Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkes susabilir ama ben hala çocuk istemekteyim
y abişii sorucam gebeliğin ilk günlerinde göğüslerdeki kahverengi kısım yumuşak bir doku alır mı

Ayy canım yaa inşallah bulanmaz miden. Reflü zaten başlı başına yakar hele hamilelikte artı tabi. Sende dikat et ama biraz bari

İnşallah bende cumartesi gelmek zorunda kalırım keseyi beraber görürüz inşallahhh :)

herkes susabilir ama ben hala çocuk istemekteyim
y abişii sorucam gebeliğin ilk günlerinde göğüslerdeki kahverengi kısım yumuşak bir doku alır mı
cnm onu bılmem ama göğüsler çok acıyor

olmasss daha sahura kadar burdayızz :)benim hiç uykum yok ya tüm gün uyudum sarhoş gibiydim

ohh oh uykunu almışsın oturursun tabbı cnm :))

ay hadı ınşallah cnm ya hakkında hayrlısı olsun belırtılerın war mı senın???

ya cano niye böyle oldu anlamıyorum 1 saatte yeniliyo sayfayı yazamıyorum inanki sinir oldum
benım normal sayfalar tıkır tıkır yenılenıyor be abla :????

Sevcanım evet yenı arkadaslar var baya,hosgelmısle.
Sen naparsın kuşum?

Uebesli cnm,ıyıyım nolsun ıslerımı hallettm geldım sahuru beklyorm.keyıfler ıyı şükür.

Son düzenleme:
herkese iyi geceler,tatlı rüyalar:))
sana da cnmm

iyiyim şukur cnm sen nasılsın>? nasıl gıdıyor.ay cnm benım telden gırermıs kıss bana da öğret telden gırdıgımde ben sadece okuyabılıyorum yazamıyorum nasıl oluyor bır ara anlat be yawruşumm olar mı??
edıyoz ıdare cnm sen gır de nerden gırersen gir ))

ay hadı ınşallah cnm ya hakkında hayrlısı olsun belırtılerın war mı senın???

benım normal sayfalar tıkır tıkır yenılenıyor be abla :????

valla canım ben sahura kadar oturup gündüz 3 e kadar yattığım için uyku hali falan varsada anlamıyorum aslında belirti yok yani bir akıntım hafif hafif devam ediyo kuruma olmadı daha. Kilo vermişim ondan dolayı biraz süpheliyim hani hamile olsam su tutarım diyorum aslında çok yok. Sen regline 1 hafta kala varmıydı belirti canım

Sevcanım,bende dger telde okuyodum sadece,bunda yazabılıyorm.dıgerınde nıye öyleydı bende bılmıyom.bak bıde aynı yazıyı kac kere gondermıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…