olsunnn
hosgeldın cnm aramıza.cnm ınsan baştan ertelıyo sonra pısman oluyor degıl mı .cnm walla dedıgım gıbı aynı agrılarla gebelıgımı anladım ben hayrlısı olsun hakkında cnm
slm cnm ewet ole yenı uyelerın klalabalığı daha cok derınım :)) sen nerden gırıyosun cnm??
cnm KAMİLELİK iyi gidiyor :)))) şükür bulantımd a yok.ama 3 gündür mıdemden yukarı feci sekılde gaz cıkıyor.yanıyo yemek borum alew alacak gıbı.reflu d e war ben de baharatı fazla kacrdım sanırım.bır de sık sık wc yı zıyaret edıyoruz bebişimle.gece uykudan uyandırıyor anne çişini yapp dıye
Yavaş yavaş uyku girmeye başladı bedene galiba ondan sustuk. Nasılsın Derin Su senin keyfin nasıl
ay cnm eşimin babannesı de aynen boyle ruya gormus.o ay hamıle kalmıstım ve bu hamılelıgımde bebk gorsdum hep erkek cocugu ve bugday,başak tarlası gordumn.öncekı gebelıgımde de fırında ekmek pışırttırmıstı eşim onu almıstık hyrlaaar olsunnn
hosgeldın cnm aramıza.cnm ınsan baştan ertelıyo sonra pısman oluyor degıl mı .cnm walla dedıgım gıbı aynı agrılarla gebelıgımı anladım ben hayrlısı olsun hakkında cnm
slm cnm ewet ole yenı uyelerın klalabalığı daha cok derınım :)) sen nerden gırıyosun cnm??
cnm KAMİLELİK iyi gidiyor :)))) şükür bulantımd a yok.ama 3 gündür mıdemden yukarı feci sekılde gaz cıkıyor.yanıyo yemek borum alew alacak gıbı.reflu d e war ben de baharatı fazla kacrdım sanırım.bır de sık sık wc yı zıyaret edıyoruz bebişimle.gece uykudan uyandırıyor anne çişini yapp dıye
Evet nıye sustu herkes
cnm onu bılmem ama göğüsler çok acıyorherkes susabilir ama ben hala çocuk istemekteyim
y abişii sorucam gebeliğin ilk günlerinde göğüslerdeki kahverengi kısım yumuşak bir doku alır mı
olmasss daha sahura kadar burdayızz :)benim hiç uykum yok ya tüm gün uyudum sarhoş gibiydim
ay hadı ınşallah cnm ya hakkında hayrlısı olsun belırtılerın war mı senın???Ayy canım yaa inşallah bulanmaz miden. Reflü zaten başlı başına yakar hele hamilelikte artı tabi. Sende dikat et ama biraz bari
İnşallah bende cumartesi gelmek zorunda kalırım keseyi beraber görürüz inşallahhh :)
benım normal sayfalar tıkır tıkır yenılenıyor be abla :????ya cano niye böyle oldu anlamıyorum 1 saatte yeniliyo sayfayı yazamıyorum inanki sinir oldum
olmasss daha sahura kadar burdayızz :)benim hiç uykum yok ya tüm gün uyudum sarhoş gibiydim
sana da cnmmherkese iyi geceler,tatlı rüyalar:))
iyiyim şukur cnm sen nasılsın>? nasıl gıdıyor.ay cnm benım telden gırermıs kıss bana da öğret telden gırdıgımde ben sadece okuyabılıyorum yazamıyorum nasıl oluyor bır ara anlat be yawruşumm olar mı??Sevcanım evet yenı arkadaslar var baya,hosgelmısle.
Sen naparsın kuşum?
Uebesli cnm,ıyıyım nolsun ıslerımı hallettm geldım sahuru beklyorm.keyıfler ıyı şükür.
Svcnm telden gryom bebem.ıfadelerı koymak zor oluyo ıfadsz yazıyom ıdare edın garı.Sevcanım evet yenı arkadaslar var baya,hosgelmısle.
Sen naparsın kuşum?
Uebesli cnm,ıyıyım nolsun ıslerımı hallettm geldım sahuru beklyorm.keyıfler ıyı şükür.
Svcnm telden gryom bebem.ıfadelerı koymak zor oluyo ıfadsz yazıyom ıdare edın garı.
cnm onu bılmem ama göğüsler çok acıyor
peki gün aşırı mı yoksa hergün mü denemeliyiz
Hosbulduk ebusum.bende zorlanyorm ya.ıkı saatte yuklenıyo.fazla yetısemzsem kusura bkmayn.
cnm onu bılmem ama göğüsler çok acıyor
ohh oh uykunu almışsın oturursun tabbı cnm :))
cnm eşinin sperm ölçümü yapılıp nomalınden yuksek cıktıysa hergün yapın çalışmaları.ama normal ya da düşük değer ise günaşrı yapın.bır arkadaşım da benım gıbı her gun deneyerek hamıle kaldı :)))cnm onu bılmem ama göğüsler çok acıyor
peki gün aşırı mı yoksa hergün mü denemeliyiz
kısmet tabii
al bendende okadar cano bende yetişemiyorumki :)))
ay hadı ınşallah cnm ya hakkında hayrlısı olsun belırtılerın war mı senın???
benım normal sayfalar tıkır tıkır yenılenıyor be abla :????
inşallah adet olmazsın be cnmmvalla canım aslında uyku gibi de değil bi halsizlik var anlatamam adetim yaklaşıyo galiba ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?